Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#256 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 24 February 2011 - 14:11

Τελικα μετα απο βραδιες χωρις υπνο αποφασισα αυτη τη φορα να κανω και εγω cosplay την alice in wonderland... αν δεν μου βγει καλο θα δοκιμασω οοολα αυτα που μου προτεινατε! ειλικρινα ευχαριστω! :moeee:
Τελικα ακυρο το Alice! Προσπαθω για Sailor Jupiter!

Edited by minasuki, 26 February 2011 - 14:01.
ακυρο!

#257 Kita-r

Kita-r

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 09 August 2011 - 19:14

Χρειαζομαι κι εγω λιγη βοηθεια... Θελω καποιο χαρακτηρα, που να μην εχει φραντζα η να εχει λοξη φραντζα. Το χρωμα καλυτερα να ειναι σκουρο, και το μακρος - λιγο πιο κατω απ' τους ωμους.

#258 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 August 2011 - 21:28

Χμμ αυτό είναι πολύ γενικό... Γιατί δεν το περιορίζεις λίγο? Πχ να μας πει ποια anime/games σου αρέσουν για να βρούμε κάποιον από εκεί, ή τι είδος ρούχα να φοράει (πχ απλά ή πιο σύνθετα, πιο σεμνά κτλ), ή ακόμα και στοιχεία προσωπικότητας?
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#259 Kita-r

Kita-r

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 10 August 2011 - 10:30

Χμμ αυτό είναι πολύ γενικό... Γιατί δεν το περιορίζεις λίγο?

Νομιζα, πως ειναι κι ετσι αρκετα περιοριζμενο, διοτι οι περισσοτεροι ηρωες στα διαφορα ανιμε εχουν φραντζα. :hmmm:

Πχ να μας πει ποια anime/games σου αρέσουν για να βρούμε κάποιον από εκεί, ή τι είδος ρούχα να φοράει (πχ απλά ή πιο σύνθετα, πιο σεμνά κτλ), ή ακόμα και στοιχεία προσωπικότητας?

Games δεν παιζω και απο ανιμε, οτιδηποτε εκτος απο: shounen ai, ecchi, harem (hentai κλπ. εννουνται).
Ρουχα - οχι πολυ ανοιχτο.
Στοιχεια προσωπικοτητας... Δεν με πολυ ενδιαφερουν) Μπορει να ειναι οπως κι ο Badou απο Dogs Bullets & Carnage κι οπως η Yui απ' το K-on. ^_^

#260 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 10 August 2011 - 20:59

Ρώτησα επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί χαρακτήρες που είναι έτσι, και δεν θα ξέραμε ποιον να προτείνουμε :3

Χωρίς ιδιαίτερη έρευνα, προτείνω από "γνωστά" anime την Rukia Kuchiki από Bleach

Spoiler:

ή, από τα personal favourites, Harumi Fujiyoshi από Sayonara Zetsubou Sensei (δεν βρίσκω ολόσωμη εικόνα της, αλλά φοράει απλή σχολική στολή. Φιλική συμβουλή, μην ψάξεις για εικόνες της στο google)

Spoiler:

Posted Image

#261 Kita-r

Kita-r

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 11 August 2011 - 13:46

Thanks, αλλα και οι δυο εχουν αρκετα κοντα μαλλια^^'' Τα δικα μου ειναι πιο μακρια.

#262 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 11 August 2011 - 21:21

Η Rukia τα έχει λίγο "γυρισμένα" στις άκρες οπότε θα μπορούσες να τα φτιάξεις :3
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις το http://www.animecharactersdatabase.com/
Ίσως εκεί βρεις κάτι

Και γιατί δεν δοκιμάζεις να χρησιμοποιήσεις περούκα? Αν αγοράσεις μέσω internet έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα και είναι και φθηνές. Θα σου λύσει τα χέρια και θα μπορείς να κάνεις όποιο χαρακτήρα θες :thatsit:

Posted Image

#263 Kita-r

Kita-r

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 August 2011 - 12:01

Ευχαριστω πολυ για το site ειναι τελειο! :awww:
Ναι, με την περουκα ειναι πιο ευκολα, αλλα δεν τις πολυ συμπαθω^^''

#264 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 22 August 2011 - 02:42

Εγώ λέω να ντυθώ Ryuusuke από το Beck καθώς έχουμε το ίδιο μακρύ μαλλί
Posted Image

#265 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 22 August 2011 - 22:26

Εγώ λέω να ντυθώ Ryuusuke από το Beck καθώς έχουμε το ίδιο μακρύ μαλλί

Ξεκίνα το. Κι αμα δεις ότι "σκαλώνεις" κάπου ή εχεις καμια αποριά, πες το μας εδω να βοηθήσουμε...:thatsit:

#266 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 28 August 2011 - 15:54

Connichiwa!

Είμαι καινούργια εδώ, οπότε και σας χαιρετώ! :P Το λεπόν, τον τελευταίο καιρό έχω ΠΟΡΩΘΕΙ με cosplay!!! Έχω δει ό,τι βίντεο παίζει να υπάρχει στο youtube και φέτος θα ξεκινήσω κι εγώ! ^^ Έχω αποφασίσει για δύο στολές, από αγαπημένα μου manga/anime, την πρώτη δεν τη μαρτυράω, θέλω να κάνω ντεμπούτο με την πρώτη ευκαιρία event XD, αλλά για δεύτερη σκοπεύω να φτιάξω μια στολή shinigami από το bleach, έχω βρει δύο τέλεια tutorials για το πάνω και το κάτω μέρος και εδώ θέλω τη συμβουλή σας.

