Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#61 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 13:37

Μα γιατί αυτό το παιδί πάντα πρέπει να τρώει τα νυχιά του η μαμά του δεν του είπε ότι είναι κακό:hahaha:? Ωραία είναι και τα 2...και επειδή σήμερα τελειώνω της εξετάσεις και έχω κέφια δεν θα τα κριτικάρω:wooi2:...και απλός θα σου πω να συνεχίσεις έτσι άλλα μην τον ξανακάνεις big foot ένταξη:canthelp::hihi2:?!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 18:56

Εντάξει καλά είναι αλλά κάτι με χαλάει.
Πάντως οι σκιές σου είναι όλα τα λεφτά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 21:40

:oo:Πολύ ωραίο !!! ιδικά ο Light μου άρεσε και οι λεπτομέρειες :wooi2: ! συνέχισε την καλή δουλειά

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από angwolf: 04 Ιούλιος 2008 - 21:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 03:33

Πω φοβερή δουλειά ειδικά στις σκιάσεις παραδέχομαι.

Δε ξέρω γιατί όμως αλλά κάτι δε μου κολλάει καλά στον τρόπο που έκανες τα μάτια :S
Είναι και το μόνο που μου φαίνεται λίγο περίεργο (κάπως σχιστά και μεγάλα φαίνονται στους βολβούς), anyway μη δίνεις και πολύ σημασία συνέχισε έτσι πολύ καλά το πας. :)
Respect ο L έχω να πω. :) (RIP!) :)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#65 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 08:40

Τhanks για τα καλα σας λογια και τις παρατηρησεις παιδια.... Η αληθεια ειναι οτι οι δυο DN χαρακτηρες ειχαν ετοιμαστει εδω και πολλους πολλους μηνες. Για την ακριβεια οταν ειχα πρωτοδει το DN. Kαι μενα καποια πραγματακια δεν μου κολλαγαν γι αυτο δεν τους ειχα ανεβασει μεχρι τωρα... Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν μου αρεσει να αντιγραφω χαρακτηρες και να ακολουθω καποια stanards. Με εκνευριζει γιατι θεωρω οτι κανονικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος στην ζωγραφικη πραγμα το οποιο ισχυει ομως οταν πρεπει να αποδωσεις πιστα κατι.... Προτιμω περισσοτερο αν καποιος χαρακτηρας μου αρεσει πολυ να δανειζομαι τα αγαπημενα μου χαρακτηριστικα και να τα προσαρμοζω σε δικη μου ιδεα....
Τεσπα... Επειδη χτες κατα τις 2 το net μου τα επαιξε και δεν ηξερα τι να κανω επιασα μολυβι και υλοποιησα μια ιδεα που μου ειχε κατσει εδω και καιρο. Βεβαια κατεληξε να μου φαει τον απιστευτο χρονο και να μου κανει τα νευρα κουρελια (στο τσακ εφτασα να το κανω κομματακια) αλλα τελικα το τελειωσα (επιτελους) μετα απο 5 ωρες δουλειας!!! Μεχρι τοτε ηρθε ξανα και το ιντερνετ και ειπα σημερα το πρωι να το ανεβασω (δεν επαιζε χτες μετα απο τοσο στραβωμα).....Περιμενω γνωμες

Spoiler:

#66 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 09:06

:respect:πολυ εντυπωσιακο Stella-dono, πετυχες ωραια τα ματια του και το προσωπο γενικα...
μηπως ειναι ο L σε στιλ Shinigami?

#67 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 09:30

Arigato Gozaimasu sunabouzu-kun...... οχι δεν ειναι ο L, αν και τωρα που το ξαναβλεπω οντως του φερνει λιγο οσον αφορα το Hairstyle (τι να πω εχω αδυναμια στους μελαχρινους με περιεργο μαλλι και μελαγχολικο βλεμμα - guilty as charged)... Τυχαιο ειναι το σκιτσο ... Οργανωνα λιγο τα wallpaper στον υπολογιστη μου και ειδα ενα που ηταν σχετικο με mug shoots που παιρνουν στα αστυνομικα τμηματα. Μου ηρθε ετσι η γενικοτερη ιδεα.... αλλα ο χαρακτηρας δεν εχει σχεση με καποιο anime...

#68 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 10:47

:OMG3:. To τελευταίο ήταν εξαιρετικό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 12:53

Παντως δεν πρεπει να ειναι κ το καλυτερο παιδι αφου τον βλεπω με την καρτελα του καταδικου... (τον χωσανε μεσα γιατι σε ταλαιπωρησε μεχρι να το τελειωσεις??? )(Ειναι κ αυτος υποψηφιο θυμα???? )
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#70 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 15:29

Mου αρέσουν οι φωτοσκιάσεις σου ,δεν μου αρέσει η ανατομία του σώματος των χαρακτήρων .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#71 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 15:49

Sugoi iri-chan!!!!

Αυτος μ'αρεσε πιο πολυ απο τον προηγουμενο!!

Rly Nice!!!

Και φυσικα τον συνδιασες με το "παρανομο" στοιχειο που τοσο σ'αρεσει:hehehe:και ετσι εχουμε τον ιδανικο L!!!:nanana:

Cya!

#72 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 17:33

πολυ ωραιες οι σκιες που κανεις ειδικα αυτο με τη γομα που σβινεις και βαζεισ αυτους τους φοτινους τονους
τωρα το τελευτεο μου φενεται παρα γυρισμενο το κεφαλι σε σχεση με το σωμα του
ομως πολυ πλαστικο σινεχισε ετσι και μερικες εικονες ακομα δν βλαπτουν π.χ. εγω τωρα βρικα αφορμη που εβαλες τη νεα εικονα ~_^
nice
Imagination is the only limit!

#73 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 17:50

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια και για τις παρατηρησεις....
@ Tsintori..... Αrigatou gozaimasu!!!!

@ doulis kun..... Ρε εχω αδυναμια στα κακα παιδια....Μπορει τα καλα αγορια να πηγαινουν στον παραδεισο αλλα τα κακα πανε παντου!!!!

@Zade... Ναι την παλευω προς το παρον την ανατομια ακομη. Που θα παει ομως θα την πετυχω καποια στιγμη.

@ Ζοro kun....... Δεν ειναι ο L XDD........ Aλλα να μου πεις με τετοιο σκαλωμα που εχω φαει με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα λογικο το οτι εστω και υποσυνειδητα βαζω χαρακτηριστικα του oΠου βρω ευκαιρια......

@ Daimonhand,,,,,,,, Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια..... Ναι οντως το κεφαλι εχει κλιση αλλα αυτη η σταση ειναι αυτη που παιρνω εγω πολλες φορες (στο περιπου) Οταν απορω με κατι... Ισως δεν την πετυχα ακριβως αλλα ειπαμε στην ανατομια θελω λιγη δουλεια ακομη...... (και για να προλαβω καποιους που ξερω οτι θα σχολιασουν την ατακα οχι παιδια το κεφαλι μου δεν γυριζει 360 σαν το κοριτσακι απο τον εξορκιστη, προς το παρον μονο τις τηλεκινητικες ικανοτητες εχω αποκτησει και τις νεκρες γλωσσες μπορω και μιλαω)

Εdit....... και ενα καινουριο upload....... ειναι ενα τατουαζ το οποιο μου ζητησε να της φτιαξω μια φιλη μου.... Οι οδηγιες και η εμπνευση ειναι αποκλειστικα της κοπελας και το σχεδιο ηταν αυστηρα κατα παραγγελια....

Spoiler: MATURE CONTENT

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Ιούλιος 2008 - 19:25

#74 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 19:18

SUUUKEEEE:kill4u:

Πραγματικη perfection η φωτο iri-chwan!!!

Ολα,τα φυλλα,τα φτερα,τα μαλλια,οπως και τα υπολοιπα γυναικεια χαρακτηριστικα;) ειναι ολα τρομερα σχεδιασμενα και σιγουρα καταλληλα για tatoo!!

As expected from iri!:gotit:

Δεν ξερω τι σχεδιαζει η φιλη,αλλα αν δεν θελει να το κανει(για να κανει αλλο) χανει σιγουρα!!:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Ιούλιος 2008 - 22:30

#75 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 21:00

Yeah απ' τα καλύτερά σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα