Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Cosplay που έχουμε κάνει (τι και πως)


  • Please log in to reply
127 replies to this topic

#46 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 18 September 2009 - 16:30

θα παρουσιασω το κοσπλει που εκανα στο παρτυ των Akai Panda 12/9. Αποφασισα να κανω την μαγισσουλα απο το Soul Eater, Elka(Eruka) Frog.

Posted Image
Posted Image

Πρωτα απ ολα εφτιαξα το καπελο γιατι ως το πιο δυσκολο κομματι, αν δεν πετυχαινε δε θα εκανα το κοσπλει. Εφτιαξα τον σκελετο με αλουμινοχαρτο, και αρχισα να κολλαω πανω κομματια εφημεριδας βουτηγμενα σε μειγμα ατλακολ-νερο 1:1. το αφησα να στεγνωσει και το ξανακανα. Αυτο εγινε 3 φορες. Μετα το εβαψα ολοκληρο με λευκο σπρευ, και οταν στεγνωσε με μια πορτοκαλι μπογια που ετυχε να ειχα, για γυαλι!! και επιασε:Ρ τελος αγορασα 1 μπαλα απο φελιζολ, την εκοψα στην μεση και κολλησα τα ματια πανω στο καπελο. και με εναν ανεξιτηλο μαρκαδορο εκανα το χαμογελο. Κοστος καπελου: 0.8 ευρω(η μπαλα απο φελιζολ)

Posted Image
Posted Image

Αμεσως μετα εκανα την βαλιτσα. Πηρα ενα αδειο κουτι απο παπουτσια, και το εντυσα γυρω γυρω με μακετοχαρτα παχους 1 εκατοστου που ειχα ηδη, ενωνοντας τα σφιχτα με ταινια. το εβαψα λευκο με το ιδιο σπρευ και μετα σχεδιασα τα βελη και τα εκοψα πανω σε κομματια ιδιου μακετοχαρτου. φινιρισμα με μαυρο ανεξιτηλο μαρκαδορο. Χαλασα και μια παλια βαλιτσα για σχεδια που ειχα και πηρα το πλαστικο χερουλι. Κοστος βαλιτσας: 0 ευρω

Posted Image
Μετα βγηκα να ψαξω για φορεμα. Πηρα ενα απο ενα κινεζικο μαγαζι 8 ευρω, που στην τελικη μου αρεσε κιολας:Ρ Εκοψα κυκλους απο λευκο υφασμα και κολλησα πανω με ταινια διπλης οψης. Πηρα λευκη δαντελα 1μιση μετρο, 4 ευρω αλλα επειδη δεν εφτανε (χρειαζομουν 5 εκατοστα ακομα) και δεν ηθελα να εχει ατελειες το φορεμα, βρηκα μια απο την προικα της γιαγιας μου:hahaha: η οποια και καλυτερη ηταν. τελος, για να ειναι το φορεμα πιο "ανοιχτο" κατω, εραψα χοντρο συρμα απο μεσα στο τελειωμα. Κοστος φορεματος: 12 ευρω

Περουκα πηρα απο το wigs στο μεταξουργειο. Και την αραιωσα οπως ειχε πει η Lucy-Nyu σε καποιο thread εδω. Κοστος περουκας: 23 ευρω (απο 33)

Μπλουζα και κολλαν ειχα ηδη. Το μονο που χρειαστηκα ηταν λευκες μποτες. και επειδη δεν ειχα, μου χαρισε ενα ζευγαρι μαυρες που δεν φορουσε πλεον η κολλητη μου (Mysticismlover) και τις εβαψα λευκες με το ιδιο γνωστο πλεον λευκο σπρευ. Συνολικο Κοστος Κοσπλει: 35.80 ευρω.

Μακιγιαζ χρειαζοταν μονο για τους 2 μαυρους κυκλους διπλα στα χειλια της, που κατα την διαρκεια του παρτυ ξεβαψαν και ολοι μου ελεγαν οτι ειμαι μουτζουρωμενη, και εγω βαριομουν να το διορθωσω:Ρ αλλα δε πειραζει γτ περασα τοοοοσο καλα^_^

Ευχαριστω την κολλητη μ για τις μποτες, την Ολγα για την ιδεα της με την περουκα, ολο το team των Akai Panda που πηγαμε μαζι για ψωνια και οοοοολους τους φωτογραφους για τις τελειες φωτογραφιες τους. C ya next time^^

Posted ImagePosted Image

Edited by MisaYoshiko, 02 October 2009 - 02:34.


#47 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 20 September 2009 - 22:09

11) Beatrice

Posted Image

anime: Umineko no naku koro ni

concept: "Golden Witch"

DaSein, 12/09/2009

Posted Image

Από την πρώτη στιγμή που είδα αυτό το χαρακτήρα στους τίτλους έναρξης, ειπα "Μ@λάκα, COSPLAY!!" Με κέρδισε αμέσως.
Αρχικά έψαξα στο ίντερνετ για το φόρεμα, αλλα διαπίστωσα ότι το οπτικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών του φουστανιού που έδειχναν δεν άξιζε ιδιέταιρα τα λεφτά του. Αν μη τι άλλο, αμα είναι να τα σκάσεις για ένα τετοιο φόρεμα, ας αξίζει τουλάχιστον τον κόπο η ποιότητα και η ραφή του.

Οπότε κατέφυγα στην απλή βερσιόν με την οποία εμφανίζεται η Beatrice σε κάποια επισόδια.

Posted Image

Όταν πρεπει να βρεις απλά πράγματα για να συνθέσεις ενα cosplay που βασίζεται σε καθημερινό ντύσιμο, υπάρχουν 2 πράγματα για τα οποία δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς καθόλου. Το ένα είναι, το που θα τα βρεις και το δεύτερο είναι η τιμή τους. Γιατί πρόκειται για ρούχα που θα μπορέσει να φορέσει κάποιος κι εκτός cosplay.

Posted Image

Το σακάκι και το πουκάμισο τα βρήκα σε μαγαζί με κινέζικα ρούχα και στοίχησαν μόνο 12 και 6 ευρώ αντίστοιχα. Στο σακκάκι χρειάστηκε να αντικαταστήσω τα κουμπιά με χρυσά (τα οποια πάντα εχω ευκαιρα, καθώς είναι χρήσιμα για πολλά cosplay, όπως της Balalaika (Black Lagoon) που είχα κανει παλαιότερα. Επίσης πρόσθεσα στο εσωτερικό στα μανίκια λίγη μπορντώ φαρδιά κορδέλα επάνω στη οποία είχα ράψει ενα μπορντώ δαντελωτό τελείωμα.

Το γιλέκο που έβαλα, ήταν καφέ. Όμως το εβαψα στο σπίτι με μαύρη μπογιά για υφάσματα (από τα Hondos, 2euro).
Επίσης εβαλα και στο γιλέκο χρυσά κουμπιά.
Κάτι που χρειάζεται να ξερετε, εαν χρειαστεί να βάψετε ενα ρούχο στο καθαριστήριο, είναι πως είναι ακριβό (25 ευρώ), μπορούν να βάψουν μόνο σε μαύρο και δεν βάφουν συνθετικά υφάσματα γιατί χαλάνε.

Για τη γραβάτα εσκασα 26 ευρώ, αλλα είναι 100% μετάξι, μπορώ να τη βάλω κι εκτός cosplay και δεν τα κλαίω καθόλου!

Για τη φούστα επρεπε να ψάξω σε συγκεκριμμένα μαγαζιά που πωλούν ρούχα σε gothic style. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε τετοια φούστα σε άλλα μαγαζιά.
Τη βρήκα λοιπόν στο monstervile στα Εξάρχεια, 35 ευρώ.

Τις κάλτσες τις πέτυχα στο Top-Man στο μοναστηράκι. Τα Calzedonia δυστυχώς δεν είχαν ακόμα. Το Top-Man είναι πάντα λύση ανάγκης, καθώς οι τιμές του είναι απαράδεκτες...
Το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τις κάλτες ήταν το λάστιχό τους που ήταν πολύ σφιχτό. Ετσι λοιπόν εκοψα το πάνω μερος και τις φόρεσα επάνω από αλλες μαύρες ψηλές κάλτσες που είχα.

Για τις μπότες είχα προβληματιστεί, καθώς ήταν Αύγουστος μήνας και αντε να βρεις μπότα τετοια εποχή! Αλλά μπαίνοντας μεσα σε ενα Pull & Bear τις βλέπω μπροστά μου! Ακριβώς όπως τις ήθελα και μόνο 15 ευρώ.

Το "τατουάζ" με το μονόπτερο πουλί στο μπούτι (που ο Kon_Okami μου είπε πως το χω κάνει και σε λάθος μπούτι!) το εκανα με ειδική μπογιά για body paintig από τα MAC στην Ερμού. Εσείς όμως αμα ψάξετε ποτέ για τετοια χρώματα, να πάτε στην KRYOLAN (Παπαδιαμαντοπούλου 22, κοντά στο μέγαρο Μουσικής) γιατί τα MAC είναι φίρμα και σου πιάνουν τον κώλο.

Τέλος, το Α και το Ω αυτού του cosplay. Αν αποτύγχανα σε αυτό, θα βγαινε μάπα όλο το σύνολο. Η περούκα!

Καθε θυλική cosplayer που σέβεται τον εαυτό της, εχει καβάτζα μια ξανθιά μακριά περούκα. Ετσι κι εγώ, εχω μια τετοια και τη χρησιμοποιώ όποτε τη χρειάζομαι.
Σε φυσικό μακρύ μαλλί, το χτενισμα της Beatrice γίνεται με δύο πλεξούδες που περιστρέφεις κυκλικά και στερεώνεις στο πίσω μέρος. Επειδή όμως οι συνθετικές περούκες είναι τεράστιες σε όγκο, έπρεπε να σκεφτώ άλλη πατέντα για να μη καταλήξει-καφάσι. Ετσι χωρισα την περούκα σε 8 πλεξούδες και ξεκίνησα να τις περιστρέφω και να τις στερεώνω από μέσα προς τα έξω με φουρκέτες.
Τις 2 μπροστινές τούφες τις κατσάρωσα με απλά ρόλευ τα οποια αφησα επάνω για μέρες.

Το τριαντάφυλλο είναι ενα από κεινα τα μπανάλ πλαστικά που χουνε στα βάζα για διακόσμηση. Απλώς του πρόσθεσα λίγη μπορντώ κορδέλα την οποία στερέωσα μεσα από το κοτσάνι και το κοτσαρισα στο πλάι της περούκας.

Ειχα φτιάξει και το γράμμα που κρατάει η Beatrice, με το χρυσό πουλί και το κόκκινο βουλοκέρι, αλλά ξέχασα να το φέρω στο πάρτυ, το ζώον! Και δεν εχω και μπαταρίες στη μηχανή τώρα, να το βγάλω να σας το δείξω....

photo editing by: KabaMaroudis

Edited by Tomodachi2, 21 September 2009 - 18:07.


#48 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 20 September 2009 - 22:25

Character: Yoruichi

Posted Image

anime: Bleach

DaSein, 12/09/2009

Posted Image

Αυτή είναι η καλύτερη μου φίλη η Αλίκη. Δεν εχει ιδέα από άνιμε, αλλα τη σερνω μαζί μου στα cosplay και την ντύνω ό,τι θελω εγώ και αυτή με ακολουθεί, λες και μου το χρωστάει!

Posted Image

Όσο απλό είναι το κοστούμι της Yoruichi σε κατασκευή, τόσο απαιτητικό είναι από απόψεως φυζίκ. Είναι αδύνατον να κανει καποια πειστικό Yoruichi cosplay, αν δεν είναι λεπτή, αθλητική, μελαχρινή με εντονο βλέμμα. Και η Αλίκη είχε το ιδανικό φυζίκ, γι αυτό την εστρωσα κάτω και της εφτιαξα το κοστούμι.

