Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2806 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 25 September 2014 - 21:30

ασε τα σπελ οπως ειναι Q W E R και βαλε το attack sto X και το πατας με αντιχειρα ετσι δεν αφηνεις τα σπελ (αν δεν σε βολεβει δοκιμασε αλλο διπλανο γραμμα)

(εγω ετσι επαιζα λολ και αφησα τα ιδια και στην dota 2 μιας και τα συνηθισα)

#2807 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 September 2014 - 23:35

Ti είναι το attack move και σε τι διαφέρει από το απλό attack με δεξί κλικ; (embarassing question for a silver III player?)

O6rrvsU.jpg

#2808 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 September 2014 - 23:49

Γενικώς αντι να κάνεις δεξί κλικ πατάς το πλήκτρο του attack και αριστερο κλίκ .Η διαφορά είναι ότι  στο miss click  μέσα στη μάχι( κάποιο ally ή εδαφος)θα προσπαθήσει να πάει στην θέση που του είπες(γιατί δεξι click also = move there) ή  θα κάνει follow τον ally που missclicked .Ενώ το attack Και στις δυο περιπτώσεις κάνει τον παίχτη σου να αρχίσει να προσπαθεί να πάει σε αυτό το σημείο με τη σημαντική διαφορά   ότι  επιτίθεται στον κοντινότερο  αντίπαλο που θα συναντήσει μέχρι να πάει εκεί  μεγαλώνοντας τις πιθανότητες του να χτυπήσεις αυτό που θες μέσα στο χάος.Επίσης πολύ θέλουν να διαφοροποιήσουν στον εγκέφαλό τους move clik από το attack click κάνοντας σε έμμεσα(τουλάχιστον εγώ που παίζω και με stop) να αντιδράς λίγο πιο γρήγορα.

Posted Image

#2809 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 25 September 2014 - 23:50

με το απλο δεξι κλικ μπορει να κανεις μισκλικ και ο ηρωας σου να παει προς τα εκει αντι να βαρεσει, οταν στελνεις την εντολη με το attack move εισαι σιγουρος οτι θα βαρεσει (στο λολ αλλαζει και ο cursorας αν θυμαμαι καλα)

επισις στα μεγαλα fights που θες να βαρεσεις τον εναν απο τους 5 ειναι πιο σιγουρο
ή να βαρας και να κυνηγας ειναι πιο βολικο: δεξι κλικ move και κανεις τα attack σαν να ειναι spell

γενικα αν συνηθισεις μετα δεν ξεναεπιτιθεσε με δεξι κλικ εκτος και αν τρως πιτσα με το ενα χερι :Ρ

edit: με προλαβαν :wth2:  αλλα γενικα τα πανω, μαθενεις τη διαφοροποιηση στο μυαλο σου και συνηθιζεις, εγω προσωπικα το stop δεν το πολυχρησιμοποιω (ουτε το hold που δεν θυμαμαι αν υπαρχει στο λολ)

Edited by matassos, 25 September 2014 - 23:52.

#2810 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 September 2014 - 23:54

με το απλο δεξι κλικ μπορει να κανεις μισκλικ και ο ηρωας σου να παει προς τα εκει αντι να βαρεσει, οταν στελνεις την εντολη με το attack move εισαι σιγουρος οτι θα βαρεσει (στο λολ αλλαζει και ο cursorας αν θυμαμαι καλα)

επισις στα μεγαλα fights που θες να βαρεσεις τον εναν απο τους 5 ειναι πιο σιγουρο
ή να βαρας και να κυνηγας ειναι πιο βολικο: δεξι κλικ move και κανεις τα attack σαν να ειναι spell

γενικα αν συνηθισεις μετα δεν ξεναεπιτιθεσε με δεξι κλικ εκτος και αν τρως πιτσα με το ενα χερι :Ρ

edit: με προλαβαν :wth2:  αλλα γενικα τα πανω, μαθενεις τη διαφοροποιηση στο μυαλο σου και συνηθιζεις, εγω προσωπικα το stop δεν το πολυχρησιμοποιω (ουτε το hold που δεν θυμαμαι αν υπαρχει στο λολ)

Αυτό με το stop βοηθάει πολύ στο last hit.Βέβαια έχω δε και φίλο που παίζει diamond να κάνει stop σπαμάρωντας το δεξί κλικ στο έδαφος....νευρικός άσχημα.

Posted Image

#2811 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 26 September 2014 - 00:51

αυτη τη δουλεια κανει το hold στην dota 2, κραταει το hit του ηρωα (κανει το μισο ανιμεσιον και δεν φευγει το χιτ) μεχρι να σταματησεις να σπαμαρεις το hold, το stop το χρησιμοποιω καμια φορα αν προλαβω για σπελ που σε καποια υπαρχει animation, κανει το μισο ο ηρωας και το κοβεις (ειτε για να ψαρωσεις τον αλλον ειτε για να το ακυρωσεις)

και γω σπαμαρω δεξι κλικ, κανω γυρω γυρω τον ηρωα περιμενοντας το last hit

#2812 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 September 2014 - 01:20

Ti είναι το attack move και σε τι διαφέρει από το απλό attack με δεξί κλικ; (embarassing question for a silver III player?)

Μπα και εγω προχθες κατα τυχη το πετυχα σε ενα φορουμ και ειδα 1-2 βιντεακια στο youtube.

#2813 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 September 2014 - 02:14

OMGGGG ΤΟ DUNKMASTER DARIUS ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ANIMATION. Darius spammers incoming rito what are you doing.

Εγώ δε χρησιμοποιώ καθόλου το στοπ απλά πηγαίνω συνέχεια πάνω κάτω βοηθάει και για να μπερδεύεις τον αντίπαλο με τα skillshots του και για να είσαι έτοιμος! Παρατήρησα ότι αν και είμαι ADC main είμαι πάρα πολύ κακός στα auto attacks/kite/trading και μάλλον γι'αυτό έχω κατσικωθεί στο plat IV και δε μπορώ να ανέβω άλλο. Έμαθα με Ezreal που είναι μόνο Q spam και δυσκολεύομαι με Auto attacking carries όπως Tristana και Caitlyn. Ο μόνος που με βολεύει πέρα από Ezreal και Corki είναι ο Lucian και αυτός επειδή είναι combo-heavy caster carry. Καμιά βοήθεια;

#2814 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 September 2014 - 03:15

Καμιά βοήθεια;

Teemo.

#2815 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 September 2014 - 03:19

Δε δέχομαι βοήθεια από το τρωκτικό. Btw, παίζοντας ranked πριν από μερικές μέρες, πέτυχα τον Inverted composer να smurfάρει και με κουβάλησε. Στο επόμενο game τον είχα εναντίον μου. Είχε singed και μας πάτησε όλους ομαδικώς. 

#2816 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 26 September 2014 - 08:04

Εντάξει Inverted Composer προσκυνώ  :respect:

Ότι singed mechanics έχω μάθει είναι από τον συγκεκριμένο τυπά (και λίγο stream Dyrus όταν έπαιζε ακόμα Singed).

Εγώ πάντως δεν βολεύομαι τόσο πολύ με το "A" για attack. Μόνο άμα παίζω full συγκεντρωμένα το χρησιμοποιώ. Αλλιώς "Right click battle is on"  :hero:

Posted Image

#2817 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 26 September 2014 - 09:22

Αυτό με το S, εξαρτάται από τον champ που παίζεις εσύ αλλά και τον αντίπαλο. Επειδή παίζω πολύ wu, το S είναι προέκταση του χεριού μου, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που έχω heavy skillshot απέναντι. Aπό την άλλη, στο mid και bot (όταν είναι κάποιο ενοχλητικό adc, του τύπου Jinx με την ηλίθια ακτίνα) το να μην πατάς πέρα δώθε το δεξί κλικ, σημαίνει αυτόματα άσχημα trades ή και ελεύθερο harass για τον αντίπαλο.

Πάντως για τα trades των adcs, ούτε εγώ είμαι καλός, και μάλιστα με το μόνο που μπορώ καλά είναι η καλή θεία Ashe (τόσο αρχαία που έχει γίνει, ακόμα και ο Sion θα την ξεπεράσει με το rework), λόγου του ευλογημένου slow του q.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2818 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 26 September 2014 - 10:03

Σταματα να παίζεις ezreal είναι από τα χειρότερα adc αυτή τι στιγμή. Και καλός να είσαι δεν μπορείς να κουβαλήσεις με αυτό το ... πράγμα.

Τριστάνα, Kogmaw, Jinx, Lucian, Caitlyn, Corki, Twitch, Graves, Sivir, Vayne.

Παίξε 5 games με ezreal και μετά πάρε 1 champ από τα παραπάνω. Θα νιώθεις λες και έπαιζες 5 games με νεροπίστολο και μετά σου δώσανε κανόνι

Posted Image

#2819 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 September 2014 - 13:22

Εγώ με S (Stop) παίζω, συνήθεια απο το Dota εδώ και χρόνια.

Ερώτηση:

Γιατί τον Ezreal οι περισσότεροι σαν adc τον παίζουν και όχι ap?

#2820 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 26 September 2014 - 13:40

η ριοτ τον έβλαλε για adc...το ότι μπορούμε να παίξουμε ap είναι υποθέτω επειδή μας το επιτρέπουν αλλιώς αν δουν ότι δε συμβαδίζει με αύτο που θέλου θα φάει και αυτός ενα rework όπως ο yi και ο trynd