Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#46 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2008 - 00:24

@ Radagast... ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... Οι σκιες ειναι το κομματι που μου τρωει τον περισσοτερο χρονο προς το παρον, αλλα που θα παει θα τους παρω τον αερα συντομα... Εννοειται οτι οποιοδηποτε tip, γνωμη η συμβουλη απο την μητερα σου θα ηταν υπερ-τελειο (αν εχει χρονο η γυναικα φυσικα)... Για καποιο διαστημα ηθελα να ασχοληθω με τομεα που ειχε μεσα σχεδιο (αν και καμια σχεση με anime/manga) αλλα για να ειμαι ειλικρινης οι γονεις δεν χαρηκαν και πολυ με την ιδεα...Δεν παραιτουμαι ομως:df13952b: θα τα συνδυασω ολα παρεα...Και τωρα το καλοκαιρακι θα θυσιασω το γουρουνακι μου για να παρω τους καταλληλους οδηγους και εξοπλισμο και θα ψαξω και στο νετ...Απο οτι μου εχουν πει και τα παιδια υπαρχει αφθονο υλικο....

@ mihalakis 21: καθολου κακο...Απλα προσπαθω να φτιαξω ποικιλια εκφρασεων....για να μην μοιαζει οτι ζωγραφιζω συνεχεια το ιδιο προσωπο....

#47 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 15 June 2008 - 19:43

μπραβο καταπληκτικη δουλεια
keep up the good work:riiight:

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#48 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 16 June 2008 - 23:24

άντε ρε..ζωγραφίζεις κιόλας?μπράβο μπράβο!!!πολύ καλή δουλειά..εις ανώτερα :congrats::congrats::congrats::congrats:

#49 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 18 June 2008 - 13:06

Είναι πραγματικά υπέροχα, θα πρεπε να τα χρωματίσεις κιόλας :wooi2:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#50 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 18 June 2008 - 13:27

Μπα. Για μένα καλά κάνει και δεν τα χρωματίζει διότι (προσωπική γνώμη) το να χρωματίσεις είναι πολλές φορές πιο δύσκολο απ' το σχέδιο. Επίσης μπορεί να χρειαστούν ειδικές τεχνικές που δεν τις κατέχουν όλοι.
Posted Image

#51 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 28 June 2008 - 17:09

Καλά τα σχέδια σου είναι απίθανα !! Εγώ πιστεύω δεν χρειάζονται χρώμα γιατί έχεις βάλει σκιές στα σκίτσα σου οπότε δεν είναι και τόσο αναγκαίο !! ένα έχω να πω SUKE :wooi2:

Edited by angwolf, 04 July 2008 - 21:42.

Posted Image

#52 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 June 2008 - 17:18

ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια...... Η αληθεια ειναι οτι σπανια χρωματιζω σχεδια μου και αν το κανω τις πιο πολλες φορες θα ειναι κατι τμηματικο.... Και επειδη μου αρεσουν πιο πολυ ασπρομαυρα και επειδη για να πετυχω αυτο που θελω με χρωματα μου παιρνει υπερβολικα πολυ χρονο. Ειμαι λιγο ψειρας και το παιδευω μεχρι τελικης πτωσης το θεμα.

#53 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 28 June 2008 - 18:19

IRI-SWAAAAAN SUKE !!!!!!!!!!!! Βρηκα τον ανθρωπο που θα σχεδιασει τις αφισες της ταινιας.Το concept το ξερεις κ θα ηθελα καποια δειγματα...(Μονο ο Ζορο θα ζηταει χαρες;; ). Ε μουσα μου ;;;!!!!!

#54 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 June 2008 - 18:41

Ειμαι μεσα douli - kun. Αnything for a fellow nakama......

#55 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 July 2008 - 06:00

IRI-SWAAAAAN SUKE !!!!!!!!!!!! Βρηκα τον ανθρωπο που θα σχεδιασει τις αφισες της ταινιας.Το concept το ξερεις κ θα ηθελα καποια δειγματα...(Μονο ο Ζορο θα ζηταει χαρες;; ). Ε μουσα μου ;;;!!!!!

Προσεχε μονο τι περιεχομενο θα χουν οι αφησες iri-chan...ξερεις ο dulis μας τι ειναι ικανος να ζητησει προς χαρη της τεχνης!!:hehehe:

#56 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 02 July 2008 - 09:03

Πόσο καιρό ασχολείσαι? Τα σκίτσα φαίνονται για αρκετά προχορημένο επίπεδο.

#57 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 July 2008 - 09:29

Με το σχεδιο γενικα απο τοτε που μπορεσα να κρατησω μολυβι..... Αλλα σε αλλο στυλ, φαντασου τοπια νεκρη φυση, ζωα χαρακτηρες απο disney Και τετοια. Με τα anime Και τα manga αρχισα συστηματικα να ασχολουμε πριν 9 με 10 μηνες περιπου και απο τοτε αρχισα και το συγκεκριμενο υφος.... Ακομη πειραματιζομαι με τις διαφορες τασεις που παρατηρω στον τομεα anime/manga και προσπαθω να βρω τι μου ταιριαζει καλυτερα αλλα που θα παει με τον καιρο θα στρωσω πιστευω και θα κατασταλαξω καπου συγκεκριμενα....

#58 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 July 2008 - 12:16

OK μετα απο καποιον καιρο ενα update........
Eμπνευσμενο απο DN ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες τον οποιο λατρευω να μισω.....
Spoiler:

και για να τηρουνται οι ισορροπιες my personal favorite DN character,,,,,,,,
Spoiler:

Edited by iristella, 04 July 2008 - 12:56.

#59 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 July 2008 - 12:18

:OMG3::kawaii:AMAFAGAD iri-chan what was that kick in the belt zone??

Friggin Awesome!!

My Personal Congrats!!!:drinks:

ΥΓ:Αν και το καθαρμα μ'αρεσε λιγο περισσοτερο,και ο Λ πολυ καλος....πιπιλισε αγορακι!!^^

Edited by Zoro, 04 July 2008 - 13:01.

#60 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 04 July 2008 - 13:36

Οχι οτι ο Light δεν ηταν καλος, αλλα ο L (λες να φταει που ειμαι φαν;;;) ηταν καλυτερος. Μου αρεσε κ το μονογραμα
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...