Έχεις δοκιμάσει uninstall/reinstall να υποθέσω;
Edited by Jorg, 17 September 2014 - 20:19.
Posted 17 September 2014 - 20:19
Έχεις δοκιμάσει uninstall/reinstall να υποθέσω;
Edited by Jorg, 17 September 2014 - 20:19.
*waving intensifies*
Posted 17 September 2014 - 20:28
Και πώς γίνεται αυτό;
Πάντως απ' ότι είδα το patch 4,16 είναι το τελευταίο και δεν υπάρχει άλλο μετά από αυτό. Είχα παίξει αφού βγήκε το 4,16, απλώς μάλλον το πρόβλημα προέκυψε όταν θα ενεργοποιούταν ο Azir.
Με uninstall και αφου διαγραψεις τα αρχεια του 4.16 να το κανεις ξανα install.Βεβαια πρεπει να βρεις που ειναι σωσμενα.
Posted 17 September 2014 - 22:34
To έκανα uninstall, έσβησα ότι σχετικό βρήκα, και όταν το κάνω re-install και το πατάω μου λέει RADS Error: Could not connect to the http server.
Το ίδιο και μετά από restart.
Πριν ρωτήσετε, η σύνδεση μου είναι άψογη και το firewall απενεργοποιημένο.
Edited by Kamui, 17 September 2014 - 22:39.
Posted 17 September 2014 - 22:48
To έκανα uninstall, έσβησα ότι σχετικό βρήκα, και όταν το κάνω re-install και το πατάω μου λέει RADS Error: Could not connect to the http server.
Το ίδιο και μετά από restart.
Πριν ρωτήσετε, η σύνδεση μου είναι άψογη και το firewall απενεργοποιημένο.
Αμα το κανεις reinstall χωρις να εχεις διαγραψει το αρχειο-φακελο που σου δημιουργει το προβλημα δεν προκειται να εγκατασταθει σωστα.Βεβαια υπαρχει περιπτωση να εσβησες και κατι που δεν επρεπε.Τελευταια λυση να κανεις uninstall και να διαγραψεις ολα τα αρχεια του lol και να το ξανακατεβασεις απο την αρχη.Ναι το ξερω σε εσωσα...
Posted 17 September 2014 - 23:06
Όλα τα έσβησα (εκτός από το direct X και άλλα extra προγράμματα που φαντάζομαι δεν έχουν σχέση), και δεν βγάζει κανένα νόημα να έσβησα κάτι που δεν έπρεπε, εφόσον προφανώς θα έπρεπε να μου παρέχει το παιχνίδι όσα χρειάζομαι, σαν να το κατεβάζω για πρώτη φορά. Κι όμως δε γίνεται τίποτα.
Edited by Kamui, 17 September 2014 - 23:06.
Posted 17 September 2014 - 23:58
Με αφορμή το τελευταίο μάλλον patch μου προέκυψε ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να μπω καν στο παιχνίδι.
Με το που πατάω το εικονίδιο στο desktop μου λέει "PVP Patcher Kernel has stopped working".
Έψαξα στο support του LoL για το θέμα και δοκίμασα τη λύση του winsock reset, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας ανάλογο πρόβλημα ή ξέρει κάτι σχετικά με αυτό;
Το χω πάθει μερίκες φορές αλλά απλώς έκλεινα παράθυρο με αυτόν το διάλογο, ξαναπατούσα το εικονίδιο 2-3 φορές και έπαιρνε μπρος
Αμα δεν βοήθαει τίποτα κανε κανονικα απεγκατάσταση και επανεγκατασταση.Ειχα και εγώ προβληματα οπως να μπαίνω σε παιχνίδι ,να με πετάει στην οθόνη με το reconect συνέχεια και να μην μπορω να συνδεθώ με τίποτα.Μιλάω στο riot support και μου δινει οδηγιες για χιλια μίρια πράγματα.Ξοδεψα μια μέρα δοκιμαζοντας όσα μου πρότειναν.Στο τέλος της ημέρας έρχεται ένας φίλος,λεω το πρόβλημα και μου λέει να κάνω reinstall.Το πρήβλημα λύθηκε και το παιχνίδι λειτουργούσε καλήτερα από πριν.
Τώρα πρόσφατα ,2 βδομάδες πριν,το ping μου τα παιξε xD...πίγενε απο 90...300...500... disconnect και επαναλαμβανόταν αυτή η διαδικασία.Ξαναμιλάω με το support και μου προτείνουν τα ίδια και παρόμοια πράγματα...REINSTALL the end!! my 90 ping is back.
Μου πήρε περίπου 5-6 ώρες και αν το κάνεις όταν ρωτάει να εγκαταστήσει τα directx και panto media booster πατα οχι γιατι το ενα ειναι παλία εκδοση και το άλλο έχει malware (το είχαν πει και οι ίδιοι)...για το adobe air δεν ξέρω άκουσα θα το αντικαταστήσουν με κάτι άλλο
Posted 18 September 2014 - 00:05
Με ένα γρήγορο google search έβγαλε αυτό
1. Go to your Riot Games/RADS/System folder under your default install path, right click and run the rads_user_kernel.exe file as an admin, then try starting your patcher.
2. Try deleting your LoL_Air_Client folder (the default install path for this folder is c:\Riot Games\RADS\Projects) and then repatching.
3. Replace <install directory>/RADS/system/rads_user_kernel.exe, with this file
6. Try running through the RADS solution in this Video
Disclaimer: This knowledge was acquired from a post on North America by Senior Wrenchmen Aregionius. OP: Click Here
Posted 18 September 2014 - 00:11
Wow, η πρώτη λύση μάλλον δουλεύει.
To ήξερα ότι θα ήσουν εκεί για μένα, καρδιά μου.
Posted 18 September 2014 - 08:05
Τίποτα, ω γλυκέ εσύ!
Posted 25 September 2014 - 17:09
Προσπαθω να μαθω σαν adc το attack move το οποιο το εχει στο κουμπι Α και το εβαλε στο space και κατα λαθος πολλες φορες παταω alt και αντι για attack move κανω ασχετα ping
To shift + δεξι κλικ ειναι ποιο ευκολο αλλα κατα λαθος καμια φορα παταω caps lock
Καμια συμβουλη; Οι platinum-diamond σε ποια κουμπια τα εχετε;
Posted 25 September 2014 - 19:49
Κανείς εκτός από του NJWS δεν έχει ελπίδα εναντίων των Samsung teams. Αλλά θα είχε πλάκα να χάσουν πάλι έτσι όπως χάσανε πέρσι μετά το "Δεν υπάρχει τρόπος η Κορέα να χάσει από ξένη ομάδα". Πέρσι πήγαν να του λιντσάρουν οι fans, φέτος εάν αποκλειστούν πάλι από ξένη ομάδα θα πεθάνουν από την ντροπή.Στο A. Πως γίνετε να μην σε βολεύει αφού είναι κάτω από το Q :/
Επίσης είμαι πολύ περίεργος να δω ποια ομάδα θα κερδίσει τους Samsung Blue. Πραγματικά είναι παρα παρα παρα πολύ δυνατοί σαν team, Τους διέλυσαν τους OMG
Posted 25 September 2014 - 20:13
Στο Α, αν και ντάξει καλό είναι να βρεις το δικό σου πλήκτρο που να σε βολεύει.
Posted 25 September 2014 - 20:18
Στο Α δε με βολευει πολυ επειδη αντι για Q μετα παιζει να πατησω κανα 1.Σκεφτομουνα το T αλλα το φοβαμαι μην πατησω κατα λαθος κατα R και βγαλω ultimate.Θα το δοκιμασω σε διαφορα και θα δω.Αν και απο οτι καταλαβα θελει 10+ αγωνες εξασκηση για να το μαθω.
Posted 25 September 2014 - 20:25
έχω βάλει το attack move στο ρόλερ του πουντικιού...
skin hype μάλλον θα αρχίσω να παίζω darius http://www.lolking.net/news/skins-preview-championship-shyvana-dunkmaster-darius