Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
6162 replies to this topic

#6046 CorvusC.

CorvusC.

    黒いアゲハチョウ

  • Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 15 October 2015 - 16:41

About time. Επιτέλους, ένα από τα 3 bankai τα οποία θέλω να δω, μαζί με αυτά των Aizen και Urahara. Το bankai του Shunsui έχει γίνει πολύ hyped εδώ και πολλά chapters, αλλά δεν θα είναι one-hit kill ωστόσο. Kατι σαν αρένα με real-life παιχνίδι θανάτου το κόβω. We'll see. Θεωρώ δεδομένο πως θα "πιάσει" και την Nanao, και δεν μπορεί, ο Lille θα έχει κάποιο ακόμα χαρτί.

 

Ο Θορ συμπαθητικός. Λογικά Shinji και Urahara θα τον αναλάβουν μαζί, αν και θέλω τον τελευταίο σε κάποια solo μάχη. Also, ο Byakuya ποιόν θα πάρει; Τον Hashwald; Ο Kenpachi; H ομάδα του Ichigo; Ο Aizen και ο Ukitake; Γενικά, όπως αναμενόταν, τελειώνουν οι αντίπαλοι για τους shinigami και όπως το βλέπω μόνο η squad zero θα μπορούσε να αυξήσει τα νούμερα των antagonists. Έχουμε και τα δικά τους bankai να δούμε εξάλλου.

 

Darn, αυτή η εβδομάδα αναμονής θα είναι μεγάλη.

Κυριολεκτικά τσίριξα με το last panel!  :nanana: Ελπίζω ότι αφού χρειάστηκε ο Shunsui να το χρησιμοποιήσει επόμενος θα είναι και ο Urahara. :wooi2: 
Όσο για το matchup εναντίον του Gerard μάλλον Renji και Shinji το κόβω, είναι κάπως νωρίς για τον Urahara να μπλεχτεί. Εκτός και αν δούμε το Renji να μην τα βγάζει πέρα. Πάντως πολύ badass το 'παιξε και μπορεί ο Shinji να κάνει τα μαγικά του και να την κοπανήσει αφήνοντάς τον πίσω για να δούμε πόσο απέδωσε το training με τη Royal Guard. 

Αλλά συμφωνώ απολύτως, οι Sternitters τελειώνουν και μου έκανε εντύπωση που ο Kubo τους "εξαφάνισε" (είτε επειδή απεβίωσαν από Shinigami και Quincy, είτε επειδή αλλάξαν στρατόπεδο, κ.λ.π) και εμφάνισε συμμάχους για τους Shinigami (Arrancars και Vizards, όχι πως περίμενα να μείνουν εκτός μάχης αλλά σαν πολύ δε μαζεύτηκαν άντε να φεύγουν σιγά σιγά  :kakaka:

Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να δούμε το Bankai την επόμενη φορά και να μην μας πάει στο Group του Inchigo η κάτι τέτοιο. :x3:

 

edit: Έπρεπε να το postάρω 

Spoiler:


Edited by CorvusC., 15 October 2015 - 19:58.


#6047 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 29 October 2015 - 16:11

Πόσες μεταμορφώσεις έχει πια ο Barro. Γενικά οι ολοκληρωμένες μεταμορφώσεις των κουινσι μου θυμίζουν τη τελική μορφή που είχε πάρει ο Aizen πριν χάσει. Τα όρια μεταξύ των hollows, shinigami και κουινσι έχουν γίνει δυσδιάκριτα. Όλοι είναι λίγο από όλα. Στη σύντομη βασιλεία του ο Bach αποδεικνύεται πιο συναρπαστικός από τον προηγούμενο βασιλιά.



#6048 CorvusC.

CorvusC.

    黒いアゲハチョウ

  • Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 30 October 2015 - 22:21

Πόσες μεταμορφώσεις έχει πια ο Barro. Γενικά οι ολοκληρωμένες μεταμορφώσεις των κουινσι μου θυμίζουν τη τελική μορφή που είχε πάρει ο Aizen πριν χάσει. Τα όρια μεταξύ των hollows, shinigami και κουινσι έχουν γίνει δυσδιάκριτα. Όλοι είναι λίγο από όλα. Στη σύντομη βασιλεία του ο Bach αποδεικνύεται πιο συναρπαστικός από τον προηγούμενο βασιλιά.

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Soul King φαίνεται να ήταν μισός-μισός (το δεξί χέρι shinigami και το αριστερό quincy) νομίζω ότι είναι λογικό. Όσο για τον Lille μάλλον η αλλαγή της μορφής του αυτή τη φορά είναι λόγω της ζημιάς που υπέστη από τον Shunsui 

 

Όσο για την μορφή του zanpakutou είναι η ίδια με το αυτή του anime, αναρωτιέμαι αν το άλλο κορίτσι που ήταν μαζί με τη γυναίκα θα εμφανιστεί, ίσως για να σώσει τον Shunsui από μια άσχημη κατάσταση, ή αν ο Kubo διάλεξε να κρατήσει μόνο τη γυναίκα ως την προσωποποίηση του zanpakutou.


Edited by CorvusC., 30 October 2015 - 22:26.


#6049 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 06 November 2015 - 18:58

Βλέποντας τη σχέση του Κιορακου με το πνεύμα του σπαθιού του άρχισα να εκτιμώ περισσότερο τον Ichigo. Μετά από τόσες διατριβές βαρεμάρας άρχισε να αποκτά αξία η απλοϊκότητα του αντίγραφου του νεαρού A που απλά τον stalkαρε τόσο καιρό.



#6050 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 07 November 2015 - 19:08

Μετα απο τοσο καιρο αναμονης ειδαμε bankai kyoraku (captain commander) και "τυχαινει" να αποτυγχανει παρα το οτι φανταζει φοβερο. Με τον μπαρμπα τα ιδια ειχαμε παθει, πολυ καιρος αναμονης για αποτυχια στην πρωτη προσπαθεια. Titekuboφαση δηλαδη.


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6051 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 04 December 2015 - 15:27

Chapter που εχει ΆΙζεν μέσα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο. :kakashithumbup:

 

Διαβάζοντας ξανά από την αρχή την μάχη του Shunsui με τον Lille, οφείλω να πω πως από την μία είμαι λιγάκι απογοητευμένος από το bankai του πρώτου (ωραία η ιδέα αλλά στο αποτέλεσμα meh) αλλά από την άλλη μου αρέσει που χρειάζονται θεοί και δαίμονες για να νικηθεί ένας Quincy Elite. Στην προκειμένη περίπτωση χρειάστηκε το σπαθί του οίκου των Ise, βασισμένο στην ιαπωνική μυθολογία.

 

 

Τhe Ise clan is named after a real-life shrine in Japan, that houses the eight-way Yata mirror and is related to the Kusanagi sword and the yamata no orochi.

 

 

Also, υπάρχει background εξήγηση για το πως ο Κίρα είναι ζωντανός. Στο novel του Bleach με το όνομα 13 Blades, ο Mayuri καταφέρνει και διασώζει τον Κίρα.

 

 

BLEACH book 13 BLADEs included a short novel by Narita Ryogou The story is about Central 46, featuring Kira (who is resurrected and made stronger by mayuri), Mayuri, Shaz Domino (Quincy) and the young sage Nayura.

^Από Bleach Asylum

 

Γελάω με τη μορφή κράμα φλαμίνγκο-κοτόπουλο-κουκουβάγια του Lille. Λογικά το τελευταίο πράγμα που απομένει να προσφέρει στην πλοκή προτού πεθάνει, είναι να ελευθερώσει τον Άιζεν από την καρέκλα. Για τον τελευταίο, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τον έβγαλε από τη muken ο Shunsui ειδικά από την στιγμή που έμεινε στη Soul Society και δεν βρίσκεται καν κοντά στη δράση. Anw, ακολουθεί η μάχη του Θορ και μετά, λογικά, Ichigo εναντίον Ishida. Ο Askin έχει ήδη δείξει τις ικανότητες του άρα οποιαδήποτε μάχη με αυτόν δεν θα πάρει πολύ.



#6052 MasterCrafterGR

MasterCrafterGR

    Troll-Kai

  • Members
  • 3 posts
  • LocationSerres, Greece

Posted 04 December 2015 - 16:17

...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τον έβγαλε από τη muken ο Shunsui ειδικά από την στιγμή που έμεινε στη Soul Society και δεν βρίσκεται καν κοντά στη δράση...

Εγώ πιστεύω ότι τον έχουν ως BackUp, μπορεί ο Mayuri, να έχει βάλει Auto-Unbind/Unlock στα δεσμά του Aizen. Όταν πεθάνουν (Mayuri & Kyoraku) θα κάνει Auto-Release τον Aizen, ή ακόμα, όταν πεθάνουν όλοι οι Captains/Vice Captains, θα είναι επικό. Θα είναι ο Yhwach, θα πει,τους σκοτώσαμε όλους, ας κάνουμε πάρτι και τσουπ ο Aizen, με θεϊκή ατάκα, τους σκοτώσατε, Thanks, Just As Planned, Ban(Troll)Kai :P


Aizen Sōsuke - "Victors must always speak of the way the world should be, not the way it is!"


#6053 MasterCrafterGR

MasterCrafterGR

    Troll-Kai

  • Members
  • 3 posts
  • LocationSerres, Greece

Posted 12 December 2015 - 16:24

Ξεκινήσαμε την μάχη εναντίων του Gerard Valkyrie. Η δύναμή του Schrift του είναι να μετατρέπει το Damage που έχει δεχτεί σε Miracle (Θαύμα), αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν το θαύμα είναι πάντα το Size Of God ή αν απλά το επέλεξε !

Εδώ πιστεύω ότι θα χρειαστούν τον Zaraki ή/και τον Komamura ή/και τον Aizen, διότι η δύναμη του Gerard φαίνεται να είναι καθαρή, δεν έχει δηλαδή κόλπα όπως ο Pernida (Nerve Controlling).

Το θέμα είναι ότι όσο πεθαίνουν οι Quincy, ο Yhwach γίνεται συνέχεια πιο δυνατός.

 

Link για το Chapter - http://readms.com/r/bleach/655/3110/1


Aizen Sōsuke - "Victors must always speak of the way the world should be, not the way it is!"


#6054 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 December 2015 - 17:49

Το λέει και ο ίδιος. Είναι ανάλογα με τη ζημιά που δέχεται και πρώτη φορά έφαγε τοσο ξύλο για να γίνει τόσο μεγάλος. Κανονικός μαζοχιστής.

 

Παρόμοιος με το Γιαμι(εσπαδα 0) αν κι εκείνος είχε το θυμό κι έπρεπε να συγκεντρώσει αρκετή ενέργεια πρώτα αν το θυμάμαι σωστά.

 

Οι πρόσφατες μάχες κόντρα στους ιππότες των άστρων με απογοήτευσαν. Κοτόπουλα, χέρια και τώρα ένας γίγαντας.

 

Λογικά και ο soul king στη κανονική του μορφή είναι γίγαντας. Αν υποθέσουμε ότι είναι το ανάλογο του θεού στο bleachverse, τον αποκαλεί και ο Aizen έμμεσα θεό τη στιγμή της προδοσίας του, τώρα ο ψευτοθορ με το όνομα της μεταμόρφωσής του κι επίσης ο Sado που αποκαλεί το δεξί χέρι του "δεξί χέρι του γίγαντα"(όπως αγαπάει ο καθένας). Δείχνει ότι ο Κούμπο το σχεδίαζε από την αρχή και δεν το εφηύρε στη πορεία.

 

Έχω ελπίδες για κάτι καλό μόνο για τους Askin και Jugram αν κι ο πρώτος δεν φαίνεται να το έχει πάρει τόσο ζεστά αφού απλώς χρονοτριβεί. Λογικό γιατί οι ικανότητές του παραπέμπουν σε ασασίνο που σκοτώνει πλαγίως και λιγότερο σε πολεμιστή που εφορμά ευθέως.

 

Κάπου έχω χαθεί με τις ορολογίες, βλέπω schrift και δεν μπαίνω στον κόπο να μάθω τί σημαίνει. Όλα στο μυαλό μου είναι μεταμορφώσεις και το αφήνω εκεί.



#6055 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 13 December 2015 - 00:45

Schrift είναι η ειδική δύναμη που έχει ο κάθε Sternitter ανάλογα με το γράμμα του. To schrift του Θορ είναι το "Τhe Miracle".  Άλλες quincy ορολογίες:

 

 

 

Auswählen (Aus-weh-len): Choosing
The technique Juha Bach uses to strip Quincy of their power and restores it to himself.

Blut (Bl-oe-t): Blood
Quincy rush Reishi through their blood vessels, giving them superhuman strength or durability.

Blut Arterie (Ar-tear-i-eh): Artery
Offensive type of Blut use, grants the Quincy superhuman strength.

Blut Vene (Feh-ne): Vein
Defensive type of Blut use, grants the Quincy superhuman durability.

Blut Vene Anhaben (An-ha-ben): Wearing
Technique where Juha Bach exports his Blut Vene into a dome around him.

Echt Quincy (Eh-ch-t): Real
Refers to pure blood Quincy.

Gemischt ('Geh-me-sht): Mixed
Refers to mixed race Quincy.

Heilig Bogen (Hai-lig Boh-'gen): Holy Bow
The Quincy bows. This is grammatically incorrect, should be Heilige Bogen. Plural = Bogen

Heilig Pfeil (Hai-lig Pf-ayel): Holy Arrow
The ubiquitous arrows Quincy shoot. This is grammatically incorrect, should be Heilige Pfeil. Plural = Pfeile

Jagdarmee (J-aah-kd-ar-meeh): Hunting Army
Army group tasked with the pacification of Hueco Mundo. In military terminology the prefix Jagd- often denotes a specific role to counter enemy units of a specific type (for example tank hunters were called Jagd-something). It could be Kubo hid the meaning of being Anti-arrancar or Arrancar-hunters in the word since that's what the Jagdarmee primarily does.

Kaiser (Kai-zer): Emperor
Juha Bach's title. More often the Japanese 'Heika' meaning Your Highness is used for simplicities sake.

Kaiser Gesang (Kai-zer 'Geh-s-ah-ng): Emperor Hymn
Quincy folklore song prophesying the return of Juha Bach.

Kirchenlied Sankt Zwinger (Kir-chehn-leehd Sahnkt Tswing-er): Church Hymn Holy Ward
The strongest spell of offence and defence in the Quincy arsenal, it creates a field around the caster in which anyone else is rent asunder in holy light. Also called the 'light of the Lord'.

Quincy Letzt Stil (Letst Steel): Last Style
The Quincy technique of sacrificing all thier power for a short duration of supreme power. Grammatically incorrect, should be Letzter Stil.

Sankt Altar (Sahnkt Al-tarr): Holy Altar
A technique with which Juha Bach can strip an opponent of their power and give it to himself.

Schutzstaffel (Sh-oe-ts-st-ah-fel): SS (Es Es) lit. Protection Squad
Those selected by Juha Bach to assists him in the assault on the Royal Palace. Controversional name though its meaning is actually quite ubiquitous in German military (historic) terminology. Plural = Schutzstaffel.

Seeleschneider (Z-eehle-shnaider): Soul Cutter
The special arrows evoked with a short hilt-like artefact, which vibrate at high-speed. Can be used as a sword as well. Plural = Seeleschneider.

Silbern (Syl-bern): The Silver
The fortress and HQ of the Quincy.

Soldat (Sol-daht): Soldier
The footsoldiers of the Wandenreich. Plural = Soldaten.

Sprenger (Sh-pr-ehnger): Explosion/Exploder
A ginto spell which produces a huge contained explosion brought about by distributing Seelschneider in a Quincy Zeichen pattern. Plural = Sprenger.

Sternritter (Sht-ehrn-r-ihtter): Star Knight
The military elite of the Wandenreich. Plural = Sternritter.

Quincy Vollständig (Foll-st-en-dich): Complete
The Quincy technique of removing their Sanrei Glove, greatly increasing their power and Reishi control.

Wandenreich (W-ahn-den-rai-ch): Wall Empire/Empire within the Walls
The military branch of the Quincy. Some translations call it Vandenreich. Japanese makes hardly any difference but since Vanden is archaic Dutch (van den = of the, making it Of The Empire) and not a word in German, Wanden seems more likely. Wanden could be understood as Walls, which fit into the context of the Wandenreich too. Again grammatically incorrect since it should be Wändenreich (plural of Wand, wall)

Wahrwelt (Wahr-w-ehlt): True World
The raised citadel previously the Silbern, situated where once the Royal Palace was.

Quincy Zeichen (Ts-ai-ch-en): Quincy Symbol
The five-pointed star symbol of the Quincy. Plural = Zeichen.

 

Πηγή.

 



#6056 MasterCrafterGR

MasterCrafterGR

    Troll-Kai

  • Members
  • 3 posts
  • LocationSerres, Greece

Posted 17 December 2015 - 17:57

Ο Kubo το τερμάτισε.

 

1ον) O Lille ήταν ο αρχηγός των SS του Yhwach
​2ον) Ο Lille πήρε πρώτος Schrift (εκτός αν είναι λάθος η μετάφραση, εγώ νόμιζα ότι ήταν ο τελευταίος, ο πρώτος είναι ο Jugram (B))

3ον) Υπήρχαν φήμες ότι ο Pernida ήταν το αριστερό χέρι του Soul/Spirit King όπως επίσης και ο Gerard η καρδιά του Soul/Spirit King.

4ον) Δεν έλαβαν Schrift διότι (3ον)

5ον) Το Ichigo Team (εκτός από την Yoruichi) έχασε με το καλημέρα.

 

Kubo, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ !!!

 

Link για το Chapter - http://readms.com/r/bleach/656/3122


Edited by MasterCrafterGR, 17 December 2015 - 17:58.

Aizen Sōsuke - "Victors must always speak of the way the world should be, not the way it is!"


#6057 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 20 December 2015 - 12:45

Ας δούμε κανά bankai από yoruichi τουλάχιστον να στανιάρουμε



#6058 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 February 2016 - 22:55

Με τον τίτλο του κεφαλαίου 661 να είναι "Η τελευταία μου κουβέντα", όλο και κάποιος από την παρέα θα πεθάνει οριστικά.

 

Από τη μία να λέει αντίο στον Ishida

Spoiler:

 

από την άλλη στον Chad

Spoiler:

 

κάτι μου λέει ότι στην επόμενη συνάντησή τους, τουλάχιστον ένας θα λείπει.



#6059 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 February 2016 - 11:48

Πολύ αμφιβάλλω. Το Bleach με το ζόρι σκοτώνει δευτερεύοντες "good-side" χαρακτήρες που έχει και πληθώρα από αυτούς, ενίοτε ανασταίνει κιόλας. Δεν νομίζω πως θα πεθάνει κανένας από την παρέα του Ichigo.



#6060 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 06 February 2016 - 14:08

Σ' αυτό το σημείο, το μόνο πράγμα που σώζει το Bleach είναι να τελειώσει με νικητή τον Aizen...