Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#271 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 31 August 2011 - 14:19

Λοιπόν, σαν spoiler δεν είπες και τίποτα ΑΛΛΑ, με ώθησες να το βρω και είδα κι άλλα (ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), οπότε σε κατηγορώ! XD ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ MANGA ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!! Αλλά τέλος πάντων, μου αρέσει ΠΟΛΥ! Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ βέβαια να το στηρίξω καθώς δεν ξέρω τι μου γίνεται από τα παρακάτω, χθες συγχρονίστηκα με Ιαπωνία, έφτασα το πιο πρόσφατο επεισόδιο (οι υποθέσεις με δράση μου τη βγάζουν λίγο την πίστη σε manga, προτιμώ τα anime που εξελίσσονται πιο γρήγορα, πέραν της κατάρας των fillers) , αλλά μάλλον αυτό θα κάνω τελικά! ^^ (επίσης, άκυρο, αλλά θέλει πολύ για να φτάσει το anime το manga;;; )

EDIT: Άκυρη η παρένθεση στο τέλος, άρχισα να το διαβάζω δεν κρατήθηκα! XD

Bleh, sorry για το spoiler :P

μη σκας, στις παλιές καλές kavatza εποχές είχα κάνει cosplay itachi χωρίς να έχω διαβάσει το manga. Φυσικά έφαγα άπειρα spoilers αλλά δε βαριέσαι, με ώθησαν να διαβάσω το manga και καλά έκανα XD. Anyway, yes, προτείνω new rukia if that's the case, και αν διαβάσεις και το manga ακόμα καλύτερα-

#272 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 31 August 2011 - 16:08

Bleh, sorry για το spoiler :P

μη σκας, στις παλιές καλές kavatza εποχές είχα κάνει cosplay itachi χωρίς να έχω διαβάσει το manga. Φυσικά έφαγα άπειρα spoilers αλλά δε βαριέσαι, με ώθησαν να διαβάσω το manga και καλά έκανα XD. Anyway, yes, προτείνω new rukia if that's the case, και αν διαβάσεις και το manga ακόμα καλύτερα-

Έχω φύγει με 10000 μην το ψάχνεις!!!! :bike: Επίσης, κάθισα και διάβασα τα manga μέχρι εκεί που έχουν βγει άρα είμαι καλυμμένη! ;p εδώ πάει mega thanks! :riiight:

#273 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 November 2011 - 19:03

Θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε τι θα μου τεριαζε για κοσπλει:

Λοιπον... Ειμαι κοντουλα καστανομαλα με φρατζα και κοντο μαλι πισω αλλα μακρυ μπροστα και λιγο ευσωμη. πειτε μου αν μπορειτε!

#274 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 02 December 2011 - 13:40

Χμμ... Ποιες σειρές σου αρέσουν? Ίσως θα μπορέσουμε να επιλέξουμε κάτι από εκεί. In the mean time, ορίστε μερικές προτάσεις

Fuu - Samurai Champloo

Spoiler:

Είναι αρκετά εύκολο, και το κιμονό είναι πιο "baggy" οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν είσαι εύσωμη.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, ίσως αν κοιτάξεις στις σειρές που σου αρέσουν να βρεις κάτι
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#275 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 02 December 2011 - 20:03

Χμμ... Ποιες σειρές σου αρέσουν? Ίσως θα μπορέσουμε να επιλέξουμε κάτι από εκεί. In the mean time, ορίστε μερικές προτάσεις

Fuu - Samurai Champloo

Spoiler:

Είναι αρκετά εύκολο, και το κιμονό είναι πιο "baggy" οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν είσαι εύσωμη.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, ίσως αν κοιτάξεις στις σειρές που σου αρέσουν να βρεις κάτι

Arigatοgozaimasu
Θα το κοιταξω, αν και δεν εχω δει samurai champloo. :) Ευχαριστω ενιγουειζ.

#276 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 29 February 2012 - 23:51

ψάχνω χαρακτήρα κυρίως με καστανά μαλλιά και θα προτιμούσα μαζεμένα περίεργα ή κλασικά (μακριές κοτσίδες, αλογοουρές, panda ears etc.) για cosplay... tenten (από naruto ) έχει τις αποχρώσεις μου... καμιά ιδέα;;
Posted Image

#277 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 08 March 2012 - 22:18

ψάχνω χαρακτήρα κυρίως με καστανά μαλλιά και θα προτιμούσα μαζεμένα περίεργα ή κλασικά (μακριές κοτσίδες, αλογοουρές, panda ears etc.) για cosplay... tenten (από naruto ) έχει τις αποχρώσεις μου... καμιά ιδέα;;

Αν ενδιαφέρεσε για schoolgirl outfit ή για κάτι πιο fantasy/action/etc?? Γενικότερα περιέγραψε λίγο το πώς θες να είναι, και θα σου βρούμε κάτι.

#278 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 10 March 2012 - 01:07

Αν ενδιαφέρεσε για schoolgirl outfit ή για κάτι πιο fantasy/action/etc?? Γενικότερα περιέγραψε λίγο το πώς θες να είναι, και θα σου βρούμε κάτι.

Γενικότερα θα προτιμούσα κάτι που θα φαίνεται ωραίο χωρίς να είναι loli ή magic girl λόγω του πολύ φρουφρού :P (fantasy το ψιλοαποκλείω λοιπόν) Κάτι σε schoolgirl θα ήταν πολύ καλό αν και θα μου άρεσε πολύ κάτι σε kunoichi ή samurai ή psycho kira (higurashi rena's style) δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω μόνη μου κανένα όπλο βασικά θα προτιμούσα να χρειαστώ πιο πολύ ώρα για accesories της στολής παρά για την ίδια την στολή (if you know what I mean ;) )
Posted Image

#279 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 10 March 2012 - 13:07

Γενικότερα θα προτιμούσα κάτι που θα φαίνεται ωραίο χωρίς να είναι loli ή magic girl λόγω του πολύ φρουφρού :P (fantasy το ψιλοαποκλείω λοιπόν) Κάτι σε schoolgirl θα ήταν πολύ καλό αν και θα μου άρεσε πολύ κάτι σε kunoichi ή samurai ή psycho kira (higurashi rena's style) δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω μόνη μου κανένα όπλο βασικά θα προτιμούσα να χρειαστώ πιο πολύ ώρα για accesories της στολής παρά για την ίδια την στολή (if you know what I mean ;) )

Χμ... Αν σου αρέσει το Higurashi ρίξε μια ματιά στο easy cosplay post που έχω κάνει αλλά θα χρειαστείς περούκα.

Τώρα από school girls έχω να σου προτείνω πάρα πολλά:

Spoiler: Azumanga Daioh

Moe-er:
Spoiler: K-On

Spoiler: Suzumiya haruhi

Μιας και σου αρέσει το ναρούτο εκτός από την Ten Ten μπορείς να κάνεις crossplay τον Neji γιατί ούντος ή αλλιώς έχει ουδέτερο πρόσωπο και δεν θα έχεις πρόβλημα

Spoiler: Neji Hyuuga

Μια ακόμα ενδιαφέρων χαρακτήρας, μιας και σου αρέσουν τα περιέργα μαζεμένα μαλλιά είναι η Ran
Spoiler: Ran

Αυτά μου έρχονται τώρα... Ελπίζω να σου αρέσει κάτι, και αν όχι πες μου να ψάξω και άλλο.

#280 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 11 March 2012 - 21:10

Spoiler: Suzumiya haruhi

Να σου πώ την αλήθεια σκευτόμουν πολύ σοβαρά haruhi αλλά παράτησα την ιδέα γιατί είναι λίγο δύσκολο για 1ο cosplay (τα υφάσματα στις λεπτομέρειες θέλουν ραπτομηχανή και είμαι άθλια στον τομέα :P)

Μια ακόμα ενδιαφέρων χαρακτήρας, μιας και σου αρέσουν τα περιέργα μαζεμένα μαλλιά είναι η Ran

Spoiler: Ran

:blingeye2: είναι τέλειαααα!!! ερωτεύτηκα μόλις την είδα και ήδη σκεύτομαι πώς θα βγεί!! Θα αρχίσω και το anime μόλις μπορέσω φαίνεται ενδιαφέρον..! Νομίζω εγώ αποφάσισα :joyful: moto arigatou!! :D
Posted Image

#281 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 March 2012 - 21:15

Posted Image

Oginome Ringo, από το Mawaru Penguindrum? Χρειάζεσαι τη λαχανιέ στολή, και ένα βιβλιαράκι σαν το ημερολόγιό της.

#282 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 March 2012 - 21:32

και της Himari ειχε πλακα :)
Spoiler:

フカフカ

#283 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 16 March 2012 - 02:39

παιδιά ρωτούσα για κανένα εύκολο cosplay γιατί δεν έχω ξανακάνει τα 2 παραπάνω δεν τα λες εύκολα xD ειδικά εκείνο με την πράσινη πού να βρώ αυτό το γρασιδοξινομηλί χρώμα σε έτοιμο;! :P (συγνώμη είχα ανοιχτή μοιραράκη και επηρρεάστηκα χαχαχαχαχα)
Posted Image

#284 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 March 2012 - 22:38

Λοιποοον εχω υψος γυρω στο 1:80,μεγαλο μαλλι σαν του spike αλλα με μπουκλες(οποτε μην μου πειτε σπαικ x)) το οποιο βεβαια στην αναγκη το μαζευω σημαντικα και γινεται αρκετα ισιο.Σχετικα αδυνατος και οι περισοτεροι η μου λενε οτι εχω ενα αδιαφορο "δεν με νοιαζει τι γινεται στον κοσμο" βλεμμα η ενα "θα σε σκοτωσω συντομα" βλεμμα.

Τι θα μου ταιριαζε να ντυθω?

sc5bab.jpg

#285 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 17 March 2012 - 00:23

θα μπορούσες yagari toga από vampire knight θέλει να ισιώσεις τα μαλλιά σου αλλά δεν πειράζει να μην σου μείνουν γιατί και αυτού είναι λίγο κατσαρά :) το cosplay είναι σχετικά εύκολο κιόλας
Spoiler:

δώσε και καλύτερα τα χρώματά σου (μαλλιά, μάτια πχ) γιατί έναν χαρακτήρα με ξανθά μαλλιά δεν είναι ωραίο να τον κάνει ένας με μάυρα! ;)
Posted Image