Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1711 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 June 2020 - 16:38

Ε θεωρητικά θα σου κάνει upscale και smooth filtering στα γραφικά για να μην βλέπεις τα pixel αλλά soft επιφάνειες. Κοίτα εγώ θα θελα να παίξω κανά παλιότερο αλλά σίγουρα θα σου ζητάει original copy, είτε φυσικό είτε digital, ε που δεν έχω. :)
rsrGbGx.gif

#1712 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 11 June 2020 - 16:43

υπαρχειχ περιπτωση να τα ξαναβρηκε ο κοτζιμα με κοναμι και να βγαλουν το PT?


wdasa.png


#1713 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 June 2020 - 16:46

εδω το twitch καναλι για το event  
https://www.twitch.tv/playstation


και εδω για οσους θελουν να τω δουν μεσα απο youtube

Youtube Video

 

  • Το event θα έχει διάρκεια μιας ώρας.
  • Επειδή το προσωπικό της Sony εργάζεται από το σπίτι, η μετάδοση θα γίνει σε 1080p και 30FPS. Τα trailers των παιχνιδιών θα αναρτηθούν στη συνέχεια σε 4K ανάλυση για να πάρετε μια καλύτερη γεύση από τις δυνατότητες της κονσόλας.
  • Η Sony προτείνει να δείτε το σόου με ακουστικά, καθώς έχει κάνει μερικά “κόλπα” με τον ήχο.
  • Η εταιρία υπόσχεται πως αυτό θα είναι το πρώτο από τα events που θα ακολουθήσουν.

                                                                       


#1714 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 June 2020 - 22:02

Έλα ξεκίνησε, άντε να δούμε αλλά για τιμή και πως θα είναι χλωμό το βλέπω.

 

---εδιτ---

 

LoL όποιος έχει το GTA παίρνει in game λιεφτα μέχρι να βγει το ps5.

 

11:07 - Yep, σιχαμένος spidy είναι εδώ.

11:10 - GTA7 μέσα έχεις πέσει Vectra

11:12 - Νέο Rachet, μιεχ

11:20 - Project Athia seems interesting

11:22 - Returnal, δεν ειν κακό!

11:26 - Νέο sackboy, έλα μωρέ ποιος νοιάζεται.

11:33 - Lol νέο oddworld.

11:38 - Νέο game από shinji mikami, ε δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

11:56 - Demons souls remake

12:03 - Resident Evil 8, yup I dig!

12:07 - Horizon zero dawn 2 ή η Captain Planet των Millenials! 

 

Τέσπα ώρα για νανι γιατί αύριο έχει πρωινό ξύπνημα.

 

---εδιτ2---

 

Λαλ τελείωσε, έδειξαν την κονσόλα. Μας γμησες μωρή sony, δύο εκδόσεις με και χωρίς blu ray. Μάλλον αυτή με το drive θα ναι και η ακριβότερη. Αντίο ζωή.


rsrGbGx.gif

#1715 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 11 June 2020 - 23:23

Το μάτι του Σάουρον για να βάζεις στην κορυφή θα πωλείτε ξεχωριστά ή θα συμπεριλαμβάνετε στην έκδοση χωρίς ντράιβ για αυτούς που επιλέγουν να πουλήσουν την ψυχή τους στο Σατανά;


LfNX0dh.png


#1716 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 June 2020 - 08:05

Ναι αλήθεια είναι αυτό. Δεν τρελάθηκα με το design, ελπίζω να έχει γρίλιες κι από την κάτω πλευρά γιατί όρθιο δεν θα το βάζα. Τεσπά, άντε λένε 7 Ιουλίου οι τιμές αν και έχουν γίνει leaked κάποιες, μάλλον η έκδοση με το drive στα 499 ε που το θεωρώ κοροϊδία.
rsrGbGx.gif

#1717 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 08:35

resident evil 8 περιμενα πολλα παραπανω, στις τοποθεσιες με τα χιονια. ειναι καπως dull αλλα βεβαια, μονο λιγα δευτερολεπτα ειδαμε.


wdasa.png


#1718 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 12 June 2020 - 09:32

Αντε για παμε λιγο να δουμε τι ειδαμε εχτες!

ξεκιναει με Gta και πεθαινω στα γελια γιατι ολοι θελανε το 6 και η rockstar τους εδωσε ενα port για ps5!
ττ
SPIDERMAN MILES MORALES και τα μυαλα στο μπλεντερ!εχω πει οτι το spiderman ηταν επος στο ps4 και ο συνδιασμος του με τον miles με εχει κανει να γουσταρω τρελα!αν και μαλλον θα μοιαζει με spin-off και σε λιγα χρονια θα δουε το spiderman 2

RACHET AND CLANG δεν εχω παιξει ποτε αλλα αυτο μου φανηκε γλυκουλη και καλο entry για την κορη μου που στα 12 πια θελει να μπει στον χωρο και μετα απο crash και spyro ειναι ενα λογικο βημα!

