Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#106 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 11:39

Τι,πως,που:oo:;Σοβαρά τώρα;Θέλω μήνα,όνομα χαρακτήρα και όνομα σειράς να ψάξω το αρχείο μου να το εντοπίσω. Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο που ανέφερες, οπότε ενημέρωσε με καταλλήλως, για τον λόγο που ξέρεις:drink:.

Ηταν Δεκεμβρη εαν θυμαμαι καλα ηταν απο dragonball ο Super 17 στο Gt!! Καθομασταν πρωτο τραπεζι ηταν το δευτερο μας anime παρτι!!:try:

Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Cassiel - M )

Ενα μπραβο και συνχαριτιρια για το καλυτερο και μαλιστα με ψηφοφορια cosplay της βραδιας!!:wooi2:

Tsunade [ Naruto ] ( Konart – F )

Και ενα ακομη μπραβο στην Konart-chan που στο παρθενικο της anime παρτι εκανε πολλες μυτες να ανηξουν σαν Tsunade με το καταπληκτηκο της cosplay!!!:nbleed::nbleed::wooi2::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#107 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 12:27

Ηταν Δεκεμβρη εαν θυμαμαι καλα ηταν απο dragonball ο Super 17 στο Gt!! Καθομασταν πρωτο τραπεζι ηταν το δευτερο μας anime παρτι!!:try:

:nanana:Κοίταξα και τις 330 από τις φώτο του Δεκεμβρίου που έχω και όπως και παλιότερα έτσι και τώρα δεν βρήκα κάτι παραπάνω.Από τον κάτω όροφο όμως υπάρχουν μόνο 10-15 φώτος ανάμεσα τους οπότε γι'αυτό.Αν έχεις,έχει,έχετε φωτογραφία του σαν Super17 πες μου για να την προσθέσω you know where:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#108 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 13:06

ασε δν με βρησκεις με τπτ :P
ημουν ντροπαλουλης και απεφευγα τις φοτο :emptyonexg1:
κ δν εκανε κ μπαμ το cosplay οποτε δν φανηκε πουθενα.

#109 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 13:24

αν και προτη μου φορα περασα υπεροχα στο anime party .....ανηπομονο για το επομενο......και θα ντυθο κιολας.......... μιν ροτατε τη........δεν θα απαντισο.......:nbleed:

We like surprises:hahaha:!!!

Καλά να μην ήταν lost in limbo οι φωτογραφίες από άλλα δύο κορίτσια που μου λέιπουν και θα το βλέπαμε αυτό:hahaha:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#110 MyDeadBrother

MyDeadBrother

*Don't be like me*

• Banned
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 14:49

Amane Misa [ Death Note ] ( Sakura - F )

Light Yagami [ Death Note ] ( Laxanaemakos - M )

αυτα ειναι τα 2 ατομα για τν αλλον δεν ξερω

#111 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 18:49

Λοιπον παιδια η πρωτη φοτο στο forum και η μοναδικη που τραβιξα:
ολοι όσοι ντιθικαν απο ναρουτο ( αν και πρεπει να λειπει ο kakashi )
[ATTACH]1765[/ATTACH]

Βασικα ο Κακασι ηταν η Τεμαρι που ηταν στο cosplay:hahaha:
και τυχαινει να ειναι και αδελφη μου! Παντος το παρτυ ηταν καταπληκτικο παιδια, ανυπομωνω και για το επομενο! Επισης ολα τα υπολοιπα cosplay ηταν τελεια!:gotit:

#112 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 19:16

We like surprises:hahaha:!!!

Καλά να μην ήταν lost in limbo οι φωτογραφίες από άλλα δύο κορίτσια που μου λέιπουν και θα το βλέπαμε αυτό:hahaha:.

cassiel δεν ξερο αλλα νομιζο το καλιτερο πραμα ειναι ι εκπλικση(νομιζο):yawn2:....α και οπιος ξερει τη θα ντιθο μιν μιλιση γιατι θα.......:nanana:.....καταλαβατε???...:smokingg:

#113 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:01

:nanana:Κοίταξα και τις 330 από τις φώτο του Δεκεμβρίου που έχω και όπως και παλιότερα έτσι και τώρα δεν βρήκα κάτι παραπάνω.Από τον κάτω όροφο όμως υπάρχουν μόνο 10-15 φώτος ανάμεσα τους οπότε γι'αυτό.Αν έχεις,έχει,έχετε φωτογραφία του σαν Super17 πες μου για να την προσθέσω you know where:)

Κοιταξα το κιν. μου αλλα τπτ οπως ειπε και ο zerro...............

Και καλα ρε γαμοτο ολα τα εφερε ετσι η τυχη και δεν εμεινε τπτ για αποδηκτικο, το κιν. μου δεν βγαζει σε τοοσο σκοταδια οποτε ναυαγιο τουλαχιστον ελπιζω να εμεινε το σημα που φτιαξαμε το red ribon army.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#114 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 21:38

Amane Misa [ Death Note ] ( Sakura - F )

Light Yagami [ Death Note ] ( Laxanaemakos - M )

αυτα ειναι τα 2 ατομα για τν αλλον δεν ξερω

Yay!Thanks:congrats:!1 more to go.Ελπίζω όταν ανέβουν οι πολλές φώτος να την αναγνωρίσει κάποιος.

Βασικα ο Κακασι ηταν η Τεμαρι που ηταν στο cosplay:hahaha:
και τυχαινει να ειναι και αδελφη μου! Παντος το παρτυ ηταν καταπληκτικο παιδια, ανυπομωνω και για το επομενο! Επισης ολα τα υπολοιπα cosplay ηταν τελεια!:gotit:

Την Tsunade (Konart) και τον "Lost Son of Jiraya" Konoha Ninja (I_am_Neji) ξεχάσατε να βάλετε στην φώτο,αλλά όπως και να έχει αυτή η φώτο για μένα είναι απλά κορυφή!

cassiel δεν ξερο αλλα νομιζο το καλιτερο πραμα ειναι ι εκπλικση(νομιζο):yawn2:....α και οπιος ξερει τη θα ντιθο μιν μιλιση γιατι θα.......:nanana:.....καταλαβατε???...:smokingg:

Και εγώ αυτό πιστεύω και γι'αυτό δεν λέω τίποτα σε κανένα ατομο εκτός αν αναγκαστώ για να με βοηθήσουν σε κάποια πραγματα που δεν γίνετε να κάνω/προμηθευτώ από μόνος μου.

Και καλα ρε γαμοτο ολα τα εφερε ετσι η τυχη και δεν εμεινε τπτ για αποδηκτικο, το κιν. μου δεν βγαζει σε τοοσο σκοταδια οποτε ναυαγιο τουλαχιστον ελπιζω να εμεινε το σημα που φτιαξαμε το red ribon army.....:hahaha::hahaha::hahaha:

Και αυτό ξέρεις τι σημαίνει:sadist:...Το σήμα τι να το κάνουμε :hihi2:; Τον cosplayer θέλουμε:if:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#115 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 00:51

Το κάνω c/p από το myspace μας ^^

Thank you all for joining our Friday event! We're delighted to see more and more new faces as well as each and everyone of you who party with us every time without fail (you know who you are and you are MANY ^^) !

Also thanks to everyone who travelled several hours all the way from their cities, just for this party, we feel honoured! Last but not least, major thanks to Cofix, Xini School of Foreign Languages and Cineshop!

Finally we feel the need to point out that some people have really evolved into top rank cosplayers! Beautiful handmade costumes, accessories that touch perfection and endless creativity! Pictures soon ;)

Congratulations for being an over the top, fantastic audience and see you next time! Happy Easter!

Πραγματικά έγινε χαλασμός και σ'αυτό το πάρτυ, αν και δεν ανέβηκα πάνω αυτή τη φορά, έκατσα και σατάνιζα τις playlist :hahaha:.

