Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#61 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 15:59

Χαχαχαχα τι στο καλό αδερφός;! Τέσπα εγώ θα ντυθώ Κένσιρο Γουατατατατατα Omae wa mo Shindeiru!

#62 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 00:44

Ανανέωσα το ποστ, δείτε το περικαλώ :tensai:

#63 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 19:26

λοιπον...αν και θα ειναι μια μερα πριν την τριημερη μου θα προσπαθησω να ερθω...χεχε...πρωτη φορα θα ερθω σε anime party:wooi2:...πειραζει να φερω και κανεναν ακυρο...?

#64 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 20:54

Δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει καποιο παρομοιο προβλημα...

Το anime party δεν ειναι για να αποξενωνει αλλα για να φερνει πιο κοντα ανθρωπους που ασχολουνται με anime αλλα και για να δειχνει μια μηκρη γευση απο το τι εστη anime-japan και σε αλλους ανθρωπους....
Αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω για τα anime parties απο κει και περα παρτω και σαν απλο παρτακι just come!!:D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#65 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 22:56

αααααααααααχ... τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια...ειμαι πολυ χαρουμενη τωρα!!!!

#66 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 23:09

Αναφωνισεις χαρας!!!
Ειμαι τοοοσο μα τοσο συγκινημενος!!:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#67 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2009 - 01:00

6 μερούλες μείνανε παίδες.υπομονή

#68 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 13:26

τέσσερις! Θεούλη μου, η αναμονή θα με φάει! Είδωμεν...4 days and still countin'...

Hope to see everyone there, guys!
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#69 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 13:43

Και ενώ η μέρες περνάνε, ακόμα "αναρώνω" από την στραβή που μου έτυχε εδώ πέρα, και περιμένω αύριο από Καβάλα τα τελευταία υλικά για να τελειώσω το βασικότερο μέρος του cosplay μου.Τους έκατσε τώρα να τους τελειώσουν τα αποθέματα ακόμα και στις αποθήκες. Τι γκαντεμιά έλεος (Ελλάδα τι περίμενα:uhh:). Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην μου τύχουν άλλα τώρα που τελειώνουν οι μέρες.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#70 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 19:58

μην ανυσιχεις!!!!ολα καλα θα πανε!!!! :ureshii: και να δεις που θα ερθεις ντιμενος!!!!

#71 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 20:51

Ε δεν θα ερχόμουν και γυμνός:hahaha:.Αυτό το κάνο μόνο κατά το ήμισυ:wooi2:...εχεμ...:wis:.Λοιπόν μου ήρθε πρωί πρωί ότι περίμενα και από τότε ακόμα συνεχίζω το βασικό μέρος ως και αύριο που θα τελείωσω με τα πάντα. Μετά μένουν να μάθω τα σχετικά του ρόλου,οπότε προλαβαίνω μια χαρά τελικά:P.Πάμε όλοι για κάψιμο:bike:!

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#72 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 22:22

@ Cassiel - Καλά, θα κάνεις κοσπλει που δεν ξέρεισ ακόμα τί ρόλο βαράει στο ανιμέ του? Or I'm just throwing guesses again? xD Και τελικά πού μένεις, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη...?
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#73 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 23:22

Guesses guesses:ureshii:.Να το διορθώσω λέγοντας το καλύτερα."Μετά μένουν να μάθω τα σχετικά του ρόλου στην πράξη,...".Αν και δεν πληρώ πλέον τις προυποθέσεις από χώρο και χρόνο τόσο κοντά που φτάσαμε πλέον στο πάρτι, θα προσπαθήσω το καλύτερο:drink:. Αλλά ούτε στο πάρτι θα έχει χώρο:knock-knock:.Νίκη, αν έμενα Θεσσαλονίκη δεν νομίζεις ότι θα με είχες δει περισσότερες φορές όλο αυτό τον καιρό:deadga6:.Δυστηχώς δεν μένω...yet:8):.Όσο για το θέμα "θα κάνεις χαρακτήρα που δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει στην σειρά" αυτό θα το κάνω στο επόμενο το καλοκαίρι,αλλά θα έχω δει ενδιάμεσα την σειρά προφανώς.It's gonna be epic:hiding_something:.Εσύ κοίτα τώρα σε αυτό πέρα από guesses να πετάς και τα Kunai σαν Misao, ne:joyful:;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#74 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 00:37

Guys λεω να ερθω στο παρτυ αλλα επειδη το αποφασισα αργα δεν προλαβαινω να ετοιμασω ενα consplay..Πειραζει αν ερθω με την παρεα μου (ολοι τους ειναι ανιμε φανς:tensai::tensai:) ετσι??Ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε τετοιο παρτυ και θα χρειαστω και λιγη βοηθεια με την τοποθεσια του παρτυ..Δεν εχω ιδεα απο θεσσαλονικη:fromabove::fromabove::fromabove:
Any help is welcome :)

#75 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 11:29

δυστυχως θα σας χασω σε αυτο το παρτυ.αλλα απαιτω πολλες φωτογραφιες.γιαυτο οσοι φερετε καμερα σας εχω εμπιστοσυνη να με κανετε να το μετανοιωσω που δεν μπορεσα να ερθω..