Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Poll: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 member(s) have cast votes)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 votes [28.76%] - View)

Percentage of vote: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 votes [12.42%] - View)

Percentage of vote: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 votes [8.50%] - View)

Percentage of vote: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 votes [13.73%] - View)

Percentage of vote: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 votes [4.58%] - View)

Percentage of vote: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 votes [3.92%] - View)

Percentage of vote: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 votes [5.88%] - View)

Percentage of vote: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 votes [4.58%] - View)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 votes [4.58%] - View)

Vote Guests cannot vote

#121 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 August 2008 - 12:10

Α, και giota83, είμαι η Hikari-sama, όχι ο Hikari-sama:drink:

:ureshii:Εχχμμμ....σορρυ, λαθος. :ureshii:

#122 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 August 2008 - 12:11

Ε, σιγά τώρα, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε :bath:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#123 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 August 2008 - 17:21

Βασικά γι'αυτά που ειπώθηκαν πριν όπως είπε και η Gaia η Haruka δεν είναι άντρας είναι όμως λεσβία το ίδιο και η Michiru.Απλώς η Haruka είναι πιο ανδροπρεπής απο την Michiru τουλάχιστον εμφανισιακά!

Πάντως και η Michiru δεν είναι τόσο αθώα όσο φένεται!Πολλές φορές είναι πολλύ πικάντικη με άλλες κοπέλες
Posted Image

#124 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 August 2008 - 17:25

Βασικά, στο θέμα Hakura - Michiru δείτε αυτό το βίντεο. Βοηθάει αρκετά στο θέμα.

προσοχή, έχει σπόιλερς για τη σειρά

Spoiler:

Posted Image

#125 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 August 2008 - 17:42

Aαααχ, τι μου θύμησες τώρα, την πατάτα που έκαναν οι Αμερικάνοι στο dub:oo: Ακούς εκεί ξαδέλφες...ΕΛΕΟΣ !! Και Ichigo, μπορείς please να μου θυμήσεις πότε η Michi φλέρταρε με άλλη κοπέλα ? Εγώ την θυμάμαι να φλερτάρει ελαφρώς τον Seyia (του ζήτησε να ξεκουμπώσει το φουστάνi της) και στο manga τον Mamoru
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#126 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 22 August 2008 - 18:01

Aαααχ, τι μου θύμησες τώρα, την πατάτα που έκαναν οι Αμερικάνοι στο dub:oo: Ακούς εκεί ξαδέλφες...ΕΛΕΟΣ !! Και Ichigo, μπορείς please να μου θυμήσεις πότε η Michi φλέρταρε με άλλη κοπέλα ? Εγώ την θυμάμαι να φλερτάρει ελαφρώς τον Seyia (του ζήτησε να ξεκουμπώσει το φουστάνi της) και στο manga τον Mamoru

Να σαι καλα Πυραμιδακο για το βιντεο..... απλα μας ξαναθυμισες ποσο τις αγαπαμε.:nod2:
Νομιζω οτι ειχε γινει κατασταση με την Αμι, στο επεισοδιο που κανουν αγωνα στη πισινα...
Οντως ομως με ποιες αλλες ηταν πικαντικη?

Spoiler:

#127 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 August 2008 - 18:10

Ουπς sorry παιδιά μπέρδεψα τον Seyia για γυναίκα!

Gomen :nod:
Posted Image

#128 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 August 2008 - 18:46

Oυσιαστικά κορίτσι είναι ο/η Seyia αφού η πραγματική της μορφή είναι η Star Fighter, αλλά μάλλον δεν πιάνεται, γιατί η Michi δεν το ήξερε.

#129 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 22 August 2008 - 18:49

Παντως ενα εχω να πω.... τι προσπαθουσαν να πουν με αυτες τις τρελες αλλαγες φυλων των Starlights?? Δεν μπορουσαν να τις διαλεξουν ενα φυλο τουλαχιστον?:frozen:

#130 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 August 2008 - 19:20

Να μια εξήγηση: Το anime τελείωσε πριν το manga, και έτσι η παραγωγή δεν ήξερε τι είχε αποφασίσει η Naoko Takeuchi (η mangaka) σχετικά με το φύλο των Starlights, γι'αυτό τις έκαναν...όπως τις έκαναν τέλος πάντων !! Η Νaoko πάντως τσαντίστηκε με αυτή την αλλαγή.

#131 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 23 August 2008 - 10:51

Ναι , η Ναόκο είπε ότι η Haruka ήταν πάντα κορίτσι, όμως εμένα κάτι μου λέει ότι στην αρχή την προόριζε για αγόρι. Δεστε εδώ το σχέδιο-έχει πολλές ανδρικές γωνίες το πρόσωπό της όπως του Mamoru και οι αναλογίες του σώματος μοιάζουν ανδρικές

Posted Image

όσο για το "άνδρας και γυναίκα"

Edited by ayame, 23 August 2008 - 10:58.

Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#132 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 August 2008 - 12:46

E, δε γίνεται, σε όλους μας άρεσε η σειρά επειδή ακριβώς είχε όλα αυτά τα gender bender. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για πολλά άλλα ανιμέ όπως το card captor Sakura και το Ouran Host Club. Αυτό λέει πολλά για το τι τραβάει τον κόσμο. Και όπως λέει και το Demotivation Poster: ANIME! Because Walt Disney doesn't show this kind of shit.

#133 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 23 August 2008 - 15:31

Ayame, η εικόνα που πόσταρες είναι απ'το 3ο Artbook, σωστά ? Υπάρχει ένα site με όλα τα Artbookς, με σχόλια απ'την Naoko για κάθε εικόνα, και στην συγκεκριμένη γράφει πως δεν της αρέσει, ακριβώς επειδή η Haruka μοιάζει πολύ με άντρα. Πάντως, όταν την πρωτοείδα στο manga, νόμιζα πως ο Mamoru έβαψε ξανθά τα μαλλιά του:hahaha:

#134 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 23 August 2008 - 20:05

αχ ειναι η αγαπημένη μου.......μμμμ τι να ψηφισω που μ αρεσουν ολες???θα ψηφισω sailor venus μια που ειμαστε συνονοματες.....:gotit:

#135 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 August 2008 - 01:12

Για όποιον θέλει να δει την σειρά και βαριέται να την κατεβάσει υπάρχει στο veoh ολόκληρη οπότε ρίναι μια ακλή λύση γι'αυτούς κυρίως που έχουν χαμηλές ταχύτητες
Posted Image