Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1696 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 May 2020 - 13:53

Άντε μωρή sony δώσε μας τη τιμή και το μηχάνημα, τέσπα από το τίποτα.

 

https://www.engadget.com/sony-ps5-game-reveal-event-report-160948704.html


rsrGbGx.gif

#1697 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 29 May 2020 - 09:42

Αν και απο οτι κυκλοφορει αυτο το event θα ειναι για τα καινουργια παιχνιδια που θα ειναι για το ps5(horizon zero dawn 2,spiderman 2,god of war 2 ειναι επιβεβαιωμενα)δεν αποκλειεται να δουμε και κονσολα.

Η sony εχει πει οτι η τιμη το ps5 θα εξαρτηθει απο την τιμη που θα εχουν η ανταγωνιστες της.η MS δεν εχει προβλημα που λεει ο λογος να στο χαρισει το xbox αν παιρνεις game pass πχ,το switch δεν το λες και αμεσο ανταγωνιστη στα specs αλλα σε πωλησεις ειναι και μαλιστα μεγαλος και με τιμη στα 350 και απο αυτα που λενε καποιοι που ειναι μεσα στην βιομηχανια και τους παρακολουθω στο twitter,βγαζουν προς τα εξω μια εκτιμηση τιμης απο 399-499 με επικρατεστερη τα 450 που ειναι λογικοτατη τιμη για εμενα με ολα αυτα που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο...και μιλαμε για 2 εταιριες κολοσους που τα νουμερα τα τελευταια χρονια δειχνουν οτι δεν τους πειραζει να πουλανε το hardware με χασουρα μιας και τα κερδη απο τα παιχνιδια ,τις συνδρομες και τα αλλα οπως official merchandise,περιφεριακα κα αλλα πολλα ειναι πολλαπλασια!
 


                                                                       


#1698 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 May 2020 - 10:17

Τις κονσόλες η sony μέχρι το ps4 τις πουλούσε με αρκετή έως μεγάλη χασούρα. Σε αυτή τη γενιά έβγαζε και κάτι ψιλά.

Τώρα με το ps5 μάλλον θα μπει μέσα γιατί μέχρι στιγμής η MS δεν το πάει άσχημα, δεν έχει κάνει τις βλακείες του Xbox One αλλά και πάλι, δεν νομίζω ότι έχει τα παιχνίδια για να πάρει τα ινία από την Sony.

Μπορεί να τραβήξει κάποιους pc gamers αλλά οι κονσολάδες σαν και του λόγου μου, πάλι στο playstastion θα πάνε που απλά θα είναι μια εξέλιξη του PS4.

Τώρα από το line up της Sony δεν με τρελαίνει και κάτι, μια από τα ίδια, απλά θα ήθελα να δω κάποιο παιχνίδι που να κάνει χρήση του SSD δίσκου που σπρώξανε τόσο πολύ με τον Cerny.

Νομίζω θα αλλάξει ριζικά το πως φτιάχνονται τα σύγχρονα παιχνίδια. όχι τόσο σε απεικόνιση αλλά σε design κάτι που γενικά δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.


rsrGbGx.gif

#1699 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 29 May 2020 - 13:13

παιζει κανεις rd2?


wdasa.png


#1700 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 10 June 2020 - 14:56

Λοιπόν, ακούσθηκε πως το event για την επίσημη παρουσίαση του PS5 θα γίνει αύριο. Αναμένω να δούμε τι παίζει.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#1701 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 June 2020 - 16:26

Ναι όντως, η τιμή θέλω να ελπίζω ότι θα είναι στα 450€ αλλιώς θα ξενερώσω.
rsrGbGx.gif

#1702 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 10 June 2020 - 16:34

Μου φαίνεται δύσκολο να είναι πολύ υψηλότερη από τόσο. Το πολύ, στη χειρότερη, να δεχόμουν το 500-550 ως launch price με παιχνίδι μέσα. Πιο πάνω παραπάει πιστεύω.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#1703 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 10 June 2020 - 21:34

γιατι ενω με το ps2 και ps4 δεν ειχα ποτε προβλημα, το ps3 με ξενερωνε αγρια;

wdasa.png


#1704 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 June 2020 - 12:08

Το event ειναι σημερα στις 23.00!
Οσοι εχετε PS4 μπορειτε να πατε στα event και να κανετε join και θα μπει αυτοματα τοτε η αλλιως στο twitch στο καναλι του playstation.το event θα ειναι μια με μιαμιση ωρα ειναι μαγνητοσκοπημενο στα 1080p για την live μεταδωση και μετα θα ανεβει σε 4Κ.
Προτειναν την χρηση ακουστικων γιατι λενε οτι εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στον ηχο

Στα γενικα τωρα εχουν αφησει να εννοηθει οτι θα δειξουν μονο καινουργια παιχνιδια για το ps5 και ισως πως θα ειναι η κονσολα!αλλα μαλλον για τρικ το κοβω και θα τα πει ολα!εγω ετσι θελω να πιστευω..δεν νομιζω οτι με τετοιο hype την παιρνει να κρατησει κιαλο τα χαρτια της κλειστα!!!

Τωρα παμε στις φημες/προβλεψεις!

θεωρω σχεδον σιγουρα τα horizon zero dawn 2 και spiderman 2

Ευελπιστω στο "ολοι το εχουν τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι " remake του demon souls απο την bluepoint που εκανε και το shadow of the colossus
Ανακοινωση remastered για pc του bloodborne που βουηξε ο τοπος τον τελευταιο καιρο και καπου εκει μπας και γινει το θαυμα και πουνε και για το elden ring που παρουσιαστηκε περυσι στη Ε3 και απο τοτε δεν ειδαμε ΑΠΟΛΥΤΟς ΤΙΠΟΤΑ!

Θα δουμε σιγουρα godfall που ειδαμε και περυσι λιγο και grant turismo 7(ποιο σιγουρο και απο το οτι ο ηλιος δυει  καθε μερα)!

και τωρα σε hard rock speculations ακουγετε κατι με remake /reimagine/ new silent hill και resident evil 8.Και ενα νεο crash bandicoot !

Στα εκτος game μαλλον θα δουμε και το λεγομενο cross-buy σε παιχνιδια απο ps4 σε PS5 και με μια δικια μου προβλεψη αυτο να ανακοινωνεται μεσω του the last of us part 2 .


 


Edited by vectrapearl, 11 June 2020 - 12:11.

                                                                       


#1705 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 June 2020 - 12:39

Τι ειν το cross buy;  :dazed: Το silent hill άκουσα θα είναι exclusive οπότε ένας λόγος παραπάνω να το δείξουν ειδικά αν είναι καλό γιατί τα τελευταία χρόνια η Konami μινάρει άσχημα με τα panchiko και τα mobile games.


rsrGbGx.gif

#1706 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 11 June 2020 - 13:09

Μακάρι να είναι ουσιαστικά ένα backwards compatibility feature. Να μπορείς δηλαδή να αγοράσεις και να παίξεις παιχνίδια για το PS4 και στο PS5, αν και αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλα τα Playstation που έχουν βγάλει.


Edited by Angel.tze, 11 June 2020 - 13:10.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#1707 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 June 2020 - 14:33

Κοίτα για όλα είναι δύσκολο, από την στιγμή που υπάρχει διαφορετική αρχιτεκτονική είναι δύσκολο. Το PS4 με το PS5 είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα, ένα pc σε μίνι συσκευασία.

PS1-PS2-PS3 όλα είναι custom made hardware που μόνο μέσω emulator μπορεί να γίνει κάτι. Άντε τα δύο πρώτα μπορούν, το 3 το βλέπω δύσκολο εκτός κι αν έχουν κάτι internal που δε το κόβω.

Εδώ για το ps mini και χρησιμοποίησαν opensource emulator, ενώ είχαν custom made για το psp/vita.

Έχουν ήδη emulator για το ps2 που όμως τον κάνανε bundle σε μορφή παιχνιδιού π.χ. κάτι ps2 classics που θα δεις στο ps store είναι ο emulator με το iso του παιχνιδιού.

Αν έχουν emulator για το ps3 θα ναι γμο αλλά δεν το βλέπω συν ότι τα open source projects είναι σε πρώιμο στάδιο και δείχνουν ότι α) θέλεις πύραυλο για να τους τρέξεις β) είναι buggy as hell λόγο του custom chipset που έχει η κονσόλα.

Η MS έχει τον κόσμο και τα resources θα φτιάξει emulator για το 360 συν ότι οι δικές της κονσόλες εξ αρχής ήταν pc σε κουτί οπότε υπάρχει μια ομοιότητα που μειώνει το hardware συν ότι πάντα βασιζόταν σε windows core σαν os του συστήματος.

H Sony μάλλον θα κάνει κάνα global release του ps now και bundle στην συνδρομή του ps plus παρά να φτιάξει κάτι.


rsrGbGx.gif

#1708 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 11 June 2020 - 15:16

ΩΠΑ ΩΠΑ! ΤΙ ΑΚΟΥΩ? SILENT HILL? ΣΑΝ ΤΟ PT?


wdasa.png


#1709 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 11 June 2020 - 15:17

Για να είμαι ειλικρινής, έχω μαύρα μεσάνυχτα από hardware περί Playstation. Υπέθετα από μόνος μου πως και για το PS3 θα μπορούσε να γίνει ακριβώς η ίδια διαδικασία με emulator, όσο εύκολα μπορούν και για PS1-PS2. Κοίτα να δεις! Ιδέα δεν είχα πως δεν έχουν φτάσει ακόμη σε τέτοιο επίπεδο. Από την άλλην, να φανταστώ πως το να γίνουν ports παιχνιδιών του PS3 για μετέπειτα εκδόσεις είναι εξίσου αδύνατο  :canthelp:


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#1710 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 June 2020 - 16:29

Το cross-buy ειναι ουσιαστικα αυτο......αγορασα εγω το the last of us part 2 για ps4.,αλλα μετα βγηκε και για ps5,,δεν χρειαζεται να το αγορασω ξανα οπως εγινε για το part 1 remastered. θα εχω εναν κωδικο που θα τον βαζω στο ps5 και θα μου κατεβαζει το παιχνιδι τσαμπα στο ps5.εννοοιτε οτι στο 5 θα ειναι πολυ καλυτερο σε ολα και οχι ενα τυπου ρεμαστερ.
Η ms το εχει πει εδω και καιρο οτι για τα 2 πρωτα χρoνια επειδη τα παιχνιδια της θα βγαινουν και γiα τα προηγουμενης γενιας θα εχουν smart delivery(cross buy το λεει η sony).βεβαια σε ολο αυτο ηρθε η ms και ειπε οτι αυτο δεν ειναι κατι που επιβαλει η ιδια αλλα ειναι στην δικαιοδoσια καθε developer να το βαλει στo προιον του.
εδω το εξηγει καλυτερα!

Spoiler:


Η SONY απο την αλλη δεν εχει πει 100% οτι θα γινει (η δεν θυμαμαι εγω) αλλα κανεις δεν το θεωρει απιθανο.
οσο για το  backwards compatibility αυτο ειναι αλλο.
Αυτο η SONY το επιβαιβεωσε σε ενα live που εκανε και εξηγουσε ο mark serny την αρχιτεκτονικη του ps5(Βαρεθηκα την ζωη μου γιατι τα 2/3 δεν τα καταλαβαινα καν)και ειπε οτι τουλαχιστον 100 και τιτλοι του ps4 θα ειναι αμεσα διαθεσημοι στο 5 και σιγα σιγα θα προστεθουν και αλλοι και θα προσπαθουν αλλα θα αργησουν λογο αρχιτεκτονικης να βαζουν και απο παλιοτερες γενιες...(αλλα ολα αυτα θα ειναι απλα ports και ισως να εχουν και κανενα optimaze στα fps πχ 60 σταθερα)
αυτο βεβαια δεν το καταλαβαινω και πολυ μιας και αν εχω το 5 αντε μεχρι το 3 πολυ βαρια να θελω να παιξω κατι..γιατι πχ να εχω το 5 και να θελω να παιξω metal gear 1 και να μου βγουν τα ματια στην 55 στο σαλονι οσο optimazed να ειναι απο το καινουργιο hardware!


Edited by vectrapearl, 11 June 2020 - 16:37.