Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1096 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 January 2008 - 13:16

παιδες ακουσα οτι αρχιζει Bleach στο Alter
is it true?:nod::blingeye2:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:oo:!!!Μην το πιστευεις!!!!!:hahaha:
Αυτοι ουτε τον Λολεκ και τον Μπολεκ δεν μπορουν να δειξουν!!!!!!χα!

#1097 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 13:21

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:oo:!!!Μην το πιστευεις!!!!!:hahaha:
Αυτοι ουτε τον Λολεκ και τον Μπολεκ δεν μπορουν να δειξουν!!!!!!χα!

πωπω εχει πολυ πλακα να βλεπω τις εκρηξεις θυμου σου :hahaha::hahaha:

νταξει..χωρια της ελλεινης μεταγλωτησης ειναι και το θεμα των επαναληψεων...
Posted Image

#1098 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 January 2008 - 13:23

Δεν κατάλαβα... :nosey: εννοείς ότι ο Μπόλεκ κι ο Λόλεκ είναι κατώτεροι του Bleach; :hiding_something:

Edit: Shadowstrike, σε παρακαλώ, μην βρίζεις.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1099 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 January 2008 - 13:25

πωπω εχει πολυ πλακα να βλεπω τις εκρηξεις θυμου σου :hahaha::hahaha:

νταξει..χωρια της ελλεινης μεταγλωτησης ειναι και το θεμα τω επαναληψεων οπυ θα το γαμησουν τωρα..

Δεν εχεις αδικο φιλε μου!!!!Κι εκτος απο επαναληψεις φαντασου μεταγλωτιση!!!!!:oo::hahaha:Θα βαζανε σε ολους την φωνη του τραβεστι που βαζουν στο 0-6!!!!!!!!!χαχαχα!!!!

#1100 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 05 January 2008 - 13:28

Μπολεκ και Λολεκ???? huh? Ας το δειξουν ας το δειξουν!! Νταξ η μεταγλωτιση δε θα ειναι και το καλυτερο πραμα αλλα ενταξει τι να πεις!! Πιστευω θα ναι καλο να δειξουν ενα καλο ανιμε στην ελλαδα! Οχι οτι δεν εδειξαν στο παρελθον απλα το λεω για να μαθουν και οι νεες γενιες (:nosey: και εγω μικρος δεν ειμαι?:oo:)
I put up my headphones and listen to the deftones

#1101 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 13:37

Δεν εχεις αδικο φιλε μου!!!!Κι εκτος απο επαναληψεις φαντασου μεταγλωτιση!!!!!:oo::hahaha:Θα βαζανε σε ολους την φωνη του τραβεστι που βαζουν στο 0-6!!!!!!!!!χαχαχα!!!!

μα δεν εχουμε και κανα σοβαρο κεντρο μετταγλωτησης ας πουμε:oo:
καλα να δεις ιδιες φωνες σε 2-3 ανιμε αλλα οχι σε ολα τα ανιμε που δειχναν
σε Jtv,0-6,μακεδονια και net..
το inuyasha που το εδειχνε παλια νομιζω εβαλε επαναληψη τα 50 πρωτα επ
4-5 φορες και μετα δεν ξαναδειξε..

Μπολεκ και Λολεκ???? huh? Ας το δειξουν ας το δειξουν!! Νταξ η μεταγλωτιση δε θα ειναι και το καλυτερο πραμα αλλα ενταξει τι να πεις!! Πιστευω θα ναι καλο να δειξουν ενα καλο ανιμε στην ελλαδα! Οχι οτι δεν εδειξαν στο παρελθον απλα το λεω για να μαθουν και οι νεες γενιες (:nosey: και εγω μικρος δεν ειμαι?:oo:)

ναι ρε συ αλλα τι να δουν? :/ τεσπα δεν ξερω μπορει να αλλαξει κατι..
αλλα και γενικα εδω κ πολυ καιρο βαζει ορισμενα ανιμε στην ελλαδα απλα δεν γινονται γνωστα..
Posted Image

#1102 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 January 2008 - 13:41

δεν ξερω για εσας παντως εγω εχω αρχισει να βαριεμαι λιγο με το Bleach. πιο αργο και απο το Dragonball θα καταντησει σε λιγο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1103 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 January 2008 - 13:42

Καλυτερα να τα εδειχναν στα Ιαπωνικα με υποτιτλους:wis:!!Τεσπα!Εδειχνε INUYASHA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!:oo:???Μην με τρελαινεις!!:terror2:

#1104 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 13:49

δεν ξερω για εσας παντως εγω εχω αρχισει να βαριεμαι λιγο με το Bleach. πιο αργο και απο το Dragonball θα καταντησει σε λιγο

ναι ομολογο οτι το bleach εχει πεσει τον τελευταιο καιρο :/
πολλοι λενε οτι θα ξανανεβει και οτι θα ξαναρχισουν οι καλες μαχες ομως και παλι τραβαει πολυ που να παρει...

Καλυτερα να τα εδειχναν στα Ιαπωνικα με υποτιτλους:wis:!!Τεσπα!Εδειχνε INUYASHA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!:oo:???Μην με τρελαινεις!!:terror2:

α μπραβο..αυτο λεω και εγω..
δεν καταλαβενω γιατι τα μεταγλωτιζουν..δεν καταδεχονται την ιαπωνικη γλωσσα?
τι να πω...τεσπα..

σιγουρα εδειχνε kenshin 100% στο μακεδονια και αν θιμαμε καλα εδειξε και nuyasha για μια περιοδο...ημουνα ομως μικλουλη και δεν τιμαμε κλα :nosey:
Posted Image

#1105 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 05 January 2008 - 13:50

ναι ρε συ αλλα τι να δουν? :/ τεσπα δεν ξερω μπορει να αλλαξει κατι..
αλλα και γενικα εδω κ πολυ καιρο βαζει ορισμενα ανιμε στην ελλαδα απλα δεν γινονται γνωστα..

χμ Σωστος!! Κοιτα φιλε οταν εσυ πρωτοειδες ενα ανιμε στη τηλεοραση (οποιο και να ηταν ) σου αρεσε εστω και με τη αθλια μεταγλωτιση!! Ετσι θα γινει η αρχη με τα ανιμε :wis: Μετα το ατομο θα κατσει να ασχοληθει περισσοτερο με τα ανιμε θα ψαχτει θα μας βρει και θα γινει και αυτος anime freak!

#1106 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 13:53

χμ Σωστος!! Κοιτα φιλε οταν εσυ πρωτοειδες ενα ανιμε στη τηλεοραση (οποιο και να ηταν ) σου αρεσε εστω και με τη αθλια μεταγλωτιση!! Ετσι θα γινει η αρχη με τα ανιμε :wis: Μετα το ατομο θα κατσει να ασχοληθει περισσοτερο με τα ανιμε θα ψαχτει θα μας βρει και θα γινει και αυτος anime freak!

χμμ..ναι εχεις δικιο αλλα ειναι κριμα να δειχνουμε μονο το 40% τησ ποιοτητας(δηλαδη την εικονα) ενος ανιμε...
Posted Image

#1107 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 05 January 2008 - 14:01

παιδες ακουσα οτι αρχιζει Bleach στο Alter
is it true?:nod::blingeye2:

Εξαρταται απο που το ακουσες...
Επειδη δεν μπορεσα να βρω κατι στο internet και δεν εχω δει καποια διαφημηση αμφιβαλλω.
Επισης,αν σε καποιον δεν αρεσουν οι ελληνικες μεταγλωτισεις,δεν ειναι υποχρεωμενος να τις δει:wis:
Moreover,το να γινει dubbed στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι καταστραφηκε το anime.
Πληροφοριακα,το bleach εχει γινει licensed (πραγμα που σημαινει οτι κατα πασα πιθανοτητα εχει μεταγλωτιστει) σε Ταιλανδη,Γαλλια και Ισραηλ:terror2:

Και για να πω κατι εντος θεματος,πραγματι ο ρυθμος του bleach εχει πεσει παρα πολυ.Δεν ειναι δυνατον να αφιερωνεται το μισο επεισοδιο καθε βδομαδα στη Nel και στην ηλιθια παρεα της :/

#1108 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 January 2008 - 14:08

Και για να πω κατι εντος θεματος,πραγματι ο ρυθμος του bleach εχει πεσει παρα πολυ.Δεν ειναι δυνατον να αφιερωνεται το μισο επεισοδιο καθε βδομαδα στη Nel και στην ηλιθια παρεα της :/

μπα , φιλε Odin, δεν ειναι η Nel (και μονο αυτη,οσον αφορα τη παρεα της μπορει να καει στην κολαση for all i care) που με χαλαει, εναι οτι βαζουν πολυ σαλτσα, το σεεεεεεερνουν

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1109 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 05 January 2008 - 14:13

μπα , φιλε Odin, δεν ειναι η Nel (και μονο αυτη,οσον αφορα τη παρεα της μπορει να καει στην κολαση for all i care) που με χαλαει, εναι οτι βαζουν πολυ σαλτσα, το σεεεεεεερνουν

Οταν λες βαζουν σαλτσα????? :nosey: Κοιτα εμενα σταματησε να μ αρεσει οταν τελειωσαν οι μαχες στο Soul Society
Spoiler:
απο κει και περα επεσε αρκετα στην αποψη μ!

#1110 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 January 2008 - 14:18

Οταν λες βαζουν σαλτσα????? :nosey: Κοιτα εμενα σταματησε να μ αρεσει οταν τελειωσαν οι μαχες στο Soul Society

Spoiler:
απο κει και περα επεσε αρκετα στην αποψη μ!

+1

Το bleach τότε και καλύτερο ρυθμό είχε και καλύτερα γραφικά. Και τέλος πάντων τότε ήταν πιο φρέσκια η σειρά τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα μόνο που τώρα το όλο style μάλλον ξεμωραμένο θα το έλεγα. Για μένα το humor της σειράς είναι το λιγότερο κρύο πλέον ενώ στην αρχή μου άρεζε :emptyonexg1:
phmava.php