Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#91 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 04 April 2009 - 13:12

Τέλεια τέλεια.Για άλλη μια φορά τα σπάσαμε όλοι.Από αύριο μόλις γυρίσω Κατερίνη θα ανεβάσω και τον "απολογισμό" τον cosplays και θα μπορέσω να σχολιάσω και περισσότερα πράγματα.Και το Πάσχα ανεβένει αυτό που "ανέφερα"...:wis:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#92 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 04 April 2009 - 13:31

ΥΣ DarcRose22 εση τι τνηθηκες :orly:

Εγώ είχα ντυθεί No face από το Spirited Away.. Να ρωτήσω κάτι; Πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες; Έχω βγάλει και εγώ κανά δυο.
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#93 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 April 2009 - 13:56

Λοιπον παιδια η πρωτη φοτο στο forum και η μοναδικη που τραβιξα:
ολοι όσοι ντιθικαν απο ναρουτο ( αν και πρεπει να λειπει ο kakashi )
Attached File  STP61205 copy.jpg   157.46KB   86 downloads

#94 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 04 April 2009 - 14:59

Waaaaay cool!

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#95 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 April 2009 - 15:25

διστιχως δν ξερω και δεν θυμαμαι ολων τα ονοματα ( μονο του sasuke που ειναι MyDeadBrother ) οποιος τα ξερει να μου πει να τα γραψω...........

#96 MyDeadBrother

MyDeadBrother

*Don't be like me*

• Banned
  • 8 posts

Posted 04 April 2009 - 17:15

χαχα... ωραια φωτο...αν και εμενα μου αρεσαν οι φωτο μου με το γλειφιτζουρι...:hahaha:
λοιπον τα ονοματα απο τους naruto fans

Kiba Γιουλης
Akamaru Τζουλης
Sasuke Εγω!!!
Temari Χαριλενη
Kankuro Christie Valentine...

#97 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 04 April 2009 - 21:09

λοιπόν εγώ αυτά κατάφερα να ανεβάσω προς το παρόν γιατί μετα κόλλησε... ονόματα δεν ξέρω αλλά ελπίζω να τα μάθω σιγά σιγά....

.aNiMe//GR Forums - DarcRose22's Album: cosplay - Picture

#98 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 05 April 2009 - 06:34

Αθλιο παρτι.........
Πω πω τι αθλιο που ηταν.......
Ελεινο δεν προκειτε να ξαναερθω!!!!

Ποτε ειναι το επομενο????:hahaha:
(απαντηση: σε 2μηνες και βαλε......:nanana:)

Λοιπον το παρτι τα εσπαγε κλασσικα πραγματα.....
Τα cosplay αξεπεραστα καθε παρτι και καλυτερα μπραβο παιδες(εγω ναυαγισα και δεν...)!!!
Ο επανω οροφος θελει update σε κληματισμο (γενικοτερα το μαγαζι αλλα λεμε τωρα...) γιατι ναι μεν θελαμε να ανεβουμε αλλα καθε φορα που σκαγαμε μυτη.....εσπαζε απο τον ιδρωτα η μυτη!!!
Μουσικη παρα πολυ καλη ευγε και εις ανοτερα (επιτελους επεξε κομματια της προκοπης απο Naruto τωρα μπορω να παιθανω υσηχα)!!
Και η παρεα καταπληκτηκη!!

Αντε να και ενα upload photoes να γουσταρουμε!!!

(και κατι ακομα για τιν εισοδο, καθε φορα που ακουω ενα βλαμενο επηχηρημα μου την δινη για το εξης:
δεν χριαζετε να ακουγετε "μου την σπαει η διαδηκασια της εισοδου" γιατι απλα δεν ειναι face control ειναι απλα ενα ακομα αναγκαιο κακο με τοοσο κοσμο που μπενει εαν θελει καποιος να πει κατι σωστο να πει το εξης "δεν εχω ή δεν μπορω να διαθεσω ή δεν γουσταρο να πληρωνω ποτο γουσταρω το τζαμπα απλα θελω να γουσταρω ala anime στο free style" τωρα διαφορα θεματακια ιδεολογιας ειναι ανιαρα και βλακοδεις και μονο που ακουγοντε. Δεν τον λεω σε καποιον συγκεκριμενα το ξεκαθαριζω το λεω για επερχομενα ποστ για να δικαιολογισουν απουσια απο το παρτι λογο εισοδου η ποστ με παρομοιο περιεχομενο. Οποιος θελει ανιμε παρτι κανει κρατει και μιας εβδομαδας για να παει δεν υπαρχη θεμα 4ευρω. Τα πολλα θα μας σωσουν παιδες οχι τα 4ευρω το 2μηνο μιας και με 1σαββατοκυριακο δουλειας βγαζεις τα λεφτα εισοδου για ολοκλιρο χρονο.)

Edited by Goggeta SSJ6, 05 April 2009 - 15:37.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#99 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 05 April 2009 - 12:50

Goggeta SSJ6 για την μουσικη ενα θα σου πω blue bird απο Naruto στα ελληνικά...:sigh2::cry5:

Edited by Konart, 05 April 2009 - 13:03.

#100 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 05 April 2009 - 13:49

το παρτυ ηταν οντως ολα τα λεφτα (αν και ειχα τον Goggeta SSJ6 ολη την ωρα στο κεφαλι μ):hahaha:
και το meeting ηταν ακομα καλuτερο! εμενα ηταν και πρωτο μ cosplay και πρωτο anime meeting και απλα χαρηκα που μενω θεσσαλονικη μονο κ μονο γιαυτο το λογο!(αν κ παιζει κ απο αφρικη να ερχομουνα):kakaka:
τωρα σκεφτομαι το επομενο cosplay και ειμαι με τις γλυκες αναμνησης του προηγουμενου. αντε ανεβαστε κ καμια photo για να μας μεινει η στιγμη αξεχαστη!:thumbup:

#101 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 05 April 2009 - 15:34

Konart-chan κουκλιτσα μου μην μου το θυμηζεις σε παρακαλω να ξερασω φωκιες δλδ!!!!
Και ειναι και το δευτερο λατρεμενο μου απο shippuden!!!!

Zerro-sama(ντεμεκ τωρα αλλα λεμε) εαν δεν σου αρεσω να μην μου την πεφτεις τοτες........
Επισεις ηταν τ δευτερο cosplay σου γιατι εσχετος εαν σε καταλαβαν η οχι ησουν προ 3παρτι και super 17 αλλα σαν Ninja που εισαι που να σε παρουν χαμπαρι!!!

:oo:τα ποστ γιατα meeting ειναι εδω http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/5978-%C7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7-%F5%F0%EF%E4%DD%F7%E5%F4%E1%E9-15.html ελεος νομιζα οτι ηταν μονο για ενα συκεκριμενο meeting οχι ενα τοπικ που να στεγασει ολα....
(κανω ενα εδιτ το ποστ μου και τα του meeting τα λεω εκει!!!)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#102 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 April 2009 - 16:27

Να με και εγώ πίσω στην Κατερίνη και ενώ όπου νανε θα τα τινάξω επειδή διανύω την τρίτη μέρα σερί χωρίς ύπνο,"συνεχίζω ακάθεκτος για την ενημέρωση σας":if:.Λοιπόν αρχικά να αναφέρω ότι συμπληρώθηκαν πολλά κενά της λίστας του προηγούμενου πάρτι χάρη στην βοήθεια διαφόρων παιδιών όπως των ίδιων που δεν ήξερα.Thanks guys:congrats:.Θα την βρείτε εδώ:

http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/6514-japan-anime-party-horror-valentines-special-13-2-thessaloniki-5.html#post286330

Πάμε στα τωρινά.

χαχαχαχαχα! εχω να πω πως δν υπηρχε περιπτωση να εδινα 4 ευρω για την εισοδο! :P:P:P:P σορρυ κιολας αλλα........... ειναι λιγακι καπως που αρχισαν να βαζουνε και εισοδο οποτε τι να κανουμε? ισως την επομενη φορα τα διαθεσουμε:P:P:P:P:P:P :):):)

Έχεις χάσει επεισόδια Νάσια γι'αυτό το βλέπεις έτσι:bahhh:.4 μίζερα ευρουλάκια (τα οποία δεν "χάνεις" εφόσον πέρνεις ποτό) δεν συγκρίνονται με την καμία με όσα έχασες πάντως:knock-knock:.

Πολύ ωραίο το πάρτυ!!!! Εγώ πέρασα πολύ καλά. Βέβαια είχα σκάσει λίγο από τη ζέστη (να θυμηθώ την άλλη φορά να ντυθώ κάτι πιο ανάλαφρο.....). Πάντως είναι πολύ καλό που ασχολείται ο κόσμος να φτιάξει στολές, να ντυθεί και να κάνει την πλάκα του...

Σαν Kaonashi φυσικό ήταν να έσκαγες:).Κρίμα που καθόσουν όμως έτσι μόνη σε μια μεριά και δεν κινήθηκες περσισσότερο ανάμεσα μας. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά κανονικά.Ο Δημήτρης αυτή την φορά δεν ήρθε;Ο Drakno από την άλλη δυστηχώς δεν τα κατάφερε.

Το καλύτερο ριπόρτ από τα κόσπλει θα το κάνει ο Cassiel, οπότε είδωμεν^^

Haaaaiiiii hime-samaaaa!!!Έρχεται!!!

Ηταν τελειάααααα!!!!! τα παιδιά που φτιάξανε τις στολές τα σπάγανεεεε!! ενα μεγάααααλοο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! Cassiel νταξ κλασσικάαα προσκηνάμε!

Thankie youuuu Annie-maki-chaaaan:wooi2:

διστιχως δν ξερω και δεν θυμαμαι ολων τα ονοματα ( μονο του sasuke που ειναι MyDeadBrother ) οποιος τα ξερει να μου πει να τα γραψω...........

Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ:Blissfull:Matassos εσύ είσουν κάποιος από τους cosplayers;Αν ναι, και είσαι κάποιος από τα παιδιά που ακολουθούν στην λίστα πες μου να αλλάξω το όνομα σου με το nickname σου αν είναι.

λοιπόν εγώ αυτά κατάφερα να ανεβάσω προς το παρόν γιατί μετα κόλλησε... ονόματα δεν ξέρω αλλά ελπίζω να τα μάθω σιγά σιγά....

Μην ανησυχείτε για τα ονόματα.Είναι καλλημένα. Μπορείς αν δεν έχεις πρόβλημα και δεν ανεβάσεις άλλες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει, να μου τις στήλεις στο cassiel.p@gmail.com για τον λόγο που ανέφερα και σε σένα;Καλό είναι να έχω ποικιλία:).Φυσικά τις ανεβάζω και εγώ στο θέμα εδώ για λογαριασμό όποιου τις στείλει όπως άλλωστε και θα κάνω μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω.

Konart-chan κουκλιτσα μου μην μου το θυμηζεις σε παρακαλω να ξερασω φωκιες δλδ!!!!
Και ειναι και το δευτερο λατρεμενο μου απο shippuden!!!!

Βρε παιδιά ελάτε τώρα...:knock-knock:.Ξανακούστε το άλλη μια φορά και κρίνετε το αντικειμενικά.Από εκεί και πέρα τα λέμε στο MSN και οι 3.

Zerro-sama(ντεμεκ τωρα αλλα λεμε) εαν δεν σου αρεσω να μην μου την πεφτεις τοτες........
Επισεις ηταν τ δευτερο cosplay σου γιατι εσχετος εαν σε καταλαβαν η οχι ησουν προ 3παρτι και super 17 αλλα σαν Ninja που εισαι που να σε παρουν χαμπαρι!!!

Τι,πως,που:oo:;Σοβαρά τώρα;Θέλω μήνα,όνομα χαρακτήρα και όνομα σειράς να ψάξω το αρχείο μου να το εντοπίσω. Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο που ανέφερες, οπότε ενημέρωσε με καταλλήλως, για τον λόγο που ξέρεις:drink:.

Πάμε στα "δικά μου". Το πάρτι για άλλη μια φορά ήταν άψογο. Αρχικά απόρησα που είναι τα cosplay αλλά μέσα στην πρώτη ώρα άρχισαν να καταφθάνουν και φτάσαμε αισίως τα 32!Μπορεί να ήταν λίγο πάνω από τα 2/3 του προηγούμενου, αλλά δεν έχει σημασία, καθώς για άλλη μια φορά η ποιότητα έβγαζε μάτι:8):.Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί:lovulovu:!!!Υπήρχαν φυσικά τα "κλασσικά" προβλήματα του εξαερισμού και του χαμηλού φωτισμού,αλλά υποθέτω θα λυθούν την επόμενη φορά. Τα κορίτσια για άλλη μια φορά έκαναν καταπληκτικό συντονισμό του πάρτι:nod:!Επίσης όλα τα παιδιά ήταν πλήρως συνεργάσιμα και βοήθησαν γι'αυτό που ξέρουν:ureshii:.Τέλος θέλω να αναφέρω ότι εντυπωσιάστηκα επίσης από την ποιότητα των φωτογραφιών από όλους τους φωτογράφους γενικά και με βάση όσα έχω δει γενικά, μπορεί να μιλάμε για την καλυτερη "σοδιά" φωτογραφιών που είδα ποτέ.Άντε να ανέβουν στις επόμενες μέρες να τις χαρείτε όλοι:thatsit:.

