Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 3 Apriliou, Thessaloniki

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#121 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 10:41

Και αυτό ξέρεις τι σημαίνει:sadist:...Το σήμα τι να το κάνουμε :hihi2:; Τον cosplayer θέλουμε:if:.

Ναι αλλα δεν... Ηταν φτιαγμενο απο καθημερηνα ρουχα που το καθηστουσε ακομη πιο δυσκολο στο να το δεις εχει και μια δισκολη στολη ο super 17 και τοσο παραξενει......
Τι λες ρε μεχρι να νιοσουμε για να το κανουμε μας πηρε 20 mins στο net cafe (τελευταια στιγμη κλασσικοι ελληναραδες)...

yes yes εγω ειμαι ο φτεχτης για αυτο το τραγουδακη και ευχαριστω πολη την Somnium_in_Tenebris για αυτο :nod2:

Ra ωστε εσυ τεκνον Βρουτε.... παλιο παπια πεκινου ala one piece!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Goggeta SSJ6 ...πολυ αιμα ρε παιδι μου.......:hahaha::wooi2::hahaha::wooi2:

Ε μα μου σκας μυτη στο ετσι πρωτη φορα Tsunade δυναμηκα στο game και μαζευαμε πτωματα απο παντου!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

το σημα σπιτι καπου ειναι ^^ αλλα κλαιν... το cosplay ηταν κατι απλο κ ευκολο! αλλα για αρχη καλη ηταν. τωρα το επομενο το ξεκιναω απο τωρα :wooi2:

Μην τυχον το πεταξεις κακομιρη μου ηταν το πρωτο σου cosplay εχω και copyrights:orly::hahaha:
Α και μιας και το ανεφερες εχει κανενας καμια κορυφη χρηστουγεννιατικου δεντρου (απο της μυτερες οχι αστερακι) γιατι το χριαζομαστε!!:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#122 Rogo

Rogo

The Falen one of Darkness

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 11:20

Ra ωστε εσυ τεκνον Βρουτε.... παλιο παπια πεκινου ala one piece!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

θα ελεγα πος ειναι παπια αλλα one piece!!! αλλα οχι πεκινου κατα ακριβια αρμενηκης καταγογης (πιος μιλαη εγω απο καζαχσταν) ενα μεγαλω ευχαρηστω στης διοργανοτριες που δεχτηκαν τα βιντεο μας και τα εδιξαν ...:nod2:
ΟΙ Baka Production ειναι εδω :8):

ROGO
Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 16:17

Ήρθε η ώρα για μερικές επιπλέον φωτογραφίες.Αρχίζουμε με τις υπόλοιπες της DarcRose22:congrats:

Posted Image

Posted Image
Kaonashi ( DarcRose22 ) & Catgirl ( AnO! )

Posted Image
Kuchiki Rukia ( MitHuNa ) (αριστερά)

Posted Image
“Red-Haired” Shanks ( Mogdevil )

Posted Image
Temari ( Harileny ) & Kankuro ( Christie Valentine )

Και συνεχίζουμε με όλες ( - μία που ζητήθηκε να αφαιρεθεί ) τις φώτογραφίες της Nefeli:congrats:

Posted Image
Amphilyki

Posted Image

Posted Image
Uchiha Itachi ( Osiris )

Posted Image

Posted Image
Kankuro ( Christie Valentine ) & Roronoa Zoro ( Cassiel )

Posted Image
Inuzuka Kiba & Akamaru ( Γιούλης & Τζούλης )

Posted Image
Roricofan (αριστερά)

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Ryu [ Street Fighter 4 ] ( Itadakimasu ) (αριστερά) & Swordsman ( Blue Samurai ) (δεξιά)

Posted Image
Uchiha Sasuke ( MyDeadBrother ) (αριστερά)

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Lily (δεξιά)

Posted Image
Ειρήνη

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 08 Απρίλιος 2009 - 21:48

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#124 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 18:00

Καλό πολύ καλό το πάρτυ.(Δεν μου άρεσε και πολύ όσο τα άλλα) Βρε τον Τζούλη και τον Γιούλη έγιναν πρώτη μούρη ευτήχως που εγώ τους βοήθησα και τους έδωσα την ιδέα για να κάνουν τον Κίμπα και Ακαμάρου, και όχι μόνο μου είπαν ευχαριστώ αλλά μου αδιάσαν και το πακέτο με τα τσιγάρα μου:nanana: (Τι να το κάνω το ευχαριστώ δώστε μου τα τσιγάρα μου πίσω!!!!!!!) Καλά για τον Σάσουκε που δεν έχω να πω τίποτα είναι απλά @@ μου έκανε τράκα τσιγάρα αλλά δεν μου έδινε το γλυφητζούρι του.(Κανόνισε MydeadBrother να κάνεις κανά cosplay Asuma και μου φας τα τσιγάρα μο κακομοίρι την έκατσες)

Αυτά είχα να πω.

#125 MyDeadBrother

MyDeadBrother

*Don't be like me*

• Banned
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 19:38

ρε βγαλτε αυτην την φωτο ειμαι σαν μαστουρης....:nanana:
οπως και να εχει Γιαννη μην φοβασε ξερεις τι θα ντυθω οποτε δεν παιζει να γινει...

#126 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 21:12

[quote name='Cassiel']Yay!Thanks:congrats:!1 more to go.Ελπίζω όταν ανέβουν οι πολλές φώτος να την αναγνωρίσει κάποιος.

Την Tsunade (Konart) και τον "Lost Son of Jiraya" Konoha Ninja (I_am_Neji) ξεχάσατε να βάλετε στην φώτο,αλλά όπως και να έχει αυτή η φώτο για μένα είναι απλά κορυφή!

Και εγώ αυτό πιστεύω και γι'αυτό δεν λέω τίποτα σε κανένα ατομο εκτός αν αναγκαστώ για να με βοηθήσουν σε κάποια πραγματα που δεν γίνετε να κάνω/προμηθευτώ από μόνος μου.

αμα θες βοηθεια σφηρα εδο ειμαι μπορο να βρο τα παντα να ξες.......:smokingg::tensai:

#127 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:41

Θα ανεβασουν πιστευω και αλλες....
εεε.. μην ειμαι κ παντου:hahaha::hahaha::hahaha::kakaka::hahaha::kakaka::hahaha:

Ωραιες φωτο παντως!!!!!!
Καλαααα... Akamaru + Kiba απλα τα σπαγανε!!! :wooi2::wooi2:
(δηλαδη μπραβο :gotit: στον X-LpBleach για την ιδεα)

#128 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:56

ασε ασε ρατσισμος κατα του κατω οροφου!!!
που ειναι η τσουναντε οεο?? ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zerro: 08 Απρίλιος 2009 - 00:27

#129 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 00:22

Καλό πολύ καλό το πάρτυ.(Δεν μου άρεσε και πολύ όσο τα άλλα) Βρε τον Τζούλη και τον Γιούλη έγιναν πρώτη μούρη ευτήχως που εγώ τους βοήθησα και τους έδωσα την ιδέα για να κάνουν τον Κίμπα και Ακαμάρου, και όχι μόνο μου είπαν ευχαριστώ αλλά μου αδιάσαν και το πακέτο με τα τσιγάρα μου:nanana: (Τι να το κάνω το ευχαριστώ δώστε μου τα τσιγάρα μου πίσω!!!!!!!) Καλά για τον Σάσουκε που δεν έχω να πω τίποτα είναι απλά @@ μου έκανε τράκα τσιγάρα αλλά δεν μου έδινε το γλυφητζούρι του.(Κανόνισε MydeadBrother να κάνεις κανά cosplay Asuma και μου φας τα τσιγάρα μο κακομοίρι την έκατσες)

Αυτά είχα να πω.

Εδώ θέλουν να σε σώσουν από τον μαύρο χάρο τα παιδιά διακινδυνεύοντας την δική τους ζωή και εσύ τους την λες:terror2:;J/k:P.Ντύσου και εσύ κάτι επιτέλους, σε τόσα πάρτι ήρθες:Blissfull:.Όσο για τα δίδυμα, οι μόνες ιδέες που μου έρχονται τώρα είναι:
Posted Image
Sakon & Ukon [ Naruto ]

Posted Image
Kaoru & Hikaru [ Ouran High School Host Club ]

οπως και να εχει Γιαννη μην φοβασε ξερεις τι θα ντυθω οποτε δεν παιζει να γινει...

