Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??
Posted 17 March 2012 - 14:33
Posted 17 March 2012 - 15:30
Λοιποοον εχω υψος γυρω στο 1:80,μεγαλο μαλλι σαν του spike αλλα με μπουκλες(οποτε μην μου πειτε σπαικ x)) το οποιο βεβαια στην αναγκη το μαζευω σημαντικα και γινεται αρκετα ισιο.Σχετικα αδυνατος και οι περισοτεροι η μου λενε οτι εχω ενα αδιαφορο "δεν με νοιαζει τι γινεται στον κοσμο" βλεμμα η ενα "θα σε σκοτωσω συντομα" βλεμμα.
Τι θα μου ταιριαζε να ντυθω?
Επειδή έχω δει την φώτο που έχεις ανεβάσει,νομίζω πως θα σου ταιριάζει περισσότερο ο Kaname Kuran από το vampire knight αντί του Toga.

Posted 17 March 2012 - 17:12
Κανονικα εχει πολυ περισοτερο ογκο.
Posted 30 March 2013 - 17:28

Posted 02 April 2013 - 15:17
Yoko από Gurren Laggan
Και μετά Misty, από τα Pokemon

Posted 02 April 2013 - 22:45

Posted 02 April 2013 - 22:55
Posted 02 April 2013 - 23:33

Posted 24 October 2014 - 23:52
Γεια σας. Θα ήθελα καμμια ιδεούλα για το πάρτι της άλλης βδομάδας(την άλλη Παρασκευή). Το θέμα του είναι το Halloween και για αυτό θα ήθελα κάποια μαγισσούλα. Σημαντικά στοιχεία: ειμαί καστανή και δεν θέλω να αγοράσω περούκα, είμαι σχετικά κοντή και θέλω να είναι κάτι σχετικά απλό(και βέβαια μάλλον οικονομικό), καθώς αυτή τη βδομάδα δεν έχω πολύ χρόνο. Μπορώ όμως να βρω(ίσως) φουστάνι περιέργο, καθώς συμμετέχω σε ομάδα θεάτρου.
ΥΓ: Ωραίο επίσης θα ήταν ίσως κανένας χαρακτήρας από ανιμέ τρόμου!
Posted 25 October 2014 - 08:52
mei misaki from another
Posted 25 October 2014 - 12:36
Μμμ, καλούτσικη ιδεούλα! Μόνο που μοιάζει σαν κανονικά ρούχα(θέλω να πω, σαν εκείνα που έλεγαν στο easy cosplay τα slice of life, στα οποία δεν καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι είναι μεταμφίεση). Φυσικά, έχει και την περιέργη καρφίτσα και αυτό το δέσιμο στο κεφάλι και το μάτι(που εδώ που τα λέμε δεν κατάλαβα και τι είναι).
Φχαριστώ πάντως!
Posted 27 October 2014 - 12:16
Φίλη γάτα και σκύλε το παραπάνω cosplay είναι καλή επιλογή και διακρίνεται για τα slice of life λόγω του eye patch και του ιδιόμορφου φιόγκου οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Το μαλλί βέβαια απέχει μερικά βήματα από καστανό οπότε θα πρότεινα να κάνεις χρήση χρωμοσαμπουάν (μαύρου) από αυτά που φεύγουν μετά από λίγο.
μία άλλη ιδέα είναι να κάνεις Rena από Higurashi αλλά μόνο αν τα μαλλιά σου είναι προς το ανοιχτό καστανό και όχι προς το σκούρο:
Προτεινόμενη στολή αυτή με το καπέλο, απαραίτητο αξεσουάρ: μπαλτάς
Ωραία ιδεούλα επίσης είναι να κάνεις Shiki από Kara no Kyoukai:
Απαραίτητο να έχεις το μπλε κιμονό και το μαχαίρι τουλάχιστον αν όχι το κόκκινο τζάκετ.
υπάρχουν και πιο high budget versions όπως αυτή εδώ:
αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις μπορείς να κάνεις ένα κουρεματάκι lain (από serial experiments lain, δεν είναι horror αλλά δεν απέχει υπερβολικά πολύ) και να μπλεχτείς με μερικά καλώδια για lols
εναλακτικά πας στη φορεσιά με το καπέλο από το opening:
Απαραίτητο συστατικό: το βλέμα της αγελάδας
Αν δε σε απασχολεί καθόλου το theme του halloween μπορείς να κάνεις chie satonaka από persona 4, Εύκολο και αναγνωρίσιμο.
τα υπόλοιπα που μου περνάνε από το μυαλό είναι είτε χρονοβόρα είτε slice of life, good luck
Edited by Six Winged Angel, 27 October 2014 - 12:17.
Posted 28 October 2014 - 22:09
Πολύ ωραίες οι ιδέες σου, εξάφτερε άγγελε!(για να εξελληνίσω και εγώ το παρωνύμιό σου) Μου βάζεις ιδέες, τόσο για μεταμφιέσεις, όσο και για θέαση! (δυστυχώς, δεν έχω δει κανένα από αυτά τα ανιμέ, έχω ακούσει πολλά όμως). Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
Posted 29 October 2014 - 00:32
yw- Όλα τα anime αξίζει να τα δεις btw, ιδίως το lain και το kara no kyoukai