Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 25 June 2009 - 19:30
Posted 26 June 2009 - 11:59
Αρχαία που φοβόμουνα έχω 18 (ανεβασμένο από κανά 15-16...thanks??),Έκθεση 18(η ιδια με τη Λογοτεχνια) και όλα τ'άλλα ψηλά. Πάντως μου έκανε μια πλάκα η μάνα μου και την έφαγα στο χαλαρότατο. Μου λέει "Να σου πω Γιάννη...στα Αρχαία δεν είχες πει έγραψες 'καλά'?" "Ναι..." "11 έχεις!"...".."
"Στη Χημεία???" "Καλά..." "Έχεις 16Κατ και 17 Γενικής"...πωπω νταξει παλι θα μου παρουν το pc λεω απο μεσα μου...αλλα εκανε πλακα!!! Ξερει σε ποια μαθηματα ήμουν αραχτός και

Οσο για τους ψηλους βαθμους μην απορειτε...ειμαι παιδι που δινω λαθος εντυπωση...χιχιχι

(plus: I'm...kind of a nerd

Edited by karkas, 26 June 2009 - 12:18.
[/URL]
Posted 27 June 2009 - 23:12
Μου λέει "Να σου πω Γιάννη...στα Αρχαία δεν είχες πει έγραψες 'καλά'?" "Ναι..." "11 έχεις!"...".."
"Στη Χημεία???" "Καλά..." "Έχεις 16Κατ και 17 Γενικής"...πωπω νταξει παλι θα μου παρουν το pc λεω απο μεσα μου...αλλα εκανε πλακα!!! Ξερει σε ποια μαθηματα ήμουν αραχτός καιμεσα στη χρονια και μου την εφερε κανονικα...
Ποπο τι πηγες να παθεις

Οσο για τους ψηλους βαθμους μην απορειτε...ειμαι παιδι που δινω λαθος εντυπωση...χιχιχι
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2123

Posted 03 July 2009 - 16:26

μέχρι αρχές/μέσα οκτωβρίου δεν έχω τίποτα απόλυτος, εγώ τα βιβλία μου (εξωσχολικά φυσικά) η μουσική μου και το pc

σας εύχομαι καλο καλοκαίρι αν και άργησα, να περάσετε όλοι τέλεια και εύχομαι να περάσατε όλοι σας εκεί που θέλετε!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 04 July 2009 - 00:33

Φετος τα πηγα πολυ καλα στις εξετασεις!Τελειωσα την Α' Λυκειου με 17,3 και με υψηλοτερους βαθμους σε Λογοτεχνια,Εκθεση,Χημεια,Θρησκευτικα,Φυσικη (19,18,18.4,18,17 αντιστοιχα).
Στα αλλα μαθηματα 16 και μερικα 14:emptyonexg1:

Που καιμε τα βιβλια για 'Αρχες οικονομιας';

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!!

Мы любим аниме!

Posted 04 July 2009 - 01:14

Posted 04 July 2009 - 18:40
Βρε δε πα να ...;!!!Εγώ πάντως ακόμα το έχω παράπονο ότι δε κατάφερα ποτέ να βγάλω σε κάποιο τρίμηνο/τετράμηνο στρογγυλό 20αρι.Αυτά τα 19αρια στην Εκθεση και Αρχαία(με όλα τα άλλα 20 εννοείται) στο δεύτερο τετράμηνο της τρίτης λυκείου θα με στοιχειώνουν για πάντα
Τώρα στο Πολυτεχνείο για τι βαθμούς μιλάμε; Σε στοιχειώνουν κι εδώ μαθήματα που σου βάζουν 9 και όχι 10;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 06 July 2009 - 12:53
Βρε δε πα να ...;!!!
Τώρα στο Πολυτεχνείο για τι βαθμούς μιλάμε; Σε στοιχειώνουν κι εδώ μαθήματα που σου βάζουν 9 και όχι 10;
Μπα το έκοψα το άθλημα(διάβασμα) όταν μπήκα στο ΕΜΠ αν και πρέπει σιγά σιγά να το ξαναρχίσω.
Πάντως ξέρω περιπτώσεις παιδιών που παίρνουν 9 και κόβουν το μάθημα για να το ξαναδώσουν ή πάνε στο καθηγητή για να τους το κάνει 10:uhh:Πρέπει να βγάλεις 10αρι για να πας MIT πως να το κάνουμε

Posted 09 July 2009 - 17:47
πρωτα απο ολα, ηθελα οπωσδηποτε να περασω μηχανολογων θεσσαλονικης
αλλα εχω 800 λιγοτερα μορια απο την βαση (17500), αρα δεν περναω
λοιπον μπορω
1)να ξαναδωσω για να περασω
2)εχω ηδη το oberstuffe στα γερμανικα και αν φετος παρω και το επομενο πτηχιο (χρειαζεται 1 χρονο), τοτε μπορω να παω στο Aachen της γερμανιας που θεωρειται απο τα πολυ καλυτερα πολυτεχνικα πανεπηστημια της ευρωπης
3)να παω στην κοζανη στο τμημα μηχανολογων, που βασικα δεν το θελω
4)να παω σε αλλη σχολη, που βασικα δεν το θελω

Posted 09 July 2009 - 18:13
Posted 09 July 2009 - 18:40
Εγώ πάντως ακόμα το έχω παράπονο ότι δε κατάφερα ποτέ να βγάλω σε κάποιο τρίμηνο/τετράμηνο στρογγυλό 20αρι.Αυτά τα 19αρια στην Εκθεση και Αρχαία(με όλα τα άλλα 20 εννοείται) στο δεύτερο τετράμηνο της τρίτης λυκείου θα με στοιχειώνουν για πάντα
εμένα ήταν και στις 3 τάξεις όλα στρογγυλά *γκουχ*

εμένα θα μου μείνει παράπονο που πρώτη φορά έγραψα 18 μαθηματικά στην τρίτη λυκείου (τα έδινα κιόλας) γιατί δεν είχα προλάβει να διαβάσω...και είχε στεναχωρηθεί ο επί 3 χρόνια (τελείως σιχαμένος, αλλά εμένα με πήγαινε) μαθηματικός, νόμιζε ότι δεν άνοιγα βιβλίο και θα πάτωνα

φυτά chit-chat mode: off

Posted 09 July 2009 - 19:21
εγω εχω να κανω μια ερωτηση
πρωτα απο ολα, ηθελα οπωσδηποτε να περασω μηχανολογων θεσσαλονικης
αλλα εχω 800 λιγοτερα μορια απο την βαση (17500), αρα δεν περναω
λοιπον μπορω
1)να ξαναδωσω για να περασω
2)εχω ηδη το oberstuffe στα γερμανικα και αν φετος παρω και το επομενο πτηχιο (χρειαζεται 1 χρονο), τοτε μπορω να παω στο Aachen της γερμανιας που θεωρειται απο τα πολυ καλυτερα πολυτεχνικα πανεπηστημια της ευρωπης
3)να παω στην κοζανη στο τμημα μηχανολογων, που βασικα δεν το θελω
4)να παω σε αλλη σχολη, που βασικα δεν το θελω
:cry5: εχω μπερδεψει τα μπουτια μου!! εν παση περιπτωση, θελω να ακουσω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου
Αν έχεις τη δυνατότητα το 2 χαλαρά.Και εγώ αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έφευγα εξωτερικό με τη μια.
Posted 09 July 2009 - 19:34
Δεν ξέρω τι άλλοι παράγοντες παίζουν (οικονομικό κ.α.), αλλά αν μπορείς, go for it.
Posted 09 July 2009 - 23:48
Το 2 αβάδιστα είναι το πιο ενδιαφέρον, frikase.
Δεν ξέρω τι άλλοι παράγοντες παίζουν (οικονομικό κ.α.), αλλά αν μπορείς, go for it.
Το ίδιο προτείνω κι εγώ.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 10 July 2009 - 00:06
ας μου λενε ολοι οι αλλοι οτι δεν μπορω να παω να μεινω μονος εκει επειδη δεν ειμαι αρκετα μεγαλος, ΤΟ ΔΥΟ!!!

Edited by frikase, 10 July 2009 - 00:12.