Αν δεν κάνεις πλάκα (εγώ δεν βλέπω μαστούρη) και το εννοείς πες μου να την βγάλω.

αμα θες βοηθεια σφηρα εδο ειμαι μπορο να βρο τα παντα να ξες.......:smokingg::tensai:

Thanks:congrats:.Το επόμενο μου βασικά δεν έχει να βρει κανείς τίποτα αλλά να "κάνει":hiding_something:.Τέσπα, δεν λέω άλλα.Είναι πολύύύύύ νωρίς ακόμα για το επόμενο πάρτι.

Konart, δεν λέμε για πλάκα να περνάνε οι cosplayers και από τον 2ο όροφο:emptyonexg1:.Αλλά μη ανησυχείς, υπάρχουν μπόλικες δικές σου επίσης.Απλά περίμενε τους άλλους να τις ανεβάσουν.

Επίσης παιδιά μήπως θυμάται κανείς από πιο περιοδικό ήταν εκείνο το παιδί στην αρχή του πάρτι που έβγαζε φωτογραφίες τους cosplayers; Νομίζω είπε ήταν δική του έκδοση και τις ήθελε για ένα άρθρο.Ξέχασα πιο όνομα μου είχε πει (αν δεν δω όνομα γραμμένο μην υπολογίζετε να το θυμάμαι:deadga6: - αν το δω γραμμένο δεν το ξεχνώ με τίποτα όμως:tensai:, ξέρετε εσείς:wis: )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 08 Απρίλιος 2009 - 00:27

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#130 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 09:10

:uhh::uhh::uhh: το ξερω, το ξερω......
την επομενη φορά μονο στον 2ο:emptyonexg1:

#131 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 15:42

Εδώ θέλουν να σε σώσουν από τον μαύρο χάρο τα παιδιά διακινδυνεύοντας την δική τους ζωή και εσύ τους την λες:terror2:;J/k:P.Ντύσου και εσύ κάτι επιτέλους, σε τόσα πάρτι ήρθες:Blissfull:

Ήταν να κάνω Kenshiro αλλά θέλει 2-3 μήνες στα γυμναστήρια με πρωτεΐνες και είμαι μόλις 15 χρονών. Εχείς δίκιο πρέπει να κάνω όπως και δήποτε ένα cosplay τώρα τι δεν ξέρω.

Ακούω προτάσεις. Αλλά μου είπαν να κάνω Kabuto από Naruto:tensai:

#132 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 16:22

Κατο στο εμπαρκο του κατου οροφου!!!

Ειχαμε και εμεις cosplayers:tensai:

Α και κατι ακομα επομενη φορα ο πανω οροφος απλα θα βραζει γιατι εαν απριλη ανεβεναμε και λιωναμε φανταστητε τελη ιουνιου τι θα γινεται......

Οι best of the best photo μεχρι στιγμης zoro vs Ra:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#133 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 17:13

Ναι προτιμάει περισσότερο τις φότο με το γλυφιτζούρι το παιδί μας(μη του χόσω καμία :erk:)

Οκ ευτηχώς δεν θα κάνεις cosplay Asuma... :wooi2:

Να μου μήνει κανά τσιγάρο :smokingg:

Καλαααα... Akamaru + Kiba απλα τα σπαγανε!!! :wooi2::wooi2:
(δηλαδη μπραβο :gotit: στον X-LpBleach για την ιδεα)

Arigato gozaimasu:ureshii:

#134 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 20:51

παντως αμα θ'ελουν να ντιθού κάτι σε διδλυμα να ντυθουν zero k ichiru (vampire knight)...

πολυ οραίες οι φωτο... ν δούμε κ τισ υπόλοιπεσ...

(δν τη συνηθίσω ποτέ να γράφω ελληνικα...)
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#135 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 02:31

Και ενώ περιμένουμε το νέο μυθιστόρημα αριστούργημα της σειράς best seller του Adventurer που θα καταπιάνεται με παρόν πάρτι, πάρτε ορισμένες φώτος για να σβήσετε την δίψα σας, ευγενική χορηγία των Rogo & Venom χρησιμοποιόντας την ίδια φωτογραφική μηχανή:P.

Posted Image Posted Image Posted Image