Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#166 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 11:37

Αυτη ειναι κανονικά η Sailor V. Να εχει πλακα.

Posted Image

#167 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 11:49

Και εγώ usagi ψηφίζω! Μακρά η καλύτερη!
Οι φάτσες της, η παρανοϊκή ζήλια της, οι απίστευτοι καυγάδες με την Rei και την Chibiusa...
Όλα τα λεφτά μιλάμε!
Που θα βρω τέτοια γυναίκα;;;; :nbleed:
(ναι είμαι ανώμαλο διαστροφικό, σας χαλάει; )

Το έχω ξαναγράψει κάπου: κάποτε μία με χώρισε γιατί της είχα πει: "Μοιάζεις με την Sailor Moon". Ακολούθησε επικός καυγάς, και όχι τίποτα άλλο, δεν πρόλαβε να αλλάξει και τα μαλλιά της (ήταν τότε που θα τα έβαφε...). Έκτοτε βέβαια έχω βρει την λύση: Φροντίζω να είναι ξανθιές από νωρίτερα οι γνωριμίες μου :-P

Πάντως η σειρά είναι πολύ καλή: Οι Season 1 και 5 είναι κατά την γνώμη μου οι καλύτερες, ενώ η R και η S έχουν τις στιγμές τους. Αυτήν που δεν χωνεύω με τίποτα, είναι η SS (4η σεζόν). Βασικά είναι η μόνη σεζόν που πραγματικά απευθύνεται μόνο σε κοριτσάκια. Άσε που δεν χωνεύω άντρες που γεννιούνται κερατάδες (Πήγασος).
Η Sailor Moon θεωρώ ότι είναι η τελευταία σειρά που είχε επιτυχία και γυρίστηκε με κλασικό animation.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το Γερμανικό dubbing του RTL2, που έβλεπα δορυφορικά πριν δέκα χρόνια. Είχαν αλλάξει όλο το soundtrack! Το Macht Des Mondes είναι πολύ ωραίο κομμάτι. Techno, με λίγα στοιχεια trance.

Από εκεί και πέρα και τελείως πληροφοριακά:
Για όσους θέλουν να δουν και μια "σκοτεινή" εκδοχή της σειράς, μπορούν να δοκιμάσουν να δουν και την σειρά που είχε βγει στην Ιαπωνία το 2002, την Pretty Guardian Sailor Moon (Bishōjo Senshi Sērā Mūn).

Αυτή η σειρά, μετά από μία μέτρια αρχή, που ανεπιτυχώς προσπαθεί να αντιγράψει το anime, εξελίσσεται τελείως διαφορετικά και απρόσμενα, ακριβώς την στιγμή που πας να την κάνεις drop ως απαράδεκτη! Και από ένα σημείο και ύστερα, γίνεται πραγματικά καλή! Αντικειμενικά, είχε μόνο κάτι σπαστικά από ένα σημείο και ύστερα (μάλλον λόγου low budget ή κακογουστιάς των χορηγών), που αν μπορείς να τα παραβλέψεις, μπορείς να την απολαύσεις, σαν να βλέπεις ένα b-movie δράμα με στοιχεία φαντασίας. Πιθανολογώ, ότι επειδή στην αρχή αυτή η σειρά είχε χαμηλή τηλεθέαση στην Ιαπωνία, αλλά εξασφαλισμένο χορηγό από την αρχή για όλα τα επεισόδιά της, οι σεναριογράφοι από ένα σημείο και ύστερα, κράτησαν μόνο τα ονόματα από την sailor moon και άρχισαν να φτιάχνουν ένα πολύ καλό ρομαντικό και διεστραμένο fairy tale, στο οποίο καταλήγει να γίνεται ενοχλητική η παρουσία των στοιχείων της sailor moon, όπως πχ ο γελείος τρόπος που μεταμορφώνονται σε sailors.
Μιλάμε για πολύ dark καταστάσεις: Δράμα, απαγορευμένοι έρωτες, μοιρολατρία, θάνατοι, ανατροπές... Αυτή η Sailor Moon είναι πραγματικά Η εκδίκηση της ξανθιάς ένα πράγμα.

