η περούκα δεν με πειράζει αλλά οι φακοί επαφής είναι λίγο δύσκολοι γιατί 1 δεν μπορώ να τους βάλω 2 έχω πολύ ευαίσθητα μάτια
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αλλά ακόμα και γι αυτό, υπαρχει καποια λύση...
Το τελευταίο αποκούμπι όποιου δεν μπορει βα βάλει φακούς επαφής, από απλη ευαισθησία στα μάτια/μη ανοχή, κόστος κλπ. ειναι η φωτογραφια! Να τι εννοώ....
Για ενα απο τα δικά μου cosplay επρεπε να βάλω και φακούς επαφής για να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του. Επρεπε όμως να παραγγειλω φακούς σε εξτρήμ-κόκκινο που να εχουν απαραιτήτως επάνω τους 5.50 βαθμούς μυωπία. Αρα χρειαζόταν να γινει ειδική παραγγελία και το κοστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Σ εμενα λοιπόν δεν ήταν θέμα ανοχής (φοράω φακούς από τα 14), ηταν μόνο θεμα κοστους.
Στο Enma Ai (Jigoku Shoujo) cosplay μου λοιπόν χρησιμοποιησα photoshop μετά, στις φωτογραφίες. Δεν εμφανίστηκα στο πάρτυ με κοκκινα μάτια ως Enma Ai. Τα κοκκινα ματια εγιναν μετά, επανω στις φωτογραφίες.
Με τη βοήθεια λοιπόν του photoshop μπορουμε να εχουμε να θυμόμαστε μια καλή φωτό από καποιο cosplay μας, οσον αφορά ακομα και τα ματια, όταν δεν μπορουμε να βαλουμε φακούς. Αυτό μπορει να γινει ανετα σε περιπτωσεις όπου απαιτείται ομοιόμορφο χρωμα ή "γατίσια μάτια" πχ.
Σε περιπτωσεις φακών με πιο πολυπλοκα σχεδια, ε, απαιτούνται ακόμα μεγαλύτερα skills στο photoshop.....