Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 09 April 2007 - 02:37

Γειά...:

Πρόσεξα ότι δεν υπάρχει τέτοιο thread που να αφορά τους fans της γνωστής κονσόλας της Sony...το PlayStation...σε όλους τους τύπους της(PS1,PS2,PS3).8)

Εδώ μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε σχετικά για τα παιχνίδια του PlayStation από όλες τις κονσόλες ακόμα και τις εντυπώσεις σας πάνω σε αυτά τα καλά παιχνίδια...

Εμένα με εντυπωσιάζει ακόμα το God of War 1 και περιμένω ανυπόμονα να έρθει το God of War 2.Το λέω γιατί σε λίγο καιρό θα πάρω PlayStation 2 σε καλή τιμή... :)
Το PlayStation 3 επειδή έχει απίστευτη τιμή για τις τσέπες μας θα το αγοράσω μετά από ΠΟΛΥ καιρό.:despair:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#2 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 09 April 2007 - 09:38

Λοιπόν, η αλήθεια για το PlayStation 3 είναι δυσνόητη. Η τιμή κόστους του είναι ούτως ή άλλως μεγάλη, και θα ήταν δύσκολο να πέσει, προσωρινά τουλάχιστον. Είναι ουσιαστικά το πρώτο διαδεμένο μηχάνιμα με υποστίριξη Blue Ray Disk. Μονάχα και για αυτό, κάποιος που χρειάζεται το συγκεκριμένο τύπο δίσκου, έχει λόγο να το αγοράσει, αφού και η τιμή των Blue Ray Disk Players δεν είναι και τόσο μικρή.

Μιλώντας πάντα για Sony, ενδεχόταν η εμπορική επιτυχεία την κονσόλας. Κατά πολλούς η κονσόλα έχει ήδη αποτύχει. Η γνώμη μου είναι άκρως αντίθετη. Η τιμή αυτή, η οποία προσωρινά δεν μπορεί να αλλάξει, ήταν μία πολύ καλή κίνηση από την Sony. Εφόσον, κακά τα ψέματα, υπάρχει κόσμος που ακόμα και με αυτή την τιμή θα αγοράσει το PlayStation 3, η εταιρία θα έχει κέρδος στο μέλλον. Σκεφτήται ότι αν η τιμή έπεφτε κατά 1/3, πράγμα δύσκολο, οι πωλήσεις ίσως ακόμα και να τριπλασιάσονταν. Τα κέρδοι που εισπράχθηκαν από την 600ευρη κονσόλα παρα ταύτα, θα κάλυπταν μελλοντικές εισπράξεις, και με το παραπάνω.

Ωστόσο, η Sony αποφάσησε να βάλει το PlayStation 3 στην αγορά παράλληλα με την Nintendo. Το μόνο σίγουρο για το Nintendo Wii είναι ότι δεν απέτυχε. Ουσιαστικά η αγορά στις μεγάλες κονσόλες, κυμένεται ανάμεσα σε PlayStation 2, το οποίο διατυρήται μια χαρά για τα δεδομένα του, και το Wii. Και εδώ ακριβώς ανοίγει η μεγάλη τρύπα για το PlayStation 3. Εφόσον το Wii κυριαρχεί, είναι δύσκολο να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ακόμα και αν η τιμή του πέσει, σίγουρα δεν θα είναι είναι τόσο προσβάσιμη όσο αυτή του Wii. Και ακόμα συμαντικότερα, η Nintendo προσωρινά κρατάει τα "χρυσά" releases της για αυτή τη στιγμή. Έχοντας πουλήσει διπλάσια ποσότητα Wii, η Nintendo έχει το πρώτο χέρι, και με δολόματα όπως Super Mario Galaxy, Super Smash Bros. Blawl, Pokemon Battle Revolution, Metroid Prime 3: Corruption, και άλλα, θα γίνει η επικύρωση των υποσχέσεων της Nintendo, και της επαναστατικότητας της κονσόλας της.