Ενα απλό μαυρο κολάν, μαυρες μπότες και λευκή στράπολες μπλούζα βρίσκει κάποιος παντού.

Για το μόνο που χρειάστηκε να βάλω τέχνη και πατέντα για να το κατασκευάσω, ήταν το μαύρο μπλουζάκι με τη λευκή πεταλούδα.
Ηταν τρομερά δύσκολο να βρώ μπλουζάκι που να εχει ακριβώς το σχημα που θέλω. Οπότε πήρα ενα απλό μαυρο, αμάνικο ζιβάγκο και το πετσόκοψα ακριβώς στο στυλ που επρεπε.
Την πεταλούδα τη ζωγράφισα με απλό, λευκό μαρκαδόρο, χρησιμοποιώντας για οδηγό ενα σχεδιο που βρήκα στο ιντερνετ. Το σχεδιο μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλα είναι απόλυτα συμμετρικό, οπότε αμα δεν εχεις τα κατάλληλα skills μπορεί να βγει ατσούμπαλο.

Λευκό ύφασμα για μανίκια, γιακά, ζώνη και κάλυμα για τις μπότες πήρα από καποια λευκά, άχρηστα μακώ που είχα, τα εκοψα και τα εραψα στο χέρι.

το μαυρο ταττού στο πρόσωπο και στο μπράτσο τα έκανα με ειδικό χρώμα για body painting από την KRYOLAN.

photo editing by: KabaMaroudis

Edited by Tomodachi2, 21 September 2009 - 17:53.


#49 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 26 September 2009 - 02:44

Character:
Posted Image Posted Image

Anime: Gintama ( If you haven't see it just do it as soon as possible)

DaSein, 12/09/2009

Posted Image

Το όλο protzect βασίστηκε στην κλασική ιδέα από το karate Kid Ξεκινάμε λοιπόν με τον σκελετό της πάπιας..

Σε ένα κομμάτι ξύλου(το μέγεθος του ξύλου θα πρέπει να μπορεί να μπει σε σχολική Polo τσάντα) στερεώνουμε ένα χαλκόσωλήνα Φ18 που επάνω του έχουμε κολλήσει 2 Ταφ τα οποία φροντίζουμε να είναι σχετικά πάνω από τούς ώμους κ σε ~90 μοίρες γωνιά μας...το αποτέλεσμα φαίνεται στις φώτο
Spoiler:



Spoiler:


Αφού έχουμε καθορίσει το μέγεθος του κύκλου της ''Πάπιας'' (Εγώ υπολόγισα από φωτογραφίες μια περιφέρεια 2.3m.. ) με εύκαμπτο χαλκοσωληνα σχηματίζουμε 2 αντηρίδες που θα κρατήσουν τον κύκλο σταθερό όπως φαίνεται στην φώτο..
Spoiler:


Για την συνεχεία χρειαζόμαστε εύκαμπτο πλαστικό σωλήνα ύδρευσης Φ16 περίπου 8 m και 10 Ταφ Φ18..Το τελικό αποτέλεσμα είναι το παρακάτω

Posted Image

Spoiler:


Δύστυχος στην φοτο φαίνεται η πρώτη προσπάθεια που είχε μόνο 2 τόξα πάνω από το κεφάλι στην πραγματικότητα έφτιαξα 3. Στην παρακάτω φοτο φαίνονται με κόκκινη αρίθμηση τα 7 (εφόσον έχω ένα τόξο λιγότερο) Ταφ που χρειαζόμαστε...

Spoiler:


Και σε αυτές τις φοτο φαίνεται πάλι πως είναι ο σκελετός φορεμένος...

Spoiler:


Spoiler:


Δυστυχώς από εδώ κ πέρα θα περιγράψω με λόγια γιατί δυστυχώς δεν έβγαλα φοτο..
Όταν λοιπόν έχουμε τελειώσει το ημισφαίριο επάνω στα τόξα που δημιουργούνται εγώ κόλλησα (με διάφανη ταινία συσκευασίας για χαρτοκουτα κλπ) λωρίδες από λεπτό foam paper ( 1 , 2 ) για να μην παίρνει το ύφασμα τις καμπύλες του σωλήνα κ να απλώνει ποιο εύκολα...


αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά θα το ξεχωρίσει που έχει πάρει την φόρμα πάνω στο ύφασμα

Spoiler:


Κάπως έτσι τελείωσε η κατασκευή του σκελετού..Απλά από το ιδιο πλαστικό σωλήνα που χρησιμοποιήσαμε για του 2 πάνω κύκλους κ τα τόξα φτιάχνουμε 1 ακόμα μεγάλο πλαστικό κύκλο που θα βάλουμε κάτω στα πόδια του υφάσματος-κορμού για να κρατηθεί η φόρμα κ να πέφτει όμορφα το ύφασμα..

ΕΩΣ εδώ τα υλικά είχαν συνολικό κόστος ) 0,00 Ευρό διότι ο πατέρας μου είναι Υδραυλικός κ αυτά τα υλικά περισσεύουν...Αν κάποιος τα αγόραζε βεβαία θα του κόστιζε κάπου στα 10~15 Ευρό



Ύφασμα


Το ύφασμα που χρησιμοποίησα είναι βαμβακερό βελουτέ άσπρο.Το επέλεξα διότι είναι αρκετά χοντρό για να πέφτει όμορφα κ επειδή είναι τριχωτό κ έχει αρκετά μεγάλη καλυπτικοτητα κοινώς δεν βλέπεις μέσα από αυτό..όπως αποδείχτηκε δεν ξεχώριζε καν η σκιά μου όσο ήμουν μέσα σε αυτό . Εφόσον λοιπόν είχα έναν κύκλο 2.4 μ περιφέρεια φόρεσα τον σκελετό κ με την βοήθεια του ξαδέρφου μου τον οποίο ευχαριστώ πολύ για όλα όσα ανεχετε από εμένα υπολόγισα το συνολικό τελικό ύψος της πάπιας...το οποίο ήταν 2,5 μέτρα περίπου.
Το ύφασμα ειχε σε πλάτος 1,8 μέτρα επί όσο θέλει κανείς κ έκανε μαζί με μια έκπτωση 5 ευρό το μέτρο . Εγώ αγόρασα 5+ μέτρα για να είμαι άνετος. Έτσι λοιπόν έκοψα τα 5μετρα στην μέση κ είχα πλέον 2 υφάσματα 2,5μ χ 1,8μ . Το δεύτερο κομμάτι το έκοψα κατά μήκος στου 60 πόντους κ έτσι είχα δυο κομμάτια .το ένα 1,8χ2,5 κ ένα δεύτερο 0.6χ2,5.Τα 2 αυτά κομμάτια τα ένωσα κατά μήκος τον 2,5 μ κ έτσι δημιουργήθηκε ένας υφασματινος σωλήνας 2,5 μέτρων ύψους κ 2,4 μ περιφέρειας . Το ύφασμα αυτό το πέρασα μέσα από την κατασκευή για να δω ότι ΧΩΡΑΕΙ..αλλά επειδή ήταν ελαστικό περισσεύαι κιόλας οπότε το μάζεψα λίγο για να εφαρμόζει σφιχτά.
Μετά έπρεπε να κλείσω την πάνω πλευρά έτσι ώστε να κάνει ένα ημισφαίριο (κοινός το κεφάλι). Οπότε έβγαλα το ένα πλαστικό σωλήνα που είχα τοποθέτηση σαν τόξο από την κατασκευή δίπλωσα το ύφασμα την μέση έτσι ώστε να έχω ένα παραλληλόγραμμο 1.2 χ 2,5 κ ξέροντας το ύψος h όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία σημάδεψα κατά μήκος του 2,5μ το h=40cm και από τις 2 πλευρές κ στα σημεία αυτά έβαλα τις 2 άκρες του τόξου ..Έτσι με ένα μολύβι σχεδίασα (από την μέσα πλευρά του υφάσματος πάντα) το τόξο κ κατά μήκος αυτού το έραψα.Ότι ύφασμα περισσεύει το έκοψα κ το πέταξα.
Έτσι όταν το ξαναφόρεσα είχε πάρει την ημισφαιρική φόρμα που ήθελα...
στην συνεχεία με την βοήθεια πάντα του ξαδέρφου μου φόρεσα τον σκελετό κ ρίξαμε από πάνω κ το ύφασμα αφού το στρώσαμε καλά σημάδεψα εσωτερικά το μέρος που θα βγαίνουν τα χέρια μου κ κάναμε 2 τρύπες στα σημεία αυτά ..Τα χέρια τα είχα έτοιμα κ ήταν σε σχήμα ορθογωνίου τρίγωνου με διαστάσεις όπως φαίνονται παρακάτω.Όταν λοιπόν ανοίχτηκαν οι τρύπες έραψα κ τα χέρια κ ο κυρίως κορμός ήταν έτοιμος..
Απλά στο κάτω μέρος έκανα ένα γύρισμα 5 πόντων έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια τρυπά περιφερικά του υφασμάτινου παπιοκορμού μέσα στην οποία πέρασα τον σωλήνα Φ16 που είχαμε κρατήσει για το τέλος κ έτσι τελικά το ύφασμα έστρωσε κανονικά κ πίρε από πάνω έως κάτω ομοιόμορφο σχήμα όπως φαίνεται στην 3 φοτο...






Spoiler: Διαστασεις
Spoiler: Χερια

Spoiler: κορμοσ



ΡΑΜΦΟΣ ΠΟΔΙΑ


Spoiler: Ραμφοσ


Spoiler: Ποδια


Και το ράμφος κ τα πόδια γίνανε από αφρολέξ σαν κ αυτό που έχουν μέσα οι καρέκλες..Το προμηθευτικά από ένα μαγαζί στην Δάφνη που φτιάχνει καρέκλες κ πουλάει αφρολέξ για 4 ευρό αλλά υπάρχουν σίγουρα κ αλλού μαγαζιά...
Για τα πόδια βρήκα τις διαστάσεις που είναι 40 χ 60 το ένα κ με ένα ξυράφι χαρτοκοπτικής σκάλισα το σχήμα που βλέπετε. Μετά με ένα ακρυλικό σπρέι κίτρινου χρώματος το έβαψα κ είχα το παραπάνω αποτέλεσμά.Όταν χρειάστηκε να τα φορέσω αγκάλιασα την άβαφη πλευρά όπως φαίνεται στην φωτογραφία γύρο από το κουτουπιε μου κ με ένα σχοινί κ,ταινία συσκευασία κ πολύ υπομονή από τον Kleidokrator(τον οποίο ευχαριστώ πέραν του δέοντος διότι με αυτοθυσία έκατσε κ το έκανε αυτό στην μέση της Σολωμού με τα αμάξια κ του περαστικούς να μας κοιτάνε) τα δέσαμε γερά γύρο απο τα παπούτσια.

Spoiler: Φορεμένα παπιοπόδια


Για το ράμφος δίπλωσα ένα κομμάτι αφρολέξ στην μέση κόλλησα τις άκρες του με κατάλληλη κόλα κ μετά άνοιξα από την πλευρά που δεν είχε... τρύπα μια με το ξυράφι .
Αποστάσεις ράμφους 1-2 = 40cm και 1-1=80cm

Spoiler: σχεδιασμός ράμφους

Το ράμφος το έραψα με κίτρινη χοντρή κλωστή και σακοράφα πάνω στο ύφασμα κ τον κατώτερο εσωτερικό πλαστικό σωλήνα για να έχει μια σταθερή βάση .Οταν εχουμε ραψει το ραμφοσ ανοιγουμε εσωτερικα μια τρυπα ( σκίζοντας το υφασμα )
για να βλέπουμε από μέσα έξω κ με προσπάθεια να μας βλέπουν οι απέξω... Τέλος με ένα CD ως βάση κ ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο ζωγράφισα τα μάτια κ αυτό ήταν...όλα είχαν σχεδόν τελειώσει...

Αξεσουαρ

Αγόρασα έναν μικρο white board 5 Ευρό κ με ένα μικρο ξύλο που είχα κ με 2 καρφιά έφτιαξα κ τον πίνακα που έχει η Elizabeth για αν επικοινωνεί ...

[SPOILERT=white board] Posted Image[/spoiler]


Συνολικό κόστος μαζί με κάτι μικροέξοδα για ταινίες μαρκαδόρους κλπ 50 Ευρο

Posted Image

Spoiler: P.S



And don't forget: GO watch Gintama know...you won't regret it....

Edited by Xa0s, 27 September 2009 - 16:55.

I would likePosted Image for a pet...


#50 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 02 October 2009 - 01:50

character : Yoko Littner

Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann

25/09/2009 coffix.

Posted Image


Posted Image

Spoiler:




και πάμε στο ψητό!


Τοπ : Για το επάνω μέρος χρειάστικα ένα μάυρο μπικίνι και κόκκινο ύφασμα (που για να το αποκτήσω θυσίασα μια κόκκινη μπλόυζα μου:emptyonexg1:)
οκ το τοπ θα το βρείτε εύκολα στα μαγαζια decibel στα 2 ευρω
όσον αφορά το σχέδιο με τις φωτιές τώρα, πάνω στο κόκκινο ύφασμα απο την μέσα πλευρά κάντε με μολύβι απαλά το σχέδιο της φωτιάς στην συνέχεια κόψτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το σχέδιο κα ράψτε πάνω στο σουτιέν! τσακ μπαμ μετά απο 1+ ώρα είναι έτοιμο (λόγω απουσίας ραπτομηχανής έκανα μικρά μικρά σχεδόν χειρουργικά ράμματα για να έχω ένα όμορφο αποτέλεσμα αλλιώς οι ραφές θα φαίνονται ΠΟΛΥ έντονα)

Το μαύρο σορτς
είναι σχετικά εύκολο να το βρείτε(αν δεν έχετε ήδη, κ αν είστε σε εποχή εκτος καλοκαιριού βλέπε χειμώνα κτλ{που δεν καταλαβαίνω γτ να κάνετε τέτοιο ξετσιτσιδο κοσπλει σε χειμώνα) μπορείτε να κόψετε κάποιο μαυρό παντελόνι παλιό)
Ζώνη: Η ζώνη με δυσκόλεψε αρκετά διότι αν και περίμενα να βρω μια σχετικά ιδια στην αγορά δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, οπότε αγόρασα μια σκέτη λευκή (προσοχή στο κούμπομα διότη η ζώνη της Γιοκο δεν είναι απο αυτές με το ματσούκι που μπαίνει στην τρύπα{ ΜΗΝ το παίρνεται στο πρόστυχο} αφού προμυθεύτικα λοιπόν την σκέτη λευκή ζώνη στα 10ευρό (ακόμα και στα περίπτερα την πουλάνε) απο μια παλιότερη που είχε τα "καρφιά" τα ξύλωσα και τα τοποθέτησα με τον εξης τρόπο: μέτρησα την απόσταση ωστε τα "καρφιά" να είναι στο μέσο της κάθετης γραμμής και οριζόντια ανα 2 δάχτυλα τοποθετούσα "καρφιά".

Λίγο βαρετή δουλεία αλλά αντέξτε!

πάμε στις κάλτσες ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩΩ και μέχρι την τελευταία στιγμή είχα αυτές με την δαντέλα γιατί βλέπετε η μόδα πρόσταζε δαντέλα και οι σκέτες είχαν εκλήψει απο την αγορά μέχρι που η αδελφή της καλής μου φίλης Πόπης αγοράζοντας εσώρουχα απο ένα μαγαζί πήρε για δώρο τις συγκεκριμένες καλτσούλες και για καλή μου τυχη κατέλειξαν σε εμένα! Με την ευγενική αυτή κίνηση με συγκήνησαν γιατί δεν παιδεύτικα καθόλου! πάντως αν δεν βρείτε στην αγορά καλό θα είναι να ψάξετε στο ιντερνετ(εγω τελευταια στιγμή δεν πρόλαβα)

Παπούτσια
: οκ εδώ κατέστρεψα λίιγο τις μπότες μουυ, τις πέρασα 2 χέρια με άσπρο σπρέι (ακρυλικό έγραφε πάνω) και στην συνέχεια με κόκκινο μαρκαδώρο έκανα το πάτερν της φωτίας και το έβαψα. (καλό θα είναι τις φωτιές να τις κάνετε πιο χοντροκομένες και όχι μικρές όπως εγώ γιατί απ ΄οτι έιδα αργότερα απο μακριά χάνετε και δείχνει μονοκόματο) Σπρέι + μαραδώρος =3+1=4 ευρω.


Γάντια: το μακρί το προμηθευτικα απο ένα μαγαζί στην Ναυαρίνου και κοντά γαντάκια βρίσκεις πάντού 5+3 ευρώ=8ευρώ (μην ξεχάσετε να τα κόψετε στην ραχιαία επιφάνεια!!!)

βραχιόλια: αγόρασα 2 μαυρα βραχίολια υφής ματ καθως και μια χρυσή όζα. πάνω στα βραχιολάκια κάνεις τους χρυσούς κύκλους και βουαλα! έτοιμα 2χ3+1=7ευρώ

Μαλλιά: απο το e-bay! special thanks to Cassiel san! στα 15 ευρώ!

Sticks μαλλιών: παίρνουμε μαύρα chopsticks κ με την ίδια όζα τα βάφουμε χρυσά!(εκτός κ αν βρείτε χρυσά τσοπστικς οπότε γλιτώνετε κόπο και να λερώσετε τα χεράκια σας!:congrats:)
Κοκαλάκι σκελετός! Το κοκαλάκι που έχω στις φωτογραφίες δεν είναι το original καθώς αυτό που έφτιαξα με τόσο αγάπη και φροντίδα προδέρμ χάθηκε στο λεωφόρείο ενώ κατέβαινα όλο χαρά προς το σημείο συνάντησης για το photoshooting!
anyway πάνω σε σκληρό χαρτόνι(π.χ. πίσω μέρος σημειωματαρίου) κάνουμε το σχέδιο του θυμωμένου και άγριου σκελετου!(πατώντας έντονα το μολυβλακι μας, αν είναι μηχανικό μολύβι ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΠΑΕΙ Η ΜΥΤΙ ΕΥΚΟΛΑ!) με το άπρο σπρέι που περίσεψε το βάφουμε μπρός και πίσω(πρώτα πισω και μετά εμπρός έτσι ώστε όταν το αφήσετε να στεγνώσει να μην χαλάσει η εμπρός επιφάνεια που μας ενδιαφέρει) στην συνέχεια με μαυρη όζα(η και μαυρό μαρκαδόρο) και ακολουθόντας τις ελαφριες αύλακες που έκανε το μολύβι μας καθώς το πατούσαμε λυσσασμένα βάφουμε τα μαύρα μάτια και το σήμα στο μέτωπο! {εγω προτίμισα την όζα διότι δίνει μια λάμψη)
στην πίσω μεριά στερεώνουμε ένα τσιμπιδάκι ή και δύο για καλύτερη συγκράτηση με ζελοτέιπ!
παει και αυτόο
και τώρα μας έμεινε το όπλο γιατί Γιόκο χωρίς όπλο δεν κάνει!

Για το όπλο
χρειάστικα
Μαύρο χαρτόνι 1χ1(1 ευρω)
2 ηλεκτολογικές ταινίες(κοινώς μαυρο ζελοτέιπ)(1 ευρω)
1 ροζ κορδέλα στο 1μέτρο(1 ευρω)
1 αεροβόλο(το ειχα)
1κουτι απο κολόνια(ορθογώνιο παραλληλόγραμμο)
1 τετράγωνο κουτί
κίτρινές λεπτές λορίδες χάρτου(50 λ)
και ένα dove deodorant για τις μασχάλες {κατα προτίμηση άδειο)(ε θα έχετε δεν μπορει!!!)
σύνολο=3,50 ευρω


εγώ έκανα όοολο το όπλο με χαρτόνι ενώ αν επιθυμείτε να μην σπάσει στα μισά του πάρτι όπως το δικό μου καλό θα είναι να επεδύσετε ένα σκουπόξυλο με το χαρτόνι

οκ παίρνουμε το σκουπόξυλο κ το επενδύουμε με το χαρτόνι τυλίγοντας το γυυυρο γυυυρο όλοι με το ζελοτείπ το στερεώνουμε καλα καλα έτσι ωστε α) να μην μας κάνει καμπούρες εδω και εκει και β) να δείνει αυτήν την όμορφη γυαλάδα!

στην συνέχεια αφού επενδυσετε όλα τα λοιπά στοιχεία(τετράγωνα, ορθογώνια και αποσμητικά) με μαυρη ταινία τα στερεώνεται πάνω στις συγκεκριμένς τους θέσεις πάνω στο ματσούκι του σκουπόξυλου

στην άκρη μπαίνει το ορθογώνιο κάθετα πάνω στο ματσούκι
στην συνέχεια αφού έχετε κολλήσει και τις κιτρινες λορίδες πάνω στο τετράγωνο το τοποθετείτε δίπλα ΚΟΛΛΗΤΑ στο ορθογώνιο

λίγο πιο περα βάζετε και το αεροβόλο

απο την πάνω μερία σχεδόν στο ίδιο ύψος με το αεροφόλο τοποθετείτε και το deodorant!(βλέπε φωτογραφία πιο παααανω)

ολα τα άνω στερεόνονται με την μαύρη ταινία περνόντας την γυρο γυροοο ! βάζουμε και τις λεπτομέριες απο λεπτούς ροζ δακτύλιους στην άκρη του όπλου και δένουμε την ροζ κορδέλα μας σε 2 σήμεία!

στο τέλος κράτησα το κασκόλ!!!!
κασκόλ: αυτό που με δυσκόλεψε πιοοο πολυ απ όλα!:erk:
η αρχική ιδέα ήταν να πάρω λευκό ύφασμα κ να ράψω πάνω τους τις ροζ κ κόκκινες ρίγες κ να τελειώσω! ΑΜ ΔΕ! Η χαρα μου δεν κράτησε για πολυυ:unlucky:
καθώς το σκέτο ύφασμα πέφτει ενώ τις Γιόκο είναι σηκωμένο (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΜΙΛΑΩ HENTAI!!!:madtodeath:)
ok λεω θα βάλω χαρτόνι μεσα αλλα έλα που ήταν σαν να είχα σπάσει το λαιμό μ να να είχα βάλει νάρθηκα...
οκ λέω ας βάλω και λίγο βαμβακι να δείχνει πιο πουφ κ αφράτο κ τότε ήταν σαν να είχα βγεί απο το νοσοκομείο...
τελικά κατέλειξα στο να κρατήσω ΜΟΝΟ το βαμβάκι που έπαιρνε γρήγορα το σχήμα του λαιμού και δεν με δυσκόλεψε ιδιαιτερα καθως μπορούσα να γυρναώ προς ΌΛΕΣ τις κατευθύνσεις χωρίς να γυρναω όλοκληρη αλλά να γυρνώ μονο το λαιμό μ!
ΕΤΣΙ μέτρησα πάνω κάτω ποσα εκατοστα ειναι Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ και έραψα το άσπρο ύφασμα σε μορφή σακουλίτσας, σαν σωλήνα φανταστείτε το ,που είχε μόνο ένα στόμιο ανοικτό' απο εκει το έμπειξα στο βαμβάκι και αφού το άπλωσα κ του έδωσα σχήμα , έβγαλα την περίσσεια και έκλεισα κ το τελευταίο στόμιο ράβοντας το, στην συνέχεια ενώσα τις δύο άκρες κ έτσι το κασκολ μας μετατράπηκε σε δακτυλιοείδες κασκολ!!!

μετά κοιτόντας παντα την πικ της Γιόκο έκοψα λορίδες απο ροζ ύφασμα και τις έραψα πάνω στο άσπρο αφήνοντας ανάμεσα τους τις ασπρες λωρίδες... στις δύο άκρες απο τις ροζ έραψα κόκκινες λεπτές λωριδούλες και στην μέση έβαλα ενα κοκκινο φερμουάρ! βαμβακια υφασματα φερμουαρ κτλ ήρθαν π'ανω κάτω στα 6 ευρώ.

Μάτια: πράσινοι φακοί μαλακοί της freshlook (23 ευρώ)καθως ανακατέυονται με το καστανό τον φυσικό ματιών και δίνουν μελί τόνο(δοκίμασα τους μελί φακούς αλλά δεν είχαν μεγάλη διαφορά απο το φυσιολογικό μ χρώμα)

Σύνολο: 78,5

special thanks
to Jimouko saaan καθως μου παρείχε τον χώρο για την δημιουργία του όπλου και τη αποθήκευση του κόσπέι καθως κ για την ηθηκή του βοήθεια (γκουχου γκουχουυυ) and Popi san!:awww:

καλή επιτυχία κ αν κάτι που ανέφερα δεν έγινε κατανοητό και θέλετε βοήθεια p.m me!:riiight:
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#51 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 03 October 2009 - 22:54

Σειρά έχει η παρουσίαση του 10ου μου κατά σειρά cosplay που έκανα στο τελευταίο Japan & Anime Party. Σας παρουσιάζω τον Captain Harlock από Galaxy Express 999, που έκανα στις 25.09.2009 στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix Θεσσαλονίκης.

Posted Image

Οι περιστάσεις που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο μου cosplay είναι ιδιαίτερες. Αποτελούσε το πρώτο cosplay που είχα σκεφτεί και ήθελα να κάνω, αλλά και ταυτόχρονα το 'τελευταίο' που θα έκανα παράλληλα, όταν θα είχα φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο σαν cosplayer και θα είχα τα απαραίτητα χρήματα για να το φέρω σωστά εις πέρας. Επέλεξα οπότε αυτή την στιγμή για να το φέρω εις πέραν για τον λόγο ότι θεωρώ πως έχω φτάσει πλέον σε αυτό το επίπεδο ως cosplayer, κατείχα επιτέλους τα απαραίτητα χρηματικά αποθέματα, άλλα πάνω από όλα, με αυτό σαν 8ο μου cosplay θα έκλεινα δραματικά και την πρώτη μου χρονιά ως cosplayer :ureshii:. Τι καλύτερος τρόπος από το να κλείσω έτσι αυτή την προσωπική επέτειο; Και όμως υπήρχε. Κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν είχα ουσιαστικά ποτέ σκεφτεί την συμμετοχή σε ομαδικό cosplay, καθώς θεωρούσα κάτι τέτοιο πολύ δύσκολο να επιτευχθεί από άποψη συνεννόησης, θέλησης και όρεξης. Τελικά όμως δεν είναι έτσι. Μετά από πρόταση της ~*memole*~ να κάνουμε αρχικά ντουέτο, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μέσα σε μια περίοδο δύο μηνών καταλήξαμε να αποτελούμαστε από 8 άτομα πρόθημα για cosplay από Galaxy Express 999 :oo:!!!Αυτό εμένα με ενθουσίασε προσωπικά καθώς σίγουρα ήταν ο πλέον -καλύτερος- τρόπος να κλείσω τον πρώτο μου χρόνο σαν cosplayer γιορτάζοντας το μαζί με φίλους, αλλά ήταν και ένα dream come true. Παλιότερα είχα διαβάσει σε ένα γερμανικό περιοδικό του '95 ότι σε μία από τις πρώτες Animagic conventions στην Γερμανία είχε έρθει μια ομάδα cosplayers από Βέλγιο κάνοντας ένα μεγάλο ομαδικό από το Captain Harlock. Πάντα ήθελα να κάνουμε κάτι παρόμοιο αλλά το θεωρούσα παντελώς ουτοπικό. Μέχρι που έγινε :blingeye2:! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή λοιπόν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και πραγματοποίησαν αυτό το όνειρο μου :joyful:. Ελπίζω να το απόλαυσαν όσο και εγώ :bath:. Η σύσταση της ομάδας είναι η ακόλουθη:

Captain Harlock ( Cassiel )
Maetel ( Konart )
Maji ( Roriconfan )
Maya ( Lily )
Mimay ( DarcRose22 )
Queen Emeraldas ( ~*memole*~ )
Tetsuro Hoshino ( Mogdevil )
Toshiro 'Tochiro' Oyama ( Adventurer )


Ξεκινάμε με φωτογραφίες:


Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Πάμε λοιπόν στην σύσταση του.

Α) Περούκα - Μετά από σύντομη αναζήτηση στο EBay κατέληξα στην περούκα που χρησιμοποίησα τελικά. Δεν ήταν 100% ακριβώς αυτό που έψαχνα καθώς ήταν κάπως πιο κοντή από όσο έδειχνε στην εικόνα, αλλά δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή πιστεύω. Όπως μπορεί να δει κανείς στις εικόνες του EBay η εν λόγο περούκα ήταν κάπως πεταχτή στα άκρα. Η Konart μου έδωσε την ιδέα να την στρώσω λίγο σιδερώνοντας την βάζοντας μια πετσέτα ανάμεσα.Thanks Koni-chan:ureshii:!!! – 16 ευρώ
Β) Κάλυμμα ματιού - Μετά από σύντομη αναζήτηση στο Google ψάχνοντας για εικόνες καλυμμάτων ματιού βρήκα μία που ταίριαζε με αυτό που χρησιμοποιεί ο Captain Harlock και την καθάρισα στην Ζωγραφική του H/Y μου δημιουργώντας το έτοιμο μαύρο σχέδιο του. Στη συνέχεια το εκτύπωσα σε χαρτόνι 160cc και το κάλυψα με μαύρη δερματίνη (την οποία είχα προμηθευτεί από κατάστημα με υφάσματα στην Αθήνα κατά την επίσκεψη μου στο τελευταίο πάρτι των Akai Panda) και από τις δύο πλευρές με χρήση στιγμιαίας κόλλας αφήνοντας την δερματίνη να εξέχει για μισό εκατοστό πιο έξω από τα όρια του χαρτονιού.Πριν όμως το κάνω αυτό έβαλα ενδιάμεσα από την πίσω μεριά του χαρτονιού και την πίσω δερματίνη τα άκρα ελαστικής μαύρης κορδέλας που πήρα από κατάστημα με είδη ραπτικής, σε σχηματισμό δεικτών ώρας 12:20. Ο δείκτης '12' θα περνούσε κάτω από την περούκα μένοντας πάντα σταθερός, ενώ ο δείκτης '20' θα περνούσε πάνω από το δεξί αυτή μου. Το σχέδιο του καλύμματος μπορείτε να το βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στο αρχείο με το όνομα “Scars & Eyepatch”. – 1 ευρώ

Γ) Ουλή - Παρατηρώντας την ουλή του Captain Harlock σε εικόνα που βρήκα μετά από αναζήτηση στο Google την σχεδίασα ολόιδια στην Ζωγραφική του H/Y μου και την εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο χαρτί αρκετές φορές, καθώς χρειαζόταν 3 και ο Roriconfan ως Maji. Από αυτές αφαίρεσα με το ψαλίδι τα μαύρα σχέδια και έπειτα κολλώντας μία ουλή στο μάγουλο μου γέμισα το εσωτερικό της με καφέ ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Αφαιρώντας στη συνέχεια το αυτοκόλλητο το σχέδιο της ουλής ήταν τέλειο. Το σχέδιο της ουλής μπορείτε να το βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στο αρχείο με το όνομα “Scars & Eyepatch”. – 3.50 ευρώ

Δ) Μπλούζα - Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήδη γνώριζα τι χρειαζόταν. Μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μακό με μακρύ περιλαίμιο. Έχοντας ήδη αγοράσει παλιότερα μία για το cosplay μου ως Dark Mousy από DNAngel και ενώ βρισκόμασταν ακόμα εκτός εποχής για τέτοιου είδους ρούχα, αναγκαστικά ξαναπήγα στο ίδιο κατάστημα ρούχων που την είχα πάρει και παλιότερα και πήρα άλλη μία. Μόνο που τώρα πήρα μέγεθος 'S'. Αν υπήρχε μικρότερο θα το έπερνα αλλά δεν είχε.Και την χρυσοπλήρωσα πάλι στα 42 ευρώ. Στη συνέχεια σχεδίασα στην Ζωγραφική του H/Y μου όλα τα σχέδια που απαιτούνταν -σωστά-, δηλαδή την νεκροκεφαλή στο μπροστινό μέρος, τα 3 γαλάζια κουτάκια πάνω δεξιά από την νεκροκεφαλή και τις διακεκομμένες κίτρινες λωρίδες κάθετα κατά μήκος των πλαϊνών ραφών της μπλούζας, των χεριών μου και του μπροστινού μέρους του περιλαίμιου. Τα σχέδια αυτά τα πήγα μαζί με την μπλούζα σε κατάστημα για στάμπες και του εξήγησα που και πως ήθελα ακριβώς να τα τυπώσει, ενώ είχα προηγουμένως τοποθετήσει βελόνες στα κατάλληλα σημεία πάνω στην μπλούζα για σιγουριά. Έλαβα υπόψη ότι η μπλούζα θα έμπαινε -μέσα- στο παντελόνι κατά την επιλογή του σωστού σημείο που θα τυπωνόταν η νεκροκεφαλή.Το ίδιο ίσχυε και για τις διακεκομμένες κίτρινες λωρίδες στα πλάγια καθέτως κατά μήκος των ραφών.Εφόσον αυτές δεν μπορούσαν να τυπωθούν πάνω στην ίδια την ραφή η -σωστή- επιλογή είναι αμέσως μετά την ραφή κολλητά δίπλα της προς την μπροστινή μεριά με την νεκροκεφαλή. Τα τρία αυτά σχέδια μπορείτε να τα βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στον φάκελο με το όνομα “Shirt”. – 62 ευρώ

Ε) Παντελόνι - Μετά από εκτενές έρευνα σε όλη την πόλη της Κατερίνης μου γυάλισε το μάτι συγκεκριμένα ένα μαγαζί ρούχων που είχε τον τύπο των στενών παντελονιών που έψαχνα στο μέγεθος μου. Έπειτα από δοκιμές, κατέληξα στο κατάλληλο. – 35 ευρώ

Ζ) Γάντια - Αυτό ήταν ένα από τα δυσκολότερα σημεία στο οποίο δεν είχα βρει λύση ως και τις 3 τελευταίες μέρες πριν το πάρτι. Έχοντας ψάξει σε κάθε λογής καταστήματα σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Κατερίνη δεν μπόρεσα να βρω μακρύ καφέ εφαρμοστά γάντια ούτε για δείγμα. Εκτός εποχής από την μία, μαύρα όλα τα γάντια από την άλλη. Τελικά τελευταία στιγμή στην δουλειά μου ενώ ξεπακετάριζα προϊόντα πέφτει το μάτι μου πάνω στα γάντια κουζίνας/καθαρισμού και μου έρχεται η τρομερή ιδέα :oo:!!! Είναι μακριά, είναι εφαρμοστά...απλά θέλουν άλλο χρώμα!!! Αρχικά είχα πάρει τον καφέ ανεξίτηλο μαρκαδόρο που χρησιμοποίησα και για την ουλή γι'αυτό τον σκοπό. Δοκιμάζοντας το στην πάνω ροζ επιφάνεια του όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν και ιδανικά καθώς φαινόταν τα πάντα ψέυτικα και πολύ πασαλειμμένα. Και μετά μου έρχεται και άλλη τρομερή ιδέα :oo:!!!Γιατί όχι ανάποδα :bike: :fromabove:;Από ανάποδα το υλικό δεν είναι τόσο 'πλαστικό' όσο απ'έξω και βάφετε πολύ πιο εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Ρεαλιστικά καφέ εφαρμοστά γάντια :Blissfull:!!! Με στιγμιαία κόλλα δίπλωσα προς τα μέσα και κόλλησα τα άκρα έτσι ώστε να δώσω πάχος στα άκρα και να τα φέρω στο σωστό μήκος. – 1.50 ευρώ

Η) Μπότες - Τα μόνα μποτάκια που είχα πρόχειρα ήταν τα μεσαίου μεγέθους που είχα χρησιμοποιήσει και στα cosplay μου ως Portgas D. Ace και Zoro από One Piece. Είτε αυτά τα μποτάκια είναι τυχερά και κέρδισα και τις 3 φορές στην ψηφοφορία με αυτά τα cosplay είτε έχει σχέση που και τα τρία cosplay ήταν πειρατικά :wooi2:.Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γινόταν η δουλειά με μποτάκια και χρειαζόταν μπότες. Έχοντας όμως ήδη κατα ξοδευτεί και μη έχοντας πολλά ακόμα χρήματα και όρεξη για άλλες ακριβές αγορές, έκανα το ακόλουθο. Χρησιμοποιώντας την ίδια μαύρη δερματίνη που χρησιμοποίησα για την δημιουργία του καλύμματος ματιού έκοψα δύο κομμάτια στο ύψος της μπότας που χρειαζόμουν, κόλλησα στο εσωτερικό της στο πάνω μέρος με στιγμιαία κόλλα καφέ δερματίνη την οποία έπειτα δίπλωσα προς τα έξω για να δοθεί το σχέδιο της μπότας που χρειαζόταν και τέλος κόλλησα καθέτως στο ένα άκρο της δερματίνης αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως η οποία θα κολλούσε στο άλλο άκρο της δερματίνης πίσω από το πόδι μου και θα έκλεινε.Το ίδιο έκανα και στο κάτω άκρο της δερματίνης έτσι ώστε αυτή να κολλάει γερά και από κάτω στο μποτάκι. Επειδή η αυτοκόλλητη ταινία δεν κολλούσε στην καφέ δερματίνη μετά την τοποθέτηση της στο πόδι μου, με χρήση συρραπτικού (τρομερή ιδέα του
Adventurer που προέκυψε από την εξιστόρηση μιας άλλης δικής μου τρομερής ιδέας που θα αναφέρω στο τέλος :hahaha:) σύρραψα το πάνω κομμάτι της καφέ δερματίνης που πετούσε ανοιχτό ώστε να μην πετάει καθόλου και να διπλώνει προς τα κάτω ρεαλιστικά. – 6 ευρώ

Θ) Μανδύας - Ο μανδύας ήταν αυτό που άφησα για τελευταίο λόγο του χρόνου που θα απαιτούσε για να γίνει. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε σε μία μέρα,καθώς...ήταν η τελευταία πριν το πάρτι :hot:.Προμηθεύτηκα κόκκινο και μαύρο απλό μη γυαλιστερό ύφασμα 1.5mx1.5m από κατάστημα με υφάσματα μετά από εκτενές ψάξιμο για την κατάλληλη ένταση χρώματος και όντας τυχερός που υπήρχε -ακριβώς- όσο ήθελα διαθέσιμο. Από αυτά έκοψα 1.5mx0.5m τα οποία χρησιμοποίησα για την δημιουργία του πάνω μέρους του μανδύα. Έχοντας λοιπόν δύο κομμάτια μαύρου και κόκκινου υφάσματος 1mx1,5m έραψα τις τρεις από τις τέσσερεις πλευρές τους μεταξύ τους και έπειτα το δίπλωσα από μέσα προς τα έξω για να μην φαίνονται οι ραφές και να φαίνετε τέλεια ενωμένο.Την πάνω ανοιχτή πλευρά του 1m την έραψα οριζόντια με εσοχή 8 εκατοστών στο εσωτερικό (κόκκινο μέρος) του πάνω μέρους του μανδύα όταν αυτό ήταν έτοιμο με δύο σειρές ραφών σε εσοχές 3 και 8 εκατοστών για γερό κράτημα και για να είναι ελεύθερο το κάτω μέρος του πάνω μέρους του μανδύα όπως και άλλωστε είναι το σωστό. Πως έγινε το πάνω μέρος λοιπόν. Μετά από πειραματισμούς και μη έχοντας κάποιο πατρόν ή έστω μια ιδέα του ανοιχτού μανδύα για να βασιστώ, πέτυχα το σχήμα όπως το ήθελα.Ουσιαστικά φανταστείτε το σαν δύο ορθογώνια παραλληλόγραμμα όπου το κάτω είναι 0.2mx1.5m ενώ το πάνω 0.3mx1m.To πάνω μην το φαντάζεστε κεντραρισμένο πάνω από το κάτω αλλά με απόσταση 0.3m από την αριστερή πλευρά (όπως το φοράω) του κάτω μέρους και οπότε 0.2m απόσταση από την δεξιά του πλευρά.Σε αυτό το σχέδιο κατέληξα λοιπόν μετά από πειραματισμούς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως η ενοποίηση του μαύρου και κόκκινου υφάσματος δεν έγινε με απλό ράψιμο αλλά με την συρραφή περιμετρικά των δύο υφασμάτων με χρήση λαμπερού κίτρινου ρέλι ανάμεσα στο οποίο τοποθέτησα λεπτό κορδόνι για να δώσει πάχος στην πλέον κίτρινη περίμετρο. Πριν όμως γίνει αυτή η ενοποίηση,τοποθέτησα σταθερά με χρήση στιγμιαίας κόλλας στο εσωτερικό του (κολλώντας στο μαύρο μέρος για να μην φαίνετε από πίσω ούτε μια σταγόνα κόλλα,την οποία περιοχή άλλωστε θα την κάλυπτε ο γιακάς που θα έπεφτε από πάνω) σκληρό εύκαμπτο χαρτόνι το οποίο ουσιαστικά ήταν συρραμμένα 6-7 χαρτόνια Α4 από τα Cosmo Dragoon που δεν πρόλαβα να κατασκευάσω (more on that later:unlucky:). Το σχέδιο του δεν ήταν ενιαίο για να μην φαίνετε περίεργος ο γιακάς. Φανταστείτε το σαν τραπέζιο με την αριστερή πλευρά να έχει ύψος 15 εκατοστά και την δεξιά 5 εκατοστά.Γυρίστε το ανάποδα οριζοντίως και ενώστε τις δύο πλευρές 5 εκατοστών με συρραπτικό σχηματίζοντας τον "γιακά" 1m. Έπειτα κόψτε το κάτω μέρος του ως 5 εκατοστά εσωτερικά σε διάστημα 4 εκατοστών ώστε να δημιουργηθούν ληγιζόμενα 'ποδαράκια' για καλύτερη εφαρμογή και κράτημα στον ώμο. Αυτό το κομμάτι το κόλλησα εσωτερικά λοιπόν ακριβώς εκεί που άρχιζε το πάνω παραλληλόγραμμο του πάνω μέρους, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα 15 εκατοστά που περίσσευαν από πάνω να γυρνάνε προς τα έξω και να δίνουν το σχήμα του αιωρούμενου γιακά :lovulovu:Τέλος στην μαύρη μεριά του δεξί καλύμματος του πάνω μέρους του μανδύα έραψα ένα μεγάλο μαύρο κουμπί σε εσοχή μήκους 10 εκατοστών και ύψους 5 εκατοστών, ενώ στην κόκκινη μεριά του αριστερού καλύμματος μια θηλιά σε εσοχή μήκους και ύψους 5 εκατοστών. Στην όλη διαδικασία του ραψίματος βοήθησε
η μητέρα μου (ένας Θεός ξέρει πως έγινε αυτό με το τόσο cosplay bashing που ακούω κάθε τρεις και λίγο :frozen:) χωρίς την βοήθεια της οποίας απλά δεν θα είχα ολοκληρώσει το cosplay,καθώς την τελευταία μέρα παράλληλα με τον μανδύα δημιουργούσα και τον Tori-san με αποτέλεσμα εν τέλη να τελειώσω με όλα 3:30πμ την ημέρα του πάρτι, 2 ώρες πριν πάω για δουλειά :borednn9:. Επίσης ευχαριστώ την θεία μου που μας δάνεισε την ραπτομηχανή της χωρίς την οποία πάλι σε καμία περίπτωση δεν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος ο μανδύας σε μια μέρα. So,thanks mom & aunt:joyful:!!!Επίσης και πάλι ευχαριστώ στην Konart που μου εξήγησε θεωρητικά πως είχε δημιουργήσει την κάπα της ως Maetel για να πάρω ορισμένες ιδέες για το σχέδιο που θα έπρεπε να πετύχω με το πάνω μέρος του δικού μου μανδύα :ureshii:. Τέλος είχε μείνει ακόμα ένα κομμάτι για την ολοκλήρωση του μανδύα. Η μικρούλα άσπρη νεκροκεφαλή στο μπροστινό μέρος του πάνω μέρους του μανδύα. Σε αυτή την περίπτωση ακολούθησα την εξής τακτική. Σμίκρυνα το σχέδιο της νεκροκεφαλής που χρησιμοποίησα την μπλούζα
στην Ζωγραφική του H/Y μου, το εκτύπωσα σε χαρτόνι, το έκοψα περιμετρικά και έπειτα το πίεσα δυνατά πάνω σε μια 'πιτούλα' από κίτρινο Fimo που είχα απλώσει ( αγορασμένο από βιβλιοπωλείο ) και άρχισα να κόβω περιμετρικά με χαρτοκόπτη.Μόλις τέλειωσα με το κόψιμο αφαίρεσα από πάνω το χαρτονάκι της νεκροκεφαλής και με τον χαρτοκόπτη 'έσκαψα' μικρά βαθουλώματα στην περιοχή των ματιών και της μύτης και εκοψα κάθετα σε τρία σημεία για να σχηματιστούν τα δόντια.Έπειτα με χρήση λεπτού πινέλου Da Vinci No '2' 374 που αγόρασα από κατάστημα με είδη τέχνης, κάλυψα όλη την νεκροκεφαλή με άσπρο βερνικόχρωμα, το οποίο είχα από την περίοδο που δημιουργούσα το cosplay του Portgas D. Ace. Εφόσον αυτό στέγνωσε σχεδίασα τα ματια,την μύτη,τα δόντια και το κενό ανάμεσα στη νεκροκεφαλή και τα κόκκαλα από κάτω με μαύρο βερνικόχρωμα, το οποίο μου είχε μείνει επίσης από το ίδιο cosplay, με χρήση του ίδιου πινέλου. Μόλις αυτό στέγνωσε, το κόλλησα με χρήση στιγμιαίας κόλλας στο μαύρο μέρος του αριστερού καλύμματος του πάνω μέρους του μανδύα σε εσοχή μήκους και ύψους 5 εκατοστών.Το σχέδιο της νεκροκεφαλής μπορείτε να το βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στο αρχείο με το όνομα “Belt & Pin”. – 15 ευρώ

Ι) Ζώνες - Αρχικά προμηθεύτηκα δύο ολόιδιες καφέ ζώνες από έναν τσαγκάρη στα άκρα των οποίων του είπα να προσαρμόσει διπλό μηχανισμό κουμπώματος έτσι ώστε απλά να τις κουμπώνω από πίσω μου όταν θα τις έβαζα. Πρώτα όμως μέτρησα σε τι ύψος πάνω στο σώμα μου ήθελα να στέκουν και της έκοψα ανάλογα ακριβώς.Η μικρότερη θα έμπαινε πάνω και θα περνούσε από τις θηλιές του παντελονιού, ενώ η μεγαλύτερη κάτω και θα κρατούσε και τις θήκες των όπλων. Ξεκινώ με την επεξήγηση της δημιουργίας των χρυσών εμβλημάτων νεκροκεφαλής. Χρησιμοποίησα 5 κίτρινα Fimo για την δημιουργία τους.Ο τρόπος που τα έπλασα ήταν ο εξής.Αρχικά συνδύασα δύο πλακέτες Fimo για το μικρό έμβλημα και τρεις για το μεγάλο, της έκανα μια κυκλική μάζα και της πάτησα γερά πάνω σε χαρτόνι (μην λερώσουμε και κάτω :wis:). Έπειτα έκοψα ότι περίσσευε υπερβολικά αφήνοντας ένα περίπου παραλληλόγραμμο σχέδιο και στις δύο περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα σχεδίασα στην Ζωγραφική του H/Y μου το σχέδιο των εμβλημάτων επιμηκύνοντας και μικραίνοντας ουσιαστικά την νεκροκεφαλή της μπλούζας και σχεδιάζοντας το περίγραμμα. Αυτό το τύπωσα δύο φορές σε χαρτόνι από τα οποία έπειτα έκοψα με χρήση ψαλιδιού οτιδήποτε ήταν μαύρο και τα οποία πίεσα με δύναμη πάνω στα παραλληλόγραμμα Fimo για να μείνει το σχέδιο από κάτω και να κολλήσει σχετικά καλά το χαρτόνι. Με χρήση χαρτοκόπτη άρχισα να κόβω περιμετρικά αφήνοντας στο μικρότερο έμβλημα ένα εκατοστό περιθώριο με το οποίο σχημάτισα τις ανόμοιες περιμετρικές καμπύλες του, ενώ στην περίπτωση του μεγάλου εμβλήματος δεν έκοψα τίποτα από τις πλαϊνές πλευρές.Συνέχισα με το 'σκάψιμο' στο εσωτερικό του χαρτονιού και την έπειτα ομαλοποίηση των περιοχών με το δάχτυλο μου. Έπειτα αφαίρεσα το χαρτόνι. Στην περίπτωση του μεγάλου εμβλήματος έκανα χρήση του πάνω μέρος στρογγυλού κουτιού από οδοντογλυφίδες για να 'πρεσάρω' του κύκλους δεξιά και αριστερά και έπειτα με τον χαρτοκόπτη τους 'έσκαψα' και ομαλοποίησα με το δάχτυλο. Το ίδιο έκανα στην συνέχεια και για τα υπόλοιπα κομμάτια γύρω από τον κύκλο με την χρήση του χαρτοκόπτη. Στη συνέχεια έψησα τα δύο εμβλήματα για μισή ώρα στον φούρνο στους 120 βαθμούς πριν τα βάψω εφόσον κρυώσουν, με χρυσή βερνικομπογιά από κατάστημα με είδη κατασκευής, με χρήση λεπτού πινέλου Da Vinci No '2' 374.Ο τρόπος τοποθέτησης του πάνω στις δύο ζώνες ήταν απλός με την χρήση στιγμιαίας κόλλας. Το σχέδιο των εμβλημάτων μπορείτε να το βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στο αρχείο με το όνομα “Belt & Pin”.


Posted Image

Η αναζήτηση μου για ολόιδιο χρώμα δερματίνης για την κατασκευή των θηκών των όπλων αποδείχτηκε μάταιη μετά από την έρευνα σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Και τότε η Camus, την οποία ευχαριστώ πολύ, πέταξε την τρομερή ιδέα, ότι εφόσον δεν έβρισκα δερματίνη στο ίδιο χρώμα...γιατί να μην έντυνα τις ζώνες με την ίδια δερματίνη με την οποία θα δημιουργούσα τις θήκες :oo:;;;Και αυτό αποδείχτηκε η καλύτερη λύση καθώς όχι μόνο υπήρχε ομοιομορφία, αλλά και έδεινε πάχος και φινέτσα στις ζώνες κρύβοντας και τις τρύπες και τις ραφές από κάτω :awww:.Με χρήση στιγμιαίας κόλλας λοιπόν έντυσα τις ζώνες με καφέ δερματίνη που προμηθεύτηκα πάλι από Αθήνα κατά την επίσκεψη μου στο τελευταίο πάρτι των Akai Panda και κόλλησα μεταξύ τους δύο μεγάλα κομμάτια καφέ δερματίνης έτσι ώστε οι θήκες να είναι μέσα έξω δερμάτινες και να έχουν πάχος και σταθερότητα. Έπειτα υπολόγισα πόσο άνοιγμα χρειαζόταν να έχουν για το Cosmo Dragoon η μία, και για το Gravity Saber η άλλη και τις σχεδίασα πάνω στην δερματίνη με χάρακα και μάτι με βάση τα κανονικά σχέδια τα οποία είναι διαφορετικά σε κάθε θήκη, λαμβάνοντας υπόψη να σχεδιάζω και το κομμάτι που θα γινόταν θηλιά για να κρέμεται η κάθε μία από την ζώνη την οποία θα λύγιζα προς το πίσω μέρος της θήκης και θα έραβα πάνω της. Τα σχέδια των θηκών θα σας πω στη συνέχεια που μπορείτε να τα δείτε. Έπειτα έραψα πλευρικά τις δύο πλευρές κάθε θήκης. Τύλιξα 'ρολό' 3 φορές λωρίδα καφέ δερματίνης την οποία κόλλησα με στιγμιαία κόλλα και έπειτα έντυσα με αυτή την λωρίδα τις θήκες από πάνω και πλευρικά ανάλογα με το σχέδιο της κάθε μιας με χρήση στιγμιαίας κόλλας. Τέλος στην θήκη του Cosmo Dragoon στο πίσω κάτω μέρος κόλλησα με στιγμιαία κόλλα ένα καφέ κορδόνι που προμηθεύτηκα από τσαγκάρη, με το οποίο θα την έδενα στο πόδι μου. – 68 ευρώ

Κ) Ocarina - Μετά από σύντομη αναζήτηση στο EBay κατέληξα στην συγκεκριμένη Ocarina που χρησιμοποίησα τελικά. Θα μου έβγαινε πολύ ακριβότερο να την έπλαθα από πυλό, και από την στιγμή που δεν γνώριζα πως γίνετε αυτό, δεν είχε νόημα από άποψη κόστους και χρόνου. Είχα σκοπό να μάθω να παίζω και το τραγούδι της Mayu που παίζει και ο Harlock στην αρχική σειρά, αλλά μου έλειπε ο χρόνος. Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα είχε νόημα εφόσον ήταν αδύνατη η σωστή χρήση της με τα γάντια που φορούσα. – 6 ευρώ

Λ) Gravity Saber - Μετά από σύντομη αναζήτηση στο EBay εντόπισα το Gravity Saber που ήθελα τελικά. Αρχικά ήταν το πρώτο πράγμα από όλο το cosplay που είχα σκεφτεί πως θα δημιουργήσω και μάλιστα από το προηγούμενο πάρτι, αλλά τελικά θεώρησα ότι με τόσο μικρή τιμή δεν άξιζε να το κάνω μόνος μου ασχέτως αν μπορούσα, και καλύτερα να αφιέρωνα τον χρόνο μου σε όλα τα υπόλοιπα που απαιτούσαν υπερβολικά πολύ δουλειά. – 36 ευρώ

Μ) Cosmo Dragoon - Αυτό ήταν το παλούκι της όλης υπόθεσης. 24 ώρες συνολικά ανελέητης κατασκευής. Αρχικά προσπάθησα να εντοπίσω και αυτό όπως και το Gravity Saber προηγουμένως. Στην περίπτωση του όμως είχε αποσυρθεί πριν αρκετό καιρό και η κυκλοφορία του περιορίστηκε σε μικρό αριθμό κομματιών, δίνοντας του έτσι και στον πραγματικό κόσμο εν μέρη το επίπεδο σπανιότητας που έχει και στο σύμπαν του Leiji Matsumoto όπου υπάρχουν μόνο πέντε. Το μόνο που μπόρεσα να βρω ήταν 2 κομμάτια στην τιμή των 200$ στο EBay:oo:!!! Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να το αγόραζα και έτσι άρχισα να ρωτάω σε διάφορα fora. Καμία τύχη ούτε εδώ. Οπότε κατέληξα ότι -έπρεπε- να το κατασκευάσω μόνος, ασχέτως αν είχε τρελή λεπτομέρεια :unlucky:.Εκεί λοιπόν που έψαχνα στο Google εντελώς τυχαία εντόπισα σε ένα γαλλικό forum (δεν ξέρω γαλλικά :borednn9:) ακριβής σχέδια δημιουργίας Cosmo Dragoon papercraft :oo:!!!Αυτή ήταν η σωτήρια λύση!!!Όχι όμως πρωτού τα τροποποιούσα λίγο. Βλέπετε η λαβή του όπλου στο σχέδιο ήταν τελείως άσπρη και κενή και η νεκροκεφαλή πάνω της τελείως ψεύτικη. Οπότε 'έντυσα' το σχέδιο σε αυτό το σημείο με ξύλινη υφή στην Ζωγραφική του H/Y μου,διόρθωσα την νεκροκεφαλή και σχεδίασα στα σχέδια 'βίδες' με αριθμούς από '1' ως και '5' που είναι οι σειριακοί αριθμοί των 5 υπαρκτών Cosmo Dragoon,πριν προχωρήσω στην εκτύπωση των σχεδίων. Αρχικά είχα σκοπό να κατασκευάσω 5 Cosmo Dragoon για τα 5 άτομα της ομάδας που το έχουν στο σύμπαν του Leiji Matsumoto και έτσι εκτύπωσα όλα τα σχέδια 5 φορές. Να που όμως δεν υπολόγισα το 24ωρο που θα χρειαζόταν το καθένα, κάτι που δεν ήξερα στην αρχή φυσικά, και τα 6 σωληνάρια στιγμιαίας κόλλας που θα χρειαζόταν για το καθένα, αυξάνοντας το κόστος δραματικά την στιγμή που δεν είχα πλέον χρήματα :frozen:. Έτσι τελικά δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που είχα σκοπό και εκ των άλλων τεσσάρων παιδιών μόνο η
Konart είχε την όρεξη να κατασκευάσει μόνη το δικό της ως Maetel:thatsit:. Ακολουθώντας την αυξανόμενη αρίθμηση στο σχεδιάγραμμα κατασκεύαζα αυτοτελή και κλεισμενο κάθε κομμάτι πριν το ενώσω με το επόμενο στην σειρά, αλλά όχι προτού τα γεμίσω εσωτερικά με χαρτοπετσέτα πριν τα κλείσω, ώστε να μην πατιούνται από την πίεση και να έχει σταθερότητα όλο το όπλο. Εφόσον τέλειωσα το έβαψα με μαύρο χρώμα Tiefschwarz RAL9005 Aquatic με χρήση λεπτού πινέλου Da Vinci No '2' 374 για να μην φαίνετε πασαλειμμένο. Τα σχέδια μπορείτε να τα βρείτε στο πακέτο που ακολουθεί στον φάκελο με το όνομα “Cosmo Dragoon”.– 20 ευρώ


Posted Image

Ν) Tori-san –Αυτό ήταν το τελευταίο κομμάτι που ολοκλήρωσα και το οποίο αν δεν έπαιρνε ο χρόνος δεν θα έκανα, κάτι που χαίρομαι που δεν αναγκάστηκα να κάνω, καθώς χωρίς τον Tori-san θα είχα μόνιμα την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Αρχικά είχα σκεφτεί να τον έκανα κατασκευάζοντας φουντωτές μάλλινες μπαλίτσες. Εδώ και πάλι ήρθε η Konart με τις συμβουλές της και σχεδιάγραμμα να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβα ψυχή τι αναγραφόταν :unlucky:. Ήταν από τις περιπτώσεις που καταλαβαίνεις πως γίνετε στην πράξη απ'ότι φαίνετε. Εντωματαξύ στην Κατερίνη έτρεχε εκείνη την περίοδο η εμποροπανήγυρη στην οποία πήγα με τον Roriconfan και την όρεξη που έχει για βόλτες :wis:. Εκεί είχαμε σκοπό να ψάξουμε και για διάφορα πράγματα για τα cosplay μας. Σχετικά άμεσα το μάτι μου εντόπισε τυχαία το τέλειο εργαλείο για την κατασκευή του Tori-san!!!Ένα παπαγαλάκι :oo:!!!Όταν το άνοιγες του έλεγες κάτι και το επαναλάμβανε δύο φορές κουνώντας τα φτερά του και το ράμφος :blingeye2:.Ακούω την DarcRose22 να λέει "γούτσουγούτσου" :hihi2:.Ήταν ότι έπρεπε για τροποποίηση :hero:.Αλλά ο σωστός καταναλωτής ξέρει καλύτερα. Κόστιζε 10 ευρώ.Μετά από μια γύρα πήγαμε σε άλλα που το είχαν 8,7,6 και τέλος 5 ευρώ :kill4u:!!!Έτσι το αγόρασα αμέσως :Blissfull:.Οπότε σειρά έχει το πως γίνετε η ακόλουθη μετατροπή:

Posted Image

Αρχικά αφαίρεσα το κομμάτι από το οποίο θα το κρατούσα. Ευτυχώς έμπαινε και έβγαινε πολύ απλά. Έπειτα αφαίρεσα τα φτερά του με αποτέλεσμα να φαίνετε ο εσωτερικός μηχανισμός που κουνιόταν και έκοψα την χαίτη και την ουρά του. Στη συνέχεια τύλιξα το πιο παχύ εύκαμπτο σύρμα που υπήρχε γύρω από τον μηχανισμό κάθε φτερού ώστε να στερεωθεί καλά στην θέση που ήθελα και με το σύρμα σχημάτισα το πάνω μέρος των φτερών. Φανταστείτε τα σαν τα φτερά του Tori-san στην πρώτη εικόνα του παρόν θέματος. Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτογραφία σε αυτή την φάση.Έπειτα έδεσα στο κάτω ράμφος του παπαγάλου γερά το ίδιο σύρμα και σχημάτισα τον λαιμό. Δημιουργία βαθουλωμάτων με μαχαίρι στο κάτω ράμφος, στιγμιαία κόλλα και δέσιμο με λεπτότερο σύρμα επιβάλλονταν για να μπορεί να κρατήσει όρθιο τόσο βάρος σε ένα λεπτό ράμφος και να κουνιέτε ταυτόχρονα ενώ μιλούσε. Έπειτα έντυσα όλο το σύρμα και τον παπαγάλο με μάυρη μάζα πούπουλων που προμηθεύτηκα από κατάστημα με είδη ραπτικής κατόπιν πρότασης της Konart με χρήση στιγμιαίας κόλλας. Σειρά είχε το κεφάλι. Αυτό το σκεφτόμουν για μέρες. Και έτσι που λέτε πάλι κατά το ξεπακετάρισμα νέων προϊόντων στην δουλειά πέφτει το μάτι μου πάνω στα νέα Chupa Chups με δώρο έκπληξη. Το στρόγγυλο κουτάκι του δώρου είχε ακριβώς το μέγεθος που χρειαζόταν για το κεφάλι του Tori-san:oo:!!!Το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση του ράμφους. Σε μια φάση πέφτει το μάτι μου πάνω στα λεπτά ψιλά μπουκάλια Daily Active της Δέλτα και συνειδητοποιώ ότι είναι τέλεια για το κόψιμο του ράμφους λόγο σχήματος και άσπρου χρώματος :oo:. Οπότε αγοράζω και τα δύο, παίρνω το μεγαλύτερο κομμάτι του στρόγγυλου κουτιού,κόβω τα ανόμοια δύο κομμάτια του ράμφους και προσπαθώ να τα κολλήσω με στιγμιαία κόλλα στο εσωτερικό του κουτιού πάνω και κάτω. Μάταιος κόπος όμως, καθώς δεν λέει με την καμία να κολλήσει. Και ενώ αρχίζω να αναρωτιέμαι τι στο καλό να κάνω πέφτει το μάτι μου στο συρραπτικό :oo:!!! Σώθηκα!!! 4 συρραφές μετά και έτοιμο το κεφάλι και το ράμφος :wooi2:. Με χρήση ανεξίτηλου μαύρου μαρκαδόρου Uni Marker No. 580B που μου είχε μείνει από το cosplay του Portgas D. Ace βάφω όλο το κουτάκι μάυρο,με χρήση του καφέ ανεξίτηλου μαρκαδόρου το ράμφος καφέ και με χρήση κόκκινου βερνικοχρώματος που μου είχε μείνει από το ίδιο cosplay και λεπτού πινέλου Da Vinci No '2' 374 σχεδιάζω την γλώσσα στο εσωτερικό του ράμφους. Έπειτα δημιούργησα τα μάτια με χρήση κίτρινου Fimo τα οποία έπειτα έβαψα με άσπρο βερνικόχρωμα και τα οποία όταν στέγνωσαν κόλλησα με χρήση στιγμιαίας κόλλας πάνω στην μάζα μαύρων πούπουλων με την οποία είχα ντύσει πρώτα το κουτάκι. Τέλος έδεσα γυαλιστερό άσπρο ύφασμα που μου είχε περισσέψει από το cosplay του Kamina γύρω από το ράμφος και κόλλησα με χρήση στιγμιαίας κόλλας τις άκρες με τέτειο τρόπο ώστε να φαίνετε σαν μαντίλι. Τέλος τοποθέτησα πάλι την λαβή από την οποία θα κρατούσα τον Tori-san, καθώς από μόνος του πλέον ήταν αδύνατον να σταθεί όρθιος με τόσο βάρος :bath:.Λόγο του βάρους επίσης, όταν μιλούσε δεν κουνούσε τα φτερά και το κεφάλι τόσο έντονα όσο αρχικά αλλά και πάλι τα κουνούσε :). – 30 ευρώ

Όλα τα προαναφερθέντα αρχεία βρίσκονται στο ακόλουθο πακέτο το οποίο μπορεί όποιος επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα για μελλοντικό παρόμοιο cosplay:


www.mediafire.com/?fqz66d5oiawhiba

Ως λεπτομερές πρότυπο για την δημιουργία της στολής μου συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων και του Tori-san, υπήρξε η τελειότατη φιγούρα Medicom RAH Captain Harlock v2.0 from Galaxy Express 999:

http://toyhaven.blogspot.com/2009/03/medicom-captain-harlock-version-20.html

Σύνολο: 300 ευρώ (!!!)

* ( και αυτό χωρίς τα επιπλέον έξοδα πειραματισμού :hot: - χωρίς του Portgas D. Ace [ 120 ευρώ ] για τα άλλα 7 μου cosplay έχω ξοδέψει συνολικά 326 ευρώ ενημερωτικά για σύγκριση :hero:)

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλα τα προαναφερθέντα παιδιά για τις ιδέες και τις συμβουλές τους κατά την δημιουργία του cosplay μου καθώς και όλα τα παιδιά που θέλησαν να πραγματοποιήσουν ένα από τα όνειρα μου κάνοντας ομαδικό Galaxy Express 999 μαζί μου, ασχέτως αν δεν το γνώριζαν μέχρι στιγμής οι περισσότεροι :nod:
:nod: :nod:.Πιστεύω ότι το εν λόγο cosplay μου ως Captain Harlock είναι η επιτομή των ενός έτους προσπαθειών μου ως cosplayer. Ειλικρινά αυτή την στιγμή πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια καμία πλέον περίπτωση να κάνω κάτι καλύτερο για πάρα μα πάρα πολύ καιρό. Αυτό για άλλη μια φορά μου το έδειξαν και οι αντιδράσεις του κόσμου που ειλικρινά ξεπέρασαν και όσα είχα ακούσει παλιότερα στην περίπτωση του Portgas D. Ace και με έκαναν κατακόκκινο :kawaii:. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :blingeye2:. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τον Tori-san που πήρε δύο ψήφους :oo:. Τουλάχιστον αυτό υποθέτω εννοούσε όταν τον ρώτησα 'Τι θέλεις να μεταφέρω στα παιδιά;' και μου απάντησε 'Τι θέλεις να μεταφέρω στα παιδιά;Τι θέλεις να μεταφέρω στα παιδιά;' :hahaha: Έχω ήδη σκεφτεί τα επόμενα 8-9 cosplay που θα κάνω κατά την διάρκεια της δεύτερης χρονιάς και τα μόνα που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το παρόν ( αν και πρέπει να δω το τελικό αποτέλεσμα του καθενός για να κρίνω με σιγουριά ) είναι ουσιαστικά μόνο το επόμενο που προγραμματίζω για το 2nd year cosplay anniversary μου του χρόνου τέτοια εποχή :hero:.Προς το παρόν παίρνω μια ανάσα ( με τόσες εκκρεμότητες που έχω αφήσει ) και θα κάνω κάτι σχετικά απλό στο πρώτο event των J.A.P 団 στις 25.10.2009 ( χμ...κάτι μου θυμίζει η μέρα :ureshii: ) στην Θεσσαλονίκη, μιας και το έχω ήδη έτοιμο πάνω κάτω, ενώ στις σπάνιες επισκέψεις μου στην Αθήνα θα περιοριστώ ( τουλάχιστον αρχικά ) στην επανάληψη των καλύτερων μου από την Θεσσαλονίκη. Φυσικά ήδη από εβδομάδα θα αρχίσω δουλειά πάνω στο επόμενο βαρυ cosplay μου για τα τέλη του χρόνου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο με αυτή την φορά όπου κόντεψα να μην προλάβω να τελειώσω αυτό που μετρούσε συγκριτικά περισσότερο από όλα τα άλλα λόγο anniversary και ομαδικού. 2nd year begins... :Blissfull:


>---------------------------------------2η Παρουσίαση-----------------------------------------<

Το cosplay μου ως Captain Harlock από Galaxy Express 999, το έκανα για 2η φορά στις 24.10.2009 στο Akai Panda & Umi to Sora Events Cosplay & Maid Cafe στο Fnac-Mall Αθήνας.

Το έφερε η μοίρα τα πράγματα να γίνουν όπως τα θέλαμε πάρα πολλούς μήνες πριν λάβει μέρος το παρόν γεγονός.Αρχικά, μισό χρόνο πριν το γεγονός, όταν είχα σκοπό να κάνω το παρόν cosplay στο αόριστο μέλλον, σκεφτόμασταν πόσο ωραία θα ήταν να το έκανα και σε αυτό το γεγονός όταν θα λάμβανε κάποτε χώρα επίσης στο αόριστο μέλλον. Έτυχε τα δύο αυτά γεγονότα να συμπέσουν το ένα μετά το άλλο με την σωστή σειρά, και έτσι αξιώθηκα να κάνω αυτό που είχαμε σκοπό.Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα περισσότερο από κάθε άλλο event και πάρτι που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην χώρα.Και αυτή την φορά είχα την τιμή να έχω μαζί μου την μισή ομάδα του ομαδικού.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Posted Image

Posted Image

Posted Image

* Images courtesy of Me, ~*memole*~, Adventurer, DarcRose22, FunkyFish, Konart, SpirosK81 & Takara089

Edited by Cassiel, 12 July 2012 - 17:28.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#52 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 03 October 2009 - 23:36

Captain Harlock (Galaxy Express 999) cosplay group, κάνατε ΥΠΕΡΟΧΗ δουλειά! :congrats: Συγχαρητηρια σε όλους!
Συγχαρητήρια στους Θεσσαλονικείς cosplayers, που μας παρουσιάζουν καταπληκτικές δουλειές, τη μια καλύτερη από την άλλη. Και που πάνω απ όλα το διασκεδάζουν αφάνταστα.

Συγχαρητηρια σε όλους τους έλληνες cosplayers, απο όποια πόλη κι αν προέρχονται.

Ευχαριστούμε όλους όσους μοιράζονται μαζί μας τον τρόπο με τον οποιο εφτιαξαν τα θαυμάσια cosplays τους. Μεσα από την παρουσία τους, όχι μόνο στα πάρτυ, αλλα και στο φόρουμ παροτρύνουν από καιρό σε καιρό όλο και περισσότερα άτομα να ξεκινήσουν το cosplay. Πριν ελάχιστα χρόνια ούτε που το φανταζόμασταν κι όμως, γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Ολο και καλύτεροι! :8):

#53 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 04 October 2009 - 11:01

Thanks Tomodachi:hi:.Να αναφερω επίσης ότι το ομαδικό μας ουσιαστικά ήταν 'διεθνές', καθώς κανείς δεν κατάγεται μέσα από την ίδια την πόλη εδώ που τα λέμε:hot::

Captain Harlock ( Cassiel ) -> Κατερίνη
Maetel ( Konart )
-> Εύβοια
Maji ( Roriconfan ) -> Κύμινα Θεσσαλονίκης
Maya ( Lily ) -> Κρήτη
Mimay ( DarcRose22 ) -> Κρήτη
Queen Emeraldas ( ~*memole*~ ) -> Αθήνα
Tetsuro Hoshino ( Mogdevil ) -> Εύοσμος Θεσσαλονίκης
Toshiro 'Tochiro' Oyama ( Adventurer ) -> Κατερίνη


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#54 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 06 October 2009 - 15:51

Sakuragi Hanamichi - Slam Dunk Sakura Syndrome 6/6 Θεσσαλονίκη
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Το πρώτο μου ομαδικό κοσπλέι, μαζί με τους Kleidokrator, Matu-san και Χαος. H αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε ολόκληρη τη βασική πεντάδα της ομάδας των Shohoku, αλλά κάπου στο δρόμο δεν μας βγήκε σωστά. Οπότε κάναμε 4 μέλη, σε μια έκδοση, μετά από χρόνια και καλά ή κάτι τέτοιο.

Στολή
Ύστερα από πολύ ψάξιμο δεν καταφέραμε να βρούμε τη σωστή στολή. Η κόκκινη στολή των shohoku βασίζεται σε αυτή των Chicago Bulls, όσο αφορά το χρώμα και τις γραμματοσειρές. Όλες οι έτοιμες στολές είχαν κάποιο λαθάκι πάνω, και έτσι τις παραγγείλαμε σε μια βιοτεχνία που φτιάχνει εμφανίσεις ομάδων. Του ζητήσαμε να μας τυπώσει μόνο τα νούμερα πίσω, και να αφίσει το μπροστά κενό. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα ακριβώς μας πήρε, αν θυμάμαι καλά 20 με 30 ευρώ η κάθε μια.

Μετά πήραμε σιδερότυπα, και τυπώσαμε πάνω τα γράμματα και τους αριθμούς. Εδώ τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Χάος που μέτρησε τις αποστάσεις, και υπολόγισε τις αναλογίες. Μετά τύπωσε έναν οδηγό για το που ακριβώς θα μπει το κάθε γράμμα. Μαζί κόψαμε τα γράμματα γύρω γύρω, αφήνοντας ένα μικρό λευκό περιθώριο, όπως στην κανονική στολή. Σιδερόσαμε τα γράμματα και τα νούμερα στο μπροστινό μέρος, και διορθώσαμε με ακρυλικό τις λεπτομέριες στα γράμματα στην πλάτη. Τέλος περάσαμε με ακρυλικό και χρώμα για ύφασμα κάποια σημεία και στα σορτσάκια, που το χρώμα δεν ήταν σωστό. Συνολικό κόστος στολή+χρώμα+σιδερότυπα περίπου 35 ευρώ/στολή.

Μπάλα
Μια μπάλα από το Jumbo με 3 ευρώ, πάνω στην οποία σχεδίασα το ιαπωνικό όνομα shohoku

Μαλλιά
Αν και δεν φαίνεται, έχω βάψει κόκκινα τα μαλλία μου με ένα σπρέι, που όλο μπλόκαρε, για να μοιάζω περισσότερο στον χαρακτήρα. Κόστος 1,5 ευρώ

Ένα ευχαριστώ στην ομάδα, και κυρίως στον Χάος που φάγαμε τόσες ώρες για να το ετοιμάσουμε (Το πάρτυ ήταν Παρασκευή, πήγα Πέμπτη απογευματάκι σπίτι του, και έφυγα 5 τα ξημερώματα, ενώ γύρω στις 8 ταξιδεύαμε), και στη Misa Yoshiko που μας συνόδευε στην ατελείωτη αναζήτηση.

Edited by Namida, 07 October 2009 - 23:08.



#55 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 06 October 2009 - 18:22

Υποκλίνομαι με δέος παίδες!! Εκπληκτικές δουλιές, πραγματικά βλέπω πως τα κάνατε και τρίβω τα μάτια μου!! m(_ _)m

Cosplay spirit!! :hero: Λετς τεικ όβερ δε γουόρλντ! Συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά και επιτυχία!!

(Για το cosplay Kamina μου, αν και η μπέρτα μου ήταν πολύ διαφορετική, μάλλον δεν θα βάλω πως το έκανα μιας και ο φίλτατος cassiel έχει ήδη ποστάρει έναν :P)

#56 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 10 October 2009 - 23:39

Υποκλίνομαι με δέος παίδες!! Εκπληκτικές δουλιές, πραγματικά βλέπω πως τα κάνατε και τρίβω τα μάτια μου!! m(_ _)m

Cosplay spirit!! :hero: Λετς τεικ όβερ δε γουόρλντ! Συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά και επιτυχία!!

(Για το cosplay Kamina μου, αν και η μπέρτα μου ήταν πολύ διαφορετική, μάλλον δεν θα βάλω πως το έκανα μιας και ο φίλτατος cassiel έχει ήδη ποστάρει έναν :P)



whaaaaaaaaaaaaat?εχουμε 2 ατομα που κανανε kamina και εγω βγήκα μόνη σαν yoko? WTF δλδ!!! θελω yoko and Kamina duet τωρααααααααα! that is not fair!! :emptyonexg1:
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#57 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 11 October 2009 - 17:52

whaaaaaaaaaaaaat?εχουμε 2 ατομα που κανανε kamina και εγω βγήκα μόνη σαν yoko? WTF δλδ!!! θελω yoko and Kamina duet τωρααααααααα! that is not fair!! :emptyonexg1:


Βασικά έψαχνα σαν τρελός Yoko O_O απλά διακριτικά ;p (ήτανε να έχω κι άλλα άτομα από gurren μαζί αρχικά) but oh well τελικά το 'κανα μόνος μου T-T lol

getta incoming (sometime soon)

#58 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 October 2009 - 09:22

Ηταν απο τα πρωτα cosplay που εγιναν στην θεσ/νικη το Δεκεμβρη του 2007 και ηταν μετρημενα στα δαχτυλα....γιαυτο δεν δουλεψα και πολυ πανω σε αυτο. Τεσπα....

Deidara απο Naruto

Posted Image

Posted Image



οριστε και το cosplay...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image


για τη στολη δεν εδωσα τιποτα αφου την εφτιαξε η μητερα του κολλητου μου...αυτο στο κεφαλι πηρα λιγο υφασμα...χαρτονι το ζωγραφισα και το κολλησα πανω...

Για το δαχτυλιδι μου το δανεισε μια φιλη μου...


Το μαλλι ειναι δικο μου απλα το ισιωσα!!!

Τα στοματα τα ειχα ζωγραφισει και αυτα απλα μετα ξεθωριασαν και τα εκανα στο photoshop

και κακως που δεν φορουσα μπλουζα απο μεσα επρεπε να εβαζα αυτο το διχτυωτο μπλουζακι που φοραει ο Deidara...

anyway.... 1ο cosplay οπως ειπα!! more to come!!


ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟ!!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg


#59 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 13 October 2009 - 14:04

Έλα τώρα Άγγελε:drink:.Μην μας κρύβεις το -πραγματικό- πρώτο σου cosplay:tensai:.Όλα τα λεφτά ήταν.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#60 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 13 October 2009 - 14:04

Θα παρουσιάσω το Alice in Wonderland cosplay που έκανα στις 10/10 στo Dasein.

Κατ'αρχήν λοιπόν αγόρασα από το ebay μία από αυτές τις χαζοστολές τύπου sexy που βγάζουν για τις απόκριες.

Posted Image

Κόστος: 20 euro

Ο στόχος μου ήταν να παρουσιάσω μια version πιο kawaii αλλά μιας και δέν είχα τα λεφτά για να πάρω έτοιμη την kawaii και αρκετά σεμνή έκδοση που κυκλοφορεί, σκεύτηκα να τροποποιήσω όπως μπορώ αυτήν.

Αρχικά προσεθεσα κάτω από την φούστα ένα petticoat για νά της δώσει όγκο και για να την κάνει να φαίνεται σεμνότερη.

Posted Image

Κόστος: 0 euro, το έχω εδώ και καιρό και το χρησιμοποιώ συχνά.

Μετά, για να φαίνεται πιο αθώα (και για να μην φαίνεται τίποτα όταν σκύβω), έραψα bloomers (μετά την παρότρυνση της Tomodachi2) για να φορεθούν κάτω από το petticoat.

Χρησιμοποίησα δύο μεγάλα λευκά T-shirt, από αυτά που δίνουν διαφημιστικά συνήθως.

Posted Image

Για να τα ράψω ακολούθησα οδηγείες από έδω http://community.livejournal.com/egl/4904975.html, τροποποιώντας όμως το μήκος τους για να είναι κοντύτερα.

Κόστος για το λάστιχο που αγόρασα: 1 euro


Στην συνέχεια έφτιαξα τον φιόγκο για τα μαλλιά. Πήρα ένα κομμάτι ύφασμα με στρας που βρήκα σε μία ντουλάπα και τροποποίησα τις οδηγείες που βρήκα εδώ http://community.livejournal.com/egl/11093253.html ώς προς το πού έραψα την δαντέλα του. Στην συνέχεια τον τοποθέτησα σε μία στέκα μάυρη που πήρα από τα H&M και που μπορεί να βρεί κανεις παντού

Posted Image

Κόστος στέκας: 2 euro

Μια μικρή λεπτομέρεια που προσέθεσα στο φόρεμα ήταν αυτό το μαύρο στέμμα. Το πήρα και αυτό από ebay και το σιδέρωσα επάνω στο φόρεμά μου

Posted Image

Κόστος: 1 euro

Το πιο δύσκολο σε όλα αυτά ήταν να βρω ένα ζευγάρι απλές nylon άσπρες κάλτσες μέχρι το γόνατο. Δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ!! Αναγκάστηκα να αγοράσω μπεζ από το calzedonia...

Κόστος: 3 euro

Για παπούτσια έβαλα ένα ζευγάρι Lolita που πήρα από το ebay (δεν είναι καθόλου βολικά μιας και είναι όλο από πλαστικό).

Kόστος: 20 Euro

Συνολικό κόστος: 47 euro

Οι φωτογραφίες που έχω είναι από το photoshooting πριν το πάρτυ που είχε παραπάνω φως.

Ιδού

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Αυτά! :ureshii:

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809