Πραγματικά έγινε χαλασμός και σ'αυτό το πάρτυ, αν και δεν ανέβηκα πάνω αυτή τη φορά, έκατσα και σατάνιζα τις playlist
.
Αυτό όμως σημαίνει επίσης ότι δεν εμφανίστηκες και σε πολλές φώτο, που επίσης σημαίνει ότι αυτή την στιγμή, σε όσες έχω προς το παρόν, δεν έχω ούτε μία όπου να είσαι παρούσα

.Γιατί αγαπητοί φωτογραφοι πάντα ξεχνάτε το αυτονόητο,δηλαδή τα κορίτσια που είναι μπροστά σας

;Αυτό το παράπονο έχω μόνο από τις φωτογραφίες γι'αυτό που ετοιμάζω (ξέρεις και εσύ) και προφανώς το πατατήρησα πλέον

.
@Cassiel γιατί πάντα σου δίνω την εντύπωση πως είμαι πειρατής? χαχαχ μάλλον φταίει η τσάντα. Αυτή τη φορά δεν είχα κάποιο θέμα, ήταν ένα κανονικό outfit. 
Yep,that's it

.Αυτή η τσάντα "φταίει" για όλα

.Ενώ στην Άντι τα κερατάκια

Πλάκα κάνω.Πρέπει να ξαναδώ φώτο σας όταν πέσουν και άλλες στα χέρια μου γενικά από όποιους σας τράβηξαν.
Επίσης: ο χαμηλός φωτισμός βασικά υπάρχει επίτηδες για να φαίνεται η οθόνη καλύτερα.Με το δυνατό φως δε φαίνονται και πολλά, ωστόσο καταλαβαίνω πως αυτό ενοχλεί τις φωτογραφίσεις.
Και τα ματάκια μου σνιφ

.Joking.Προέχει η οθόνη.Οι κάμερες έχουν και φλας για τέτοιες περιπτώσεις και μπορούμε να τις επεξεργαστούμε με προγράμματα για extra φωτεινότητα.
Για τον κλιματισμό σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχετε 100% δίκιο και πιστέψτε με εγώ είμαι η πρώτη που ενοχλείται από την ζέστη (βλέπε υποτασικός τύπος κτλ).
Εγώ βρήκα το κόλπο πλέον με το ντύσιμο και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον κλιματισμό."Συνιστώ" να το ρίξουν όλοι στο ίδιο στυλ στο επόμενο του καλοκαιριού

.Εγώ πάντως αυτό θα (παρά-)κάνω και την επόμενη

.Μετά από το επόμενο δεν έχω κάτσει να σκεφτώ ακόμα.
Σήμερα-αύριο θα ανέβει δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα μας , στην οποία ζητάμε τη γνώμη σας για τα πάντα, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για όλους εσάς! ^^ Θα δημοσιεύσω σχετικό θρεντ.
Μία ερωτησούλα.Επειδή δεν έχω και πιστεύω και αρκετά άλλα άτομα MySpace accounts, υπάρχει περίπτωση να ανέβουν στην σελίδα σας οι φώτος που τραβήξατε εσείς από όλα τα μέχρι τώρα πάρτι;Απλά μια ιδέα αναφέρω

Περιμένουμε την δημοσκόπηση

!!!
O Cassiel οπως παντα κλεβει την παρασταση με το καλυτερο cosplay!!! :riiight:well done!!!
Thankieeees:blingeye2:.Eγώ όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι όλοι οι cosplayers ήταν νικητές.Γιατί όποιος πραγματικά ασχολείται ξέρει ότι δίνει όλη την ψυχή του για να επιτύχει κάτι κορυφαίο που θα εντυπωσιάσει, αλλά προπάντως ικανοποιεί τον εαυτό του κάνοντας τον να νιώσει ότι για άλλη μια φορά έκανε τα αδύνατα δυνατά, δηλαδή να φέρει ένα "σχέδιο" στον πραγματικό κόσμο.You are all great people:congrats:!!!
[spoiler για το Blue Bird ειναι ηπροσωπικη μου γνώμη.. αλλα..... αφου ηταν παραγγελια
[/SPOILE R]
Σσσσσσσσστ σου λέω

.Μην λες τέτοια

.Θα σε ενημερώσω και σένα και τον
Goggeta μόλις ξεμπλέξω με τα excess stuff που έχω να κάνω ακόμα, πιθανότατα αύριο μέσου MSN.Ότι επιτρέπεται
Mog μην ανυσηχείς.You know me:thatsit: