Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1111 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 14:20

+1

Το bleach τότε και καλύτερο ρυθμό είχε και καλύτερα γραφικά. Και τέλος πάντων τότε ήταν πιο φρέσκια η σειρά τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα μόνο που τώρα το όλο style μάλλον ξεμωραμένο θα το έλεγα. Για μένα το humor της σειράς είναι το λιγότερο κρύο πλέον ενώ στην αρχή μου άρεζε :emptyonexg1:

πω ρε..τι ητα αυτο στο last ep?
Spoiler:

Posted Image

#1112 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 January 2008 - 14:24

Οταν λες βαζουν σαλτσα????? :nosey: Κοιτα εμενα σταματησε να μ αρεσει οταν τελειωσαν οι μαχες στο Soul Society

Spoiler:
απο κει και περα επεσε αρκετα στην αποψη μ!

+1

Το bleach τότε και καλύτερο ρυθμό είχε και καλύτερα γραφικά. Και τέλος πάντων τότε ήταν πιο φρέσκια η σειρά τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα μόνο που τώρα το όλο style μάλλον ξεμωραμένο θα το έλεγα. Για μένα το humor της σειράς είναι το λιγότερο κρύο πλέον ενώ στην αρχή μου άρεζε :emptyonexg1:

Spoiler:

νομιζω αυτα τα 3 posts αντανακλουν ακριβως την αποψη μου πλεον για το Bleach

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1113 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 05 January 2008 - 14:24

Spoiler:

Το οτι ολο το επεισοδιο ηταν fail δε σου λεει τπτ ?:( δεν μ αρεσε καθολου αναπολω τις ωραιες στιγμες
Spoiler:
αν και θελω να δω επιτελους τον Hitsugaya σε καμια μαχη της προκοπης
I put up my headphones and listen to the deftones

#1114 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 14:31

Το οτι ολο το επεισοδιο ηταν fail δε σου λεει τπτ ?:( δεν μ αρεσε καθολου αναπολω τις ωραιες στιγμες

Spoiler:
αν και θελω να δω επιτελους τον Hitsugaya σε καμια μαχη της προκοπης

ναι..αυτες ηταν ωρεες μαχες :/

και οσο για hitsugaya θα φας καλα στην ταινια :bike:
Posted Image

#1115 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 05 January 2008 - 14:39

ναι..αυτες ηταν ωρεες μαχες :/

και οσο για hitsugaya θα φας καλα στην ταινια :bike:

Οι αντιπαλοι θα φανε καλα στη ταινια :P Hitsugaya θα τους σκισει ολους απαλα απαλα.. Τεσπα ειλικρινα θελω να πιστευω οτι το επεισοδιο στις 9 του μηνος θα βελτιωθει αισθητα (οχι μονο animation γενικα ολη η εικονα)

#1116 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 06 January 2008 - 04:02

αν δν το λιωσουν παλι
μαλλον τελιωνει η μαχη Ρυκια νς Εσπαντα 9
αλα και παλι εγς περιμενω να δω τισ μεγαλες μαχες π.χ
Spoiler:

Posted Image

#1117 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 06 January 2008 - 17:03

Φιλε μ οι μαχες που περιμενεις θα αργησουν :wis: ετσι πιστευω τουλαχιστον!!! Δεν ειναι αυτο μονο πιστευω οτι θα γινει τπτ βαρετο σε σχεση με Warning :o(δεν ειναι manga spoiler :P)
Spoiler:

#1118 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 January 2008 - 13:35

πριν απο καμια ωρα ειδα το καινουριο.
τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου
παντως εχω αρχισει να πιστευω οτι μαζι με την αργοπορια του ιδιου του anime φταιει λιγο και το οτι ξερω τι θα γινει παρακατω
ωραιο release though

τελος η DatteBayo μεχρι τωρα φιανεται να μην πραγματοποιει την απειλη να μην δωσει αλλα επεισοδια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1119 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 10 January 2008 - 17:48

καλο episode κατα την αποψη μου...δεν ξερω τι σας ξενερωνει στο bleach...εμενα μου αρεσε παντως!:wooi2:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1120 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 January 2008 - 19:41

καλο episode κατα την αποψη μου...δεν ξερω τι σας ξενερωνει στο bleach...εμενα μου αρεσε παντως!:wooi2:

Συμφωνω.Εμενα ακομα εχω την αγωνια για το τι θα γινει στα επομενο επισοδειο.Οπως μου αρεσαν και τα επισοδεια με τα Βοunto.

#1121 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 10 January 2008 - 21:31

Ενα μεγαλο 0 σε οσους το χαψανε χεχε..
Το επισοδειο 155 ηταν μια χαρα, η Rukia ξελασπωσε για παρτη των ishida/Chad..Καιρο περιμενα να ακουσω το "hadou no san jyu , soukatsui"
Signature Removed

#1122 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 10 January 2008 - 23:43

πολυ καλο επεισοδειο και γενικα στο bleach μου αρεσει επειδη εχει και fast pace ιστορια με συγκρυσει με αλλα ανιμε μεγαλυς διαρκεις

#1123 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 14 January 2008 - 22:22

Κι εγώ νομίζω πως η μεγάλες κοιλιές του Bleach ανήκουν στο παρελθόν και πως πλέον το Anime θα ακολουθήσει για κάποιο καιρό το story του Manga χωρίς improvisations. Η ιστορία αρχίζει να πλησιάζει και πάλι στα επίπεδα του Soul Society Arc ( χωρίς να τα φτάνει ωστόσο :P ) και με βρίσκω και πάλι να περιμένω ανυπόμονα κάθε βδομάδα το επόμενο επεισόδιο :D
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#1124 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 January 2008 - 01:23

Εγώ είδα το 155 και μπορώ να πω πως γενικά μου άρεσε. Άντε ακολουθεί ακόμα μεγαλύτερη μάχη από ότι φαίνεται :wooi2:
phmava.php

#1125 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 18 January 2008 - 00:33

Πως σας φανηκε το επισοδειο 156?