Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 13:06
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 13:26
έχω και εγω μια ερωτηση ..εχω αλλα δυο αδελφια και δικαιουμαι μεταγραφη αλλα αναρωτιωμουν,δεν νομιζω να σε αφηνουν να παρεις μεταγραφη σε οποια πολη θες.η αδελφη μου λεει οτι ειναι στις δυο κοντινοτερες πολεις απο την εδρα σου αλλα ειναι κανεις εδω που να ξερει σιγουρα.με τις περσινες βασεις περναω στο επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων (τριπολη) που ειναι αντιστοιχο τμημα με ολες τις πληροφορικες..
Η μεταγραφή δεν είναι αδύνατη αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες. Φαντάσου ότι ο βασικότερος λόγος για να πάρει κάποιος μεταγραφή άμεσα και σίγουρα είναι: γονείς με αναπηρία πάνω του 65% (φτου φτου φτου να είναι πάντα καλά οι ανθρωποι...

Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 00:07
έχω και εγω μια ερωτηση ..εχω αλλα δυο αδελφια και δικαιουμαι μεταγραφη αλλα αναρωτιωμουν,δεν νομιζω να σε αφηνουν να παρεις μεταγραφη σε οποια πολη θες.η αδελφη μου λεει οτι ειναι στις δυο κοντινοτερες πολεις απο την εδρα σου αλλα ειναι κανεις εδω που να ξερει σιγουρα.με τις περσινες βασεις περναω στο επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων (τριπολη) που ειναι αντιστοιχο τμημα με ολες τις πληροφορικες..
Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι μεταγραφή παίρνει κάποιος ή εκεί όπου φοιτά το μεγαλύτερο παιδί ή θα διαλέξεις ανάμεσα στις 2 κοντινότερες στον τόπο κατοικίας σου πόλεις.....
Επίσης στο σχολείο μου δώσανε μια φωτοτυπία από το υπουργείο που δείχνει σε ποιες σχολές επιτρέπετε να πάρει κάποιος μεταγραφή και η Τρίπολη δεν ήταν μέσα σε αυτές...... Επίσης και απ' το βιβλίο "Πάμε πανεπιστήμιο" είδα ότι η σχολή της Τρίπολης είναι μόνη της χωρίς αντιστοιχία σε άλλες σχολές...... Πρόσεχε πάρα πολύ τι θα βάλεις!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 00:24
Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι μεταγραφή παίρνει κάποιος ή εκεί όπου φοιτά το μεγαλύτερο παιδί ή θα διαλέξεις ανάμεσα στις 2 κοντινότερες στον τόπο κατοικίας σου πόλεις.....
Επίσης στο σχολείο μου δώσανε μια φωτοτυπία από το υπουργείο που δείχνει σε ποιες σχολές επιτρέπετε να πάρει κάποιος μεταγραφή και η Τρίπολη δεν ήταν μέσα σε αυτές...... Επίσης και απ' το βιβλίο "Πάμε πανεπιστήμιο" είδα ότι η σχολή της Τρίπολης είναι μόνη της χωρίς αντιστοιχία σε άλλες σχολές...... Πρόσεχε πάρα πολύ τι θα βάλεις!!!!!!!!!
η μεγαλυτερη μ αδελφη εινια αθηνα αρχιτεκτονικη και συμφωνα με τισ αντιστοιχιες που βρηκα στη σελιδα του υπουργειου παιδειας οι αντιστοιχιες ειναι :
30. «Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, «Πληροφορικής» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ιονίου Πανεπιστημίου, «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, «Επιστήμης Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Κρήτης, «Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και «Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος, «Πληροφορικής και Τηλεματικής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
αρα συμφωνα με αυτο που λες αφου η αδελφη μ ειναι αθηνα μπορω να παω εκει...εε?

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 14:13
μπορείς να πάρεις μεταγραφή αθήνα(η'κάποια άλλη πόλη) ΜΟΝΟ αν οι γονείς σου είναι 3τεκνοι η' πολύτεκνοι!η μεγαλυτερη μ αδελφη εινια αθηνα αρχιτεκτονικη και συμφωνα με τισ αντιστοιχιες που βρηκα στη σελιδα του υπουργειου παιδειας οι αντιστοιχιες ειναι :
30. «Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, «Πληροφορικής» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ιονίου Πανεπιστημίου, «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, «Επιστήμης Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Κρήτης, «Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και «Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος, «Πληροφορικής και Τηλεματικής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
αρα συμφωνα με αυτο που λες αφου η αδελφη μ ειναι αθηνα μπορω να παω εκει...εε?:blingeye2:
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 15:10
μπορείς να πάρεις μεταγραφή αθήνα(η'κάποια άλλη πόλη) ΜΟΝΟ αν οι γονείς σου είναι 3τεκνοι η' πολύτεκνοι!
Λέει ότι έχει άλλα 2 αδέρφια …

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 18:17
η μεγαλυτερη μ αδελφη εινια αθηνα αρχιτεκτονικη και συμφωνα με τισ αντιστοιχιες που βρηκα στη σελιδα του υπουργειου παιδειας οι αντιστοιχιες ειναι :
αρα συμφωνα με αυτο που λες αφου η αδελφη μ ειναι αθηνα μπορω να παω εκει...εε?:blingeye2:
Kανονικά πρέπει.....
Πάντως κοίτα προσεκτικά τις αντιστοιχίες, μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Αυτό με την Τρίπολη ρώτησε το γιατί νομίζω ότι δεν έχει αντιστοιχία με Αθήνα......

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 10:14
Οι θεωρητικες σχολες, τα οικονομικα και στρατος/αστυνομιες είχαν πτωση!Ο_ο Omg!(οχι για τα θεωρητικα, αυτο ηταν αναμενομενο, για τα αλλα κυριως)
Και το συγκλονιστικό νεο της ημερας.
Ιατρικη ΣΑΣΣ ειδική κατηγορία β---->15000 μορια(14950κατι,δεν θυμαμαι ακριβως)
Πτωση 3500 μορια!!!!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Δεν ξερω τι τσατσια καναν οι διαφοροι υπουργοι για να μπουν οι κανακαρηδες τους, και πεταξαν εξω απο ιατρικη παιδακια με 18950, αλλα τα εχω παρει! Γaμω τους νόμους και τα παραθυράκια τους!
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 10:25
Ειδικη κατηγορια ειναι για ατομα που εχουν καποιο λογο να μπουν σε αυτη την κατηγορια. π.χ. που ειναι ορφανα/πολυτεκνοι γονεις/κλπ... αν δεν υπηρχαν ατομα με μεγαλη βαθμολογια για να καλυψουν τις προυποθεσεις της ειδικης κατηγοριας λογικο ειναι να πεσουν οι βασεις.Kαλα μιλαμε ολα τα πολυτεχνεία ανεβηκαν 400-500 μόρια! Το ίδιο και οι θετικές επιστήμες. Το 3ο πεδίο είχε πιο μεσαια πραγματα με ανοδους 200-300 μοριων.
Οι θεωρητικες σχολες, τα οικονομικα και στρατος/αστυνομιες είχαν πτωση!Ο_ο Omg!(οχι για τα θεωρητικα, αυτο ηταν αναμενομενο, για τα αλλα κυριως)
Και το συγκλονιστικό νεο της ημερας.
Ιατρικη ΣΑΣΣ ειδική κατηγορία β---->15000 μορια(14950κατι,δεν θυμαμαι ακριβως)
Πτωση 3500 μορια!!!!!!!!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Δεν ξερω τι τσατσια καναν οι διαφοροι υπουργοι για να μπουν οι κανακαρηδες τους, και πεταξαν εξω απο ιατρικη παιδακια με 18950, αλλα τα εχω παρει! Γaμω τους νόμους και τα παραθυράκια τους!
Αν καποιος υπουργος το εκανε επιτηδες λες να μην γινει σαλος απο καποιον με μεγαλη βαθμολογια που δεν θα μπηκε στην σχολη αυτη? Αν και απο οσο ξερω οταν οι υπουργοι θελουν να παει σε καποια σχολη το παιδι τους απλα τους κανουν μεταγραφη στην συγκεκριμενη σχολη.
Υ.Γ. Ελπιζω να περασατε εκει που θελατε ολοι σας!
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 10:38
Εδω εχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουν, με 500 μορια ανοδους στις αλλες σχολες και τις φωτιες.
Επισημως πριν 1,5 ωρα βγηκαν τα αποτελεσματα.
Τι ειδικη κατηγορια ήταν πια αυτη? Οι κατω των 15.000? (τους εχω ικανους να κανουν τετοια κατηγορια) Ή αυτοι με την σπαστικη κολιτιδα?(φετος συμπεριελαβαν καποια κολιτιδα στις διαφορες ασθενειες που σε βαζουν χωρις εξετασεις) Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο να μην βρεθει καποιος με 18 εστω που να δηλωσε σε αυτη την κατηγορια. Απλως θα πρεπει να εκαναν καποια απιστευτα παραθυρα στο νομο για να εξαιρεσουν τους αλλους και να βαλουν τους εαυτους τους.
Και το πιο ευλογο ερωτημα. Ποιο ατομο με σωας τα φρενας θα δηλωνε στρατιωτικη ιατρικη με 14900 μόρια? ΚΑΝΕΝΑ.
Απλως οι συγκεκριμενοι κατι ηξεραν και δηλωσαν. Ειχα την εντυπωση οτι η ειδικη κατηγορια β ηταν οι τριτεκνοι, αλλα μαλλον λαθος εκανα.
Η κολλητη μου λεει παντως οτι η πιο λογικη εξηγηση θα ηταν να κοψουν τα παιδια στα αθληματα ή στο ψυχολογικο, και να περασουν μονο τα θρεπταρια των εξυπνων.
ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. 100% ΜΙΛΑΜΕ. Κριμα τα παιδια που με 18999 δεν μπηκαν στη σχολη τους.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 11:00
Οκ εχεις δικιο ειναι νωρις για να γινει σαλος... αλλα αν γινει μπορουν να φτασουν μεχρι και σε δικαστηρια.Ποτε να προλαβει να γίνει σάλος?
Εδω εχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουν, με 500 μορια ανοδους στις αλλες σχολες και τις φωτιες.
Επισημως πριν 1,5 ωρα βγηκαν τα αποτελεσματα.
Τι ειδικη κατηγορια ήταν πια αυτη? Οι κατω των 15.000? (τους εχω ικανους να κανουν τετοια κατηγορια) Ή αυτοι με την σπαστικη κολιτιδα?(φετος συμπεριελαβαν καποια κολιτιδα στις διαφορες ασθενειες που σε βαζουν χωρις εξετασεις) Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο να μην βρεθει καποιος με 18 εστω που να δηλωσε σε αυτη την κατηγορια. Απλως θα πρεπει να εκαναν καποια απιστευτα παραθυρα στο νομο για να εξαιρεσουν τους αλλους και να βαλουν τους εαυτους τους.
Και το πιο ευλογο ερωτημα. Ποιο ατομο με σωας τα φρενας θα δηλωνε στρατιωτικη ιατρικη με 14900 μόρια? ΚΑΝΕΝΑ.
Απλως οι συγκεκριμενοι κατι ηξεραν και δηλωσαν. Ειχα την εντυπωση οτι η ειδικη κατηγορια β ηταν οι τριτεκνοι, αλλα μαλλον λαθος εκανα.
Η κολλητη μου λεει παντως οτι η πιο λογικη εξηγηση θα ηταν να κοψουν τα παιδια στα αθληματα ή στο ψυχολογικο, και να περασουν μονο τα θρεπταρια των εξυπνων.
ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. 100% ΜΙΛΑΜΕ. Κριμα τα παιδια που με 18999 δεν μπηκαν στη σχολη τους.
Ναι μπορει να μην την δηλωσε κανενας με 18+ γιατι, 1ον μιλαμε για στρατιωτικη ιατρικη - υπαρχουν καλυτερες λυσεις με αυτη την βαθμολογια, 2ον μπορει να μην πληρουσαν τις προυποθεσεις της κατηγοριας - εψαξα λιγο και βρηκα οτι μαλλον ειναι κατηγορια για παιδια στρατιωτικων (δεν ειμαι σιγουρος). Ο νομος για αυτη την κατηγορια υπαρχοει τουλαχιστον απο το 2007 οποτε δεν ειναι νεος για να φωτογραφισει καποιον υποψηφιο.
