Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Cosplay που έχουμε κάνει (τι και πως)


  • Please log in to reply
127 replies to this topic

#61 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 October 2009 - 14:59

@Cassiel...ποιο εννοεις ?

Τον Ishida from bleach?

Tiger-stock-blog-header.jpg


#62 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 13 October 2009 - 15:48

Φυσικά:)


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#63 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 14 October 2009 - 11:55

Neliel Tu Oderschvank BLEACH
Λοιπον,η νελ ειναι η αγαπημενη απο το bleach,και αφου μισω τους σινιγκαμι και γουσταρω αρανκαρ και wizard δεν ειχα και πολλες επιλογες...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
το αποτελεσμα ηταν καπως ετσι
Posted Image
Posted Image
Hollow Mask η μασκα που εβαλα στο παρτυ ηταν απο πυλο.Χρησιμοποιησα ενα κρανος ΤΩΝ power rangers ως βαση.του περασα ενα σκουφακι και τι τυληξα με ζελατινη.Πανω στη βαση επλασα με τα χερια μου την βαση του κρανιου,για τα ματια δημιουργησα βαθουλωματα με τα δαχτυλα μου στο επιθημητο σχημα.για τα ρουθουνθια και το ραγισμα επηδη ειναι λεπτες γραμμεσ πηρα ενα μαχαιρακι βουτυρου και σχεδιασα απλα τισ γραμμες.Για να κανω τα κερατα πηρα λαδοκολλα και της εδωσα ενα οβαλ σχημα και την εκνα πιο σταθερη με ατλακολ,πανω στη λαδοκολλα περασσα πυλο και το στερεωσα πανω στη βαση. το αφησα να στεγνωσει 24 ωρες και εβαψα τα ματια και τα ρουθουνια με μαυρη τεμπρα.κι ετοιμη.
η αληθεια ειναι πως μου εβγαλε τη πιστη και τα καταφερα με την ταταρτη φορα και το αποτελεσμα ηταν ευθραυστο αλλα τουλαχιστον ηταν κατι.τωρα φτιαχνω καινουριο κρανος με χαρτομαζα και κολλα.Αν εχει αποτελεσμα θα κανω εντιτ το ποστ μου με 2η επιλογη την τεχνικη paper mask(ευχαριστω πολυ την tomodachi για την ιδεα της μασκας ΟΠΩς ΕΠΙΣΗς to Neuro για την ιδεα του πυλου)
EDIT δοκιμασα 4 διαφορετικους τροπους,και τελικα το πιο ωραιο αποτελεσμα το προσφερει ο πυλος
εκανα ακομη μια προσπαθεια,αυτη την φορα σαν βαση πανω στο κρανος των power rangers εβαλα αλουμινοχαρτο και συρμα πανω στο οποιο δουλεψα.φροντισα κατα μηκος ολη η μασκα να εχει το ιδιο παχος.για τα κερατα εβαλα σαν βαση αλουμινοχαρτο και το περασα με πολυ λεπτο στρωμα πυλου γιατι αν βαλεις πολυ σπαει απο το βαρος η υπολοιπη μασκα
Κοστος 4 ευρω

Ρουχα αυτο ηταν το πιο ευκολο κομματι της στολης,πηρα απλα μια εφαρμοστη μπλουζα που ειχα στο επιθυμητο χρωμα και την πετσοκοψα,της εκοψα τα μανικια και οτι περισευε κατω απο το μπουστο,με το υφασμα που περισεψε εραψα τη φουστα.

κοστος 0 ευρω

espada rank tattoo 3 . Μου το σχεδιασε μια συναδελφος στη δουλεια με μολυβι για τα ματια.για να το κανει συμετρικο χρησιμοποιησε ως κεντρο τη σπονδυλικη μ στυλη και ως ακρα τα λακακια που εχω στη μεση μου.αφου το σχεδιασε το ψεκασε με λακ για να μην σβηστει ευκολα(μετα μου βγηκε η παναγια για να το σβησω)
κοστος 0 ευρω

Μαλλια Αγορασα μια συνθετικη περουκα σε τιρκουαζ απο το wigs.της εκοψα τα μαλλια μπροστα σε διαφορα μυκη και για να μην φαιβνεται η χωριστρα ψεκασα με λακ και εβαλα μπολικο ζελε.Η περουκα δν ηθελε αραιωμα μιας και η νελ εχει τρελο μαλλι αλλα ηθελε πιο πολυ ογκο και μπουκλα.οποτε την εβρεξα,της εβαλα μαλκτικη και εστρψα της τουφες γυρω απο τον αξωνα τους και τις στερεωσα με μανταλακια και αφησα να στεγνωσει
κοστος 23 ευρω

συνολικο κοστος 28 ευρω

Edited by Lucy-Nyu, 02 November 2009 - 13:02.

Posted Image

#64 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 14 October 2009 - 15:59

ααα και τόσο καιρό ο neliel δεν μου έλεγε τίποτα για να μη φάω το σποιλερ...
αλλά τώρα κατάλαβα τι έλεγε.

#65 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 15 October 2009 - 10:44

ααα εγω βασικα ειχα το διλλημα να το κανω η να μην το κανω,αλλα ολοι λενε πως εφοσον η νελ εχει βγει εδω και καιρο στο ανιμ δν θα ειμαι σποιλερ...
Posted Image

#66 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 15 October 2009 - 14:36

12) concept: "Seven Stakes of Pulgatory"

Posted Image

character: Lucifer/Pride

Posted Image

anime: Umineko no naku koro ni

DaSein (10/10/2009)

Posted Image

Και πάλι Umineko no naku koro ni! Και δεν τελειώσαμε ακόμα, διότι εχουμε να κάνουμε με ένα ανιμε με τρομερές επιλογές σε cosplay που σιγά σιγά βρίσκει όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους. Ηδη βρέθηκε το ιδανικό κορίτσι για να κάνει στο κοντινό μέλλον Bernkastel και ήδη ψήνεται καποιος για Renove! Θα δείτε κι άλλα λοιπόν!

Posted Image

Το λευκό πουκάμισο υπήρχε ήδη στη ντουλάπα μου. Χρειάστηκε όμως μια μικρή μετατροπή. Το κόντυνα αρκετά, χωρίς όμως να το χαλάσω. Το γύρισα από τη μέσα μεριά και το εραψα στο χέρι. Οποιαδήποτε στιγμή θέλω, ξυλώνω τις ραφές που έκανα και το πουκάμισο επανέρχεται στο αρχικό του μήκος.

Το κόκκινο σακακι το βρήκα σε ενα μαγαζί με γυναικεία ρούχα στην αρχή της Αιόλου, μόνο με 10ευρώ. Οι μετατροπές που χρειάστηκε να γίνουν ήταν οι εξής:
Αντικατέστησα και πρόσθεσα χρυσα κουμπιά στα μανίκια. Στο εσωτερικό των μανικιών και με προσοχή επάνω στην εσωτερική φόδρα, εραψα στο χέρι λίγη μαύρη δαντέλα που βρήκα στα πολλά μαγαζάκια με τετοια ήδη που υπάρχουν στην Περικλέους στο κέντρο.
Το σημα σε σχημα ασπίδας το εκανα επάνω σε ενα κομμάτι υφασμα σε σκουρότερο τονο από το χρώμα του σακακιού. Το εκοψα και σχεδίασα με μαρκαδόρους τις απαραίτητες λεπτομερειες. Επειτα το εραψα στο χερι, επάνω στο μανίκι.

Ροζ γραβάτα βρήκα σε ενα μαγαζακι στον πεζόδρομο στις αρχές της Αιόλου. Ολες τις γραβάτες τις εχει 10ευρώ (το τσεκάρετε ήδη στα...target stores σας)!

Για το κόκκινο γιλέκο κατέφυγα σε μια απλή και εξυπνη πατέντα, που χρειάζεται να την εχετε κι εσείς υπόψη σας.
Κοκκινο γιλέκο δεν εβρισκα στα μαγαζιά. Αγόρασα λοιπόν από ενα μαγαζάκι με κινέζικα ενα τζην γιλέκο που ειχε ακριβώς το μεγεθος και το στυλ που ηθελα. Επειτα πήρα από ενα κοκκινο παντελόνι που δε χρειαζόμουν υφασμα, το εκοψα και το εραψα σαν κάλυμμα επάνω στο τζην γιλέκο. Επειδή οι βελονιές εγιναν στο χερι και δεν γαζώθηκαν, οποιαδήποτε στιγμή θελω, ξηλώνω το κοκκινο υφασμα και το γιλέκο επανέρχεται στο αρχικό του.
Αυτό είναι ενα καλό κολπο, για οποτε χρειαστείτε ενα γιλέκο σε χρωμα που δεν μπορειτε ευκολα να βρείτε στα μαγαζιά!

Χρησιμοποιησα ενα απλό μαυρο ολόσωμο μαγιό (Sprider stores, 15euro) και εραψα στο κάτω μέρος ζαρτιέρες τις οποιες είχα αφαιρέσει επο ενα παμφτηνο σετ εσωρούχων που πήρα από τα κινέζικα. Τελος προσθεσα στο μπροστινό μερος ενα κομμάτι λευκή δαντέλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάστηκε να ράψω διπλή δαντέλα, καθώς ήταν πλαστική και η μονή δαντέλα ξυλωνόταν στις άκρες.

Μακριές μαύρες κάλτσες από τα Calzedonia.
Οι μπότες είχαν μια μικρή ταλαιπωρία. Τις βρηκα σε ενα από κεινα τα μαγαζάκια στην Αιόλου που εχουν παπουτσια-ποιότητα-μ' εκαψες με 10ευρώ. Ομως τα εχουν στιβαγμένα σε κούτες σε κατι υπόγεια και πρεπει να τα βρεις μόνος σου. Εψαχνα καμια ώρα! Το νουμερο μου δεν το βρήκα και αναγκάστηκα να πάρω νουμερο...41! Μικρό το κακό, αν σκεφτεις ότι επι 45 λεπτά εβρισκα μόνο 2 δεξιές μπότες!
Το original style της μπότας είναι το καουμπόϋκο με τη στρογγυλεμένη μύτη και τους κρίκους στο πλάι. Εγώ θελησα να κάνω μια αλλαγή διαλέγοντας επιτηδες μυτερές καουμπόϋκες μπότες.

Posted Image

Και πάμε τώρα στη φούστα, η οποια φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου στο χέρι. Οχι πως ήταν κάτι τρομερά δύσκολο, απλώς μου πήρε πολύ χρόνο (5 μέρες).
Κανονικά, αυτή η φούστα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κοντή και φτιαγμένη από ενα ειδικό, λεπτό αλλά σκληρό υφασμα που δίνει την αισθηση ότι ολη η κατασκευή βασίζεται σε χαρτόνι. Ετσι είπα να διατηρήσω τον παράγοντα: fan service μόνο στο μπροστινό μερος, κάνοντας τη φούστα πιο μακριά πίσω.

Η βάση της κατασκευής ήταν μια απλή, κοντή φούστα, από την οποια εκοψα ενα κομμάτι από μπροστά. Επάνω της εκοψα και εραψα ενα κομμάτι υφασμα με επενδυση polyester-σαν αυτό που χρησιμοποιείται στα πολύ λεπτά παπλώματα, για να εχει περισσότερο όγκο.
Το επόμενο layer ηταν 4 κομμάτια λευκή φόδρα κομμένη σε V στις άκρες και ψαλιδισμένη.
Το εξωτερικό layer ήταν μαυρο λινό υφασμα. Μετρήθηκε και κόπηκε στο κάτω μέρος σε V. Τα V επενδύθηκαν εξωτερικά με φαρδιά μωβ και κόκκινη κορδέλα.
Το σχέδιο του χρυσού πουλιού στο πλάι στης φούστας εγινε με εναν φανταστικό χρυσό μαρκαδόρο μαρκας Sakura-pen touch (made in Japan). Αξίζει να ψάξετε σε όσα βιβλιοπωλεία πρεπει για να τον βρείτε, γιατί κανει θαυμάσια δουλειά!
Ο φιόγκος στο πίσω μερος εγινε με επένδυση από βαμβάκι, για να εχει καλύτερο σχήμα και σωστό ογκο. Οι επιμικύνσεις του εγιναν με μαυρο λινό υφασμα και εξωτερική επένδυση στις άκρες από μωβ κορδέλα.

Posted Image

Ο καλύτερος τρόπος να φτιαχτεί ενα τετοιο light palm sword είναι με ενα κομμάτι λεπτό μωβ plexiglass. Εγώ όμως κατέφυγα στην απλούστερη και οικονομικότερη λύση του να κόψω εναν μωβ πλαστικό χαρτοφύλακα και εναν λευκό-διαφανή πλαστικό χαρτοφύλακα.
Για λόγους καθαρής ευκολίας στο σχέδιο, προτίμησα αυτόν του ξίφους που κρατάει ο Cannon, καθώς το ξίφως της Lucifer είχε πιο πολύπλοκο σχέδιο. Τα δυο κομμάτια πλαστικού κολλήθηκαν με απλή κόλλα και στερεωθηκαν στο χερι με λίγη πλαστική ταινία και velcro, σαν βραχιόλι.

Τα κόκκινα μάτια εγιναν στο photoshop.

#67 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 02 November 2009 - 01:16

13) character: Tsuchi Kin

anime: Naruto

concept: "Τα πιο ωραία λαϊκά"

cosplay cafe @ fnac (22/10/2009)


Posted Image

...σοβαρολογώ και τ' ορκίζομαι: πιο ηλίθιο cosplay δεν εχω ξανακάνει!

Posted Image

Posted Image

well...η γνώμη μου για το Naruto είναι γνωστή. Ειναι ενα από τα "λαϊκά" ανιμε που το ενδιαφέρον μου να το δω είναι αντίστοιχο με αυτό μιας αρκούδας που μόλις εχει αρπάξει ενα σολωμό από το ποτάμι κι αυτός σπαράζει ότι εχει οικογένεια να θρέψει μπας και η αρκούδα τον λυπηθεί....

Οσο για τα cosplays του Naruto, προσωπικά τα θεωρώ μερικά απο τα απλούστερα αλλά και λιγότερο εντυπωσιακά που υπάρχουν και αν η σειρα δεν ήταν τόσο μεγάλο hit κανεις δεν θα ασχολούταν μαζί τους.
Ακριβώς όμως επειδή το Naruto είναι ενα τεράστιο λαϊκό hit, ειπα να το επιχειρήσω.
Θα ήταν απλούστατο, πάμφτηνο, (εξαιρετικά κακόγουστο) και πολύ αναγνωρίσημο.

Αμ! Που στην αναγνωρισημότητα την πάτησα! Τελικά αν δεν κανεις τον πιο κουλ-πρωταγωνιστή δεν σε αναγνωρίζουν ουτε οι νεροχύτες! Βεβαια το ναρουτόσημο στο κουτελο βοηθούσε να καταλάβουν από ποιο ανιμε προερχεται, αλλα ρε παιδιά....περισσότερη εντύπωση εκαναν τα μαυρα patch που τους θυμιζαν γελάδια παρά με αναγνώρισαν ως Kin!
Και τη διάλεξα τη μαγκούφα επειδή μου ταιριαζε στα χαρακτηριστικά.

Τελος πάντων, εγώ δεν ξαναεπιχειρώ cosplay από ανιμε που δεν εκτιμώ (κι ας είναι δημοφιλές).

Δεν μου κόστησε το όλο θέμα ουτε 1 cent! Το ναρουτόσημο στην κουτέλα το εφτιαξα μόνη μου.
Λιγο υφασμα, χαρτονι, αλουμινόχαρτο, κόλα και ενας μαρκαδόρος.

#68 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 02 November 2009 - 14:04

Cosplay: Jewelry Bonney
anime:One piece
γιατι την διαλεξα αυτη την τυπισα οεο?
καταρχην με τον που την ειδα στο μανγκα τη λατρεψα!!!φαγαναςσαν κι εμενα,σκυλα,κακια,δυνατη.μαρεσαν πολυ τα ρουχα της επισης.
τελος ηταν το πρωτο μου cosplay,και επειδη δεν ηξερα κοσμο κι ουτε το στολες εχουν γινει στο παρελθον ειπα να κανω κατι που στανταρ δεν εχει ξαναγινει(ναι οπως το πηρατε χαμπαρι ξενερωνω απιστευτα να βαλω μια στολη που εχει βαλει αλλος στο παρελθον..ναι μπορει να εκανα την λουσυ αλλα την εκανα γιατι ηταν γελια και δεν ειχα χρονο για κατι αλλο)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
και ιδουυυ
Posted Image
στο cosplay cafe @fnac
Posted Image
@dasein το σεπτεμβρη στο παρτυ των ακai panda
Posted Image
κανοντας την συγκριση

και ξεκιναμε απο πανω προς τα κατω
ΚΑΠΕΛΟ: μου βγαλε την πιστη,λοιπον μετα απο πολλες συμβουλες του χα0ς,πηρα φλις υφασμα το οποιο εραψα στο σχημα που ηθελα(τελικα το φλισ ραβεται πολυ ευκολα)
επηδη δεν βρηκαμε φλις στο επιθυμητο χρωμα,αγορασα υφασμα στο χρωμα που ηθελα και το εραψα πανω απο το φλις
κοστος:....-.- δεν θυμαμαι καν ποσο εδωσα για το υφασμα αλλα οκ υποθετω πως εφοσον υπαρχει ενα μαγαζι που τα πουλαει 1 ευρω το μετρο μπορει ανετα καποια κοπελα να καθαρισει με 1 ευρω

μαλλι:κλασσικα,συνθετικη περουκα απο το wigs σε φουξια αποχρωση(αφου τυρανηθηκα με τις ωρες μεχρι να διαλεξω τι χρωμα ηθελα(φουξια η ροζ?οι περισοτερες κοπελες που την εχουν κανει εχουν βαλει ροζ περουκα)
οι οποια περουκα αραιωθηκε και μου βγαλε και την πιστη
κοστος:25 ευρω(ebay next time)
ρουχα: η μπονυ φοραει μια λευκη φανελα και εχει την κοιλιτσα εξω,οκ λευκη φανελα εχουμε ολοι,κι αν δεν εχουμε παμε και περνουμε με 5 ευρω το πολυ(εξωφρενικα πολυ βασικα).ε επηδη ηταν σχετικα μακρυα η μπλουζα απλα την διπλωσα(με αποτελεσμα μετα οταν την κατεβασα κατω να πεταχτουν τα ματια μερικων οτακου).
Οσο για τον καφε γουναρικο που φοραει,εγω ουτε εχω γουνα,ουτε θα θελα να ραψω καφε γουναρικο,κι ουτε πιστευω πως καπιος προσεξε τη διαφορα.Εγω στο παρτυ του σεπτεμβρη απλα φορεσα μια καφε ζακετα τυπου μονοκολο που ετυχε να εχς(μαλλινη) και στο φνακ εβαλα ενα καφε μπουφαν μου.
σορτσακι(το αγαπημενο μου κοματι απο ολο το κοσπλει).πηρα εν ακαφε σορτσακι που ειχα(κι αν καποιος δεν εχει μπορει ανετα να βρει καποιο οικονομικο) και το εβαψα με μπογια γι αυφασματα,συγκεκριμενα,κολλησα καθετα χαρτοταινιες και ζωγραφισα τα κενα με κοκκινο χρωμα(βερμιλιον) με αποτελεσμα οταν εβγαλα τις χαρτοταινιες να ειναι συμετρικες οι ριγες.μετα ζωγραφισα παλι με το κοκκινο τις οριζοντιες στα μπατζακια(το χρωμα εχει 3 ευρω,εγω χρειαστηκα 3 τετοια).οσο για την ζωνη,εβαλα μια πορτοκαλι ζωνη που μου βρηκε ο χα0ς,αλλα πριν μου την βρει,επηδη δεν ηξερα αν θα βρω η οχι,ζωγραφισα με πορτοκαλι χρωμα το σορτσακι και θα φαινοταν σαν ζωνη.
εγκραφα.μετα απο μια αναζητηση σε διαφορα καταστηματα βρηκα στο πλαισιο εκει που εχει ηδη για χειροτεχνα να εχει χρωαμιστα πλαστικα φυλλα.αγορασα ενα κιτρινο,το εκοψα σε οβαλ και ζωγραφισα με ενα μαρκαδορο τις λεπτομερειες(κοστος 1 ευρω)
Καλτσες(το δυσκολοτερο ισως κοματι της στολης).σαν βαση πηρα ενα μωβ κολλαν που ειχα παρει απο τα bershka για 8 ευρω.το εκοψα στο επιθημυτο μηκος και με μεταλικο μαρκαδορο ζωγραφησα τα σχεδια(για να δω ακριβως τα σχεδια εβαζα συνεχεια σκηνες απο επεισοδια).γεμισα τις γραμμες με κιτρινο χρωμα για υφασμα για τους ηλιους,και φουξια για τις γραμμες και με ενα μεταλικο περασα τις λεπτομεριες(κοστος μπογιας 3 ευρω επι 2 χρωματα).να πω πως περασα αρκετες φορες το χρωμα γιατι το υφασμα το αποροφουσε.επισης οι καλτσες βαφτηκαν επανω στο ποδι μου για να ειναι τεντωμενο το υφασμα και να βαφεται καλυτερα.
δαντελοτες λεπτομερειες,την δαντελα στο επανω μερος της καλτσας την βρηκα στα oysho(3 euro to 1 ) και για την ακριβεια ειναι καλτσοδετες με σιλικονη για να μην γλιστρουν απο το ποδι.οποτε το μερος με τη σιλικονη φροντισα να ειναι στην εσωτερικη πλευρα του κολλαν για να μην γλιστραει και πεφτει.κι ετσι ραφτηκαν οι επανω λεπτομερειες.Δαντελοτο φρου φρου στο κατω μερος: εδω παλι δεν κουνησα ουτε το μικρο μου δαχτυλακι,εδωσα στη γιαγια μου δαντελα και λαστιχο και τις ειπα πως θελω να κανει πιετες η δαντελα οταν θα ραφτει πανω στη καλτσα και η γιαγια μου ανελαβε να κανει τα μαγικα της(αποτι λιγα καταλαβα αυτο που εκανε ουσιαστικα ηταν να διπλωσει τηνδαντελα οπως ηθελα εγω και να ραψει αυτο το ουτε και ξερω πως το λενε για να περασει το λαστιχο απο μεσα,ενταξι αναγκαστικα θα τα μαθω κι εγω αυτα τα κολπα αφου πλεον εχω εθιστει με τις στολες)
μποτες(lucky me) ειχα κατι μαυρες για πεταμα οποτε απλα τις εβγλα απο το παταρι.
anti eyebrow η μπονυ εχει και piercing,πηρα ενα κρικο για τα αυτια του εβγαλα το σιδερακι που περναει μεσα απο την τρυπα και κλειδωνει,το εβαψα κιτρινο(με λιγο κιτρινο χρωμα για υφασμα που ειχε περισεψει),πηρα και λιγο τειπ στο χρωμα του δερματος και το κολησα
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ
ΤΕΛΟΣ η μεγαλη λεπτομερεια που εκανε τη διαφορα:ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΙΤΣΑ
κοστος 3 ευρω
μακιγιαζ:εχω μια τεραστια συλογη απο καλλυντικα,τοσο μεγαλη που το καλοκαιρι γεμιζω το ψυγειο και δεν εχουμε χωρο για καρπουζι.με λιγα λογια ψαχνω συνεχεια δικαιολογια να βαφτω.περασα μια πυκνη στρωση make up λιγο πιο ανοιχτη αποχρωση απο το χρωμα του δερματος μου(ναι περασα και τα ρυδια)και λευκη πουδρα για να στρωσει καλυτερα.περασα μια λεπτη γραμμη eyeliner στα ματια,και φουξια μασκαρα στις βλεφαριδες.με υγρη σκια mac σε φουξια αποχρωση περασα τα φρυδια μου και τελος μικ απ στα χειλη για να μην φενετε το χρωμα τους και με κοκινο κραγιον εκανα τα γελία χειλη της μπονυ και τελςο περασα λιγη πουδρα για να μην φευγει ευκολα το χρωμα
ουφ επιτελους τελειωσα
χιλια ευχαριστω στον χα0ς που με βοηθησε με το 1ο μου κοσπλει(και οπως προβλεπετε δεν θα ειναι και το μοναδικο στο οποιο θα βαλει το χερακι του),με λιγα λογια και πολυ περιληπτικα σε ευχαριστω που μου εδωσες ιδεες για την καλτσα(κι ας μην τις χρησιμοποιησα),σε ευχαριστω που μου ειπες για τα χρωματα και μου εδιεξες το μαγαζι,που μου ειπες που μπορω να βρω περουκα,που μου βρηκες το φλις και τη ζωνη και γενικα με εμπασες μεστο τρυπακι του κοσπλει
ευχαριστω επισης την tomodachi που τελικα εφαρμωσα την δικη της συμβουλη για το θεμα της καλτσας(αν και τελικα δεν βρηκα κιτρινο κολαν,αν και το μωβ εκανε τελεια τη δουλεια του)
ευχαριστω την μισα για την συμπρασταση της
τον neuro που μου ειπε να παω να παρω πιτσα'\
και φυσικα τον toros( το παιδι που ειχε ντυθει flame alchemist)που μου συμπαρασταθηκε οσο ντυνομουν στη νομικη και μου δωσε το κουραγιο να διασχισω ολη τη πανεπιστημιου ντυμενη!!
:congrats:
αντε τρομαρα σας θα κλαψω!!με συγκινησατε

Edited by Lucy-Nyu, 02 November 2009 - 14:09.

Posted Image

#69 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 10 November 2009 - 19:04

σημερα περασα μια ολοκληρη μερα μεσα στο σπιτι γιατι εβρεχε καταρακτες και δεν μπορουσα να παω πουθενα.
Τι να κανω τι να κανω?να διαβασω γι ατη σχολη?ας μην κοροιδευομαστε δεν διαβαζω ποτε.
Ε τι να κανω το καημενο ανοιγω την ντουλαπα μου και κανω αυτο
Posted Image
Posted Image
τιποτα το φοβερο και τρομερο δηλαδη.
σε περιπτωση που δεν με γνωρισατε
Posted Image
winry rockbell απο fullmetal alchemist
Καταρχην να δηλωσω πως ειναι κατι που δεν θα το εκανα δημοσιως.Το εκανα στο δωματιο μου για 10 λεπτα και χορτασα.
και ειναι και πολυ ευκολο να γινει,και αυτος ειναι ο λογος που το ποσταρω
Mπαντανα: δεν ειχα κοκκινη οποτε απλα πηρα μια εσαρπα που ειχα στο δωματιο μου και την εβαλα στα μαλλια
Μαλλια:ετυχε να εχω μια ξανθια μακρυα περουκα που εχω παρει για μελλοντικο cosplay
Μπλουζα:βαριομουν να ανακατεψω τη ντουλαπα μου για να ξετρυπωσω μια στραπλες μπλουζα,απλα πηρα ενα μονοκολ και το εδεσα
Παντελονι: το πλησιεστερο στα παντελονια της Γουνρι απο αυτα που ειχα ηταν μια παναρχαια σαλοπετα μου,ενα οποιοδηποτε φαρδυ τζιν ομως κανει
παποουτσια:λολ ξυπολυτη στο δωματιο μου,δεν θυμαμαι καν τι παπουτσια φοραει
και κραταω και για αξεσουαρ ενα εργαλειο που δεν ξερω πως λεγετε και που χρησιμοποιειτε αλλα εχω την αισθηση πως κανει μια χαρα για την φωτο
PS εχω δει μια παρα πολυ ωραια εκδοαχη της Winry απο την Vegetasmate και της πηγαινε πολυ μιας και εχει το φυζικ!:lovulovu:
Posted Image

#70 Vegetasmate

Vegetasmate

    Seku hara desu!!!

  • Members
  • 356 posts

Posted 10 November 2009 - 21:58

παποουτσια:λολ ξυπολυτη στο δωματιο μου,δεν θυμαμαι καν τι παπουτσια φοραει
και κραταω και για αξεσουαρ ενα εργαλειο που δεν ξερω πως λεγετε και που χρησιμοποιειτε αλλα εχω την αισθηση πως κανει μια χαρα για την φωτο
PS εχω δει μια παρα πολυ ωραια εκδοαχη της Winry απο την Vegetasmate και της πηγαινε πολυ μιας και εχει το φυζικ!:lovulovu:


arigato amore mio!!!!!!:blush2:

βασικα η Winry φοραει σαγιοναρες!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#71 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 14 November 2009 - 22:39

14) Character: Sally

from: Nightmare before Christmas

Posted Image

concept: "This is Halloween"!

Posted Image

Friday 13/11/2009 @ Art House

photo editing by: Kabamaroudis


Posted Image

Πάρα πολύ αγαπημένος χαρακτήρας, τι να λέμε! Και concept που ειχα στα σκαριά ενα χρόνο πριν και μου δόθηκε αυτή τη φορά η καλύτερη ευκαιρία!

Posted Image

Ειναι πολύ απλό κοστούμι. Απλώς μπορεί να πάρει και μια ολόκληρη μέρα το ράψιμο! Λοιπόν η βάση ήταν πρώτα απ όλα ενα απλό φόρεμα, επάνω στο οποιο εραψα κουρελάκια που εκοψα από διάφορα άχρηστα ρούχα. Επειτα συμπλήρωσα το ράψιμο με πιο χοντρή κλωστή για να υπάρχει το πιο σωστό οπτικο αποτέλεσμα των κουρελιών που ειναι προχειρα ραμμένα το ενα δίπλα στο άλλο.
Αρχικά το φόρεμα δεν ειχε μανίκια. Εκοψα τα μανίκια από ενα παλιό μπλουζάκι, εραψα επάνω τους τα κουρελάκια με τον ιδιο τρόπο όπως στο φουστάνι κι επειτα εραψα τα μανίκια επάνω στο φόρεμα.

Posted Image

Επάνω σε ενα λευκό καλσόν χοντρό (80 denier) ζωγράφισα τις ραφές με μαρκαδόρο.

Στα λευκά μακριά γάντια εκανα τις ραφές με κλωστή. Μερικές προχειρες ραφές μπορείς αργότερα να τις ξυλώσεις ευκολα και να επαναφέρεις τα γάντια στην αρχική κατάσταση.

Δεν χρησιμοποιησα περούκα. Αυτά ειναι τα κανονικά μου μαλλιά! Το λέω γιατί διαπίστωσα πως υπάρχει κόσμος που δε μ εχει δει ποτέ χωρίς περούκα και δεν εχει ιδέα με τι μαλλί κυκλοφορώ στον κόσμο!

Το μακιγιάζ εγινε με λευκό επαγγελματικό makeup από την Kryolan. Κι ενω ειχα και ψευτικες βλεφαρίδες φτιαγμένες ειδικά για το cosplay αυτό, ανακάλυψα τελευταία στιγμή ότι ειχε ξεραθεί τελείως η ειδική κόλλα. Οπότε δεν μπορεσα να τις βάλω.

Ημουν όμως και πολύ τυχερή που στο πάρτυ ήρθε καποιος ντυμένος Jack! Οπότε κάναμε ενα πολύ γλυκό ντουετάκι!

Posted Image

#72 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 14 November 2009 - 22:46

οκ το καλύερο σου cosplay so far κατα την ταπεινή μου άποψη! πολύ ωραια ομολογώ!
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#73 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 15 November 2009 - 14:16

Ουφ ουφ ουφ!ενα μηνα μετα την κατασκευη του Cosplay μου θα ποσταρω και πως το δημιουργησα.
Character:Medusa Gorgon
Anime:Soul Eater
Γιατι?επηδη το λεω απο τον Αυγουστο.και επιδη μπορω!!
ποιο ειναι το πρωτοτυπο?
Posted Image
Posted Image
πως εμοιαζε αυτο που εκανα εγω?
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Περουκα:απο το τρικ 20 ευρω,η πιο μακρυα ξανθια με αφελειες που υπηρχε.Δεν μπηκα στον κοπο να την κουρεψω.απλα επιασα τα πισω μαλια κοτσιδα και τα εβαλα μεσα απο την κουκουλα.
Μπλουζα:πηρα μια πολυ παλια μαυρη μπλουζα μου με κουκουλα η οποια δεν ηταν σνα φουτερ,αλλα καθοταν πολυ ωραια πανω στο σωμα.εκοψα τα μανικια,και ζωγραφισα με ακρυλικο ασπρο τα ματια του φιδιου στη κουκουλα.Για να βγουν σωστα τα σχηματα χρησιμοποιησα γεωμτρικα σχηματα.
Παντελονι:ενα επισης παλιο μαυρο ψαραδικο που δεν εχω βαλει ουτε μια φορα.Για να κανω την ουρα πηρα μαυρο υφασμα το εκοψα στο επιθημυτο μηκος,πηρα χαρτονι χοντρο το εκοψα τριγωνικο και πανω του εραψα μυρο υφασμα!!και ετσι εραψα την ουρα μου στο παντελονι
Nυχια: για να κανω αυτο το αριστουργημα
Posted Image
ακολουθησα αυτες τις οδηγιες
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZTuYPa1F1p0[/youtube]
το βιντεο το ανακαλυψε ο Xa0s και τα νυχια μου τα εφτιαξε η Misa Yoshiko!!domo arigato!!!
τελος τα tatto
εχοντας σαν προτοτυπο αυτο
Posted Image
ζητησα απο την mysticism lover να μου τα ζωγραφισει με μολυβι για τα ματια.
κατι ξεχναω χμμμμ
α ναι τα βραχιολια.δεν εβρισκα μονοκομματο τυλιχτο βραχιολακι και δεν μπηκα και στο κοπο να φτιαξω απο συρμα.απλα χρησιμοποιησα 6 ξεχωριστα που ειχα στο σπιτι.
Posted Image

#74 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 15 November 2009 - 21:04

Θα παρουσιάσω το Cosplay που έκανα στο Halloween party στις 13/11.

Character: Blair
Anime: Soul Eater.


Posted Image


Το cosplay αυτό μου το πρότεινε ο Epilogue μιας και έψαχνα μαγισσούλα να κάνω για το Halloween πάρτι. Δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο cosplay.

Αγορά υλικών:
Αρχικά μπήκα στο ebay και αγόρασα ένα καπέλο με αρκετά μακρυά μύτη για να μπορώ να το στριφογυρίσω και μία μοβ περούκα.
Κόστος Καπέλου: 12 ευρώ
Κόστος Περούκας: 9 ευρώ
Πήγα στην Περικλέους και αγόρασα Jersey ύφασμα σε μάυρο και άσπρο χρώμα με περίπου 5 ευρώ το μέτρο.
Κόστος υφασμάτων: 15 ευρώ.
Αγόρασα από ένα μαγαζί με κάλτσες στην ερμού, ένα ζευγάρι μακριές μαύρες
Κόστος: 6 ευρώ
Τέλος, αγόρασα από τους αγαπητούς Κινέζους ένα ζιβάγκο μαύρο μπλουζάκι.
Κόστος: 4 ευρώ.

Συνολικό κόστος: 46 ευρώ

Κατασκευή:

Καπέλο: Στάθηκα τυχερή γιατί το συγκεκριμένο καπέλο είχε ενίσχυση με σύρμα στην μύτη οπότε απλώς το στριφογύρισα. Έκοψα και έραψα πάνω του άσπρο ύφασμα και έβαλα 2 απλά μαύρα κουμπιά για διακόσμηση επάνω.

Περούκα: Το δύσκολο σημείο ήταν φυσικά το στρίψιμο στις 2 τούφες μαλιών, το οποίο έγινε με ενίσχθση με σύρμα. Στερέωσα την μία άκρη μέσα από την περούκα και τύλιξα τις τούφες γύρω από το σύρμα. Στο τέλος τις έδεσα με λίγη μόβ κλωστή για υποστίριξη. Είναι ένασ συνδυασμός δικής μου έμπνευσης και οδηγιών της Tomodachi που μπορείτε να βρέιτε εδώ http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=353301#post353301.

Φόρεμα: Απλώς έκοψα μαύρο και άσπρο ύφασμα για να κάνω φούστα και τα έραψα το ένα πάνω από το άλλο επάνω στην υπάρχουσα μπλούζα. Στην συνέχεια έκοψα μύτες στο τελείωμα του φορέματος και έκανα κύκλους με ανεξίτηλο μαρκαδόρο επάνω στις άσπρες μύτες. Τα μανίκια τα έραψα μόνη μου χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό pattern που σκέφτηκα.
Posted Image
Χρησιμοποίησα Jersey ύφασμα επειδή είναι ελαστικό και έτσι στην περίμετρο του μπράτσου
έβαλα μικρότερο μήκος από το πραγματικό για να είναι εφαρμοστό. Στο τέλος έκοψα μυτερές τις βάσεις των μανικιών.

Για το μενταγιόν της Blair απλώς έκοψα ένα κομμάτι χαρτόνι από κιβώτιο και το επένδυσα με λίγο από το άσπρο ύφασμα. Έκανα επάνω τα σχέδια με ανεξίτηλο μαρκαδόρο και τέλος του πέρασα κλωστή και το έδεσα στον λαιμό.

Παπούτσια: Επειδή δέν είχα τόσο ψηλές μπότες όπως η Blair, πήρα κάτι εφαρμοστές σουέντ μαύρες που είχα και απλώς έβαλα ψηλές μαύρες κάλτσες από μέσα.

Makeup: Όχι τίποτα υπερβολικό, αφού η Blair δεν είναι βαμμένη, μόνο λίγο μολύβι στα μάτια για να φαίνονται πιο γατίσια.

Ιδού το αποτέλεσμα:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Edited by Wabbit, 01 December 2009 - 23:27.

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#75 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 16 November 2009 - 18:14

Είσταστε όλες τέλειες:blingeye2:.Και στην περίπτωση σου Wabbit έχεις και το πρόσωπο της Blair:thatsit:


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail