Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#76 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 April 2009 - 20:39

Θα ρθω και γω παιδια με ενα φιλαρακι, 1 φορα σε colsplay, μπορει κανεις να πει την διευθηνση του κοφιξ να την ψαξω στο google maps η αν γινετε να μου στειλει pm να συναντηθουμε καπου και να παμε μαζι;
αντε για χατήρη σου καντορα που εχω καιρο να σε δω θα βγαλω και φοτος :canthelp:

#77 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 01 April 2009 - 22:05

matassos πανε πρωτη σελιδα εκει λεει οδο....:P
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#78 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 02 April 2009 - 10:35

@ Cassiel - ΄Για να τα πετάω πρέπει να τα έχω...Τ.Τ Δεν έΧΩ ΌΜΩΣ!!! Τί να κάνω?

ΠΑΊΔΕΣ, μήπως παίζει κανείς σας να έχει kunai? T.T Ζητιανιά για kunai, έλεος Χ3 Τέσπα, θα φτιάξω μόνη μου αν είναι ^^;

One day and countin~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#79 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 April 2009 - 11:21

@goggeta ωχ ναι δικιο εχεις:uhh: τεσπα κανονισα να ρθω με τον mydeadbrother
τα λεμε την παρασκευη!

#80 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 April 2009 - 13:46

@ Cassiel - ΄Για να τα πετάω πρέπει να τα έχω...Τ.Τ Δεν έΧΩ ΌΜΩΣ!!! Τί να κάνω?

ΠΑΊΔΕΣ, μήπως παίζει κανείς σας να έχει kunai? T.T Ζητιανιά για kunai, έλεος Χ3 Τέσπα, θα φτιάξω μόνη μου αν είναι ^^;

One day and countin~

Ask Mog και το παιδί σου βρε:wis:.Λογικά έχουν:drink:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#81 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 02 April 2009 - 19:21

αντε παιδες! αυριο its party time! κ δν βλεπω κανεναν να τιμάει το d.gray-man οποτε θα το κανω εγω :P
noah of pleasure ftw!

#82 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 03 April 2009 - 23:21

χαχαχαχαχα! εχω να πω πως δν υπηρχε περιπτωση να εδινα 4 ευρω για την εισοδο! :P:P:P:P σορρυ κιολας αλλα........... ειναι λιγακι καπως που αρχισαν να βαζουνε και εισοδο οποτε τι να κανουμε? ισως την επομενη φορα τα διαθεσουμε:P:P:P:P:P:P :):):)

#83 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 04 April 2009 - 03:44

καλα πλακα κανεις? ετσι κ αλλιως τα 4 ευρο αφαιρουνται απο το ποτο...
δν χανεις τπτ. μια χαρα λογικο ειναι το θεμα της εισοδου.

#84 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 04 April 2009 - 07:34

Πολυ καλο το παρτυ!! Περασα αψογα και εννοειται πως γνωρισα αρκετο κοσμο!!! ΥΑΥ!!! Σειρα τωρα εχει το επομενο party!!!

I am waiting girls!!!! :P
Posted Image

#85 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 04 April 2009 - 08:30

μα το ξερω πως αφαιρειται απο το ποτο? :P απλα ηταν προτιμοτερο να μπω μεσα και να παρω μια μπυρα η ο,τι αλλο θελω παρα να πληρωσω 4 ευρω εισοδο! πολυ απλα η διαδικασια του να πηγαινεις σε μαγαζι και να πληρωνεις εισοδο δε μου αρεσει! :P:P:P:P:P:P οπως ειπα δν ειναι το ποσο ειναι απλα η πραξη που τωρα την καθιερωσανε δυστυχως! :P:P:P:):):):):)

#86 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 04 April 2009 - 11:07

Πολύ ωραίο το πάρτυ!!!! Εγώ πέρασα πολύ καλά. Βέβαια είχα σκάσει λίγο από τη ζέστη (να θυμηθώ την άλλη φορά να ντυθώ κάτι πιο ανάλαφρο.....). Πάντως είναι πολύ καλό που ασχολείται ο κόσμος να φτιάξει στολές, να ντυθεί και να κάνει την πλάκα του...
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#87 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 04 April 2009 - 11:12

Το θέμα ΔΕΝ είναι η είσοδος, ποτέ. Τέσπα. Reporting~ Αλλά το πάρτι χτές...ΠΉΧΤΡΑ μια ακόμα φορά. Αλλά ήταν ΠΟΛΥ ωραία! Εξαιρετικά! Εγώ ακούω τα πάντα οπότε ό,τι και να έπεζαι από μουσική δεν με πείραζε καθόλου, και είχαμε πολλά κόσπλει~ Και χάρηκα που δέν ήταν όλοι από ένα γνωστό ανιμέ [αν και είχαμε ολόκληρη κουστωδία από το Naruto αλλά τέσπα xD] Το καλύτερο ριπόρτ από τα κόσπλει θα το κάνει ο Cassiel, οπότε είδωμεν^^
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#88 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 04 April 2009 - 12:25

DarcRose22Ασε ναι πολύ ζέστη.... :wet2:ειδικά στον 2ο όροφο ελιωνες!!
Αλλα κατα τ'αλλα ήταν πολύ ωραία.... και τα cosplay πολύ ωραια!!!
Temari the best!!!!:wooi2::congrats:

#89 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 04 April 2009 - 12:47

να με και εγω που μολις ξηπνισα κ πμικα να κανω την αναφορα μου :kakaka: τα cosplays απι8ανα ολοι μας ειμασταν ενας κ ενας η μουσηκη ηταν μπορω να πω για ολα τα γουστα κ ηταν καλα μηρασμενη ...... ενα πραγμα εχω να διλοσω οπιος δεν ηρθε εχασε περιμενουμε της φοτος και τον απολογισμο των cosplayers ......

ΥΣ DarcRose22 εση τι τνηθηκες :orly:

#90 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 04 April 2009 - 13:03

Ηταν τελειάααααα!!!!! τα παιδιά που φτιάξανε τις στολές τα σπάγανεεεε!! ενα μεγάααααλοο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! Cassiel νταξ κλασσικάαα προσκηνάμε!

Η μουσική μια χαρά ήτααν! και άντεε μην παραπονιέστε για την ζέστηηηη τζάμα σάουνα εχετεεεεε!! χε χε χεεε :)
waiting for pics! ^^
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey: