Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#151 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 18:49

Kenny's childhood: ruined :hahaha::deadga6:

και όχι μόνο του Kenny...:frozen:

το πρώτο άνιμε που είδα... θυμάμαι σε κάποια φάση που το έβαζε το Star σε επανάληψη ξύπναγα καλοκαιριάτικα απ τις 6 μην και το χάσω... :nanana: και τελικά τα επεισόδια που ήθελα να δω δεν τα βαλε...:zetsubou: Να 'ναι καλά το youtube, τα είδα εκεί. Πωωω, έβλεπα τα βιντεάκια (το τελευταίο ever επεισόδιο) και έβαλα τα κλάματα (όχι επειδή συγκινήθηκα που θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια, όχι, απλά γιατί είναι συγκινητικό το επεισόδιο... :stubborn:).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 19:40

Τη λάτρευα τη σειρά αυτή! Και σίγουρα δεν υπήρξα ποτέ κοριτσάκι, όσο για "μικρός" χμμ, όταν την έβλεπα ήμουν περίπου 30. :P

H μεταγλώτιση δεν ήταν κακή μεν, για Ελληνική δηλαδή, και η Ματίνα Καρρά είναι πολύ καλή, αλλά άμα έχεις ακούσει την ίδια φωνή σε δεκάδες χαρακτήρες δεκάδων σειρών, τότε κάπου ακούς πια τη Ματίνα Καρρά (και τους λίγους άλλους ηθοποιούς που κάνουν φωνές) και όχι το χαρακτήρα.
Όσο για τη "Φεγγάρω"? No comment!

Anyways, θυμάμαι πως δεν είχα δει κανένα επεισόδιο όταν βρήκα μια εικόνα μιας νεαρής κοπελίτσας με περίεργα "κοτσίδια" που κράταγε μια γατούλα με ένα μισοφέγγαρο στο μέτωπο. Έστειλα την εικόνα (τότε είχαμε modem 14,4 όλοι) σε μια φίλη μου επειδή σκέφτηκα πως ήταν cute και θα της άρεσε, οπότε εκείνη με διαφώτησε για τη σειρά.

Μ'άρεσε ο όλος φάνταζυ κόσμος, τα "μαγικά" στοιχεία που είχε, το "παραμύθι" της σειράς, η Usagi/Bunny/Serena, τα άλλα κορίτσια, ο "μυστήριος" Mamoru (αν και δεν ξέρω τι του βρίσκουν πια όλες), οι γάτες, η πλοκή που ξετυλιγόταν σιγά-σιγά μετά από πολλά "monster of the week" επεισόδια, και φυσικά οι "κακοί"!
Και αργότερα είδα πως δεν ήταν και τόσο "παιδική" με τους διάφορους "υπαινιγμούς" μέσα, με crossdressing ή lesbian χαρακτήρες, όσο κι αν στη δική μας εκδοχή που είδαμε προσπαθούσαν να τα καλύψουν.

Απλά με μάγευε η σειρά αυτή (όπως και πολλά άλλα mahou shoujo manga/anime) και γι'άυτό την αγαπώ ακόμα 15 σχεδόν χρόνια μετά. :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dain: 29 Οκτώβριος 2008 - 19:45

#153 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 00:25

γεια σας παιδια δεν εχω ξαναποσταρει σε αυτο το θρεντ ....αν και επεισης δεν υπηρξα ποτε κοριτσακι το κοντευω να το τελειωσω αυτο το ανιμ ..κυριως με ελκυουν ανιμ με μαγια ήπου προσθετουν το υπρφισικο στοιχειο ..αν και το σειλορ μουν ηταν απο τα πρωτα ανιμ που ειχα δει (στο σταρ λολ) μου αρεσε εβαζε μεσα αρκετα στοιχεια τα οποια "εθιγαν" και τα 2 φυλα και γενικα ειχε ωραια πλοκη.......και συμφωνω ειχε αρκεταας το πω υπονοουμενα αυτο το ανιμ αλλα σαν αγορι επιμενω οτι μ αρεσε πολυ αυτο το ανιμ ειχε λογις πραματα (αν και οτι ανιμ βλεπω μου αρεσει..)λολ

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#154 Harukasailor

Harukasailor

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 17:45

Λοιπόν επειδή έχει γίνει μεγάλος ντόρος γι'αυτό το anime και συγκεκριμένα για το τελευταίο του επεισόδιο στην Ελλάδα θα σας πρότεινα να ρίξετε 1 ματιά σε αυτό που μίλα για για τη Sailor Moon στην Ελλάδα τον Ιούλιο του '98 στις 9:00 το πρωί. Σχόλια καλοδεχούμενα.:chigau:
Sailor Moon επεισΟδιο 200 !!!!!!!

#155 Red Ranger

Red Ranger

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 15:45

Sailor Jupiter με τα χίλια...
I am trouble!!! I AM THE NEO-RED RANGER!!!

#156 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 21:20

Και εγώ usagi ψηφίζω! Μακρά η καλύτερη!
Οι φάτσες της, η παρανοϊκή ζήλια της, οι απίστευτοι καυγάδες με την Rei και την Chibiusa...
Όλα τα λεφτά μιλάμε!
Που θα βρω τέτοια γυναίκα;;;; :nbleed:
(ναι είμαι ανώμαλο διαστροφικό, σας χαλάει; )

Το έχω ξαναγράψει κάπου: κάποτε μία με χώρισε γιατί της είχα πει: "Μοιάζεις με την Sailor Moon". Ακολούθησε επικός καυγάς, και όχι τίποτα άλλο, δεν πρόλαβε να αλλάξει και τα μαλλιά της (ήταν τότε που θα τα έβαφε...). Έκτοτε βέβαια έχω βρει την λύση: Φροντίζω να είναι ξανθιές από νωρίτερα οι γνωριμίες μου :-P

Πάντως η σειρά είναι πολύ καλή: Οι Season 1 και 5 είναι κατά την γνώμη μου οι καλύτερες, ενώ η R και η S έχουν τις στιγμές τους. Αυτήν που δεν χωνεύω με τίποτα, είναι η SS (4η σεζόν). Βασικά είναι η μόνη σεζόν που πραγματικά απευθύνεται μόνο σε κοριτσάκια. Άσε που δεν χωνεύω άντρες που γεννιούνται κερατάδες (Πήγασος).
Η Sailor Moon θεωρώ ότι είναι η τελευταία σειρά που είχε επιτυχία και γυρίστηκε με κλασικό animation.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το Γερμανικό dubbing του RTL2, που έβλεπα δορυφορικά πριν δέκα χρόνια. Είχαν αλλάξει όλο το soundtrack! Το Macht Des Mondes είναι πολύ ωραίο κομμάτι. Techno, με λίγα στοιχεια trance.

Από εκεί και πέρα και τελείως πληροφοριακά:
Για όσους θέλουν να δουν και μια "σκοτεινή" εκδοχή της σειράς, μπορούν να δοκιμάσουν να δουν και την σειρά που είχε βγει στην Ιαπωνία το 2002, την Pretty Guardian Sailor Moon (Bishōjo Senshi Sērā Mūn).

Αυτή η σειρά, μετά από μία μέτρια αρχή, που ανεπιτυχώς προσπαθεί να αντιγράψει το anime, εξελίσσεται τελείως διαφορετικά και απρόσμενα, ακριβώς την στιγμή που πας να την κάνεις drop ως απαράδεκτη! Και από ένα σημείο και ύστερα, γίνεται πραγματικά καλή! Αντικειμενικά, είχε μόνο κάτι σπαστικά από ένα σημείο και ύστερα (μάλλον λόγου low budget ή κακογουστιάς των χορηγών), που αν μπορείς να τα παραβλέψεις, μπορείς να την απολαύσεις, σαν να βλέπεις ένα b-movie δράμα με στοιχεία φαντασίας. Πιθανολογώ, ότι επειδή στην αρχή αυτή η σειρά είχε χαμηλή τηλεθέαση στην Ιαπωνία, αλλά εξασφαλισμένο χορηγό από την αρχή για όλα τα επεισόδιά της, οι σεναριογράφοι από ένα σημείο και ύστερα, κράτησαν μόνο τα ονόματα από την sailor moon και άρχισαν να φτιάχνουν ένα πολύ καλό ρομαντικό και διεστραμένο fairy tale, στο οποίο καταλήγει να γίνεται ενοχλητική η παρουσία των στοιχείων της sailor moon, όπως πχ ο γελείος τρόπος που μεταμορφώνονται σε sailors.
Μιλάμε για πολύ dark καταστάσεις: Δράμα, απαγορευμένοι έρωτες, μοιρολατρία, θάνατοι, ανατροπές... Αυτή η Sailor Moon είναι πραγματικά Η εκδίκηση της ξανθιάς ένα πράγμα.

