Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1741 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 21 June 2020 - 15:53

Προσωπική άποψη. Ίσως το χειρότερο Sequel που θυμάμαι στην ιστορία των video games Από άποψη ιστορίας... Και εγώ θα πω ευτυχώς που δώσανε spoilers από μέσα ένα μήνα πριν και γλύτωσα το 60αρι...

2008ipman01.jpg


#1742 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 23 June 2020 - 17:20

guys guys guys GUYYYSSS....!!!

easy...!

επειδη οι περισοτεροι δεν το εχετε παιξει απο οτι καταλαβαινω itachi ουτε εσυ και απορω γιατι βασιζεις την αποψη σου οτι ενα παιχνιδι ειναι κακο απο αποψη ιστοριας απο σηραμενα σποιλερς στο ιντερνετ ,με πολυ βαρυ χαρακτηρισμο κιολας οτι ειναι το χειροτερο sequel στην ιστορια των videogames..sorry και χωρις παρεξηγηση παρτο απο καπου παιχτο ολο και μετα θα δεχτω με την αποψη σου και ας ειναι και αντιθετη απο την δικη μου.γιατι αν το στιριζεις ολο αυτο απο τα σποιλερσ που βγηκαν στην φορα αρα και εμαθες το big thing του παιχνιδιου ειναι τουλαχιστον αφελες...

Nα πω 2 πραγματα χωρις σποιλερ.
Για μενα το το the last of us 2 μεχρι εκει που το εχω φτασει αυτην την ωρα που γραφω(εχω περασει το μισο παιχνιδι) ειναι οτι ποιο ρεαλιστικο εχω δει σε παιχνιδι με τα δεδομενα του κοσμου που ζεις οταν παιζεις. και οτι ποιο οριμο σεναριακα(οχι απο αποψη πρωτοτυπιας αλλα απο αποψη δωσιματος και ξεδιπλωματος εννοω) εχω παιξει...,για το big thing σεναριακα οταν τελειωσω το παιχνιδι θα επανελθω πως δενει με το στορυ με το part 1 και γιατι εγινε οτι εγινε και και και ...ξερω γενικα οτι τα ξεδιαλυνει ολα στο τελος
ατρομητο πολυ,αλλα καλα εκαναν για εμενα.

δεν μπορω να απλωσω περισσοτερο την σκεψη μου για να μην μπω σε σποιλερ αλλα πραγματικα ολα ΜΑ ολα τα πραγματα στο παιχνιδι εχουν λογο που γινονται..υπαρχουν μικρες αποριες ακομα αλλα απο ειπα οσο ξερω λυνονται ολα στο closer του παιχνιδιου που κραταει κανα 2ωρο ακουσα..

gameplay(ιδιο με το 1 δεν κερδιζει δαφνες),μουσικη και γραφικα δεν κανω καν τον κοπο να γραψω ειναι αρτιο παντου!


Προσωπικα εχω κουραστει απο τους ηθικα τελειους και ατρωτους ματσο γενικα πρωταγωνιστες...θα το δεχτω σε ενα sci-fi game , αλλα σε ενα τελεια ρεαλιστικο παιχνιδι(εξαιρουμε το zombi outbrake που ειναι εκει για να ξεδιπλωσει την ιστορια..)περιμενω ομοτητα,βια και δυστυχια.


Κατι τελευταιο με το the last of us ξεβρακωθηκαν παρα πολλοι!!!το ομοφοβικο σχολιο στο ιντερνετ παει και ερχεται....επειδη η ellie εναι λεσβια και τους χαλασε την φαση πηγαν και εκαναν review bombing στο metakcritic.η βλακεια της ανθρωποτητας εχει πιασει ταβανι και αρχισε να το τρυπαει...

περισσοτερα οταν το τελειωσω και αφησω και ενα 2 μερες να κατσει ολο αυτο μεσα μου...γιατι πραγματικα μετα το 1ο 2ωρο του παιχνιδιου παιζεις με ενα κομπο στο στομαχι κατι που εγω το λατρεψα οσο δυσκολο και αν ειναι.


Edited by vectrapearl, 23 June 2020 - 17:25.

