Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1081 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 December 2007 - 01:19

Δε συμβαίνει σε όλα. Ας πούμε στο one piece όχι.

#1082 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 December 2007 - 01:41

Αν και δεν θυμάμαι ποιος ήταν αυτός ο Kaien (ας μου θυμίσει κάποιος που τον ξανάδαμε) μου άρεσε το 154 :wooi2: Βέβαια ήταν λίγο κουφαμάρα η όλη φάση, αλλά δεν βαριέσαι...
phmava.php

#1083 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 30 December 2007 - 20:38

Δε συμβαίνει σε όλα. Ας πούμε στο one piece όχι.

Αν και είμαστε στο thread του bleach...

Δηλαδή ποιο σημείο δεν συμβαίνει στο one piece? Το ότι πηγαίνουν από νησί σε νησί και επειδή βρίσκουν δυνατότερους αντιπάλους μας δείχνουν πως έχουν δυναμώσει και αυτοί? Ή στο ότι όπως θα μάθουμε για τον πατέρα του Ichigo θα μάθουμε ,περισσότερα, και για τον πατέρα του Luffy? Μου αρέσει το one piece αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα shonnen. Επίσης τουλάχιστον στο bleach ξέρουμε περίπου πως δυναμώνει ο Ichigo, στο one piece εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πως ο Luffy <ανακάλυψε> και έμαθε να χρησιμοποιεί τα gears (εκτός αν αναφέρθηκε κάπου και εγώ δεν το πρόσεξα)
Posted Image

#1084 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 December 2007 - 21:06

Επειδή πιστεύω ότι το one piece ΕΙΝΑΙ κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα shounen του είδους, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα έγραψες (αν και είμαστε στο thread του bleach).

Ακολουθούνε πιθανά spoilers για one piece και bleach.

Ο Oda έχει προσέξει το one piece. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και στο μυαλό του είναι σχεδιασμένη ήδη όλη η ιστορία, μέχρι και το τέλος. Μια απλή απόδειξη είναι ο τρόπος σύνδεσης του Laboon στην αρχή της Grand Line με τον Βrook και το πλήρωμα του. Το one piece έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από μάχες, καθώς αυτές (που σίγουρα είναι πιο πρωτότυπες από κάποιες που συναντάμε σε άλλα anime/manga, αφού ο Oda δε φοβάται να ζωγραφίσει 'γελοίους' villains με ιδιόμορφες ιδιότητες) δεν είναι ο λόγος που προχωράει η ιστορία αλλά βρίσκονται εκεί για να την στηρίζουν. Τα τραγικά flashbacks με τις ιστορίες των κεντρικών ηρώων, η φιλία που μοιράζονται, η υπέρβαση του δυνατού... σίγουρα πράγματα που τα συναντάμε συχνά. Στο one piece όμως είναι σε άλλο επίπεδο και πραγματικά αγγίζουν την καρδιά μου.

Για Bleach τι να πούμε τώρα. Ότι το 2ο saga είναι ολόιδιο με το πρώτο; Ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν υπερβολικά αδύναμο background (φθηνούτσικες δικαιολογίες για την συμπεριφορά τους ουσιαστικά);

Πιστεύω ότι μια από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις σειρές είναι οι χαρακτήρες. Στο one piece είναι unique ή/και αξιαγάπητοι. Στις άλλες σειρές είναι κλισιζαρισμένοι όσο δεν πάει και πραγματικά δεν δίνω δεκάρα για την τύχη τους - αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σαφέστατα υπάρχουν.

Όχι ότι το one piece δεν είναι κοινότυπο στο στήσιμο. Όλοι ξέρουμε ποιος θα νικήσει σε κάθε μάχη κλπ κλπ. Το OP κάνει τόσο καλά όμως τη δουλειά του σαν shounen που επαναπροσδιορίζει το είδος και δίνει μια ανανεωτική αίσθηση φρέσκαδας.

Στην τελική. Για τον πατέρα του Ichigo δε με νοιάζει και πάρα πολύ. Για τον πατέρα του Luffy καίγομαι να μάθω πράγματα.

Ο Luffy εξηγεί ότι έμαθε το Gear 2nd βλέποντας τις κινήσεις των CP9. Για το Gear 3rd δε θυμάμαι αν είχε δώσει εξήγηση και ποια ήταν αυτή. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα εξάλλου. Δε διεκδικεί όσκαρ ρεαλισμού το Οne Piece, πρόκειται για μια σειρά που τοποθετείται σε έναν φανταστικό κόσμο και άλλωστε δεν είναι αυτό και το νοήμα. Η υπέρβαση του λογικού απαιτείται για να περάσει η σειρά μερικά από τα μηνύματά της.

It all comes down to personal opinions though.

Δε ξανατσεκάρω το post για λάθη γιατί βιάζoμαι οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για όσα συναντήσετε :/

#1085 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2007 - 22:54

Αν και δεν θυμάμαι ποιος ήταν αυτός ο Kaien (ας μου θυμίσει κάποιος που τον ξανάδαμε) μου άρεσε το 154 :wooi2: Βέβαια ήταν λίγο κουφαμάρα η όλη φάση, αλλά δεν βαριέσαι...

O Kaien είναι ο άντρας που αγαπούσε η Rukia και που σκοτώθηκε μαζί με την σύζυγο του από ένα hollow που απορροφούσε σώματα. Αναφέρεται σε flashback μόνο.

Το ότι είναι κουφαμάρα, εννοείται. Αλλά μη το αναφέρεις πολύ σύχνα γιατί ήδη το έχουμε χαντακώσει αρκετά πιστεύω.

#1086 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 31 December 2007 - 00:17

O Kaien είναι ο άντρας που αγαπούσε η Rukia και που σκοτώθηκε μαζί με την σύζυγο του από ένα hollow που απορροφούσε σώματα. Αναφέρεται σε flashback μόνο.

Επίσης αν θυμάμαι καλά είναι αδερφός του Ganju Shibα - το τύπο που στη Soul society arc βοήθησε τον Ichigo. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ganju μισούσε τη Rukia
Go figure...
Posted Image

#1087 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 31 December 2007 - 04:56

Επίσης αν θυμάμαι καλά είναι αδερφός του Ganju Shibα - το τύπο που στη Soul society arc βοήθησε τον Ichigo. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ganju μισούσε τη Rukia

δν ειναι ο αντρας που αγαπουσε ειναι ο ex-taichou τις
που τον σκοτοσε η ιδια αναγκαστικα επειδη ειχε παρει τον ελενχο του σωματος
αυτουνου ενα hollow

και ναι ειναι αδερφος του Ganju

Posted Image

#1088 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 January 2008 - 12:59

Μπορει η σειρα να εχει κανει κοιλια ομως για οπιον δεν εχει δει τα τελευταια chapter του manga ως τωρα να ξερει οτι το bleach σιγουρα θα ξαναβρει τον δρομο του.Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε την μαχη του χειμώνα
Spoiler:

#1089 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 02 January 2008 - 22:27

Μπορει η σειρα να εχει κανει κοιλια ομως για οπιον δεν εχει δει τα τελευταια chapter του manga ως τωρα να ξερει οτι το bleach σιγουρα θα ξαναβρει τον δρομο του.Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε την μαχη του χειμώνα

Spoiler:

Αν ειναι να τραβηξει ομως 5 επισοδεια τη να την κανω την μαχη αυτη.... ολο στο καλο θα μας κοβουν... εμενα με χαλαει ποιο πολυ που προσπαθουν να βαλουν αστεια ... και τα βαζουν την ωρα που γινετε χαμος.. δλδ ελεος.

#1090 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 02 January 2008 - 22:43

Επειδή πιστεύω ότι το one piece ΕΙΝΑΙ κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα shounen του είδους, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα έγραψες (αν και είμαστε στο thread του bleach).

Πιστεύω ότι μια από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις σειρές είναι οι χαρακτήρες. Στο one piece είναι unique ή/και αξιαγάπητοι. Στις άλλες σειρές είναι κλισιζαρισμένοι όσο δεν πάει και πραγματικά δεν δίνω δεκάρα για την τύχη τους - αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σαφέστατα υπάρχουν.

Στην τελική. Για τον πατέρα του Ichigo δε με νοιάζει και πάρα πολύ. Για τον πατέρα του Luffy καίγομαι να μάθω πράγματα.

Ο Luffy εξηγεί ότι έμαθε το Gear 2nd βλέποντας τις κινήσεις των CP9. Για το Gear 3rd δε θυμάμαι αν είχε δώσει εξήγηση και ποια ήταν αυτή. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα εξάλλου.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα από αυτά που είπες γιατί είναι καλύτερο το One Piece ή τι το ιδιαίτερο έχει σε σχέση με το Bleach. Το μόνο που κατάλαβα από αυτά που έβαλα και σε bold είναι ότι πολύ απλά είσαι ξετρελαμένος με το One Piece...

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#1091 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 02 January 2008 - 23:05

Δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό :/ νομίζω ότι μέσω του post μου κατατέθηκε αρκούντως καθαρά η οπτική μου γωνία.

Όσο για το τελευταίο, έχεις δίκιο. My one piece posts stink of fanboyism indeed.

#1092 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 05 January 2008 - 01:38

παιδες ακουσα οτι αρχιζει Bleach στο Alter
is it true?:nod::blingeye2:

Posted Image

#1093 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 January 2008 - 02:07

Ώχ.

Πάει το μόνο shounen που μ'άρεζε.

Πάει.

HnH5aB0.jpg

#1094 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 05 January 2008 - 13:03

Χρονια πολλα guys,τι ειπες ρε papous????στο Alter?????F*****K!!!!!

Posted Image

#1095 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 13:13

Ώχ.

Πάει το μόνο shounen που μ'άρεζε.

Πάει.

και να ταν μονο αυτο? εχουν γ#$%^&* κιαλλα του ειδους :uhh:

πω ρε π%^&*(...