1)Ποιόν χαρακτήρα να υποδυθώ (είμαι κορίτσι παρεμπιπτόντως, rukia fan (αν και μου την έχει χαλάσει λίγο, όλο τη σώζουν!) αλλά μήηπως έβρισκα κάτι άλλο και το μαλλί μου δε μοιάζει με κανενός οπότε ή που θα πάρω περούκα ή που θα αυτοδιοριστώ σε κάποια από τις 13 ομάδες! XD)
2) Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κλισεδιάρικο; Είναι πολύ συνηθισμένο σαν άνιμε, αλλά δεν έχω δει και τόοοσες στολές να κυκλοφορούν. Όχι πως το έχω ψάξει και μέχρι θανάτου βέβαια! Από την άλλη μου αρέσει τόσο που είμαι κατά 99% αποφασισμένη, αλλά δε βαριέσαι, μια δεύτρη γνώμη δεν έβλαψε ποτέ!

Ευχαριστώ αν το διαβάσατε και καλώς σας βρήκα και πάλι! :nod2:

Edited by Fizzonion, 28 August 2011 - 16:00.

#267 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 August 2011 - 17:15

H Rukia εχει ξαναγίνει στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν εχει να κάνει! Αλλωστε, καθένας θα την αποδώσει διαφορετικά.

Πάντα να συμβουλευεσαι τα tuttorials που υπαρχουν στο ιντερνετ. Ο καλύτερός μας φίλος, ειναι αυτός που εχει κάνει ήδη το cosplay που θελουμε, αρα εχει κατι πολύτιμο να μας πει απ την εμπειρία του.

Εκτός απ τα tuttorials, ειναι πάρα πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις πολλές φωτογραφίες απο cosplayers που εχουν κανει ακριβως το ιδιο. Θα σου ρθουν ιδέες πάνω σε ενα σωρό πράγματα, κυρίως πραγματα που στην αρχή δεν ειχες ιδέα πως να τα φτιάξεις ή να τα αποδώσεις.

Οταν ολοκληρώσεις το κοστούμι, να κάνεις μερικές πρόβες επάνω στην έκφραση και την πόζα. Cosplay χωρίς εκφραση & πόζα ειναι μισό-cosplay. Ειναι απλώς "κρεμάστρα" για το κοστούμι.
Επιπλέων, η εκφραση & η πόζα θα σου δωσουν τις καλύτερες φωτογραφίες για να θυμάσαι τη μερα του cosplay.

Παντα να ζητάς βοήθεια, οταν σε δυσκολευει κάτι. :thatsit: Ειμαστε εδώ.

#268 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 28 August 2011 - 20:19

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! ^^ Όσο για το attitude νομίζω ότι το έχω κάπως εκ φυσικού :burningbe3:και μάλλον γι'αυτό με τράβηξε και σα χαρακτήρας υποθέτω; Anyways! Θα βάλω τα δυνατά μου, αν και ομολογώ πως από τώρα είμαι στην τσίτα:blurah5:!!!

#269 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 August 2011 - 12:20

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! ^^ Όσο για το attitude νομίζω ότι το έχω κάπως εκ φυσικού :burningbe3:και μάλλον γι'αυτό με τράβηξε και σα χαρακτήρας υποθέτω; Anyways! Θα βάλω τα δυνατά μου, αν και ομολογώ πως από τώρα είμαι στην τσίτα:blurah5:!!!

Αν έχεις διαβάσει το manga τότε μπορείς να κάνεις τη rukia

Spoiler: bleach manga spoiler που λέει ο λόγος

#270 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 31 August 2011 - 13:49

Αν έχεις διαβάσει το manga τότε μπορείς να κάνεις τη rukia

Spoiler: bleach manga spoiler που λέει ο λόγος

Λοιπόν, σαν spoiler δεν είπες και τίποτα ΑΛΛΑ, με ώθησες να το βρω και είδα κι άλλα (ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), οπότε σε κατηγορώ! XD ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ MANGA ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!! Αλλά τέλος πάντων, μου αρέσει ΠΟΛΥ! Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ βέβαια να το στηρίξω καθώς δεν ξέρω τι μου γίνεται από τα παρακάτω, χθες συγχρονίστηκα με Ιαπωνία, έφτασα το πιο πρόσφατο επεισόδιο (οι υποθέσεις με δράση μου τη βγάζουν λίγο την πίστη σε manga, προτιμώ τα anime που εξελίσσονται πιο γρήγορα, πέραν της κατάρας των fillers) , αλλά μάλλον αυτό θα κάνω τελικά! ^^ (επίσης, άκυρο, αλλά θέλει πολύ για να φτάσει το anime το manga;;; )

EDIT: Άκυρη η παρένθεση στο τέλος, άρχισα να το διαβάζω δεν κρατήθηκα! XD

Edited by Fizzonion, 31 August 2011 - 13:59.