                                                                       


#1743 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 27 June 2020 - 14:07

Δεν χρειάζεται να παίξω το παιχνίδι να κρίνω την ιστορία. Την έχω δει στο YouTube πλέον και δεν μου αρέσει καθόλου. Εννοειται αυτό είναι υποκειμενικό και για αυτό είπα προσωπική άποψη. Σαν gameplay,γραφικά κτλπ δεν το συζητάμε Naughty Dog είναι και είναι φοβερό.
Όπως είπες μετά το 1ο 2ωρο αποφασίζεις αν γουστάρεις όσα γίνονται ή όχι. Εγώ δεν τα γουστάρω και ούτε μου αρέσει που σε αναγκάζει το παιχνίδι να κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα.
Όσο για το Metacritic με αυτά που αποφάσισε ο Druckmann να κάνει στο game ήξερε πολύ καλά ότι θα προκαλεσει ντόρο και θα διχάσει. Αυτός ήταν και ο στόχος του.
Εν ολίγοις θεωρώ ότι σε όσους άρεσε το 1ο Last το 2ο είτε δεν θα τους αρέσει καθόλου ή θα το γουστάρουν πολύ.

Edited by itachi_se, 27 June 2020 - 14:08.

2008ipman01.jpg


#1744 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 27 June 2020 - 14:23

γιατι τοσο hate ρε παιδια?

 

μπορει καποιος να βαλει σε σποιλ και να μου πει για ποιο λογο ολη αυτη η ιστορια?


wdasa.png


#1745 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 02 July 2020 - 21:34

με αυτα και με αυτα εχω τερματισει (ευτυχως μια μερα πριν το κακο)το the last of us και θελω να γραψω πολλα για αυτο...μπορει μεσα στο σ/κ


                                                                       


#1746 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 03 July 2020 - 22:31

Οκ μόλις είδα το trailer του horizon για PC. Μιλάμε για άλλο παιχνίδι, τα γραφικά φαίνονται σαν το demo που δείξανε από το 2 στο ps5.
rsrGbGx.gif

#1747 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 22 July 2020 - 09:40

Ghost Of Tsushima λοιπον.

Γενικα ειχα βαλει χαμηλες προσδοκιες για το  game,ισως αρκετα χαμηλες και το αδικουσα!
Ενα game που αν σου αρεσει το set up της φεουδαρχικης ιαπωνιας με ενα χαλαρo gameplay θα γουσταρεις την πετσα σου.
Τρομερη δουλεια στο θεμα περιβαλον φωτισμοι καιρικες συνθηκες τοπια και τοποθεσιες.
καλη σχετικα μουσικη,τρομερη φωτογραφια.

σεναριακα θελει τον χρονο του για να σε κερδισει.σε αυτο το κομματι μου θυμησε horizon zero dawn ο χαρακτηρας ειναι λιγο φλατ μεχρι να τσουλισουν πολλα στην ιστορια αλλα και παλι δεν γινεται κατι που θα σου μεινει τουλαχιστβν μεχρι εκει που εχω φτασει εγω εχωντας μπει στο 2ο απο τα 3 act που εχει.

ολο το στησιμο του παιχνιδιου ειναι μια οδη στον κουροσαβα.πλανα μουσικες γωνιες ληψης καδρα ολα ειναι κουροσαβα.το οποιο εμενα μου αρεσε αρκετα μιας και απο κουροσαβα δεν ειμαι ειδικος αλλα οσα εχω δει μου εκαναν.+εχει και ενα mode που μπορεις να παιξεις ολο το παιχνιδι ασπρομαυρο με εφε σαν φιλμ (με τρεμοπαιγματα και σκισιματα στην οθονη)οπως σε ταινια του κουροσαβα!

γενικα στο gameplay ειναι ενα μειγμα horizon,uncharted και λιγο απο τα παλια assasins.
εχει ποικιλια σε upgrades απο πανοπλιες ,κατανα,face masks + τα upgrates οταν εισαι σε stealth mode(εδω το λεει ghost)οπως βομβες καπνου και αλλα.
Εχει upgrade στον χαρακτηρα σου αλλα οχι με level.ανεβαζεις το status σου στο νησι και ουσιαστικα χτιζεις εναν θρυλο γυρο απο το ονομα σου και απο εκει παιρνεις tecnick points που αναβαθμιζεις της τεχνικες σου

εχει αρκετα side quests, καποια quest τα οποια τα ονομαζει legend quest αν δεν κανω λαθος που ουσιαστικα υπαρχει ενας μουσικος σε καποια χωρια που λεει μια φολκλορ ιαπωνικη ιστορια για καποιον παλιο σαμουραι με ενα μιθικο οπλο/πανοπλια/τοξο/what ever,που ειχε την δυναμι απο καποιο kami και κατατροπωνε τους εχθρους(ωραια παρουσιαση btw οταν λεει την ιστορια,ειναι σαν πινελιες σε καμβα)και ξεκινας με clues σε κατι χαρτες σαν πινακες και πρεπει να βρεις την τοποθεσια που ειναι κρυμενα.ειναι αρκετα ενδιαφερων μιας και σε αναγκαζει να πηγαινει σε ψηλα σημεια για να ταιριαζεις αυτο που ειναι στο χαρτι με τον οριζονται και ετσι εχεις την ευκαιρια να χαζευεις τοπια.

γενικα εχει πραμα να περνας την ωρα σου εκτος Main quest που δεν ειναι βαρετα!

γενικα δεν ειναι ενα παιχνιδι πχ του 8 αλλα ουτε και του 7.5...ενα 7.8 θα ηταν μια τιμια βαθμολογια

γενικα το ευχαριστιεμαι αν και σε καποια σημεια σε μπουκωνει με πραγματα δευτεροτριτα που αν θες τα κανεις....

περισσοτερα οταν το τελειωσω!

 


Edited by vectrapearl, 22 July 2020 - 09:40.

                                                                       


#1748 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 17 September 2020 - 09:27

Oοοοριστε!!!!

Well....399 για την digital και 499 για την disc.Αναμενομενες τιμες για μενα.....

αναμενουμε ανοιγμα pre orders στην ελλαδα!!!

ΤΡΟΜΕΡΗ παρουσιαση του demon souls....τσουτσουριασα μπορω να πω... :hot: 

Νεο FINAL FANTASY με αρωμα απο τα παλια καλα F.F  :x3: 

Γενικα ωραια παρουσιαση,ουσιαστικη με ωραια παιχνιδια και με launch τιτλους δυνατους(demons souls , spiderman miles morales) και φυσικα με κλεισιμο τιζαρισμα  god of war:ragnarog :respect: 


EiGK1dLXcAA6vUs?format=jpg&name=4096x409


Edited by vectrapearl, 17 September 2020 - 10:01.

                                                                       


#1749 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 17 September 2020 - 10:03

Ε ναι κι άντε για σένα δωράκι, Dark souls στο launch. Νταξ περίμενα να ρίξει ένα 50ρικο την τιμή σαν απάντηση στην MS ή να ενώσει ps plus με ps now σαν απάντηση στο game pass.

Τώρα με τα παιχνίδια που έδειξαν δεν τρελάθηκα κιόλας, περίεργο που το FF το τσίμπησε σαν exclusive, δεν νομίζω ότι πλέον η σειρά έχει τόσο momentum ειδικά μετά τη φλόπα με το ΧV.

Καλό το τυράκι με το ps plus collection ειδικά αν τα patchaρουν ώστε να παίζουν λίγο καλύτερα στο ps5.

 

Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο περίεργη αυτή η γενιά, στην ουσία παίζει η sony μόνη της. Η MS πλέον θέλει να μαζέψει συνδρομητές και το μόνο χαρτί που στην ουσία έχει είναι το game pass.

Αποκλειστικότητες έχει τα 5-6 γνωστά, τα crossgen λίγο πολύ θα παίζουν το ίδιο και στις δύο κονσόλες οπότε ο μόνος σοβαρός λόγος είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

Το θέμα είναι ότι το βλέπει πολύ μακριά, το end game της είναι το streaming αλλά με τις συνδέσεις και το lag που παίζει, αν δεν έχει fiber to the home, gameplay της προκοπής δεν θα έχεις.


rsrGbGx.gif

#1750 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 17 September 2020 - 13:54

λοιπον, λοιπον!

 

ενθουσιασμενος με το FF 16 ΚΑΙ το Hogwars Legacy.

 

Eλπίζω να έχει ωραιες ισττοριες δραματικές και κωμικές οπως τα βιβλια του Πότερ και όχι μια κλασσική action ιστορία. να εχει character development κλπ.


Edited by Erudinam, 17 September 2020 - 14:13.

wdasa.png


#1751 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 17 September 2020 - 18:48

Ε ναι κι άντε για σένα δωράκι, Dark souls στο launch. Νταξ περίμενα να ρίξει ένα 50ρικο την τιμή σαν απάντηση στην MS ή να ενώσει ps plus με ps now σαν απάντηση στο game pass.

Τώρα με τα παιχνίδια που έδειξαν δεν τρελάθηκα κιόλας, περίεργο που το FF το τσίμπησε σαν exclusive, δεν νομίζω ότι πλέον η σειρά έχει τόσο momentum ειδικά μετά τη φλόπα με το ΧV.

Καλό το τυράκι με το ps plus collection ειδικά αν τα patchaρουν ώστε να παίζουν λίγο καλύτερα στο ps5.

 

Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο περίεργη αυτή η γενιά, στην ουσία παίζει η sony μόνη της. Η MS πλέον θέλει να μαζέψει συνδρομητές και το μόνο χαρτί που στην ουσία έχει είναι το game pass.

Αποκλειστικότητες έχει τα 5-6 γνωστά, τα crossgen λίγο πολύ θα παίζουν το ίδιο και στις δύο κονσόλες οπότε ο μόνος σοβαρός λόγος είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

Το θέμα είναι ότι το βλέπει πολύ μακριά, το end game της είναι το streaming αλλά με τις συνδέσεις και το lag που παίζει, αν δεν έχει fiber to the home, gameplay της προκοπής δεν θα έχεις.


ανοιξαν οι προπαραγγελιες......!!!!!! :joyful: 


EDIT:...Το προπαρηγγειλα....... :deadga6: 

Θεωρω οτι η MS ασχολειτε με το XBOX μονο και μονο για να μην αφησει την SONY μονοπολειο....καπου ειχα διαβασει οτι το console τμημα της MS αν λεει σταματαγε να πουλαει μια χρονια τα παντα στο τελος της χρονιας στο λογιστικο τμημα ολης της MS θα φαινοταν σαν λογιστικο λαθος αυτο το ελημα πωλησεων.μιλαμε για μεγεθη τεραστια!!!
απο την αλλη η γενια αυτη ειναι ακομα στα σπαργανα και πιστευω οτι εχουμε να δουμε πολλα τα επομενα χρονια

Σαν Game pass η sony εκανε αυτο το ps plus collection που θα εχει καμια 10αρια ps4 flagship titles με το launch!δεν εχω ιδεα αν θα το συνεχισει και μετα!


                                                                       


#1752 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2020 - 21:24

Εγώ απορώ πως το game pass θεωρείται επιτυχία με τέτοιο έλεγχο στα Windows 10 που δεν σου επιτρέπει κυριολεκτικά να κάνεις τίποτα, γιατί αν παρέμβει εστω και λίγο, δεν μπορείς να παίξεις τίποτα. Εδώ ο ανταγωνιστής του Steam, (Epic Store) είναι αθλιο. Μάλλον μπαρούφες λένε ολοι για δημόσιες σχέσεις και μάλιστα πολύ περισσότερες από τη Σονυ.

#1753 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 17 September 2020 - 22:13

Και η μεγάλη ξενέρα εδώ

 

https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d3555925&redirect=1

 

80€

 

Νταξ δεν ψωνίζω day 1 αλλά και πάλι πολύ μεγάλη ταρίφα.


rsrGbGx.gif

#1754 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 18 September 2020 - 09:37

Εγώ απορώ πως το game pass θεωρείται επιτυχία με τέτοιο έλεγχο στα Windows 10 που δεν σου επιτρέπει κυριολεκτικά να κάνεις τίποτα, γιατί αν παρέμβει εστω και λίγο, δεν μπορείς να παίξεις τίποτα. Εδώ ο ανταγωνιστής του Steam, (Epic Store) είναι αθλιο. Μάλλον μπαρούφες λένε ολοι για δημόσιες σχέσεις και μάλιστα πολύ περισσότερες από τη Σονυ.

Το game pass ποτε δεν το καταλαβα ουτε εγω!οσο για την epic το μονο καλο ειναι οτι με τα free εχω κανει καβα για πολυ καιρο!

 

Και η μεγάλη ξενέρα εδώ

 

https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d3555925&redirect=1

 

80€

 

Νταξ δεν ψωνίζω day 1 αλλά και πάλι πολύ μεγάλη ταρίφα.

Ας ειναι καλα το game station που θα τα εχει ενα 10ακι κατω....και αυτος ειναι ο λογος που πηγα στην επιλογη με το disc και οχι στην digital.εχει την επιλογη παντα  με μεταχειρισμενα με πληρωμη μισο μισο με εναν φιλο με ανταλαγη,οποτε και την βρισκεις την ακρη καπως.
Στην digital εισαι υποχρεωμενος να το παρεις (αν το θες ντε και καλα απο τον πρωτο καιρο)full price,που εδω ειναι ενα αλλο που δεν καταλαβαινω,απο την στιγμη που αγοραζεις digital ενα παιχνιδι γιατι πληρωνεις την ιδια τιμη με την physical?Η λογικη λεει οτι θα επρεπε να ειναι εστω ελαχιστα ποιο φθηνο μιας και κουτι, χαρτακια παραχαρτακια και δισκος ειναι εκτος....



Σε αλλα νεα με πηραν απο το πλαισιο σημερα να μου πουν οτι θα χρειαστει μια καταθεση 50 ευρω μεσω καρτας σε ενα λινκ που θα μου στειλουν σε mail για να μου στειλουν ενα κουπονι με το οποιο θα κρατησω την σειρα προτεραιοτητας στην προπαραγγελια μου :hmmm: 

η επεσαν σαν τα κορακια στις προπαραγγελιες και φοβατε το πλαισιο μην τα φαει μετα στον κ@#λΟ με ακυρωσεις η  δεν ξερω.

το περιεργο ειναι οτι μου ειπαν οτι το λινκ εχει 20 λεπτα που ειναι ενεργο και μετα ακυρωνεται
εχω εναν φιλο διευθηντη σε καταστημα plaisio περιμςνω να με παρει να του το πω πριν κανω κινηση


Edited by vectrapearl, 18 September 2020 - 09:38.

                                                                       


#1755 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 September 2020 - 09:49

Το game pass ποτε δεν το καταλαβα ουτε εγω!οσο για την epic το μονο καλο ειναι οτι με τα free εχω κανει καβα για πολυ καιρο!

 

Ας ειναι καλα το game station που θα τα εχει ενα 10ακι κατω....και αυτος ειναι ο λογος που πηγα στην επιλογη με το disc και οχι στην digital.εχει την επιλογη παντα  με μεταχειρισμενα με πληρωμη μισο μισο με εναν φιλο με ανταλαγη,οποτε και την βρισκεις την ακρη καπως.
Στην digital εισαι υποχρεωμενος να το παρεις (αν το θες ντε και καλα απο τον πρωτο καιρο)full price,που εδω ειναι ενα αλλο που δεν καταλαβαινω,απο την στιγμη που αγοραζεις digital ενα παιχνιδι γιατι πληρωνεις την ιδια τιμη με την physical?Η λογικη λεει οτι θα επρεπε να ειναι εστω ελαχιστα ποιο φθηνο μιας και κουτι, χαρτακια παραχαρτακια και δισκος ειναι εκτος....



Σε αλλα νεα με πηραν απο το πλαισιο σημερα να μου πουν οτι θα χρειαστει μια καταθεση 50 ευρω μεσω καρτας σε ενα λινκ που θα μου στειλουν σε mail για να μου στειλουν ενα κουπονι με το οποιο θα κρατησω την σειρα προτεραιοτητας στην προπαραγγελια μου :hmmm: 

η επεσαν σαν τα κορακια στις προπαραγγελιες και φοβατε το πλαισιο μην τα φαει μετα στον κ@#λΟ με ακυρωσεις η  δεν ξερω.

το περιεργο ειναι οτι μου ειπαν οτι το λινκ εχει 20 λεπτα που ειναι ενεργο και μετα ακυρωνεται
εχω εναν φιλο διευθηντη σε καταστημα plaisio περιμςνω να με παρει να του το πω πριν κανω κινηση

 

Καλά ναι εξυπακούεται, μόνο από μικρά μαγαζιά ψωνίζω αλλά συνήθως από τα μεταχειρισμένα του public.

Σχετικά με το 50αρι, όλοι το κάνανε και μάλιστα με κάρτα. Μόνο το Πλαίσιο είχε ανοίξει προπαραγγελίες χωρίς προστάντζα αλλά δεν είχε υπολογίσει την ζήτηση.

Παρακολουθώ το αντίστοιχο thread στο insomnia και από εκεί ρίχνανε προπαραγγελίες σε όλους τους μεγάλους και όποια κάτσει. Αρκετοί ρίχνανε μία στο public που είχε κι αυτό ένα 50ρικο και μία στο Πλαίσιο που ήταν δωρεάν.

Κάνα δυο πλήρωσαν όλο το πόσο, επίσης ο Γερμανός σου ζητάει όλο το ποσό αλλά λέει ότι σου εγγυάται ότι θα έχεις κονσόλα ενώ όλοι οι υπόλοιποι όχι, ανάλογα με τι στοκ θα λάβουν από την Sony.

Τεσπα οριακά, έχει ξεπουλήσει το μηχάνημα ήδη. Καλοφάγωτο αν τελικά παραλάβεις!


rsrGbGx.gif