O λόγος που έκατσα και την είδα (την είχα καιρό κατεβασμένη), ήταν γιατί τυχαία ΔΕΝ ξεκίνησα να την δω από το πρώτο επεισόδιο, αλλά από το 7. Όλες αυτές οι γελοίες παιδικότητες που γίνονται στα πρώτα επεισόδια, με έκαναν πάντα να την κάνω drop και ας μου έλεγαν κάποιοι φίλοι μου φανατικοί με anime, ότι είναι καλή (η πλάκα είναι ότι δεν είναι anime αυτή η σειρά, είναι tokusatsu με ηθοποιούς. Στην αρχή όντως μου φάνηκε και πάλι πολύ παιδικό, αλλά είχε κάποιο χαβαλέ, σε έκανε να γελάσεις. E, από ένα σημείο και ύστερα έχει και σενάριο, και δράμα και - θα τολμίσω να το πω - και καλή ηθοποιία! Ίσως οι συντελεστές της σειράς το πήραν πατριωτικά το θέμα ή απέκτησαν μεγαλύτερη ελευθερία από την μέση της σειράς και ύστερα, δε ξέρω. Πάντως ειδικά τα τελευταία επεισόδια, είναι πολύ καλά!

Πάντως η Dark Mercury αλλά και το fan service της Rei, θα ξυπνήσει οτιδήποτε νεολατρικό πιθανά κρύβετε μέσα σας... Μόνη άσχημη πραγματικά είναι η πρωταγωνίστρα (γιαχ, φτου, κλπ κλπ κλπ). Ίσως θέλανε να την εκδικηθούν οι συντελεστές της σειράς, τι να πω...

Spoiler:

Thats a thing you dont see everyday!!!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 11:59

Χαχαχαχα, μιά φορά πριν καιρό το είχα διαβάσει και τώρα που μου το θύμησες, θα ξαναπάω να το διαβάσω!

Το torrent για να το κατεβάσουν όσοι ενδιαφέρονται, είναι το:

http://www.sailormooncenter.net/bittorrents/Sailor_V_Complete_Manga_%5Bscanlated_in_English%5D.zip.torrent

Γενικά, έχει υποθεί και από άλλους γνώστες, ότι η Sailor Moon ξεκίνησε (και έως ένα σημείο παρέμεινε) ως σάτιρα για τα ηλίθια anime της τότε εποχής (1988-1992). Ωστόσο είχε τόση επιτυχία και τέτοια δυναμική, που τελικά έμελλε να γίνει μία από τις εμπορικότερες σειρές anime όλων των εποχών! Και στηρίζεται και σε ελληνικό μύθο.
Είναι επίσης και από τις τελευταίες επιτυχημένες τηλεσειρές anime, χωρίς CGI.
Η πλάκα είναι ότι αρκετά από τα επεισόδια αυτής της σειράς, είναι πολύ καλά σε σενάριο, δράση και νόημα. Φυσικά, έχουν προηγηθεί δεκάδες άλλα παντελώς ηλίθια και αφελή. Ισως βασικά και εκει να είναι η επιτυχία της σειράς: Στις ισορροπίες. Όλοι μπορούν να βρουν κάτι που να τους αρέσει στην sailormoon, αρκεί να μην είναι προκαταλημένοι απέναντι της, λόγω των στερεοτυπικών κομπλεξισμών που ατυχώς διέπουν.
Τα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν πάντως, είναι επικά. Απορώ πως δε τα έκαναν ποτέ σε μορφή ταινίας.

#169 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 12:33

τα έχω όλα σε βιντεοκασέτες!!ας είναι καλά η αδερφή μου που τα έγραφε!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Arya_Stark

Arya_Stark

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 20:54

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα posts, αλλά ήθελα να πω και εγω για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ sailor moon!

Πρώτα απ'όλα να συγχαρώ τον τυπά που εφτιξε το thread, γιατί ετοιμαζόμουν να φτιάξω εγω, αλλά μετά το έψαξα...και... :canthelp: ....(ειμαι καινούργια στο φόρουμ... :wooi2:)

Είναι το πρώτο anime που παρακολούθησα και παραμένει το αγαπημένο μου!!!!! Αυτο για πολούς λόγους: χαρακτήρες, ιστορία, μουσική, σχέδια....
Βεβαια, δεν είδα καθόλου απο τον ΑΝΤ1, ενώ απο το ΣΤΑΡ λίγα...
Γενικά έχω δει τη σειρά από ιταλικά κανάλια mediaset (italia1 ...κλπ... από κεραία ) και η αλήθεια είναι οτι συνήθησα τους χαρακτήρες με τις ιταλικές φωνές ,... (οι ιταλοί φημίζονται για εκπληκτικεσ μεταγλωτίσεις γενικα :gotit:).
Η αγαπημένη μου είναι η Μπάνι(sailor moon). Αλλα οντως θα συμφωνήσω κ με άλλες κοπέλες στο ότι ο Μαμόρου ήταν και ο δικός μου πρώτος έρωτας :blush2: χαχαχα...

Να ρωτήσω κάτι, η κοπελιά που κάνει την sailor moon στην ελληνική μεταγλώτιση, δεν ειναι η ίδια που έκανε την Μaria la del barrio sol? (από τις μεξικάνικες :hahaha:)

#171 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 20:15

Την φωνή της Sailormoon, όπως και της Candy Candy παλαιότερα, την προσφέρει η Ματίνα Καρά.

Posted Image

(την φώτο την βρήκα στο διαδίκτυο από αντίστοιχο θέμα σε άλλο φορουμ)

Εδώ μια συνέντευξή της στον Ant1
http://www.youtube.com/watch?v=pRTF87JmaDA

#172 denvertz007

denvertz007

Anime Newbie

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 20:51

Για οσους δεν το ξερουν αυτο,απο το 1997,οι μεγαλοπαραγωγοι του Χολλιγουντ,εχουν παρει τα πνευματικα δικαιωματα της σειρας,να την κανουν ταινια.

Εντάξη, όλοι γνωρίζετε αυτή την σειρά η οποία είχε έρθει και στην Ελλάδα!Σίγουρα το sailor moon είναι ένα anime το οποίο δεν έχει εκπληκτικές μάχες όπως τα shonen anime και σίγουρα σε κάποιους θα φανεί βαρετό και δικαιολογιμένα πολλύ κοριτσίστικο και παιδικό!Συμφωνώ όμως η σειρά θεωρώ πως ήταν σταθμός για τα anime καθώς είχε αξιομνημόνευτους χαρακτήρες,ωραία μουσική αλλά και κάποιες προχοριμένες ιδέες για την εποχή του που δεν το κάνουν και τόσο αθώο!Όσοι έχουν δει την σειρά στα Ιαπονικά θα καταλάβουν
τι εννοώ!
Ενά thread προς τιμήν αυτού του anime παρά τους όχι και τόσο πολλούς Έλληνες fans καλό είναι να υπάρχει!

200 επεισοδια συν 7 συμπληρωματικα,και 3 ταινιες.Αυτα ξεχασες να τα αναφερεις.

Διακόσια επισόδεια παρακαλώ!:knock-knock:
Ναι όντως είναι μεγάλη σειρά αλλά αξλιζει τον ΄κοπο κόπο να την ξαναπιάσεις εφόσον σου άρεσε όταν την έβλεπες παλιά!
Οσο γαι το κατέβασμα των επισοδείων δεν είναι κάτι!
Κατεβαίνουν γρήγορα!Σε μια βδομάδα όλα!
Όποιος θέλει μπορώ να seedάρω κιόλας!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 31 Αύγουστος 2009 - 12:10
merged

#173 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 15:02

Παιδια εχω αρχισει απο το καλοκαιρι και το ξαναβλεπω και να το ολοκληρωσω γιατι δεν το προλαβα ολο στην τηλεοραση και εχω πορωθει!!!!!!!!! ο αδερφος μου κλασικα με κοροιδευει αλλα τωρα θυμαμαι ποσο πολυ μου αρεσε οταν ημουν μικρη!!!!Σιγα σιγα θα το τελειωσω!!!!!!!Το αγαπημενο μου ανιμε EVER!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#174 -Δαναη-

-Δαναη-

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 12:32

Πω πω...εχω μεινει αφωνη θυμιζει πολλα...:if:
Αμα το ξανα εβαζαν...δεν θα περιμενα την ωρα να αρχισει.

#175 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 22:23

Η ελληνική οπως και η αγγλική version είναι κάπως κομμένες (πολιτικώς ορθές)!
Καλύτερα κατέβασε την jap version...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 15:49

Η ελληνική οπως και η αγγλική version είναι κάπως κομμένες (πολιτικώς ορθές)!
Καλύτερα κατέβασε την jap version...

Όντως! η αγγλικη εκδοχη οσον αφορα το voice acting ειναι εποιικως απαραδεκτη ,ασε που ο zoisite εγινε "η zoisite" επειδη ηταν γκει ! αμαν οι ομοφοβικοι μας μαραναν!
αν κ σιγουρα αντικειμενικα υπαρχουν καλυτερες σειρες ειναι κ θα ειναι η αγαπημενη μου
εννοειται οτι οταν ημουν πιτσιρικι ημουν τρελαμενο με τους χαρακτηρες κ το ολο στορι μαγεια-romance - girl power,συμπαθουσα ακομη κ τους κακους....καποιους τουλαχιστον.... νομιζω οτι σε καποιους εκτος απτην κακη πλευρα εδειχνε κ μια ευαισθητη ή "παιχνιδιαρικη" κ αυτο τους εκανε αγαπητους πχ ο zoisite που χε αδυναμια στον kunzite
οσο για αγαπημενο χαρακτηρα ψηφιζω rei ,μαρεζε αυτο το 'διπολικο' που'χει, προστατευτικη αλλα ανταγωνιστικη ,σοβαρη αλλα ματαιοδοξη ...
οταν εβαλα internet ( πριν 2 χρ δλδ:P) το πρωτο που κανα ηταν να ξαναδω τη σειρα αυτη! τετοιο απωθημενο μουχε αφησει !

#177 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 02:46

Ευχαριστα νεα για ολους τους φαν!

Το 2011,και συγκεκριμενα στις 6 Δεκεμβριου,η sailor moon γινεται 20 ετων!Η αγαπημενη μας σειρα γινεται 20 ετων!

Και για να γιορτασουν αυτο το γεγονος,στην Ιαπωνια,αρχισε η επαναπροβολη της σειρας (ναι ναι,καλα ακουσατε!) στο δορυφορικο ιαπωνικο καναλι animax.Kαι ετοιμαζονται την ιδια στιγμη διαφορα dvd sets της σειρας,που θα ειναι limited edition,και καθε ενα απο αυτα θα εχει πολλα επεισοδια της σειρας μαζι.

Posted Image

Εμεις στην Ελλαδα,ας φαμε...μακαροναδα,καθως αυτοι θα τρωνε με χρυσα κουταλια την σειρα :P (να πω ακομα,οτι η σειρα,στην Ιαπωνια,προβαλεται απο το καναλι που ανεφερα 3 φορες την ημερα!Και καθε προβολη εχει διαφορετικο επεισοδιο)

Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#178 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 20:51

Αυτα ειναι!!!!Οχι σαν και εμας εδω που θα παρουμε χαμπαρι τι γινεται κατοπιν εορτης!!!!Να σαι καλα Satisfaction για τη ενημερωση!!!!Το τελειωσα και λυπαμαι γι'αυτο!!!!Θελω κι αλλο!!!!:run: Παρολα τα 200 επεισοδια δεν βαρεθηκα ουτε στιγμη και στο τελος....μας τελειωσαν τα μυξομαντηλα!!!!!!:nanteee::cry5:Κι εγω ομολογουμενως τα εχασα με τις Starlights αλλα ευτυχως ξεμπερδευτηκα!!!Αχ μακαρι να ηταν αντρας η/ο Seiya!!!!:nbleed::nbleed:Εναν τετοιο θελω και μετα τιποτα αλλο!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#179 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 21:06

Εμενα προσωπικα μ αρεσει το ελληνικο το λεω αυτο επειδη εκαναν καλη δουλεια κατα την γνωμη μ.Θυμαμαι που καθομουνα με την θεια μου κ το βλεπαμε, ηταν πραγματικα ενα τελειο ανιμε που ηταν σταθμος γ την εποχη κυριως τον ανιμε(θυμαμαι τα παιδικα μ χρονια κ κλαιω :awww:).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 sailor mercury

sailor mercury

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2009 - 00:42

Παιδιά τι να πώ???Η sailor moon είναι απλά θε'ι'κή!!!!!Την έβλεπα στο δημοτικό και έχω φάει κόλλημα που κρατάει μέχρι σήμερα...!!!!Οι περισσότεροι με κορο'ι'δεύουν γιατί είναι το logo μου παντού!Την ξαναβάλανε πριν 5-6 χρόνια στο star αλλά εκτός από το οτι φάγανε κύκλους , η μεταγλώττιση δεν ήταν τόσο καλή όσο στον ant1 .Κρίμα...Να φανταστείτε ξύπναγα πριν τις πανελλήνιες και την έβλεπα αντι να διαβάζω....Ωστόσο , στα περισσότερα downloads που έχς ψάξει ποτέ δεν βρίσκω όλα τα επισόδεια, μονίμως λείπει κάποιο.Θα ήθελα πολύ να ξαναπαιχτεί, μεχρι που είχα σκεφτεί να πάρω τηλ στο κανάλι να την ξαναβάλουν!:blingeye2:Παντώς τα anime που βάζει τώρα η τηλεόραση είναι αίσχος.....έχουν χαλάσει εντελώς...Πού είναι το τιμημένο junior's tv οεο???:cry5:

raven princess (είμαστε και στην ίδια σχολή) εμένα να δείς πόσο με κοροιδεύει ο αδερφος μου.............αλλά εγώ ως ανώτερη δίνω τόπο στην οργή! Άλλωστε μια και μοναδική είναι η sailor mοοn έτσι???:joyful:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 09 Δεκέμβριος 2009 - 18:03
merged