Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#811 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 June 2009 - 19:30

έβγαλα γενικό 16.9 αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο γενικός των μαθημάτων που θα δώσω του χρόνου βγαίνει 18(το οποίο χρειάζομαι).Πάλι τα θετικά μαθήματα με έκαψαν αφού ήταν όλα κάτω απο τη βάση.Αυτό που δε περίμενα με τίποτα ήταν να πάρω στην έκθεση 19.Σε μισή ωρίτσα την είχα γράψει και δεν ήξερα καν αν είμαι εντός θέματος.Απ'ότι φαίνεται όμως ήμουν!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#812 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 26 June 2009 - 11:59

Λοιπόν, θα διαμαρτυρηθώ. Έχω 17 στη Λογοτεχνία στο καλύτερο διαγώνισμα Λογοτεχνίας που έχω γράψει ποτέ. Η έμπνευση που είχα ήταν εξωπραγματική. Το τι έχω γράψει δε λέγεται...ΚΑΙ ΠΗΡΑ 17?????????????? WTFFFF???? Μάλλον δεν τα κατάλαβε!!!!!!

Αρχαία που φοβόμουνα έχω 18 (ανεβασμένο από κανά 15-16...thanks??),Έκθεση 18(η ιδια με τη Λογοτεχνια) και όλα τ'άλλα ψηλά. Πάντως μου έκανε μια πλάκα η μάνα μου και την έφαγα στο χαλαρότατο. Μου λέει "Να σου πω Γιάννη...στα Αρχαία δεν είχες πει έγραψες 'καλά'?" "Ναι..." "11 έχεις!"...".."
"Στη Χημεία???" "Καλά..." "Έχεις 16Κατ και 17 Γενικής"...πωπω νταξει παλι θα μου παρουν το pc λεω απο μεσα μου...αλλα εκανε πλακα!!! Ξερει σε ποια μαθηματα ήμουν αραχτός και :bath: μεσα στη χρονια και μου την εφερε κανονικα...

Οσο για τους ψηλους βαθμους μην απορειτε...ειμαι παιδι που δινω λαθος εντυπωση...χιχιχι:gotit:

(plus: I'm...kind of a nerd :P)

Edited by karkas, 26 June 2009 - 12:18.

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#813 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 June 2009 - 23:12

Μου λέει "Να σου πω Γιάννη...στα Αρχαία δεν είχες πει έγραψες 'καλά'?" "Ναι..." "11 έχεις!"...".."
"Στη Χημεία???" "Καλά..." "Έχεις 16Κατ και 17 Γενικής"...πωπω νταξει παλι θα μου παρουν το pc λεω απο μεσα μου...αλλα εκανε πλακα!!! Ξερει σε ποια μαθηματα ήμουν αραχτός και :bath: μεσα στη χρονια και μου την εφερε κανονικα...

Ποπο τι πηγες να παθεις:terror2:, ειδικα αυτο το 11 Αρχαια πρεπει να πονεσε πολυ...

Spoiler:

Οσο για τους ψηλους βαθμους μην απορειτε...ειμαι παιδι που δινω λαθος εντυπωση...χιχιχι:gotit:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2123 :riiight:

Posted ImagePosted Image

#814 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 July 2009 - 16:26

με τόσο καιρό καθυστέρηση τελειωσα και εγώ σήμερα woohooo! με ξέσκισαν λίγο στα προφορικά, αυτή των ιταλικών ρώτησε τα πάντα όλα. ευτυχώς όμως φτάνουν για αυτό που μου χρειάζεται so university here I come :D

μέχρι αρχές/μέσα οκτωβρίου δεν έχω τίποτα απόλυτος, εγώ τα βιβλία μου (εξωσχολικά φυσικά) η μουσική μου και το pc :P επιτέλους ένα καλοκαίρι χωρίς δουλειά η τα βάσανα του μαθητή :P

σας εύχομαι καλο καλοκαίρι αν και άργησα, να περάσετε όλοι τέλεια και εύχομαι να περάσατε όλοι σας εκεί που θέλετε!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#815 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 04 July 2009 - 00:33

Μην ξυνετε πληγες...:erk:

Φετος τα πηγα πολυ καλα στις εξετασεις!Τελειωσα την Α' Λυκειου με 17,3 και με υψηλοτερους βαθμους σε Λογοτεχνια,Εκθεση,Χημεια,Θρησκευτικα,Φυσικη (19,18,18.4,18,17 αντιστοιχα).

Στα αλλα μαθηματα 16 και μερικα 14:emptyonexg1::emptyonexg1:

Που καιμε τα βιβλια για 'Αρχες οικονομιας';:dazed:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!!:terror2::terror2:

Spoiler:

Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#816 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 July 2009 - 01:14

Εγώ πάντως ακόμα το έχω παράπονο ότι δε κατάφερα ποτέ να βγάλω σε κάποιο τρίμηνο/τετράμηνο στρογγυλό 20αρι.Αυτά τα 19αρια στην Εκθεση και Αρχαία(με όλα τα άλλα 20 εννοείται) στο δεύτερο τετράμηνο της τρίτης λυκείου θα με στοιχειώνουν για πάντα:terror2:

Posted Image

#817 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 04 July 2009 - 18:40

Εγώ πάντως ακόμα το έχω παράπονο ότι δε κατάφερα ποτέ να βγάλω σε κάποιο τρίμηνο/τετράμηνο στρογγυλό 20αρι.Αυτά τα 19αρια στην Εκθεση και Αρχαία(με όλα τα άλλα 20 εννοείται) στο δεύτερο τετράμηνο της τρίτης λυκείου θα με στοιχειώνουν για πάντα:terror2:

Βρε δε πα να ...;!!!
Τώρα στο Πολυτεχνείο για τι βαθμούς μιλάμε; Σε στοιχειώνουν κι εδώ μαθήματα που σου βάζουν 9 και όχι 10;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#818 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 July 2009 - 12:53

Βρε δε πα να ...;!!!
Τώρα στο Πολυτεχνείο για τι βαθμούς μιλάμε; Σε στοιχειώνουν κι εδώ μαθήματα που σου βάζουν 9 και όχι 10;

Μπα το έκοψα το άθλημα(διάβασμα) όταν μπήκα στο ΕΜΠ αν και πρέπει σιγά σιγά να το ξαναρχίσω.

Πάντως ξέρω περιπτώσεις παιδιών που παίρνουν 9 και κόβουν το μάθημα για να το ξαναδώσουν ή πάνε στο καθηγητή για να τους το κάνει 10:uhh:Πρέπει να βγάλεις 10αρι για να πας MIT πως να το κάνουμε:canthelp:

Posted Image

#819 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 09 July 2009 - 17:47

εγω εχω να κανω μια ερωτηση
πρωτα απο ολα, ηθελα οπωσδηποτε να περασω μηχανολογων θεσσαλονικης
αλλα εχω 800 λιγοτερα μορια απο την βαση (17500), αρα δεν περναω
λοιπον μπορω
1)να ξαναδωσω για να περασω
2)εχω ηδη το oberstuffe στα γερμανικα και αν φετος παρω και το επομενο πτηχιο (χρειαζεται 1 χρονο), τοτε μπορω να παω στο Aachen της γερμανιας που θεωρειται απο τα πολυ καλυτερα πολυτεχνικα πανεπηστημια της ευρωπης
3)να παω στην κοζανη στο τμημα μηχανολογων, που βασικα δεν το θελω
4)να παω σε αλλη σχολη, που βασικα δεν το θελω

:cry5::cry5: εχω μπερδεψει τα μπουτια μου!! εν παση περιπτωση, θελω να ακουσω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου

#820 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 09 July 2009 - 18:13

προτείνω το 1 ή το 2.αν δε θέλεις να κάνεις κάτι απλά μη το κάνεις.Δε νομίζω και ο ίδιος να χεις κάποιο συμφέρον στη τελική.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#821 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 09 July 2009 - 18:40

εμένα ήταν και στις 3 τάξεις όλα στρογγυλά *γκουχ* :hahaha::fromabove:

εμένα θα μου μείνει παράπονο που πρώτη φορά έγραψα 18 μαθηματικά στην τρίτη λυκείου (τα έδινα κιόλας) γιατί δεν είχα προλάβει να διαβάσω...και είχε στεναχωρηθεί ο επί 3 χρόνια (τελείως σιχαμένος, αλλά εμένα με πήγαινε) μαθηματικός, νόμιζε ότι δεν άνοιγα βιβλίο και θα πάτωνα :hahaha:

φυτά chit-chat mode: off :stubborn:

Posted Image

#822 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 July 2009 - 19:21

εγω εχω να κανω μια ερωτηση
πρωτα απο ολα, ηθελα οπωσδηποτε να περασω μηχανολογων θεσσαλονικης
αλλα εχω 800 λιγοτερα μορια απο την βαση (17500), αρα δεν περναω
λοιπον μπορω
1)να ξαναδωσω για να περασω
2)εχω ηδη το oberstuffe στα γερμανικα και αν φετος παρω και το επομενο πτηχιο (χρειαζεται 1 χρονο), τοτε μπορω να παω στο Aachen της γερμανιας που θεωρειται απο τα πολυ καλυτερα πολυτεχνικα πανεπηστημια της ευρωπης
3)να παω στην κοζανη στο τμημα μηχανολογων, που βασικα δεν το θελω
4)να παω σε αλλη σχολη, που βασικα δεν το θελω

:cry5::cry5: εχω μπερδεψει τα μπουτια μου!! εν παση περιπτωση, θελω να ακουσω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου

Αν έχεις τη δυνατότητα το 2 χαλαρά.Και εγώ αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έφευγα εξωτερικό με τη μια.

Posted Image

#823 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 09 July 2009 - 19:34

Το 2 αβάδιστα είναι το πιο ενδιαφέρον, frikase.

Δεν ξέρω τι άλλοι παράγοντες παίζουν (οικονομικό κ.α.), αλλά αν μπορείς, go for it.
1

#824 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 09 July 2009 - 23:48

Το 2 αβάδιστα είναι το πιο ενδιαφέρον, frikase.

Δεν ξέρω τι άλλοι παράγοντες παίζουν (οικονομικό κ.α.), αλλά αν μπορείς, go for it.

Το ίδιο προτείνω κι εγώ.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#825 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 10 July 2009 - 00:06

thanks a lot!
ας μου λενε ολοι οι αλλοι οτι δεν μπορω να παω να μεινω μονος εκει επειδη δεν ειμαι αρκετα μεγαλος, ΤΟ ΔΥΟ!!!:bike::bike:

Edited by frikase, 10 July 2009 - 00:12.