Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#76 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 10 July 2008 - 22:29

RESPECT !!!!!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#77 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 11 July 2008 - 15:06

sukeeeeeeee!!!
το tattoo εγινε θεικο....

sorry αλλα θα συμφωνησω με τον zade σχετικα με την ανατομια τον χαρακτηρων σου!!!!:tensai:...π.χ. σε αυτη με τον "καταδικο" το κεφαλι εχει παρει μια τελειως αφυσικη σταση!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#78 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 11 July 2008 - 15:33

:nod:πολυ καλο και το mature content.....

#79 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 July 2008 - 12:04

We want boobs D size! We want boobs D size! Μα γιατί τσιγκουνεύεσαι βάλε πράγμα :nbleed:!!!
Posted Image

#80 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 13 July 2008 - 12:08

Ero-Neuro. (βασικά και εγώ θέλω κάτι παραπάνω αλλά iri is the boss)
Τίποτα νέο;
Posted Image

#81 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 13 July 2008 - 22:37

Ρε παιδια είπαμε μετά θα γίνει πολύ HOT για tattoo:hahaha: μου αρέσει η θεματολογία των σχεδίων σου :oo::nbleed:
Posted Image

#82 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 13 July 2008 - 22:55

ΦΟΒΕΡΗ!!μπραβο!!!να σε ρωτησω χρησιμοποιεις μωβ στυλο ή μωβ μολύβι?

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#83 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 14 July 2008 - 11:37

Τατοο ??
πως θα το φτιαξεις εχεις εργαλια ηεννα και ετσι η στο φλου με μαρκαδορακι :fromabove:
πολυ ωραιο το τατοο δεν ειναι ευκολο να διμιουργης κατι αποκλιστικα οπως το θελει καπιος αλλος μπραβο μου αρεση αρκετα :Blissfull:

#84 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 July 2008 - 08:55

πρωτον, bravo για αλλη μια φορα iristella, ειναι πολυ καλο.

δευτερον, μην ξεχνατε οτι ειναι παραγγελια, οποτε το θεμα εινια οχι να αρεσει σε εσας και το γιατι η Iristella den εβαλε και παραπανω "κρεας", αλλα ειναι το να αρεσει στην κοπελα που το θελει για τατου

τριτον. η Iristella το σχεδιασε, θα το παει η φιλη της στο μαγαζι που θα κανει το τατουαζ, και εκει θα της το φτιαξουνε.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#85 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 July 2008 - 12:59

Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και για τις παρατηρησεις!..... Πολυ χαιρομαι που σας αρεσε το tatoo...... Ναι οντως ηταν παραγγελια και επρεπε να ακολουθησω καποια δεδομενα (πολυ συγκεκριμενα για να ειμαι ειλικρινης - αυτο ειναι η πεμπτη εκδοχη του ιδιου θεματος να φανταστειτε -τα αλλα η φιλεναδα μου μου τα πεταξε στα μουτρα XDDDD)...
@ Ero users (ναι Neuro για σενα λεω κυριως XDDD)Γενικα ειμαι κατα της δικτατοριας του D Cup!!!! Kαι τα μικρα νουμερα εχουν δικαιωμα στην αναγνωριση (αφηστε που ειναι παντα στραμμενα προς το Α Κενταυρου)..... Kαι οπως ελεγε και ο Kαζανοβα (νομιζω) "το ιδανικο γυναικειο στηθος χωρα σε ενα ποτηρι σαμπανιας"...XDDDDDDDDD

@ Sas δεν χρησιμοποιω μωβ...... Κανονικο 2Β μολυβακι απλο και ταπεινο.... Γιατι φαινεται μωβ???

@ Daimonhand... Oπως ειπε ηδη και ο Melkor... Θα το παει η φιλη μου το σχεδιο σε μαγαζι και θα της το φτιαξουνε εκει. Εγω αν πιασω βελονα η μαχαιρι στα χερια μου ενδεχεται να παρασυρθω ........Dissect dissect dissect (psycho mode/ active!)

Νεο σχεδιο μεσα στις επομενες ωρες....... Εχω κολλησει σε ενα δυο σημεια αλλα το παλευω... Ειναι δυο ατομα σε αυτο και μου βγηκε ελαφρως πολυπλοκο......

#86 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 July 2008 - 23:07

Οκ new Update....... Το συγκεκριμενο με ψιλοπαιδεψε και υπαρχουν ακομη κανα δυο πραγματακια τα οποια θελω να διορθωσω αλλα προς το παρον ειπα να το ανεβασω και αργοτερα βαζω και την revised εκδοση............

Spoiler:

#87 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 16 July 2008 - 23:14

Παρα πολυ ωραιο !!!! Σορυ αλλα ο τυπος εχει τετοιο κοριτσι διπλα του κ αγναντευει τον οριζοντα;;;;Θα μου αρεσε παντως ενα tattoo στον ωμο της...Αν κ το extension(αν καταλαβα καλα) ειναι περιττο.Κ τα αυτια στον τυπα....(μην περιμενεις λεπτομερες σχολιο στον σχεδιαστικο τομεα απο μενα,δεν ξερω πολλα)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#88 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 July 2008 - 23:22

:burningbe3:Απο τα καλυτερα,iri-chan!!!:burningbe3:

[Nekos this time!!^^]

Και να μην το αλλαξεις μια χαρα ειναι κι αυτο!!

Φοβερη λεπτομερεια,πολυ ωραιες οι εκφρασεις των προσωπων,τα ματια απαιχτα επισης!!

Μ,'αρεσε πολυ και η αντανακλαση του φωτος στα ρουχα και στα μαλλια,την εκανε πολυ ρεαλιστικη!!

Αν αυτη ειναι preview εκδοση δλδ,αντε να δουμε και την original!:cry5:

:riiight:

#89 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 16 July 2008 - 23:54

I liked the last one. Κλασσικά οι σκιές τα σπάνε και οι εκφράσεις είναι πολύ καλές. Όπως είπε και ο Doulis καλύτερο θα ήταν να κοιταζόντουσαν but you are the boss, your choice. Κάτι που με χάλασε λίγο ήταν ότι η κοπελιά είχε πολύ βλεφαρίδα. (νομίζω θες λίγη δουλίτσα σε αυτό)-σπαστικός mode off. Άντε να βάλω και μια βαθμολογία 8,5/10. Περιμένω την ανανεωμένη έκδοση.
Posted Image

#90 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 July 2008 - 23:58

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
@ douli...... Καλε μαλλον καποιος παει να του την κλεψει γι αυτο την εχει σφιχταγκαλιασει και κοιταει προς αλλη κατευθυνση ψιλοαπειλητικα..... Για τα αυτακια θα πω οτι κατι ειδα προσφατα και επηρεαστηκα, οποτε μου κολλησε να τους τα φορεσω και στους δυο....Τατουαζ ειχα βαλει αρχικα αλλα δεν μου αρεσε το πως χτυπαγε για να ειμαι ειλικρινης.....
@ Zoro..... Αrigato zoro kun..... Με εβγαλε λιγο Off αυτο και το ξερεις .... χαιρομαι ομως που το αποτελεσμα το βρισκετε καλο.... Οι Λεπτομερειες με ψιλοφρικαραν γιατι με δυο ατομα που αλληλεπιδρουν μαζευονται υπερβολικα πολλες..... Για τα αυτακια να σημειωθει οτι μοντελο υπηρξε η γατα μου (την οποια ευχαριστω δημοσια για την υπομονη της - παρα το γεγονος οτι μου κατεστρεψε ενα προσχεδιo)..... Μην ανησυχεις δεν θα το αλλαξω πολυ κανα δυο διορθωσουλες μονο τις οποιες αντιληφθηκα μετα το σκαναρισμα.... Οποτε συντομα θα βαλω και το αλλο.
@ Tsintori...... To ειχα σκεφτει και εγω να τους βαλω να κοιταζονται αλλα τοτε αναποφευκτα το ενα απο τα δυο προσωπα δεν θα φαινοταν και το λυπηθηκα να σου πω την αληθεια. Τα ματια γενικα τα αλλαζω ακομη προς το παρον ωσπου να καταληξω σε αυτα τα οποια θα μου ταιριαζουν περισσοτερο....

Edited by iristella, 17 July 2008 - 00:04.