Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2761 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 July 2014 - 03:07

^ λολ

Oh look ακόμα ένας χαρακτήρας που δε θα ξέρουμε πως να τον ντύσουμε. Υποθέτω κάτι σε jax, με blade και tri και όλο το υπόλοιπο tanky. Αν και τα  cooldown του είναι υπερβολικά μεγάλα, ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το sheen proc είναι να πιάνεις consistently το boomerang, το οποίο σημειωτέον δε φαίνεται να έχει και μεγάλο hitbox. Φοβάμαι πως αν και τα abilities του έχουν φάση, μετά το damage nerf που σίγουρα θα φάει (το είδα σε stream, δεν είναι καν αστείο μετά από κάποια φάση το stomping) θα είναι εντελώς άχρηστος, αφού δε θα είναι αρκετά καλός σε τίποτα από τα δύο.

Μην βιάζεσαι δεν ξέρουμε ακόμα πως κάνει scale.

Posted Image

#2762 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 30 July 2014 - 12:07

Η mini εκδοχη  απιστευτα kawai... Aν και συνηθως παιζω με παικτες που εχουν ranged attacks  θα του ριξω ενα βλεφαρο.. Ρε παιδια εχω φαει σκαλωμα.. Ξερουμε ποια κανει τη φωνη της Φορτσουν στα ελληνικα? Γιατι κατι μου θυμιζει αλλα δεν μου ερχεται...

#2763 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 30 July 2014 - 12:13

rvWszLq.png

primary roll adc...??όταν θέλω να παίξω jayce adc they try to kill me :damn:

#2764 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 30 July 2014 - 14:16

Youtube Video

Aυτο ειναι για μενα σημερα...

I play on a toaster

My ping is so bad
 Lalallaaaa

#2765 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 July 2014 - 16:17

Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να τον χτίσεις μόνο damage, αφού ουσιαστικά δεν ελέγχεις το πότε θα αλλάξει, είναι σα μια shyvana την  οποια όμως δεν ελέγχεις, οπότε αν χτίσεις glass cannon όπως όλα τα adc ο χρόνος που θα είσαι στην ult θα είσαι εντελώς άχρηστος αφού δε θα μπορείς να βουτήξεις μέσα στο fight γι'αυτό και η Quinn πχ είναι μόνο situational και κυρίως στο top.

#2766 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 July 2014 - 18:19

H νέα Sona δεν είναι καθόλου σπασμένη. Τρία άτομα κυνηγάγανε το support χτες (αστέρια όλοι τους) και τους έφαγε και τους τρείς. Heal over 9k

#2767 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 August 2014 - 09:59

Τι δεν είναι ούτε dps, ούτε tank, ούτε bruiser αλλά τολμά να παίζει στην ιερή θέση του top? O Gnar!

Είχα να μπω ένα μήνα, οπότε δεν είχα ιδεά αν λέει κάτι... Ε, δεν το κάνει.

Στο πρώτο έφαγε ξύλω από έναν Trundle, οκ δύσκολος αντίπαλος, κακό παιχνίδι, συμβαίνουν αυτά. Πάμε στο δεύτερο. Έχω kha jungle, πάω δύο φορές τσάκα τσάκα, 2 kill ο Gnar μας, τον τρέλανε τον αντίπαλο wu. Μετά το lane είχε 3-1 κοπανώντας του μία 40ρα minions στο κεφάλι και ο άλλος ένα όμορφο 0-3.

Ποιός νομίζετε ότι βοήθησε περισσότερο στα team fights? Ο πίθηκος με το 1,5 αντικείμενο ή το σκατό με τα 3 ολοκληρωμένα? Ο πίθηκας! Γιατί ο κοντός είναι άχρηστος στα teamfights, ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τελείωσα 14-5-15 και ήμουν ο πιο tanky, ο asssassin...

Το μόνο καλό που βλέπω στον gnar είναι το dueling 1vs1 potential. Αρκετά δυνατός, με καλά κόλπα όταν δεν το περιμένεις. Αν θέλετε να νικήσετε κάναν φίλο σας που σας την μπαίνει στο lane, πάρτε τον. Αλλιώς για σοβαρό team building ποτέ.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2768 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 19 August 2014 - 18:21

Αξίζει να τον αγοράσω ή είναι teemo2 (σιχαμερό ποντίκι που τον παίρνουν unskilled players top)? Αγαπημένοι μου top laners είναι shyvana,riven(πριν το nerf),renekton.

#2769 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 19 August 2014 - 19:24

Δε ξέρω για όσους τον έπαιξαν πάντως μιας και οι περισσότεροι που έχω συναντήσει είναι και άχρηστοι, όπου βλέπω gnar απολαμβάνω να σκοτώνω.

O6rrvsU.jpg

#2770 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 21 August 2014 - 09:21

Σε ένα καλό επίπεδο skill ο Gnar είναι ανύπαρκτος. Μόνο με την ultimate είναι χρήσιμος/καλός.

Για fun στα normals καλός είναι.

Alistar and maokai top seems to be all the rage lately.

#2771 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 August 2014 - 03:19

Δεν γινεται ρε πουστη 3 σερι game με afk και μετα malpite top εναντια σε pantheon με 1 cs σε 8 λεπτα.Πεθανε και 4 φορες και μου ελεγε οτι δεν κανω gank. :ballumad:

Την 1η φορα που πεθανε εγω επαιρνα το 1ο μου buff

Edited by luffy1908, 23 August 2014 - 03:23.

#2772 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 August 2014 - 14:55

Και δύο βδομάδες σχεδόν μετά το Release του Gnar, έχουμε ανακοίνωση για καινούργιο χαρακτήρα, holy balls this is Season 2 all over again #hype

Η καινούργια λοιπόν adition στην ιστορία της Shurima, ο Azir, The Emperor Of The Sands

#2773 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 27 August 2014 - 18:56

ίσως για να μη μείνουν πίσω στο πλάνο που έχουν.αν και θυμάμαι η ριτο έλεγε θα βγάζουν μια φορά το μήνα αντί γιαυτο βγάζουν νέους ήρωες κάθε 2 μήνες και ο γναρ έκανε 1 μήνα παραπάνω...μέχρι να τον αποψύξουν :P .

#2774 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 August 2014 - 19:00

Αυτός φαίνεται πάρα πολύ ωραίος.

Πολύ ιδιαίτερος σίγουρα, δε ξέρω αν θα είναι αποτελεσματικός αλλά μου αρέσει.

O6rrvsU.jpg

#2775 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 August 2014 - 19:07

Όντως φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον το gameplay και πολύ όμορφο splash art. Θα αρχίσω να μαζεύω από τώρα ip.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*