Για τα cosplay δεν το συζητώ, τα είπα και πιο πάνω άλλωστε, μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί έχουμε πολλά ταλέντα ανάμεσά μας και περιμένουμε εναγωνίως τα new entries ;) Επίσης έχω να δηλώσω πως τα Kiba brothers είναι ο,τι πιο χαριτωμένο έχω δει τους τελευταίους μήνες :gotit:

@Cassiel γιατί πάντα σου δίνω την εντύπωση πως είμαι πειρατής? χαχαχ μάλλον φταίει η τσάντα. Αυτή τη φορά δεν είχα κάποιο θέμα, ήταν ένα κανονικό outfit. :congrats:

Blue Bird: δε μπορώ να πω πως συγκινούμαι ιδιαιτέρως με τα dubbed stuff, ωστόσο αφού το τραγούδι ήταν request το έπαιξα, χιχιχι~

Επίσης: ο χαμηλός φωτισμός βασικά υπάρχει επίτηδες για να φαίνεται η οθόνη καλύτερα.Με το δυνατό φως δε φαίνονται και πολλά, ωστόσο καταλαβαίνω πως αυτό ενοχλεί τις φωτογραφίσεις. Για τον κλιματισμό σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχετε 100% δίκιο και πιστέψτε με εγώ είμαι η πρώτη που ενοχλείται από την ζέστη (βλέπε υποτασικός τύπος κτλ).

Σήμερα-αύριο θα ανέβει δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα μας , στην οποία ζητάμε τη γνώμη σας για τα πάντα, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για όλους εσάς! ^^ Θα δημοσιεύσω σχετικό θρεντ.

Ευχαριστούμε και πάλι!

#116 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:05

Konart-chan κουκλιτσα μου μην μου το θυμηζεις σε παρακαλω να ξερασω φωκιες δλδ!!!!
Και ειναι και το δευτερο λατρεμενο μου απο shippuden!!!!

για τη ρε σι ανθροπε τι ιχε το τραγουδακη της κοπελας μια χαρα ηταν...

Ενα εχω να πω για το παρτυ οπιος δεν ηρθε απλα εχασε ....
περασαμε τελια τα κοριτσια για μια ακομη φορα τα δοσανε ολα και μπορω να πω με σιγουρια οτη ειχε περισοτερο κοσμο απο το προηγουμενο .. και περισοτερους cosplayers .... .... απλα :nod: στα κοριτσια οταν ιδικα επεξε το δευρο ending απο death note εγινε τις τρελης εγω για μια ακομη φορα πιστος στη παραδοση εδινα ρεσιταλ στο κατο οροφο headbangers show XD

#117 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:16

Blue Bird: δε μπορώ να πω πως συγκινούμαι ιδιαιτέρως με τα dubbed stuff, ωστόσο αφού το τραγούδι ήταν request το έπαιξα, χιχιχι~

yes yes εγω ειμαι ο φτεχτης για αυτο το τραγουδακη και ευχαριστω πολη την Somnium_in_Tenebris για αυτο :nod2:

#118 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:18

Goggeta SSJ6 ...πολυ αιμα ρε παιδι μου.......:hahaha::wooi2::hahaha::wooi2:
O Cassiel οπως παντα κλεβει την παρασταση με το καλυτερο cosplay!!! :riiight:well done!!!
[SPOILER για το Blue Bird ειναι ηπροσωπικη μου γνώμη.. αλλα..... αφου ηταν παραγγελια:wis:[/SPOILE R]

#119 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:44

Πραγματικά έγινε χαλασμός και σ'αυτό το πάρτυ, αν και δεν ανέβηκα πάνω αυτή τη φορά, έκατσα και σατάνιζα τις playlist :hahaha:.

Αυτό όμως σημαίνει επίσης ότι δεν εμφανίστηκες και σε πολλές φώτο, που επίσης σημαίνει ότι αυτή την στιγμή, σε όσες έχω προς το παρόν, δεν έχω ούτε μία όπου να είσαι παρούσα:oo:.Γιατί αγαπητοί φωτογραφοι πάντα ξεχνάτε το αυτονόητο,δηλαδή τα κορίτσια που είναι μπροστά σας:terror2:;Αυτό το παράπονο έχω μόνο από τις φωτογραφίες γι'αυτό που ετοιμάζω (ξέρεις και εσύ) και προφανώς το πατατήρησα πλέον:knock-knock:.

@Cassiel γιατί πάντα σου δίνω την εντύπωση πως είμαι πειρατής? χαχαχ μάλλον φταίει η τσάντα. Αυτή τη φορά δεν είχα κάποιο θέμα, ήταν ένα κανονικό outfit. :congrats:

Yep,that's it :wis:.Αυτή η τσάντα "φταίει" για όλα:Blissfull:.Ενώ στην Άντι τα κερατάκια:drink:Πλάκα κάνω.Πρέπει να ξαναδώ φώτο σας όταν πέσουν και άλλες στα χέρια μου γενικά από όποιους σας τράβηξαν.

Επίσης: ο χαμηλός φωτισμός βασικά υπάρχει επίτηδες για να φαίνεται η οθόνη καλύτερα.Με το δυνατό φως δε φαίνονται και πολλά, ωστόσο καταλαβαίνω πως αυτό ενοχλεί τις φωτογραφίσεις.

Και τα ματάκια μου σνιφ:nanana:.Joking.Προέχει η οθόνη.Οι κάμερες έχουν και φλας για τέτοιες περιπτώσεις και μπορούμε να τις επεξεργαστούμε με προγράμματα για extra φωτεινότητα.

Για τον κλιματισμό σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχετε 100% δίκιο και πιστέψτε με εγώ είμαι η πρώτη που ενοχλείται από την ζέστη (βλέπε υποτασικός τύπος κτλ).

Εγώ βρήκα το κόλπο πλέον με το ντύσιμο και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον κλιματισμό."Συνιστώ" να το ρίξουν όλοι στο ίδιο στυλ στο επόμενο του καλοκαιριού:hahaha:.Εγώ πάντως αυτό θα (παρά-)κάνω και την επόμενη:hiding_something:.Μετά από το επόμενο δεν έχω κάτσει να σκεφτώ ακόμα.

Σήμερα-αύριο θα ανέβει δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα μας , στην οποία ζητάμε τη γνώμη σας για τα πάντα, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για όλους εσάς! ^^ Θα δημοσιεύσω σχετικό θρεντ.

Μία ερωτησούλα.Επειδή δεν έχω και πιστεύω και αρκετά άλλα άτομα MySpace accounts, υπάρχει περίπτωση να ανέβουν στην σελίδα σας οι φώτος που τραβήξατε εσείς από όλα τα μέχρι τώρα πάρτι;Απλά μια ιδέα αναφέρω:)Περιμένουμε την δημοσκόπηση:congrats:!!!

O Cassiel οπως παντα κλεβει την παρασταση με το καλυτερο cosplay!!! :riiight:well done!!!

Thankieeees:blingeye2:.Eγώ όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι όλοι οι cosplayers ήταν νικητές.Γιατί όποιος πραγματικά ασχολείται ξέρει ότι δίνει όλη την ψυχή του για να επιτύχει κάτι κορυφαίο που θα εντυπωσιάσει, αλλά προπάντως ικανοποιεί τον εαυτό του κάνοντας τον να νιώσει ότι για άλλη μια φορά έκανε τα αδύνατα δυνατά, δηλαδή να φέρει ένα "σχέδιο" στον πραγματικό κόσμο.You are all great people:congrats:!!!

[spoiler για το Blue Bird ειναι ηπροσωπικη μου γνώμη.. αλλα..... αφου ηταν παραγγελια:wis:[/SPOILE R]

Σσσσσσσσστ σου λέω:hihi2:.Μην λες τέτοια:Crying2:.Θα σε ενημερώσω και σένα και τον Goggeta μόλις ξεμπλέξω με τα excess stuff που έχω να κάνω ακόμα, πιθανότατα αύριο μέσου MSN.Ότι επιτρέπεται Mog μην ανυσηχείς.You know me:thatsit:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#120 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 01:55

το σημα σπιτι καπου ειναι ^^ αλλα κλαιν... το cosplay ηταν κατι απλο κ ευκολο! αλλα για αρχη καλη ηταν. τωρα το επομενο το ξεκιναω απο τωρα :wooi2: