character : Yoko Littner Anime:
Tengen Toppa Gurren Lagann25/09/2009 coffix.

και πάμε στο ψητό!
Τοπ : Για το επάνω μέρος χρειάστικα ένα μάυρο μπικίνι και κόκκινο ύφασμα (που για να το αποκτήσω θυσίασα μια κόκκινη μπλόυζα μου

)
οκ το τοπ θα το βρείτε εύκολα στα μαγαζια decibel στα 2 ευρω
όσον αφορά το σχέδιο με τις φωτιές τώρα, πάνω στο κόκκινο ύφασμα απο την μέσα πλευρά κάντε με μολύβι απαλά το σχέδιο της φωτιάς στην συνέχεια κόψτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το σχέδιο κα ράψτε πάνω στο σουτιέν! τσακ μπαμ μετά απο 1+ ώρα είναι έτοιμο (λόγω απουσίας ραπτομηχανής έκανα μικρά μικρά σχεδόν χειρουργικά ράμματα για να έχω ένα όμορφο αποτέλεσμα αλλιώς οι ραφές θα φαίνονται ΠΟΛΥ έντονα)
Το μαύρο σορτς είναι σχετικά εύκολο να το βρείτε(αν δεν έχετε ήδη, κ αν είστε σε εποχή εκτος καλοκαιριού βλέπε χειμώνα κτλ{που δεν καταλαβαίνω γτ να κάνετε τέτοιο ξετσιτσιδο κοσπλει σε χειμώνα) μπορείτε να κόψετε κάποιο μαυρό παντελόνι παλιό)
Ζώνη: Η ζώνη με δυσκόλεψε αρκετά διότι αν και περίμενα να βρω μια σχετικά ιδια στην αγορά δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, οπότε αγόρασα μια σκέτη λευκή (προσοχή στο κούμπομα διότη η ζώνη της Γιοκο δεν είναι απο αυτές με το ματσούκι που μπαίνει στην τρύπα{ ΜΗΝ το παίρνεται στο πρόστυχο} αφού προμυθεύτικα λοιπόν την σκέτη λευκή ζώνη στα 10ευρό (ακόμα και στα περίπτερα την πουλάνε) απο μια παλιότερη που είχε τα "καρφιά" τα ξύλωσα και τα τοποθέτησα με τον εξης τρόπο: μέτρησα την απόσταση ωστε τα "καρφιά" να είναι στο μέσο της κάθετης γραμμής και οριζόντια ανα 2 δάχτυλα τοποθετούσα "καρφιά".
Λίγο βαρετή δουλεία αλλά αντέξτε!
πάμε στις
κάλτσες ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩΩ και μέχρι την τελευταία στιγμή είχα αυτές με την δαντέλα γιατί βλέπετε η μόδα πρόσταζε δαντέλα και οι σκέτες είχαν εκλήψει απο την αγορά μέχρι που η αδελφή της καλής μου φίλης Πόπης αγοράζοντας εσώρουχα απο ένα μαγαζί πήρε για δώρο τις συγκεκριμένες καλτσούλες και για καλή μου τυχη κατέλειξαν σε εμένα! Με την ευγενική αυτή κίνηση με συγκήνησαν γιατί δεν παιδεύτικα καθόλου! πάντως αν δεν βρείτε στην αγορά καλό θα είναι να ψάξετε στο ιντερνετ(εγω τελευταια στιγμή δεν πρόλαβα)
Παπούτσια: οκ εδώ κατέστρεψα λίιγο τις μπότες μουυ, τις πέρασα 2 χέρια με άσπρο σπρέι (ακρυλικό έγραφε πάνω) και στην συνέχεια με κόκκινο μαρκαδώρο έκανα το πάτερν της φωτίας και το έβαψα. (καλό θα είναι τις φωτιές να τις κάνετε πιο χοντροκομένες και όχι μικρές όπως εγώ γιατί απ ΄οτι έιδα αργότερα απο μακριά χάνετε και δείχνει μονοκόματο) Σπρέι + μαραδώρος =3+1=4 ευρω.
Γάντια: το μακρί το προμηθευτικα απο ένα μαγαζί στην Ναυαρίνου και κοντά γαντάκια βρίσκεις πάντού 5+3 ευρώ=8ευρώ (μην ξεχάσετε να τα κόψετε στην ραχιαία επιφάνεια!!!)
βραχιόλια: αγόρασα 2 μαυρα βραχίολια υφής ματ καθως και μια χρυσή όζα. πάνω στα βραχιολάκια κάνεις τους χρυσούς κύκλους και βουαλα! έτοιμα 2χ3+1=7ευρώ
Μαλλιά: απο το e-bay! special thanks to Cassiel san! στα 15 ευρώ!
Sticks μαλλιών: παίρνουμε μαύρα chopsticks κ με την ίδια όζα τα βάφουμε χρυσά!(εκτός κ αν βρείτε χρυσά τσοπστικς οπότε γλιτώνετε κόπο και να λερώσετε τα χεράκια σας!

)
Κοκαλάκι σκελετός! Το κοκαλάκι που έχω στις φωτογραφίες δεν είναι το original καθώς αυτό που έφτιαξα με τόσο αγάπη και φροντίδα προδέρμ χάθηκε στο λεωφόρείο ενώ κατέβαινα όλο χαρά προς το σημείο συνάντησης για το photoshooting!
anyway πάνω σε σκληρό χαρτόνι(π.χ. πίσω μέρος σημειωματαρίου) κάνουμε το σχέδιο του θυμωμένου και άγριου σκελετου!(πατώντας έντονα το μολυβλακι μας, αν είναι μηχανικό μολύβι ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΠΑΕΙ Η ΜΥΤΙ ΕΥΚΟΛΑ!) με το άπρο σπρέι που περίσεψε το βάφουμε μπρός και πίσω(πρώτα πισω και μετά εμπρός έτσι ώστε όταν το αφήσετε να στεγνώσει να μην χαλάσει η εμπρός επιφάνεια που μας ενδιαφέρει) στην συνέχεια με μαυρη όζα(η και μαυρό μαρκαδόρο) και ακολουθόντας τις ελαφριες αύλακες που έκανε το μολύβι μας καθώς το πατούσαμε λυσσασμένα βάφουμε τα μαύρα μάτια και το σήμα στο μέτωπο! {εγω προτίμισα την όζα διότι δίνει μια λάμψη)
στην πίσω μεριά στερεώνουμε ένα τσιμπιδάκι ή και δύο για καλύτερη συγκράτηση με ζελοτέιπ!
παει και αυτόο
και τώρα μας έμεινε το όπλο γιατί Γιόκο χωρίς όπλο δεν κάνει!
Για το όπλο χρειάστικα
Μαύρο χαρτόνι 1χ1(1 ευρω)
2 ηλεκτολογικές ταινίες(κοινώς μαυρο ζελοτέιπ)(1 ευρω)
1 ροζ κορδέλα στο 1μέτρο(1 ευρω)
1 αεροβόλο(το ειχα)
1κουτι απο κολόνια(ορθογώνιο παραλληλόγραμμο)
1 τετράγωνο κουτί
κίτρινές λεπτές λορίδες χάρτου(50 λ)
και ένα dove deodorant για τις μασχάλες {κατα προτίμηση άδειο)(ε θα έχετε δεν μπορει!!!)
σύνολο=3,50 ευρω
εγώ έκανα όοολο το όπλο με χαρτόνι ενώ αν επιθυμείτε να μην σπάσει στα μισά του πάρτι όπως το δικό μου καλό θα είναι να επεδύσετε ένα σκουπόξυλο με το χαρτόνι
οκ παίρνουμε το σκουπόξυλο κ το επενδύουμε με το χαρτόνι τυλίγοντας το γυυυρο γυυυρο όλοι με το ζελοτείπ το στερεώνουμε καλα καλα έτσι ωστε α) να μην μας κάνει καμπούρες εδω και εκει και β) να δείνει αυτήν την όμορφη γυαλάδα!
στην συνέχεια αφού επενδυσετε όλα τα λοιπά στοιχεία(τετράγωνα, ορθογώνια και αποσμητικά) με μαυρη ταινία τα στερεώνεται πάνω στις συγκεκριμένς τους θέσεις πάνω στο ματσούκι του σκουπόξυλου
στην άκρη μπαίνει το ορθογώνιο κάθετα πάνω στο ματσούκι
στην συνέχεια αφού έχετε κολλήσει και τις κιτρινες λορίδες πάνω στο τετράγωνο το τοποθετείτε δίπλα ΚΟΛΛΗΤΑ στο ορθογώνιο
λίγο πιο περα βάζετε και το αεροβόλο
απο την πάνω μερία σχεδόν στο ίδιο ύψος με το αεροφόλο τοποθετείτε και το deodorant!(βλέπε φωτογραφία πιο παααανω)
ολα τα άνω στερεόνονται με την μαύρη ταινία περνόντας την γυρο γυροοο ! βάζουμε και τις λεπτομέριες απο λεπτούς ροζ δακτύλιους στην άκρη του όπλου και δένουμε την ροζ κορδέλα μας σε 2 σήμεία!
στο τέλος κράτησα το κασκόλ!!!!
κασκόλ: αυτό που με δυσκόλεψε πιοοο πολυ απ όλα!

η αρχική ιδέα ήταν να πάρω λευκό ύφασμα κ να ράψω πάνω τους τις ροζ κ κόκκινες ρίγες κ να τελειώσω! ΑΜ ΔΕ! Η χαρα μου δεν κράτησε για πολυυ

καθώς το σκέτο ύφασμα πέφτει ενώ τις Γιόκο είναι σηκωμένο (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΜΙΛΑΩ HENTAI!!!

)
ok λεω θα βάλω χαρτόνι μεσα αλλα έλα που ήταν σαν να είχα σπάσει το λαιμό μ να να είχα βάλει νάρθηκα...
οκ λέω ας βάλω και λίγο βαμβακι να δείχνει πιο πουφ κ αφράτο κ τότε ήταν σαν να είχα βγεί απο το νοσοκομείο...
τελικά κατέλειξα στο να κρατήσω ΜΟΝΟ το βαμβάκι που έπαιρνε γρήγορα το σχήμα του λαιμού και δεν με δυσκόλεψε ιδιαιτερα καθως μπορούσα να γυρναώ προς ΌΛΕΣ τις κατευθύνσεις χωρίς να γυρναω όλοκληρη αλλά να γυρνώ μονο το λαιμό μ!
ΕΤΣΙ μέτρησα πάνω κάτω ποσα εκατοστα ειναι Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ και έραψα το άσπρο ύφασμα σε μορφή σακουλίτσας, σαν σωλήνα φανταστείτε το ,που είχε μόνο ένα στόμιο ανοικτό' απο εκει το έμπειξα στο βαμβάκι και αφού το άπλωσα κ του έδωσα σχήμα , έβγαλα την περίσσεια και έκλεισα κ το τελευταίο στόμιο ράβοντας το, στην συνέχεια ενώσα τις δύο άκρες κ έτσι το κασκολ μας μετατράπηκε σε δακτυλιοείδες κασκολ!!!
μετά κοιτόντας παντα την πικ της Γιόκο έκοψα λορίδες απο ροζ ύφασμα και τις έραψα πάνω στο άσπρο αφήνοντας ανάμεσα τους τις ασπρες λωρίδες... στις δύο άκρες απο τις ροζ έραψα κόκκινες λεπτές λωριδούλες και στην μέση έβαλα ενα κοκκινο φερμουάρ! βαμβακια υφασματα φερμουαρ κτλ ήρθαν π'ανω κάτω στα 6 ευρώ.
Μάτια: πράσινοι φακοί μαλακοί της freshlook (23 ευρώ)καθως ανακατέυονται με το καστανό τον φυσικό ματιών και δίνουν μελί τόνο(δοκίμασα τους μελί φακούς αλλά δεν είχαν μεγάλη διαφορά απο το φυσιολογικό μ χρώμα)
Σύνολο: 78,5
special thanks to Jimouko saaan καθως μου παρείχε τον χώρο για την δημιουργία του όπλου και τη αποθήκευση του κόσπέι καθως κ για την ηθηκή του βοήθεια (γκουχου γκουχουυυ) and Popi san!

καλή επιτυχία κ αν κάτι που ανέφερα δεν έγινε κατανοητό και θέλετε βοήθεια p.m me!