Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 26 January 2008 - 04:10
Posted 26 January 2008 - 12:59
τουλάχιστον το άνιμε προχοράει αρκετά γρήγορα και κρατάει και το funny στοιχείο που έχει(όχι όπως το naruto που έχει καταντήσει σαν την λάμψη,λέτε γιαυτό να σταμάτησε ο φώσκολος τις σειρές? τον ζητήσανε να διδάξει την καθυστέρηση στα anime χεχε)
Posted 26 January 2008 - 23:27
Posted 27 January 2008 - 03:10

Posted 27 January 2008 - 13:19
Ο Ishida με την άσπρη τη φανέλα
Χωρίς ούτε καν να ιδρώσει.Έτσι ρε Ishida.Σκότωσε και τον Ichigo να γλιτώσουμε.
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 29 January 2008 - 00:29
χιιι.....Έτσι ρε Ishida.Σκότωσε και τον Ichigo να γλιτώσουμε.

Posted 29 January 2008 - 03:05
Posted 31 January 2008 - 13:26

Συμφωνώ. Γενικά τα γραφικά του bleach χάλασαν από τα fillers και μετά. Παλιά ήταν κάποιος πιο sharp ποιο detailed. Θυμάμαι για παράδειγμα ότι είχε κάτι ωραίες σκιάσεις με γραμμές που τώρα έχουν εξαφανιστεί.εγω θα το πω το παραπονο μου και θα το δειξω κιολας.
1)getsuga tensho: Στους πρωτους κυκλους εκοβε πλανητες στα 2, τωρα εχει γινει μια φετα πεπονι.
2)hollow form ¨ εδω τα σκατωσαν πληρως...
3)το στυλ του ιτσιγκο.... το χαλασαν κιαυτο
4)reiatsu bursts ..πλεον ανυπαρκτα...
5) background μεχρι το σσ αρκ ηταν κ γαμω, τωρα ειναι ενα μπλε φοντο με ροζ γραμμες...κκ..ουτε καν αντιδρα ..
ουτε wind effect , oyte κινιση στα συννεφα , τπτ...ενα ψοφιο πραμα..
Σαν να διαβαζεις μανγκα με φιλλερς.
Όχι και funny:sigh2:τουλάχιστον το άνιμε προχοράει αρκετά γρήγορα και κρατάει και το funny στοιχείο που έχει(όχι όπως το naruto που έχει καταντήσει σαν την λάμψη,λέτε γιαυτό να σταμάτησε ο φώσκολος τις σειρές? τον ζητήσανε να διδάξει την καθυστέρηση στα anime χεχε)
Ναι, αλλά εγώ δεν θα έλεγα μόνο στα τελευταία επεισόδια. Για μένα το humour του bleach ήταν καλό μέχρι άντε τα επεισόδια 40-50... Ειδικά στα fillers και μετά πάει ξεμωράθηκε τελείωςΤο χιούμορ του Bleach στα τελευταία επεισόδια τουλάχιστον είναι για 10χρονα.Ειδικά όλο το τρίο,Nel-Pesche και ο άλλος είναι για κλάματα.Δεν τους αντέχω

Posted 31 January 2008 - 14:24
Posted 31 January 2008 - 14:35
Ειναι μονο δικη μου ιδεα , ή το release των Dattebayo για το 158 εχει χαμηλοτερη ποιοτητα εικονας και ηχου απο ενα rmvb? ?? ?
Όχι δεν είναι ιδέα σου, αφού ακόμα και ο ήχος ήταν μονοφωνικός. Άμα είδες όμως στο σχόλιο της εβδομάδας λέει ότι μάλλον θα βγάλουν version 2.