Πάμε τέλος και στην λίστα τον cosplayers:

Akamaru [ Naruto ] ( Τζούλης - M )
Amane Misa [ Death Note ] ( Sakura - F )
Chrome Dokuro [ Katekyo Hitman Reborn! ] ( RB – F )
Hanajima Saki [ Fruits Basket ] ( Κατερίνα - F )
Ibu Shinji [ Prince of Tennis ] ( Camus - F )
Inuzuka Kiba [ Naruto ] ( Γιούλης - M )
Kamiya Kaoru [ Rurouni Kenshin ] ( Hitorinai Kokoro – F )
Kankuro [ Naruto ] ( Christie Valentine - F )
Kaonashi [ Spirited Away ] ( DarcRose22 - F )
Kensei Muguruma [ Bleach ] ( Intzakos - M )
Konoha Ninja [ Naruto ] ( I_am_Neji - M )
Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa – F )
Light Yagami [ Death Note ] ( Laxanaemakos - M )
Miyako Shiba [ Bleach ] ( Wethrin - F )
“Red-Haired” Shanks [ One Piece ] ( Mogdevil - M )
Rhode Kamelot [ D.Gray-Man ] ( Alex90 - F )
Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Cassiel - M )
Ryu [ Street Fighter 4 ] ( Itadakimasu - M )
Temari [ Naruto ] ( Harileny - F )
Tsunade [ Naruto ] ( Konart – F )
Tyki Mikk [ D.Gray-Man ] ( Zerro – M )
Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Osiris – M )
Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( MyDeadBrother - M )
V [ V for Vendetta ] ( Vazelino - M )
-------------------------------------------------------------------------------
Catgirl [ XXX ] ( AnΟ! - F )
Catgirl [ XXX ] ( Kuro-chan - F )
Catgirl [ XXX ] ( Μάντα - F )
She-Devil [ XXX ] ( Mona Risa - F )
Female Pirate [ XXX ] ( Somnium_in_Tenebris - F )
Lolita [ XXX ] ( ??? - F )
Swordsman [ XXX ] ( Blue Samurai - M )
Vampire [ XXX ] ( MrPixie - M )

Update 1: Έκανα ένα update.Τελικά μου ξέφυγαν 3 άτομα.Αν ξέρει κανείς nickname ή όνομα τους ας ενημερώσει. Όταν ανέβουν οι φωτογραφίες θα τους υποδείξω και σε αυτές.

Update 2: Χάρη στον MyDeadBrother καλύφθηκαν τα 2 εκ των 3 κενών.Μένει η κοπέλα που έμοιαζε με lolita. Όταν ανέβουν οι φωτογραφίες θα την υποδείξω σε αυτές.

Edited by Cassiel, 06 April 2009 - 21:26.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#103 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 05 April 2009 - 17:31

cassiel ( δε σε εχω συνηθισει ετσι :P ) οπως ειπα και πριν δν ειναι το ποσο αλλα η πραξη! τεσπα δε θελω να επαναλαμβανομαι και πιστευω πως περασατε πολυ καλα και εχασα που δν ηρθα....... οταν εισαι msn θα σου εξηγησω την αποψη μου για την εισοδο! :P:P:P:P

#104 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 05 April 2009 - 18:39

Cassiel, ο Δημήτρης και εγώ είμαστε από Ηράκλειο. Εγώ σπουδάζω εδώ οπότε έρχομαι χαλαρά αλλά ο Δημήτρης ήταν εδώ τυχαία την άλλη φορά για να με δεί. Το πρόβλημα αυτή τη φορά ήταν ότι έπειδή είχα έρθει μόνο με ένα φίλο μου, που μου έσπασε και τα νεύρα γιατί έπμαινε σε όλεσ τις φωτο και μετά άντε να τον κόψω και βαρέθηκε και νωρίς και φύγαμε, δεω μπορούσα να μετακινηθώ και πάνω κάτω να βγάλω φωτογραφίεσ και τα λοιπά. Την άλλη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένη.. και με πιο άνετη στολή. ^_^

#105 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 06 April 2009 - 05:35

αν και προτη μου φορα περασα υπεροχα στο anime party .....ανηπομονο για το επομενο......και θα ντυθο κιολας.......... μιν ροτατε τη........δεν θα απαντισο.......:nbleed: