Nah, αν δε μου άρεσε η σειρά δε θα τη διάβαζα
Δε βιάζομαι για να τελειώσει, απλούστατα θέλω να προχωρίσουμε σε πράγματα που έχουν βάρος για το σενάριο πέρα από ένα φυσικό εμπόδιο, λαικιστή κομπαρσομάχες που δεν αλλάζουν και πολλή την έκβαση των πραγμάτων στις οποίες ο κούμπο μας έχει συνηθίσει (είναι ένα πράγμα το οποίο κάνει από παλιά, οπότε είναι μέρος του bleach). Βέβαια η συγκεκριμένη είναι διαφορετική γιατί δείνει φώτα όσων αφορά τα άκρα του soul king ect, αλλά τόσα chapter? Νομίζω πως το fullbring arc είχε το καλύτερο pacing σε αυτά, με μάχες τρίτων που δεν κρατάνε πολύ χωρίς ταυτόχρονα να μη δείχνουν "τίποτα".
Όσων αφορά το dragging δεν εννοώ μόνο σεναριακά:
σε αυτή τη σελίδα το δεύτερο panel δεν χρειαζόταν να υπάρχει καν. Μπορούσε να είναι ένα με το πρώτο και δεν θα άλλαζε ούτε το σκηνοθετικό feeling ούτε τίποτα άλλο.
το ίδιο ισχύει και το τρίτο panel αυτής της σελίδας
αυτό το πλάνο είναι απολύτως ανούσιο και είδη established από πριν. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μοιράσει τo checkmate bubble, γιατί έτσι φαίνεται απλά σα να θέλει να γεμίσει χώρο βάζοντας μια διαφορετική οπτική που στην τελική μπορεί και να κουράζει.
το ίδιο ισχύει και με το δεύτερο και το τελευταίο panel αυτής της σελίδας:
εδώ το τελευταίο panel παίζει το ρόλο του δεύτερου και ακόμα παραπάνω.
Γενικά ο κούμπο είναι μάστορας στη σκηνοθεσία και μου αρέσει το πιο anime σκηνοθετικό pacing που χρησιμοποιεί καθώς και ατμόσφαιρα μεταφέρει καλύτερα και πιο ευκολοδιάβαστο είναι, και δεν οδηγεί σε panels πήχτρα (βλ. one piece). Κάποιες φορές όμως τα τελευταία χρόνια ο Κούμπο μου φαίνεται προσωπικά σαν να φλυαρεί.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 03 Σεπτέμβριος 2015 - 18:33