Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki
Posted 04 April 2009 - 13:12

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 04 April 2009 - 13:31
ΥΣ DarcRose22 εση τι τνηθηκες
Εγώ είχα ντυθεί No face από το Spirited Away.. Να ρωτήσω κάτι; Πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες; Έχω βγάλει και εγώ κανά δυο.
Posted 04 April 2009 - 13:56
ολοι όσοι ντιθικαν απο ναρουτο ( αν και πρεπει να λειπει ο kakashi )

Posted 04 April 2009 - 14:59
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 04 April 2009 - 15:25
Posted 04 April 2009 - 17:15

λοιπον τα ονοματα απο τους naruto fans
Kiba Γιουλης
Akamaru Τζουλης
Sasuke Εγω!!!
Temari Χαριλενη
Kankuro Christie Valentine...
Posted 04 April 2009 - 21:09
.aNiMe//GR Forums - DarcRose22's Album: cosplay - Picture
Posted 05 April 2009 - 06:34
Πω πω τι αθλιο που ηταν.......
Ελεινο δεν προκειτε να ξαναερθω!!!!
Ποτε ειναι το επομενο????

(απαντηση: σε 2μηνες και βαλε......

Λοιπον το παρτι τα εσπαγε κλασσικα πραγματα.....
Τα cosplay αξεπεραστα καθε παρτι και καλυτερα μπραβο παιδες(εγω ναυαγισα και δεν...)!!!
Ο επανω οροφος θελει update σε κληματισμο (γενικοτερα το μαγαζι αλλα λεμε τωρα...) γιατι ναι μεν θελαμε να ανεβουμε αλλα καθε φορα που σκαγαμε μυτη.....εσπαζε απο τον ιδρωτα η μυτη!!!
Μουσικη παρα πολυ καλη ευγε και εις ανοτερα (επιτελους επεξε κομματια της προκοπης απο Naruto τωρα μπορω να παιθανω υσηχα)!!
Και η παρεα καταπληκτηκη!!
Αντε να και ενα upload photoes να γουσταρουμε!!!
(και κατι ακομα για τιν εισοδο, καθε φορα που ακουω ενα βλαμενο επηχηρημα μου την δινη για το εξης:
δεν χριαζετε να ακουγετε "μου την σπαει η διαδηκασια της εισοδου" γιατι απλα δεν ειναι face control ειναι απλα ενα ακομα αναγκαιο κακο με τοοσο κοσμο που μπενει εαν θελει καποιος να πει κατι σωστο να πει το εξης "δεν εχω ή δεν μπορω να διαθεσω ή δεν γουσταρο να πληρωνω ποτο γουσταρω το τζαμπα απλα θελω να γουσταρω ala anime στο free style" τωρα διαφορα θεματακια ιδεολογιας ειναι ανιαρα και βλακοδεις και μονο που ακουγοντε. Δεν τον λεω σε καποιον συγκεκριμενα το ξεκαθαριζω το λεω για επερχομενα ποστ για να δικαιολογισουν απουσια απο το παρτι λογο εισοδου η ποστ με παρομοιο περιεχομενο. Οποιος θελει ανιμε παρτι κανει κρατει και μιας εβδομαδας για να παει δεν υπαρχη θεμα 4ευρω. Τα πολλα θα μας σωσουν παιδες οχι τα 4ευρω το 2μηνο μιας και με 1σαββατοκυριακο δουλειας βγαζεις τα λεφτα εισοδου για ολοκλιρο χρονο.)
Edited by Goggeta SSJ6, 05 April 2009 - 15:37.

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 05 April 2009 - 12:50

Edited by Konart, 05 April 2009 - 13:03.
Posted 05 April 2009 - 13:49

και το meeting ηταν ακομα καλuτερο! εμενα ηταν και πρωτο μ cosplay και πρωτο anime meeting και απλα χαρηκα που μενω θεσσαλονικη μονο κ μονο γιαυτο το λογο!(αν κ παιζει κ απο αφρικη να ερχομουνα)

τωρα σκεφτομαι το επομενο cosplay και ειμαι με τις γλυκες αναμνησης του προηγουμενου. αντε ανεβαστε κ καμια photo για να μας μεινει η στιγμη αξεχαστη!

Posted 05 April 2009 - 15:34
Και ειναι και το δευτερο λατρεμενο μου απο shippuden!!!!
Zerro-sama(ντεμεκ τωρα αλλα λεμε) εαν δεν σου αρεσω να μην μου την πεφτεις τοτες........
Επισεις ηταν τ δευτερο cosplay σου γιατι εσχετος εαν σε καταλαβαν η οχι ησουν προ 3παρτι και super 17 αλλα σαν Ninja που εισαι που να σε παρουν χαμπαρι!!!

(κανω ενα εδιτ το ποστ μου και τα του meeting τα λεω εκει!!!)

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 05 April 2009 - 16:27
http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/6514-japan-anime-party-horror-valentines-special-13-2-thessaloniki-5.html#post286330
Πάμε στα τωρινά.
χαχαχαχαχα! εχω να πω πως δν υπηρχε περιπτωση να εδινα 4 ευρω για την εισοδο!
:P:P:P σορρυ κιολας αλλα........... ειναι λιγακι καπως που αρχισαν να βαζουνε και εισοδο οποτε τι να κανουμε? ισως την επομενη φορα τα διαθεσουμε
:P:P:P:P:P
:)
Έχεις χάσει επεισόδια Νάσια γι'αυτό το βλέπεις έτσι

Πολύ ωραίο το πάρτυ!!!! Εγώ πέρασα πολύ καλά. Βέβαια είχα σκάσει λίγο από τη ζέστη (να θυμηθώ την άλλη φορά να ντυθώ κάτι πιο ανάλαφρο.....). Πάντως είναι πολύ καλό που ασχολείται ο κόσμος να φτιάξει στολές, να ντυθεί και να κάνει την πλάκα του...
Σαν Kaonashi φυσικό ήταν να έσκαγες

Το καλύτερο ριπόρτ από τα κόσπλει θα το κάνει ο Cassiel, οπότε είδωμεν^^
Haaaaiiiii hime-samaaaa!!!Έρχεται!!!
Ηταν τελειάααααα!!!!! τα παιδιά που φτιάξανε τις στολές τα σπάγανεεεε!! ενα μεγάααααλοο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! Cassiel νταξ κλασσικάαα προσκηνάμε!
Thankie youuuu Annie-maki-chaaaan:wooi2:
διστιχως δν ξερω και δεν θυμαμαι ολων τα ονοματα ( μονο του sasuke που ειναι MyDeadBrother ) οποιος τα ξερει να μου πει να τα γραψω...........
Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ:Blissfull:Matassos εσύ είσουν κάποιος από τους cosplayers;Αν ναι, και είσαι κάποιος από τα παιδιά που ακολουθούν στην λίστα πες μου να αλλάξω το όνομα σου με το nickname σου αν είναι.
λοιπόν εγώ αυτά κατάφερα να ανεβάσω προς το παρόν γιατί μετα κόλλησε... ονόματα δεν ξέρω αλλά ελπίζω να τα μάθω σιγά σιγά....
Μην ανησυχείτε για τα ονόματα.Είναι καλλημένα. Μπορείς αν δεν έχεις πρόβλημα και δεν ανεβάσεις άλλες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει, να μου τις στήλεις στο cassiel.p@gmail.com για τον λόγο που ανέφερα και σε σένα;Καλό είναι να έχω ποικιλία

Konart-chan κουκλιτσα μου μην μου το θυμηζεις σε παρακαλω να ξερασω φωκιες δλδ!!!!
Και ειναι και το δευτερο λατρεμενο μου απο shippuden!!!!
Βρε παιδιά ελάτε τώρα...

Zerro-sama(ντεμεκ τωρα αλλα λεμε) εαν δεν σου αρεσω να μην μου την πεφτεις τοτες........
Επισεις ηταν τ δευτερο cosplay σου γιατι εσχετος εαν σε καταλαβαν η οχι ησουν προ 3παρτι και super 17 αλλα σαν Ninja που εισαι που να σε παρουν χαμπαρι!!!
Τι,πως,που

Πάμε στα "δικά μου". Το πάρτι για άλλη μια φορά ήταν άψογο. Αρχικά απόρησα που είναι τα cosplay αλλά μέσα στην πρώτη ώρα άρχισαν να καταφθάνουν και φτάσαμε αισίως τα 32!Μπορεί να ήταν λίγο πάνω από τα 2/3 του προηγούμενου, αλλά δεν έχει σημασία, καθώς για άλλη μια φορά η ποιότητα έβγαζε μάτι

Πάμε τέλος και στην λίστα τον cosplayers:
Akamaru [ Naruto ] ( Τζούλης - M )
Amane Misa [ Death Note ] ( Sakura - F )
Chrome Dokuro [ Katekyo Hitman Reborn! ] ( RB – F )
Hanajima Saki [ Fruits Basket ] ( Κατερίνα - F )
Ibu Shinji [ Prince of Tennis ] ( Camus - F )
Inuzuka Kiba [ Naruto ] ( Γιούλης - M )
Kamiya Kaoru [ Rurouni Kenshin ] ( Hitorinai Kokoro – F )
Kankuro [ Naruto ] ( Christie Valentine - F )
Kaonashi [ Spirited Away ] ( DarcRose22 - F )
Kensei Muguruma [ Bleach ] ( Intzakos - M )
Konoha Ninja [ Naruto ] ( I_am_Neji - M )
Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa – F )
Light Yagami [ Death Note ] ( Laxanaemakos - M )
Miyako Shiba [ Bleach ] ( Wethrin - F )
“Red-Haired” Shanks [ One Piece ] ( Mogdevil - M )
Rhode Kamelot [ D.Gray-Man ] ( Alex90 - F )
Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Cassiel - M )
Ryu [ Street Fighter 4 ] ( Itadakimasu - M )
Temari [ Naruto ] ( Harileny - F )
Tsunade [ Naruto ] ( Konart – F )
Tyki Mikk [ D.Gray-Man ] ( Zerro – M )
Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Osiris – M )
Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( MyDeadBrother - M )
V [ V for Vendetta ] ( Vazelino - M )
-------------------------------------------------------------------------------
Catgirl [ XXX ] ( AnΟ! - F )
Catgirl [ XXX ] ( Kuro-chan - F )
Catgirl [ XXX ] ( Μάντα - F )
She-Devil [ XXX ] ( Mona Risa - F )
Female Pirate [ XXX ] ( Somnium_in_Tenebris - F )
Lolita [ XXX ] ( ??? - F )
Swordsman [ XXX ] ( Blue Samurai - M )
Vampire [ XXX ] ( MrPixie - M )
Update 1: Έκανα ένα update.Τελικά μου ξέφυγαν 3 άτομα.Αν ξέρει κανείς nickname ή όνομα τους ας ενημερώσει. Όταν ανέβουν οι φωτογραφίες θα τους υποδείξω και σε αυτές.
Update 2: Χάρη στον MyDeadBrother καλύφθηκαν τα 2 εκ των 3 κενών.Μένει η κοπέλα που έμοιαζε με lolita. Όταν ανέβουν οι φωτογραφίες θα την υποδείξω σε αυτές.
Edited by Cassiel, 06 April 2009 - 21:26.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 05 April 2009 - 17:31

Posted 05 April 2009 - 18:39
Posted 06 April 2009 - 05:35