O λόγος που έκατσα και την είδα (την είχα καιρό κατεβασμένη), ήταν γιατί τυχαία ΔΕΝ ξεκίνησα να την δω από το πρώτο επεισόδιο, αλλά από το 7. Όλες αυτές οι γελοίες παιδικότητες που γίνονται στα πρώτα επεισόδια, με έκαναν πάντα να την κάνω drop και ας μου έλεγαν κάποιοι φίλοι μου φανατικοί με anime, ότι είναι καλή (η πλάκα είναι ότι δεν είναι anime αυτή η σειρά, είναι tokusatsu με ηθοποιούς. Στην αρχή όντως μου φάνηκε και πάλι πολύ παιδικό, αλλά είχε κάποιο χαβαλέ, σε έκανε να γελάσεις. E, από ένα σημείο και ύστερα έχει και σενάριο, και δράμα και - θα τολμίσω να το πω - και καλή ηθοποιία! Ίσως οι συντελεστές της σειράς το πήραν πατριωτικά το θέμα ή απέκτησαν μεγαλύτερη ελευθερία από την μέση της σειράς και ύστερα, δε ξέρω. Πάντως ειδικά τα τελευταία επεισόδια, είναι πολύ καλά!

Πάντως η Dark Mercury αλλά και το fan service της Rei, θα ξυπνήσει οτιδήποτε νεολατρικό πιθανά κρύβετε μέσα σας... Μόνη άσχημη πραγματικά είναι η πρωταγωνίστρα (γιαχ, φτου, κλπ κλπ κλπ). Ίσως θέλανε να την εκδικηθούν οι συντελεστές της σειράς, τι να πω...

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Labrokratis: 20 Φεβρουάριος 2009 - 22:05

#157 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 23:23

καλά Labrokratis έγραψες!
πέθανα στο γέλιο! Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο αλλά είναι
σαν να βλέπεις την sailor moon σαν power rangers!
δεν υπάρχει!
περιμένω να φτάσω στα επόμενα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 13:04

Το Pretty Guardian Sailor Moon δεν είναι παρά μια λαλακία και μισή. Τις γάτες μου τις κάνανε λούτρινες, η Luna
Spoiler:
και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Labrokratis, επέτρεψέ μου να σου πω οτι το PGSM δεν έχει καμια σχέση με το ανιμε γιατί προσπαθεί (το τονίζω, προσπαθεί) να μείνει πιστό στο manga.Με κάποιες αλλαγές βέβαια (
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#159 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:00

Δεν ανέφερα πουθενά ότι το PGSM είναι πιστό στο anime. Έγραψα ότι:

"Αυτή η σειρά, μετά από μία μέτρια αρχή, που ανεπιτυχώς προσπαθεί να αντιγράψει το anime, εξελίσσεται τελείως διαφορετικά και απρόσμενα, ακριβώς την στιγμή που πας να την κάνεις drop ως απαράδεκτη!"

Αν δεν προσπαθούσαν να αντιγράψουν τις μεταμορφώσεις και τις κινήσεις που καθιέρωσε το anime, και τις έκαναν από την αρχή όπως τις "επισπεύδανε" στο τέλος, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι χορογραφίες στις μάχες, το στήσιμο, κλπ, όλα προσπαθούσαν σκηνοθετικά και αισθητικά να ακολουθήσουν το anime. Φυσικά το σενάριο καμία σχέση δεν είχε με το anime. Δε με κατάλαβες μάλλον στο τι εννοούσα.

Συμφωνώ απόλυτα πάντως, ότι η Loona είναι όντως το πλέον σπαστικό και ξεκάρφωτο στην σειρά. Η παρουσία της και μόνο, κατέστρεφε κάθε προσπάθεια να γίνει κάτι στην σειρά, όποτε εμφανίζονταν. Ωστόσο πληροφοριακά και στο anime μεταμορφώνεται μια φορά. Στην ταινία "Hearts In Ice" συγκεκριμένα.

Τώρα περί μπούρδας και εγώ μπούρδα την έλεγα, μέχρι που έτυχε και την είδα όλη. Όπως έγραψα και παραπάνω:

" Όλες αυτές οι γελοίες παιδικότητες που γίνονται στα πρώτα επεισόδια, με έκαναν πάντα να την κάνω drop".

Πιστεύω ότι και εσύ δεν άντεξες ποτέ να την δεις όλη. Για να καταλάβεις το μέγεθος της διαφοράς των πρώτων με των τελευταίων επεισοδίων, έχουν εγκαταλήψει όλες τις μουσικές εισαγωγές, τις μεταμορφώσεις και τα ηλίθια γιούμα που την έκαναν την σειρά κάτι σαν "power rangers για αγοροκόριτσα".

Τελοσπάντων, χαβαλές σειρά είναι, όπου ο Φώσκολος συναντά τους Power Rangers ντύνοντας τους κοριτσάκια. Και κλάμα η κυρία στο τέλος κλπ κλπ κλπ. Μλκιες ή όχι, είναι πως την προσεγγίζεις. Η Kriss επάνω, πέθανε στο γέλιο, γιατί το έπιασε το νόημα. Αν συνεχίσει να την βλέπει, στο τέλος θα πει "για αυτά που είναι, καλή ήταν".

#160 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:20

Όλη την σειρά την έχω δει, και τα special acts. Και δεν μου άρεσε καθόλου. Οι μεταμορφώσεις ήταν...Ειδικά της Venus, που βγαίνανε κάτι μικρά ανθρωπάκια και χορεύανε. Δεν λέω οτι δεν είχε και τα καλά της στοιχεία, προς Θεού. Απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το ανιμε και το φοβερό manga. Όπως είπα, κάποια στοιχεία την έκαναν τελείως απαράδεκτη, και δεν λέω τις μεταμορφώσεις
Spoiler:
Γενικά, το PGSM έχει χαρακτηριστεί από φανς της SM φτηνοπαραγωγή.
Ναι, ξέρω πως η Luna μεταμορφώνεται στην 2ρη ταινία, αλλά δεν έχει καμια σχέση μ' αυτό που βλέπουμε στο PGSM. Στο manga και οι 3 γατες έχουν ανθρώπινη μορφή, αλλά καμιά τους δεν είναι Sailor Senshi (καλά, ο Artemis λίγο δύσκολο θα'ταν να γίνει Sailor έτσι κι αλλιώς)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#161 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:52

Δεν διαφωνούμε σε κάτι :canthelp:
Απλά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι με αυτήν την σειρά, πέρα από τις μεταμορφώσεις και τις άλλες γελοιότητες (με την loona ότι χειρότερο), είναι ότι ενώ περιμένουν να δουν "Sailor Moon", από ένα σημείο και ύστερα βλέπουν κάτι πολύ διαφορετικό.

Όσο για αυτά που ρωτάς:
Spoiler:

Το γράφω και εγώ ότι είναι φτηνοπαραγωγή. Δεν θα μπορούσαμε νομίζω να περιμένουμε και κάτι καλύτερο, για να γίνονταν η σειρά καλύτερη, ήθελε πολύ υψηλότερο budget.
Ωστόσο κάτι άλλο που μας ξενίζει πάλι, είναι και η Ιαπωνική παρουσία. Τα anime τα έχουμε συνηθίσει, να βλέουμε Ιάπωνες τώρα, είναι "κάπως".

Και στην τελική, θέμα γούστου είναι. Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Σίγουρα πάντως θα αρέσει σε περισσότερους, αν το πάρουν απόφαση ότι αυτό που θα δουν δεν έχει σχέση με την sailor moon που γνωρίζουν. Είναι η εκδίκηση της ξανθιάς, όπως προανέφερα. Φοβερός χαβαλές, μην βρεις καμία τέτοια στο δρόμο σου...

#162 LuckyMatina

LuckyMatina

CEID H/Y

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:58

Παιδιά επειδή είμαι καινούρια και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα θέματα, υπάρχει μήπως κανένας που να έχει βρει όλους τους ελληνικούς υπότιτλους ή τους αγγλικούς όλων των κύκλων και των ταινιών της Sailor Moon???!!Έχω κατεβάσει ήδη όλη τη σειρά και τις 3 ταινίες αλλά μου λείπουν μόνο οι υπότιτλοι!!! :colddd:Τους έχω ανάγκη...
Όποιος τους έχει βρει ας γράψει τα sites από τα οποία τα βρήκε....Please...:gotit::gn2:

#163 dreamer_1

dreamer_1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 14:04

Παιδιά επειδή είμαι καινούρια και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα θέματα, υπάρχει μήπως κανένας που να έχει βρει όλους τους ελληνικούς υπότιτλους ή τους αγγλικούς όλων των κύκλων και των ταινιών της Sailor Moon???!!Έχω κατεβάσει ήδη όλη τη σειρά και τις 3 ταινίες αλλά μου λείπουν μόνο οι υπότιτλοι!!! :colddd:Τους έχω ανάγκη...
Όποιος τους έχει βρει ας γράψει τα sites από τα οποία τα βρήκε....Please...:gotit::gn2:

βασικα κι εγω θελω να μου πειτε που μπορω να βρω τις ταινιες και ολες τις season...ειτε με ελληνικους ειτε με αγγλικους υποτιτλους!!!αλλα προτιμω με ελληνικους...τα ψαχνω ομως ολα...εχω βρει μονο την 1η season με αγγλικους υποτιτλους...:nanana: σας παρακαλω πειτε αν ξερει κανεις..τα ψαχνω εδω και 1 χρονο:gotit::gotit::gotit:

(αα και αγαπημενη εννοειτε η sailor jupiter!!!!ερωτας με αυτην....)

#164 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 14:40

Μια καλή αρχή για οτιδήποτε έχει σχέση με sailormoon, είναι το: .: Sailor Moon Center | Angelic Swirl :.
Στο φορουμ τους, συζητάνε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την σειρά.

Για τις σεζόν 2-3-4 και τα έξτρα, η καλύτερη πηγή είναι από αυτούς.
Για τα torrent τους διάβασε αυτό το νήμα: SailorMoonCenter.net :: View topic - #SailorMoonCenter CURRENT BitTorrent Releases
Αν ψάξεις στα θέματά τους, θα βρεις και direct downloads.

Για την πέμπτη σεζόν, η καλύτερη πηγή είναι - για την ώρα: SailorMoon Sailor Stars
Πληροφοριακά, την επεξεργασία των επεισοδίων την κάνει έλληνας! Λείπουν 5 επεισόδια, που λογικά θα τα ολοκληρώσει σε ένα μήνα από τώρα (το Μάϊο 2009, θα έχει ολοκληρώσει όλη την σειρά).

Για την πρώτη σεζόν, η καλύτερη πηγή είναι αυτή: KickAssAnime.org • View topic - [REL] Bishoujo Senshi Sailor Moon 38/46 [KAA]
Λείπουν και εδώ κάποια τελευταία επεισόδια, κατέβασέ τα από τους SMC

Τέλος, για την Sailormoon στα ελληνικά (με επεξεργασμένο ήχο, διορθωμένη εικόνα, κλπ), δες το Wings Of Destiny - Fly away with us...

Πάλι για την 5 σεζόν, και οι live evil είχαν κάνει τα πέντε πρώτα επεισόδια, με ήχο ΑC3 δική τους ενασύνθεσης! Ωστόσο δεν υπάρχει torrent seeding για αυτά τα επεισόδια, τα οποία δε τα έχω ούτε και εγώ.

Με την δύναμη του φεγγαριού, καλή μεταφόρτωση!

#165 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 17:55

Εγώ θυμάμαι είχα διαβάσει το μικρό manga Sailor V όπου πρωταγωνιστρια ηταν αρχικά η Sailor Venus με τον Αρτέμη τη γάτα, πριν καθιερωθει το manga με τη Sailor Moon.

Βασικά αυτή ήταν η αρχική πρόθεση της σχεδιάστριας. Η Sailor Venus να κυνηγά εγκληματίες και ληστές και ούτε να μάχεται με τέρατα, ούτε να καταντά σαπουνόπερα με 200 επεισόδια. Μου άρεσε περισσότερο αυτό το manga.

Πάντως ηταν η τελευταια αξιοπρεπης σειρα στην τηλεοραση. Τελευταια φορα πριν λιγα χρονια προβαλλε το ΣΤΑΡ το πρωι καποια επεισοδια. Ακομα και τοτε που ξαναειδα λιγο απο την πρωτη σαιζον μου φανηκε αρκετα καλη και λιγο μυστηριωδεις για πρωινη παιδικη σειρα. Τωρα βεβαια που να την ξαναπροβαλλουν.