Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1126 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 January 2008 - 00:51

πολυ γελιο, πολυ ομως
παρολαυτα, ο παλιος καλος ishida θα ειχε αυτοκτονησει αν του λεγανε οτι θα επαιρνε μερος σε μια συζητηση σαν αυτην του 156. καλο το σχεδιο παντως.
αλαλ το 155 ηταν καλυτερο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1127 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 January 2008 - 14:21

το 156 ηταν τρισαθλιο............το σχεδιο του Ishida επισης......το οπλο του επισης....Τα βελη του φαινονται σαν πυραυλακια και γενικα τον εχουν κανει βλακα........Δεν μπορω να καταλαβω...φαινεται σαν παιδακι που πεταει μικρα βελακια........
ΕΛΕΟΣ
Posted Image

#1128 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 January 2008 - 20:41

Δεν ξέρω για σας, εμένα το 156 δεν με χάλασε. Καλά από μάχη ήταν λιγάκι ότι να 'ναι αλλά είχε πλάκα. Το επόμενο όμως φαίνεται να έχει καλύτερη μάχη.
phmava.php

#1129 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 January 2008 - 20:59

Θα συμφωνήσω ότι το 156 ήταν τρισάθλιο. Οι διάλογοι ήταν για τα μπάζα, η μάχη πήγε περίπατο, το animation καλούτσικο ήτανε... Και στο τέλος βγάζει ο Ishida Κι ένα "lightsaber" και μας αποτελειώνει... :puke: :puke: :blurah5: :yawn2: :yawn2: :uhh:

#1130 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 19 January 2008 - 00:03

το 156 ηταν τρισαθλιο............το σχεδιο του Ishida επισης......το οπλο του επισης....Τα βελη του φαινονται σαν πυραυλακια και γενικα τον εχουν κανει βλακα........Δεν μπορω να καταλαβω...φαινεται σαν παιδακι που πεταει μικρα βελακια........
ΕΛΕΟΣ

αυτο ηταν οταν τα βαλε με τον iceringer εκει να δεις GIF που πεσε..
Signature Removed

#1131 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 19 January 2008 - 10:41

Παιδια μηπως μπορει καπιος να μ πει ολα τα Arc απο που μεχρι που ειναι??:congrats::congrats::congrats:

#1132 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 19 January 2008 - 11:33

List of Bleach episodes - Wikipedia, the free encyclopedia

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1133 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 19 January 2008 - 12:22

ΕΛΕΟΣ

καλα ρε...και ο ichigo οταν πολεμαγε εκλανε πατατες στην αρχη..
δλδ περιμενες να πεσει η αλλη με 4 βελη?

το lightsaber οντως ψιλοακυρο κ δεν εχουμε ξαναδει κατι τετοιο..
αλλα παντου και IRL οι τοξοτες μαθεναν και εναν close range oplo..
Posted Image

#1134 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 January 2008 - 12:24

το γυρισανε στον Πολεμο των Αστρων...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1135 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 19 January 2008 - 13:44

Guys μπορειται να μ πειτε καποια fansub group με καλη ποιοτητα για Bleach?:congrats::congrats:

#1136 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 19 January 2008 - 13:51

νομιζω υπαρχει παρομοιο thread..χμ..τεσπα..
το πιο γνωστο παντως ειναι dattebayo..
εγω απο κει τα κατεβαζω και η αναλυση ειναι εξαιρετικη.
Posted Image

#1137 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 19 January 2008 - 16:13

όντως παίδες ήταν ψιλοάθλιο το σχέδιο και η απόδοση του επεισοδίου..Γι'αυτό και γώ προτιμώ τα Manga...Επειδή τα anime φτάνουν τα manga, στο naruto κοιτάζονται και ξανακοιτάζονται για ώρες και στο Bleach βάζουν σε παραπάνω απο το μισό κάθε επεισοδίου στιγμεσ ατελείωτου παλιμπεδισμού. Τέσπα..έχω υπομονή..Εσείς? :Ρ
][----Χμμμ....Μωράκι?----][:redcard2:

#1138 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 19 January 2008 - 17:03

νομιζω υπαρχει παρομοιο thread..χμ..τεσπα..
το πιο γνωστο παντως ειναι dattebayo..
εγω απο κει τα κατεβαζω και η αναλυση ειναι εξαιρετικη.

Thnx:wooi2::wooi2::wooi2: αλλα για πες μ link...

#1139 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 19 January 2008 - 17:42

www . dattebayo . com xωρις τα κενα.
Signature Removed

#1140 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 January 2008 - 17:52

BitTorrent Files for [dattebayo] Anime για torrents.Το τέλειο με την υπόθεση είναι ότι οι τυπάδες στο dattebayo κάνουν άψογη δουλειά και σου δίνουν και το επεισόδιο περίπου 20 ώρες μετά την προβολή του στην Ιαπωνία!!Δηλ.κατα τισ 4 ξημερώματα πέμπτης για bleach.Πάντως ρε παιδιά εμένα δεν με πολυπειράζουν τα "χιουμοριστικα" fller(τα εισαγωγικά στο χιουμοριστικά είναι γιατι πολλές φορές μιλάμε για...υπερκρύο χιούμορ)...Γενικώς σπάνε λίγο την ένταση.Π.χ. στο death note που σου χωνε όλη την πλοκή στη μούρη μετά σε μια φάση έκανε κοιλιά...:yawn2:Και φυσικά δεν θέλουμε να γίνει το ίδιο με το bleach...(βλεπε εποχές bounto:uhh:).Δεν ξέρω...Μπορεί να φταίει ότι έχω διαβάσει και τα manga...
Posted Image