Από την άλλη, το PlayStation 3 σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από ποσότητα τίτλων. Τουλάχιστον έτσι προβλεπώνταν. Έχοντας, στο παρελθόν τουλάχιστον, αποκλειστικότητα τίτλων όπως η βασική σειρά του Final Fantasy, το PlayStation είχε "μονοπωλειακό" χαρακτήρα. Η κυκλοφορία της σειράς Fabula Nova Crystallis ~Final Fantasy XIII~ φαίνεται, φυσικά, δυνατή. Ωστόσο η SquareEnix όλο και περισσότερο τίνει προς την Nintendo, οπότε το μέλλον είναι ούτως ή άλλως θολό. Αν άλλες εταιρίες ακολουθήσουν παρόμια πολιτική, πράγμα καθόλου παράξενο όπως φαίνεται, η Sony θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Όπως έχω πει άλλωστε, η επιστοσήνη των εταιριών προς της Sony ήταν παθητική εώς τώρα, όμως με αυτή την αρχική τιμή οι εταιρίες μπορούν έυκολα να σταματήσουν να "εξαρτούνται" από τη Sony.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί σε αυτή τη γενειά. Και οι τρεις κονσόλες έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά. Υποθέτω ότι μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει.

oR4yYRl.gif


#3 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 09 April 2007 - 12:38

Σε αυτό έχεις δίκιο...Γενικά μεγάλη τους βλακεία να κάνουν το PlayStation 3 600 ευρώ και βάλε.Σιγά και το μεγάλο της νέο με την blue ray disc αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...Σε τέτοια κονσόλα και με τέτοιο software έπρεπε να το πουλήσει για 300 ευρώ και χαλαρά.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#4 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

    .:LOST addict:.

  • Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 10 April 2007 - 01:30

Σε αυτό έχεις δίκιο...Γενικά μεγάλη τους βλακεία να κάνουν το PlayStation 3 600 ευρώ και βάλε.Σιγά και το μεγάλο της νέο με την blue ray disc αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...Σε τέτοια κονσόλα και με τέτοιο software έπρεπε να το πουλήσει για 300 ευρώ και χαλαρά.



Προσωπικά είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπω HD ταινείες.Και πιστεύω όποιος ασχολείται με ταινείες τον νοιάζει πολύ.:nerd:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#5 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 April 2007 - 01:35

Σε τέτοια κονσόλα και με τέτοιο software έπρεπε να το πουλήσει για 300 ευρώ και χαλαρά.


Σοβαρά τώρα, τα πιστεύεις αυτά που λες ?

E5VV38U.jpg


#6 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 10 April 2007 - 04:37

Phantom Duck ε ναι ρε...μπορώ να πληρώσω χαλαρά 300 ευρώ...προσωπικά δεν την παλεύω που θα μείνει για καιρό στις 600 ευρώ... :despair:

Γιαυτό καλύτερα να πάω σε κανά πλαίσιο να αγοράσω το Playstation 2 που κοστίζει 150 ευρώ...
Προσωπικά και πολύ μάλιστα λέω ότι δεν έχει σημασία πια τα όλα αυτ'α...εγώ θα πάρω το playstation 2 γιατί δεν φτάνει που τα γαμάτα παιχνίδια είναι στον PC και στο Gamecube και στο XBOX, αλλά και στο Playstation 2 όπως το God of War.Βρήκα στο πλαίσιο το playstation 2 με δώρο το God of War 150 ευρώ και σκοπεύω να το πάρω.

A μην ξεχάσω αυτό...για το είδος σου Phantom Duck υπάρχει ένα ps2 game που θα σου αρέσει πολύ και νόμίζω παίζει να μην το έχεις...λέγεται...

"Donald Phantom Duck" :D
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#7 YaTa

YaTa

    Αρχαιολάτρης

  • Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 10 April 2007 - 10:48

DjDragon έλεος ρε, αν δεν έχεις εσύ να δώσεις τα 600€ (που και μεις δε τα χουμε δλδ) μη βγάζεις άχρηστο και το μηχάνημα, εκτίθεσαι :despair:
1

#8 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 10 April 2007 - 20:39

Γεγονός #1: Το PS2 όταν πρωτοβγήκε κόστιζε 200.000 Δρχ περίπου, οπότε 600 ευρώ περίπου, όσο κοστίζει και το PS3 τώρα που βγήκε.

