Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Posted 09 December 2009 - 09:14
Ουτε κ εγω ειχα καταφερει να δω ολες τις σεζον..νομιζο οτι εχασα την προτελευταια....τεταρτη ηταν? Παντως την τελευταια την ειδα....ωραιο σεναριο ειχε...αλλα γαι αλλη μια φορα φανηκε (και ειδικαι στο τελευταιο τελευταιο επεισοδιο) ποσο μα ποσο αχρηστη ειναι η Ουσαγκι!!!!!
καλα η δε επικη ατακα στα ελληνικα (στο τελευταιο αν δεν κανω λαθος επισοδιο) που λεει η Ουσαγκι...: "Το φως......ηρθε..." με εκανε να κυλιεμαι στο πατωμα απο τα γελια!!!!
(μηπως ειμαι κακια??)

Posted 09 December 2009 - 11:05

Posted 09 December 2009 - 13:08
Ας μου απαντήσει κάποιος τί είναι πιο ώριμο?Να βλέπεις sailor moon ή να παίζεις playstaton?Έλεος..............Τελικά οι τύποι είναι μάλλον 'δάσκαλε που εδίδασκες'....
σου εχω την τελεια απαντηση!! πολλοι παιζουν πλειστεισιον και κυριως οι "αντρες"....και πολλοι απο αυτους παιζουν παιχνιδια ανιεμ χωρις καν να το ξερουν!!! την επομενη φορα που θα σ πει καποιος κατι σφυριξε τουσ το αυτο....
"αντε παιξε το Ναρουτο σου παιδι μου και ασε μας εμας...!!":himitsu:

Posted 09 December 2009 - 14:26
εδώ η ερτ και τα ιδιωτικά βαζουν καρτουν 10 το βραδυ με διαφημισεις παιχνιδιων, μεχρι και βιντεοκλιπ ποπ τραγουδιστων. Αν θεωρουν τα πλεον κυνικα καναλια πως τα παιδια μπορουν να ξενυχταν μπροστα στην τηλεοραση με τους γονεις τους, αναγκαζοντας τους να τους αγορασουν τα διαφημιζομενα παιχνιδια, θα πρεπει επισης να θεωρουν και τους ενηλικες ως σημαντικους τηλεθεατες, βεβαια για κανεναν αλλο λογο εκτος αυτον του καταναλωτη. Και αναρωτιεμαι αν δε θα ταν προτιμοτερη εκεινη την ώρα η προβολη μιας mαhου shοjο σειρας παρα τσιδιαστατες μπαρμπι και νεραιδες
Posted 09 December 2009 - 15:25

Posted 09 December 2009 - 17:05

Posted 26 December 2009 - 22:40
Παιδιά τι να πώ???Η sailor moon είναι απλά θε'ι'κή!!!!!Την έβλεπα στο δημοτικό και έχω φάει κόλλημα που κρατάει μέχρι σήμερα...!!!!Οι περισσότεροι με κορο'ι'δεύουν γιατί είναι το logo μου παντού!Την ξαναβάλανε πριν 5-6 χρόνια στο star αλλά εκτός από το οτι φάγανε κύκλους , η μεταγλώττιση δεν ήταν τόσο καλή όσο στον ant1 .Κρίμα...Να φανταστείτε ξύπναγα πριν τις πανελλήνιες και την έβλεπα αντι να διαβάζω....Ωστόσο , στα περισσότερα downloads που έχς ψάξει ποτέ δεν βρίσκω όλα τα επισόδεια, μονίμως λείπει κάποιο.Θα ήθελα πολύ να ξαναπαιχτεί, μεχρι που είχα σκεφτεί να πάρω τηλ στο κανάλι να την ξαναβάλουν!
Παντώς τα anime που βάζει τώρα η τηλεόραση είναι αίσχος.....έχουν χαλάσει εντελώς...Πού είναι το τιμημένο junior's tv οεο???
raven princess (είμαστε και στην ίδια σχολή) εμένα να δείς πόσο με κοροιδεύει ο αδερφος μου.............αλλά εγώ ως ανώτερη δίνω τόπο στην οργή! Άλλωστε μια και μοναδική είναι η sailor mοοn έτσι???
Φίλη μ καλή,επιτέλους βρίκα μια ισάξια sm otaku και μπορώ να σου πω πως κι εγω τα ίδια πέρασα στο δημοτικό(το δούλεμα αλλα για μένα ''τιμη και δόξα)lol..μέχρι τώρα(ΤΕΙ κατάσταση)..
Επίσης είχα φάει το ιδιο τρελλό κόλλημα με τη σειρά και οτι έβρισκα στο νετ το κατέβαζα!!!απο σειρά μέχρι παιχνίδια(μ'εχει βοηθήσει και ένας πολύ καλός μ φίλος και τον ευχαριστώ πολυ)...
αν σε βοηθήσει αυτο,βρήκα μια σελίδα στο νετ που ανέβάζει μια κοπέλα όλα της sm μεταγλωτισμένα στα ελληνικα!!!για more info στειλε μ pm,η όποιος άλλος επιθυμεί
Θα χαρώ πολύ να εποικοινωνίσουμε μιας που πιστεύω εχουμε το ιδιο τρελό πάθος για την sm!!!

Posted 02 February 2010 - 23:42

Posted 28 February 2010 - 21:02

Posted 01 March 2010 - 00:03

Posted 01 March 2010 - 19:53
οφειλω να ομολογησω οτι για τις ιδεες του το συγκεκριμενο ανιμε (λεσβιες, ομοφυλοφιλοι κτλ) ηταν πολυυυυυ μπροστα γαι την εποχη του....δεν ειναι τυχαιο που το ΣΤΑΡ και ο ΑΝΤ1 ειχαν σταματησει την μεταδοση του απο ενα σημειο και μετα......
εμ, σου λένε ποιος ο λογος να πληρωνουμε τοσα λεφτα και για μεταγλωττισεις για αυτα τα θεματα, ενω μας βγαινουν πολυ φθηνοτερα και uncensored στις μεσημεριατικες εκπομπες;
Posted 17 March 2010 - 00:03

Posted 15 December 2010 - 00:04
εμ, κατι θα ξερει για το ιταλικο κοινο για να το λεει
Toei Animation’s Kanji Kazahaya told Global License: “We are certain that strategically Italy is the ideal country to initiate a global re-launch of the classic Japanese animated series such as Sailor Moon. The Italian public has traditionally been passionate about anime.”
Posted 15 December 2010 - 00:14
οφειλω να ομολογησω οτι για τις ιδεες του το συγκεκριμενο ανιμε (λεσβιες, ομοφυλοφιλοι κτλ) ηταν πολυυυυυ μπροστα γαι την εποχη του....δεν ειναι τυχαιο που το ΣΤΑΡ και ο ΑΝΤ1 ειχαν σταματησει την μεταδοση του απο ενα σημειο και μετα......
O ANT1 δεν είχε βάλει μία φορά όλες τις σεζόν;
Το ΣΤΑΡ απλά ποτέ δεν αγόρασε όλα τα επεισόδια αν θυμάμαι καλά. Νομίζω μάλιστα ότι έδειχνε σε λούπα για χρόνια τις πρώτες 4ες σεζόν περίπου.
Posted 15 December 2010 - 00:17