Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1141 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 18:23

BitTorrent Files for [dattebayo] Anime για torrents.Το τέλειο με την υπόθεση είναι ότι οι τυπάδες στο dattebayo κάνουν άψογη δουλειά και σου δίνουν και το επεισόδιο περίπου 20 ώρες μετά την προβολή του στην Ιαπωνία!!Δηλ.κατα τισ 4 ξημερώματα πέμπτης για bleach.Πάντως ρε παιδιά εμένα δεν με πολυπειράζουν τα "χιουμοριστικα" fller(τα εισαγωγικά στο χιουμοριστικά είναι γιατι πολλές φορές μιλάμε για...υπερκρύο χιούμορ)...Γενικώς σπάνε λίγο την ένταση.Π.χ. στο death note που σου χωνε όλη την πλοκή στη μούρη μετά σε μια φάση έκανε κοιλιά...:yawn2:Και φυσικά δεν θέλουμε να γίνει το ίδιο με το bleach...(βλεπε εποχές bounto:uhh:).Δεν ξέρω...Μπορεί να φταίει ότι έχω διαβάσει και τα manga...

tbh εχω παρατηρησει οτι οσοι εχουν διαβασει το μανγα παραπωνιουνται πιο συχνα:P
και μιλαω γα ολα τα ανιμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1142 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 18:25

to bounto αρκ ηταν φιλερ εξ αρχης.. Ειχε αθλιο ανιματιον, σχεδειο και πλοκη.
Spoiler:

Signature Removed

#1143 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 18:26

Πάντως ρε παιδιά εμένα δεν με πολυπειράζουν τα "χιουμοριστικα" fller.Δεν ξέρω...Μπορεί να φταίει ότι έχω διαβάσει και τα manga...

αυτο ακριβως, ξερουμε τι γινεται παρακατω γιαυτο μας χαλανε τα fillers.
σωστα λες οτι χρησιμευουν για να σπαει λιγο η ενταση, αλλα αμα εχες το μανγκα, ξερεις , οποτε σου ειναι θεωρητικα αχρηστα. δεν ξερω ποσοι απο σας το παρακουλουθουν απο την αρχη, αλλα πχ εγω που ειδα τα πρωτα ( μολις χεχε) 130 επεισοδεια μονορουφι, τα fillers οντως βοηθησαν. ειδικα στο bleach.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1144 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 18:27

www . dattebayo . com xωρις τα κενα.

BitTorrent Files for [dattebayo] Anime για torrents.Το τέλειο με την υπόθεση είναι ότι οι τυπάδες στο dattebayo κάνουν άψογη δουλειά και σου δίνουν και το επεισόδιο περίπου 20 ώρες μετά την προβολή του στην Ιαπωνία!!Δηλ.κατα τισ 4 ξημερώματα πέμπτης για bleach.Πάντως ρε παιδιά εμένα δεν με πολυπειράζουν τα "χιουμοριστικα" fller(τα εισαγωγικά στο χιουμοριστικά είναι γιατι πολλές φορές μιλάμε για...υπερκρύο χιούμορ)...Γενικώς σπάνε λίγο την ένταση.Π.χ. στο death note που σου χωνε όλη την πλοκή στη μούρη μετά σε μια φάση έκανε κοιλιά...:yawn2:Και φυσικά δεν θέλουμε να γίνει το ίδιο με το bleach...(βλεπε εποχές bounto:uhh:).Δεν ξέρω...Μπορεί να φταίει ότι έχω διαβάσει και τα manga...

Ty ρε παιδια αλλα οκ μ τα'πε ο Melkor

#1145 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 19:32

αυτο ακριβως, ξερουμε τι γινεται παρακατω γιαυτο μας χαλανε τα fillers.
σωστα λες οτι χρησιμευουν για να σπαει λιγο η ενταση, αλλα αμα εχες το μανγκα, ξερεις , οποτε σου ειναι θεωρητικα αχρηστα. δεν ξερω ποσοι απο σας το παρακουλουθουν απο την αρχη, αλλα πχ εγω που ειδα τα πρωτα ( μολις χεχε) 130 επεισοδεια μονορουφι, τα fillers οντως βοηθησαν. ειδικα στο bleach.

Τώρα που το λες είμαστε ακριβώς ίδια φάση και ξεκίνησα να βλέπω οταν βγήκε το 123 αλλά ποια ήταν η φάση...Γενικώς είχα,ας πούμε,μια υπεραγωνία να δω τι θα γίνει στη συνέχεια γιατί το θεώρησα(και εξακολουθώ) από τα καλύτερα ever και όταν έβλεπα ότι το σκηνικό με τα bounto και τα mod souls τραβάει πολύ εγώ τραβούσα τα μαλλιά μου απο τη βαρεμάρα...Ενώ τα χιουμοριστικά και μικρά που παράλληλα προωθούν και την πλοκή όπως το 156 έχουν νόημα...Βέβαια υπάρχουν και αυτά που δεν προωθούν το νόημα(βλέπε το ahou επεισοδιο τοy naruto:hahaha:).Απο την αλλη ψευτοσοβαρεσ εναλλαγες του γνησιου(και επιθυμητου) storyline μου φαίνονται πολύ ενοχλητικές...Γι'αυτό και μίλησα για τα bounto με ασχημο τροπο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1146 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 21:13

καταπληκτικο επεισοδιο μεσα σε 3 λεπτα παιζει να με πηρε ο υπνος :nosey: δυστυχως παει ασχημα αποψη μ βεβαια!! Κοιταξτε αμα δεν εχει Hitsu δεν θα ειναι πολυ καλο!!!

και οπως λεμε :nosey: τελειωνει η καμψη ετσι πιστευω (δεν διαβαζω το μανγκα) να ξαναποροθω :deadga6: γιατι μονο με One pIece δε βγαινει το πλαμα!!!
Το animation νομιζω επεσε! κανω λαθος?:nosey:
I put up my headphones and listen to the deftones

#1147 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 22:02

το ανιματιον στο bleach φετος ειναι καλο μονο οταν βλεπουμε to Ogichi..
Signature Removed

#1148 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 16:43

Πως σας φανηκε το 157?

#1149 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 18:37

το 157 μου άρεσε...άρχισε να γίνεται κάτι και επιτέλους όχι αλλόι ανόητοι διάλογοι του Ishida με τον Pesche...:Blissfull: ελπίζω από δω και πέρα να συνεχίσει καλά γιατί είναι από τα αγαπημένα και δν θα θελα να το δώ να χαλάει...:run:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1150 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 18:50

Εν τω μεταξύ δεν λες όχι σε λίγη πλάκα αλλά αυτός ο Pesche έκανε σαν καθυστέρας...Αν αυτό το επεισόδιο πήγαινε σαν το προηγούμενο παίζει και να το παράταγα...Αλλά ευτυχώς έδειξε λίγο battle..Και το επόμενο υπόσχεται πολλά....

#1151 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 23:58

Πιστευω οτι σιγα σιγα θα βρισκει το καλο εαυτο του.

#1152 fkotada

fkotada

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 01:23

poly wraio epeisodio to 157.. mou arese idiaitera epeidi o ishida deixnei tis dynameis tou.... epipleon to telos itan wraio epeidi kai o sado kati kanei epitelous kai den trwei xylo (opws palia)!! kai epete synexeia...

btw paidia kana anime styl bleach mporeite na me boi8isete na dw?

#1153 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 02:48

Δεν ξέρω ρε παιδιά , εμένα ούτε το animation μου φαίνεται να έπεσε , ούτε με έχει κουράσει σε σημείο να πω ότι το παρατάω. Ίσα ίσα , μου αρέσουν αυτά τα επεισόδια , σε σχέση με τις πίπες εποχής Bounto... Εντάξει τα τελευταία 2 ίσως ήταν πιο μέτρια , αλλά γενικά πιστεύω πως το Bleach βρίσκεται σε καλή φάση:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#1154 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 13:14

εγω θα το πω το παραπονο μου και θα το δειξω κιολας.
1)getsuga tensho: Στους πρωτους κυκλους εκοβε πλανητες στα 2, τωρα εχει γινει μια φετα πεπονι.
2)hollow form ¨ εδω τα σκατωσαν πληρως...
3)το στυλ του ιτσιγκο.... το χαλασαν κιαυτο
4)reiatsu bursts ..πλεον ανυπαρκτα...
5) background μεχρι το σσ αρκ ηταν κ γαμω, τωρα ειναι ενα μπλε φοντο με ροζ γραμμες...κκ..ουτε καν αντιδρα ..
ουτε wind effect , oyte κινιση στα συννεφα , τπτ...ενα ψοφιο πραμα..
Σαν να διαβαζεις μανγκα με φιλλερς.
Signature Removed

#1155 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 22:41

Ωραίο το 157, έδειξε επιτέλους τον Sado που είναι ο αγαπημένος μου male character στο bleach. Πάντως θα συμφωνήσω ότι έχει κάνει κοιλιά η ιστορία στο bleach, όχι μόνο στο anime αλλά και στο manga. Καλές οι μάχες δεν λέω, αλλά να έχει και λίγο εξέλιξη το θέμα.