Γεγονός #2: Το blue-ray είναι ακόμα στην αρχή της εξέλιξής του και τα δισκάκια με ταινίες blue-ray είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ακόμα στην Ελλάδα. Σε 2 χρόνια βλέπουμε σε ποιο σημείο θα είναι η εξέλιξή του στη χώρα μας καθώς τότε πιστεύω ότι θα είναι πλέον συμφέρον να αγοραστεί ένας blue-ray recorder ή player και ίσως να υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός τίτλων ταινιών στην Ελλάδα.

Γεγονός #3: Το Blue-ray προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνιας. Επομένως για να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματά του θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη High Definition οθόνη και σήμερα αυτές αποτελούν ακόμα ένα δυσπρόσιτο οικονομικό έξοδο για τους περισσότερους. Είναι σαν να αγοράζεις ένα καινούργιο ακριβό στερεοφωνικό και να το συνδυάζεις με τα προ 20ετίας ηχεία του παλιού σου στερεωφονικού...(εσύ djdragon θα το καταλαβαίνεις πολύ καλά αυτό που λέω:bleh:)

Γεγονός #4: Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και ακούγονται πολλές φήμες ακόμη που λένε ότι το PS3 ενδεχομένως να πατώσει...who knows, αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει..:whistling:

Γεγονός #5: Σύμφωνα με τα προηγούμενα γεγονότα σε 2 χρόνια, αν έχει καταφέρει να επιζήσει το PS3, το συνολικό κόστος απόκτησης των παραπάνω αναφερθέντων(κονσόλας PS3, οθόνης HD, blue-ray recorder) θα είναι πιθανότατα μικρότερο και από το μισό σημερινό...

Γεγονός #6: Φαντάσου να παίζεις Dragonball στο Wii και να κάνεις Kamehamehaaaaaa και μετά φαντάσου το στο PS3....:bleh: (μπορεί κάποιος να πει ότι το PS3 θα έχει σίγουρα καλύτερα γραφικά αλλά τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν δεν τα καταφέρνουν μόνο λόγω γραφικών αλλά και λόγω gameplay, και το Wii πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα!)

Γεγονός #7: DjDragon αυτό το PS2 πήρες...?
Attached File  pink-ps2-440x764.jpg   5.2KB   24 downloads
:tongue2::rofl:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#9 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 10 April 2007 - 21:14

Γεγονός #7: DjDragon αυτό το PS2 πήρες...?
[ATTACH]59[/ATTACH]
:tongue2::rofl:


:rofl: ούστ ρε !!! :P
Τέτοιο πήρα αλλά με μαύρο χρώμα και δώρο το God of War 1 :D
Αύριο θα πάω να αγοράσω κάρτα μνήμης γιατί δεν την έχει μέσα. :despair:

Αμά είναι πες μου που το βρήκες για να πάω να το κάνω δώρο σε μία φίλη μου που είναι παιχνιδιάρα :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#10 kenshin

kenshin

    Anime Fan

  • Members
  • 213 posts

Posted 11 April 2007 - 15:24

Σε τέτοια κονσόλα και με τέτοιο software έπρεπε να το πουλήσει για 300 ευρώ και χαλαρά.

hardware μαλλον θες να πεις.
γενικα για να παρεις πσ3 αλλα και ξμποξ χρειαζεσαι και νεα τιβι για να δεις γραφικα και ταινιες αρα 1300++ ευρο.
ο κλασικος ελληνας ομως δεν τα λογαριαζει αυτα εχει και την καρτα.τις προαλλες ημουν στα μιντια μαρκετ να τσεκαρω τιμες και ποικιλια[βλακειες δεν ειδα καμια διαφορα] και ηρθε ενας και μου ελεγε για το πσ3 ποσο καλο ειναι που το πηρε και να παω να το δοκιμασω και να το λιωσω στο μαγαζι σε μια γωνια που το ειχαν.εμενα δε μου φανηκε να ειχε 'τα' φραγκα παντως.υπαρχει κοσμος που θα το παρει οσο και να κανει.
παντως αν τα ειχα αυτα τα λεφτα θα επαιρνα πισι γιατι το δικο μου παλιοσε πια
κατι ξεκαρφωτο η σαμσουνγκ διαφημιζεται απο παντου απο πσ,ξμποξ,στην τηλεοραση...εχουν κανει τον κοσμο να αγοραζει πακετο την κονσολα με την οθονη της.
Posted Image

#11 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 11 April 2007 - 17:28

Τέσπα...Εγώ τώρα από αύριο θα λιώσω στο PS2 με το παιχνίδι God of War 1.Μου μένει να αγοράσω γνήσια κάρτα μνήμης γιατί κοστίζει 25 ευρώ :despair: Πειρατική είναι δύσκολο να βρεις.

Το καλό είναι ότι επιτέλους θα παίξω τα παιχνίδια της γνωστής σειράς Final Fantasy από το 9(μάλλον για PS2 κάνει) ως το 10 και το 12.το 11 πάω πάσο γιατί δεν θέλω multiplayer παιχνίδια.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#12 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 April 2007 - 18:19

Πειρατική είναι δύσκολο να βρεις.


Unofficial hardware είναι ποιο δόκιμος όρος και υπάρχουν με τα τσουβάλια εκεί όξω :

Το ff9 βγήκε στο ps οπότε αντιστοίχος μπορείς να δοκιμάσεις και τα 7, 8.

Τέλος το θέμα με την τιμή του ps3 δεν είναι ότι είναι πανάκριβο, αλλά το ότι όσοι ζούν στην ΕΕ το πλήρωσαν 150e+ παραπάνω από όλους τους άλλους :rip:
rsrGbGx.gif

#13 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 11 April 2007 - 18:56

Τέσπα...εγώ τώρα αγόρασα μία γνήσια κάρτα μνήμης των 8ΜΒ χωρητικότης. :clap: κατά τα άλλα έχω το ff 8 σε PC. ;)
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#14 zidane72003

zidane72003

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 13 April 2007 - 10:08

PSX3 λοιπον...

Ας κανουμε μια ιστορικη αναδρομη...Η Νιντεντο με τη βοηθεια της σονυ σχεδιαζουνε να κανουνε οτι η Sega μονη της στο mega drive...Ενα βοηθητικο συστημα ετσι ωστε"και καλα"η κονσολα SNES να γινει 32bit.Το ενχειρημα για καποιο λογο σταματει απο την Νιντεντο και η sony αποφασιζει να συνεχιζει το project μονη της.Τελικα εν ετη 1994(5 για τη χωρα μας)η κονσολα psx1 βγαινει.Στην αρχη η τιμη της κονσολας(περι 75-90+ χηνες παλιες δραχμουλες)την κανει απαγορευτικη.Με την 1η μειωση τιμων απο την sony αρχιζει να διαδιδεται οτι το Psx1 με καποιο τροπο μπορει να παρει"μαιμου"δισκακια με αποτελεσμα να μη χρειαζεται να δωσεις τρελα λεφτα20+ χηνες δραχμουλες)για παιχνιδια.Αυτο ητανε η κορυφωση του psx1.

Το psx2(το οποιο αν θυμαμαι πριν κυκλοφορησει εφερε την κωδικη ονομασια evolution,αλλα ποιος ειναι αρκετα χαζος για να χασει ενα brandname το οποιο ειχε γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια των παιχνιδομηχανων)βγαινει το 2000(νομιζω Φεβρουαριο στην Ιαπωνια)και πραγματικα κανει θραυση.Η κονσολα πραγματικα ειναι χειροτερη απο θεμα χαρακτηριστικων σε σχεση με της υπολοιπες κονσολες(πλην dreamcast)ομως η Sony εχει το τρομερο της μαρκετινγκ και επικρατει για 2η φορα(αν και στο τελος της μαχης το gamecube & xbox κανουνε τριπλασιες πωλησεις.Ισως και απο χρηστες οι οποιοι ηδη εχουνε εξοπληστει με 1 psx2 και ψαχνουνε για 2η κονσολα).Το psx2 ειναι η παιχνιδομηχανη με τις μεγαλυτερες πωλησεις παγκοσμια

ΤΟ psx3 ομως ειναι στη χειροτερη μοιρα απο τους προκατοχους του.Εδω πρεπει να πω οτι η sony ειχε φροντησει και ειχε με το μερο της το χρονο στις προηγουμενες 2 κονσολες(αν εξαιρεσουμε στις 32/64bitες κονσολες το jaguar και στις 128bitες το dreamcast)ειχε βγαλει πρωτη στα ραφια τη κονσολα της με αποτελεσμα ο κοσμος να τρεξει να τη προμηθευτει.Τωρα τα πραγμματα ειναι αντιθετα.Επιπλεον στη νεα κονσολα υπαρχουνε συμφωνα με πληροφοριες προβληματα υπερθερμανσης ενω καποιο προβλημα φενεται να εχουνε,τα κουμπια αφης(για οσους δεν ξερουνε το κουμπι on/off και η εξοδος του bluray/dvd disc ειναι με κουμπια αφης)καθως και το γυροσκοπικο χειριστηριο(το χειριστηριο της sony εχει παρομοιες ικανοτητες με αυτο του Wii για να το θεσω ξαστερα).Παντως η μαχη φενεται οτι θα δωθει στις νεες κονσολες απο τα online παιχνιδια.

Οσον αφορα τη τιμη.Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσο τα 650€ για μια παιχνιδομηχανη.Με 250€ παραπανω στηνεις εναν εξαιρετικο υπολογιστη(παρολα αυτα στο ebay σε μαγαζια μπορεις να το βρεις ακομα και με 500€ η και πιο φτηνα)ο οποιος ειναι φυσικα χρησιμος και για αλλες λειτουργιες.Οσον αφορα καποιος που ειπε κερδη.Ειχε βγει αυτο το μυνημα στο διαδυκτιο:

Sony Losing 240 Dollars for Each PlayStation 3 Sold!

Video Games – iSuppli, a technology-research company based in California, took apart the PlayStation 3 to estimate how much it cost to make. What did they find? Even with a high price tag of $599, Sony will be losing close to $240 for each console sold. Includes Q&A with iSuppli's Andrew Rassweiler, who talks about the take part / estimation process.

Βεβαια δεν γινεται η sony να βγαζει στην αγορα ενα μηχανημα απο το οποιο χανει χρηματα.Εινα ιτελειως παραλογο.Λογικα οι Αμερικανοι εννουνε οτι απο τη στιγμη που το psx3 κερδιζει σε πωλησεις το psx2 χανει αγοραστες και μαζι πωλησεις παιχνιδιων και περιφερειακων της sony(για οσους δε ξερουνε τα περιφεριακα του Psx3 ειναι σπανια.Ουτε καν χειριστηρια δεν ειχανε βγει που εψαξα μεχρι τη περασμενη βδομαδα).Επισης το blueray αυτη τη στιγμη ειναι σε μια πειραματικη φαση και δεν ξερεις τι θα σου βγει.οποτε δεν ειναι και 1000% σιγουρο οτι πρεπει να επιλεξεις εναν bluray player σε σχεση με εναν HD/dvd(χωρια που υπαρχουν και δωδ πλαυερ που υποστηριζουν και τα 2 format)

Τι θελω να πω με λιγα λογια?Μη βιαζοσαστε να πατε να παρετε μια παιχνιδομηχανη η οποι σε καμια περιπτωση δεν ειναι βεβαια οτι θα κερδησει αυτη τη μαχη.Η sony βρισκεται πολυ πισω σε πωλησεις,ενω οι 2 ανταγωνιστες της ετοιμαζονται να βγαλουνε στην αγορα τα μεγαλα οπλα(τα παιχνιδια ποδοσφαιρο στο Xbox και τον Mario και Zelda η Nintedo).
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#15 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 21 April 2007 - 08:11

Καμία ιδέα αν είναι καλό το "Black" ?

Διάβασα στο review του από το πίσω μέρος του πακέτου του ότι είναι σε στυλ αμερικάνικου χολυγουντ και είναι σαν real-mode shooting fight.Περιμένω απαντήσεις σας σε αυτό πρότου το πάρω...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!