PROJECT ATHIA δεν ειδαμε πολλα αλλα ωραιο κομπο οι εταιριες που εμπλεκονται θα παρακολουθειτε αλλα πιστευω οτι ειναι τιτλος για 2022 μινιμουμ.

GODFALL.Εμενα για καποιο λογο αυτο το παιχνιδι μου εχει κατσει οτι θα ειναι διασκεδαστικοτατο και το γουσταρω...

RETURNAL φαινεται ομομρφο περιεργο και σκοτεινο-με εχει ψησει απο τωρα- μου βγαζει vibes απο control και αυτο το στορυ με την λουπα του θανατου με ιντριγκαρει

SACK BOY το adventure stand alone game του πρωταγωνιστη του litle big planet.μονο για την κορη μου που εχει παιξει το 1 στο ps3 

 

ODDWORLD 4 χρονια το περιμενα στο 4,το περνουμε στο 5.ειχα παιξει προσφατα το remaster  και το περιμενω πολυ,εχω μια αδυναμια στον abe!

HITMAN 3 ποιο αδιαφορο και απο την σπανακοπιτα χωρις τυρι μεσα.εχω σταματησει να ασχολουμε με την σειρα χρονια!

GOSTWIRE TOKYO απο sinji mikami.ειχαμε δει ενα cinematic περυσι στην Ε3 .δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα για 2 λογους.1ον δεν πολυ αρεσκομαι στα horror που ειναι first person και δεν πολυ γουσταρω το horror σε συνδιασμο με το digital στοιχειο στο τρειλερ..θα του ριχνω ενα βλεφαρο ομως!

DEMON FUCKING SOULS REMAKE FROM THE GROUND! Νομιζω την ωρα του τρειλερ πρεπει να σταματισε ο χρονος στο σαλονι για οσο κρατησε.ριγος διαπερασε το κορμι μου.γενικα το πιασατε το νοημα δεν εχω κατι αλλο να πω :sweat: (εδω να πω οτι ειναι το μοναδικο απο την σειρα soulsborn παιχνιδιων της fromsoftware που δεν ειχα παιξει,τον οποιο λογο τον γραφω στο αρθρο που εχω ανεβασει εδω σχετικα με τα souls παιχνιδια)

HORIZON ZERO DAWN 2.δηλωνω ερωτευμενος με την ALOY σαν χαρακτηρας.ωραιο τρειλερ και μερικα προβληματακια που υπηρχαν στο 1 ειδικα με τα face expressions απο οτι διαβασα επειδη την μηχανη γραφικων αυτην την πηρε ο kojima και την κουρδισε με το death stranding λυθηκαν!Εννοειτε θα παιχτει!

RESIDENT EVIL VIII .Αν ειναι το ιδιο καλο με το 7 εγω ειμαι μεσα!

PRAGMATA.Λοιπον.capcom+sci-fi+καμενα εγκεφαλικα κυτταρα απο το τρειλερ.εγω ειμαι μεσα με τα 1000

Στα indi που εδειξε τωρα το deathloop το ειδαμε και περυσι και φαινεται ενδιαφερων,το solar ash τον δημιουργων του hyper light drifter δειχνει πανεμορφο ενα JETT που εδειξε δεν καταλαβα χριστο το τι θα ειναι!

Τελος θελω να κανω μια ειδικη αναφορο σε ενα game που εδειξε με το ονομα KENA:BRIDGES OF SPIRITS.τα 2 ατομα που βγηκαν πριν το τρειλερ και μιλησαν της ember lab ειναι αυτοι που ειχαν κανει τα animation στο majora's mask το 2016.εμενα με ξετρελανε αυτο που ειδα,γλυκο-παραμυθενιο-μαγεια-πλασματακια.δεν ξερω μαλλον ειχα καιρο να δω τετοιο στυλ τιτλου και τελικα τον ειχα πεθυμισει!φαινεται πανεμορφο!

παμε στην κονσολα τωρα...

ΜΠΟΟΟΥΜ! Mινιμαλ σχεδιασμο η MS διαστιμοπλοιο ορθιο το PS5.Μαυρο ματ η MS ασπρο-μαυρο με μπλε led  to PS5 :kakaka: !

περα απο την πλακα τωρα ο σχεδιασμος ειναι καθαρα στο γουστο του καθενoς.Στην γυναικα μου αρεσε πολυ(τοσο που απο τον σχεδιασμο αρχισαν να μην κλοτσαει στο ενδεχομενο να το παρουμε οταν βγει)σε εμενα οκ μου αρεσει (καλος καγκουροδεινοσαυρος και του λογου μου)αλλα πιστευω ειναι στο ματι.Εχουν βγει απο τωρα meme οτι μοιαζει με μοντεμ κ.α,και εγω οταν πρωτο ειδα το xbox x το πρωτο που μου ειρθε στο μυαλο με τις τρυπες απο πανω ηταν αυτα τα μεγαλα τασακια που εχουν στις γωνιες στην εφορια και στα υπουργεια...

Για εμενα τωρα θα προτιμησω την εκδοση με blue ray καθως εχω ακομα καψα να συλλεγω τα δΙσκακια και να περνω συλλεκτικες εκδοσεις!
Επισης εχει βγει και μια εικονα με το χειριστιριο σε φουλ μαυρο και μαλλον η κονσολα θα βγει και αυτη σε φουλ μαυρο...αν ναι μαλλον θα παω στην φουλ μαυρη εκδοση
οσο για το αν θα καθεται πλαγια @hazuki 

yep it does!!!

Spoiler:





 


Edited by vectrapearl, 12 June 2020 - 09:46.

                                                                       


#1719 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 June 2020 - 11:18

Ναι το είδα αυτό, το Godfall σαν God of war μου φάνηκε αλλά με έμφαση στο loot και τα cosmetics που νταξ δε με τρελαίνουν αυτές οι μπαρούφες.

Ε τώρα γενικά από games, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτέρως, μοιάζουν πολύ με ps4. Τέσπα, άντε να δούμε και τις τιμές, τα memes πάντως είναι καλά, όλοι τους κράζουν ότι είναι σαν μηχάνημα της Razer.


rsrGbGx.gif

#1720 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 12 June 2020 - 11:41

Ναι το είδα αυτό, το Godfall σαν God of war μου φάνηκε αλλά με έμφαση στο loot και τα cosmetics που νταξ δε με τρελαίνουν αυτές οι μπαρούφες.

Ε τώρα γενικά από games, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτέρως, μοιάζουν πολύ με ps4. Τέσπα, άντε να δούμε και τις τιμές, τα memes πάντως είναι καλά, όλοι τους κράζουν ότι είναι σαν μηχάνημα της Razer.

Στο θεμα των γραφικων σιγουρα δεν εντυπωσιασε τιποτα και δεν δικαιολογισαν καθολου ολα αυτα που λενε,οχι μονο η sony αλλα και η ms με τα οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης για τις δυνατοτητες των κονσολων τους!
Και το ελεγα και εχτες οσο το εβλεπα το event,αλλα τους δικαιολογω μεχρι εναν βαθμο γιατι το συστημα ειναι καινουργιο και δεν εχουν δουλεψει το 100% των δυνατοτητων του..ετσι εγινε και με το 4.τα πρωτα χρονια ελαχιστα παιχνιδια ηταν αυτα που ξεχωρισαν στα γραφικα και οχι νωριτερα απο τα πρωτα 2 χρονια.πιστευω οτι απο το 2022 και μετα θα μας ριχνει σαγονια παιχνιδι με γραφικα/rey tracing και ηχους!


Σε αλλα νεα βγηκαν σημερα τα scores για το The Last Of US part 2
     
      The VG247 review – 5/5


                                                                       


#1721 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 June 2020 - 11:48

Βασικά μάλλον αυτή τη φορά, όντως θα περάσουν τα 1080p οπότε για να δεις κάτι μάλλον θα πρέπει να είσαι με 4K. Πάντως ίσως περιμένω να βγει κανά αντίστοιχο Pro μοντέλο γιατί μάλλον θα τσούξει η τιμή μιας και που εγώ θέλω την έκδοση με το drive για του ίδιους ηλίθιους λόγους, για τα δισκάκια.


rsrGbGx.gif

#1722 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 11:55

απο τοτε που αρχισα να βλεπω νεα γραφικα, παιχνιδα καινουργια του ps4 μου φαινονται outdated.

 

πχ resident evil 2

 

ακομη και τωρα που ειδα gameplay last of us 2.

 

μου φανηκαν παλια τα γραφικα!


wdasa.png


#1723 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 June 2020 - 12:53

Youtube Video

 

Ρε κάνατε τον Chris, Wesker! Ρε δε ντρέπεστε! 


rsrGbGx.gif

#1724 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 13:42

να φανταστω θα βελτιωθουν τα γραφικα ετσι?


wdasa.png


#1725 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 June 2020 - 14:02

Ε δεν νομίζω, το RE engine είναι αυτό που είναι, άντε να μπορούν να κάνουν λίγο πιο λεπτομερή τα μοντέλα και τα textures αλλά αυτό το πλαστικό/ψεύτικο λουκ δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ειδικά τα μαλλιά είναι super ψεύτικα.


rsrGbGx.gif