Ξερω ατομα με 15 και 16 τον καιρο που πηγαινα εγω σχολειο που ειχαν δηλωσει ιατρικες και πολυτεχνικες σχολες που δεν τις επιαναν ειτε με σφαιρες. Αλλα τις δηλωσαν, εστω και για την πλακα τους. Και το σιγουρο ειναι οτι αν ειχε καποιος τις προυποθεσεις για την συγκεκριμενη σχολη θα την δηλωνε ακομα και 10 να ειχε βγαλει. Ειναι εξισου τρελο με το να δηλωνεις πρωτα οικονομικες σχολες του 18 και μετα να βαζεις και ιατρικες και αλλες με μεγαλη βαθμολογια (το ειχα κανει εγω - τωρα μου φαινεται ηλιθιο, αλλα τοτε το ειχα κανει).
Στα αθληματα πως να σε κοψουν? Ειναι απλο - περνας τα ορια και εισαι μεσα.
Αν δεν βρεις τι ακριβως ειναι η ειδικη κατηγορια μην εισαι 100% σιγουρη. Παντως οπως ειπα και πριν ειναι πολυ πιο ευκολο ενας υπουργος να παει μεσω γραμματειων των σχολων για να αλλαξει σχολη το παιδι του παρα αυτο. Τεσπα θα δειξει.
edit: αν και δεν μου ανοιξε ολη η σελιδα βρηκα το εξης "Ειδ. κατ. 3648/β (3,5% της γενικής σειράς επιτυχίας, όμως τουλάχιστον 1 άτομο). Παιδιά ή αδέλφια αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές επιχειρήσεις και ..."
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 12:54
πανικος με τις βασεις πανικος...
συγχαρητηρια στους επιτυχωντες btw
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 13:10
ενα χρόνο αφού περασα σε πανεπιστημιο(ασοεε συγκεκριμενα) αρχισα να συλειδητοποιω πως εχασα 3 χρονια απτη ζωη μου για να προετοιμαστω για τις πανελληνιες.δΝ εκατσα καν να σκεφτω τι θελω να κανω στην ζωη μου,και δν ειναι οτι δν ηθελα.καθε φορα π ξεκιναγα αυτο το θεμα οι καθηγητες αρχιζαν κι ελεγαν κατσε και διαβασε να γραψεις καλα και τα συζηταμε οταν συμπληρωνεις το μηχανογραφικο.
Δν ασχοληθηκα με κανενα αλλο μαθημα πλην της κατευθηνσης με αποτελεσμα να μην μορφωθω σωστα.να ξερω δηλ τα παντα απο θετικη κατευθυνση και να γραφω κατω απτη βαση σε θεωριτικα μαθηματα....οι καθηγητες δεν μας προετοιμασαν ουτε μια φορα για τον πανικο που θα αντιμετοπιζαμε στο πανε.το οτι απτην πρωτη μερα στη σχολη με το π θα βγαιναμε απτον ηλεκτρικο θα μας πιαναν απτο χερακι κοματοσκυλα λες και δν ξερουμε το δρομο,λες και δν ειμαστε 18 χρονων υπευθυνοι και ωριμοι ανθρωποι να κανουμε οτι μας αφορα μονοι μας,και να μας κανουν εκεινοι τις δουλειες μας.Και το χειροτερο ηταν να βλεπεις παιδια που τους ευχαριστουσαν γιαυτο....χωρις να σκεφτονται πως τοους ριχνουν σταχτη στα ματια.....και μετα το να αναγκαστεις να αγορασεις 2 τομους Λογισμου αξιας 100 ευρω επηδη το κρατος δν σου δινει ολα τα βιβλια που ειναι στην υλη...
βασικα ας μην το κουραζω αλλο.
απλα να μην πολυ ενθουσιαζονται οσοι περασαν καπου.τωρα αρχιζουν τα δυσκολα

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 15:07
Ειδικά το γεγονος οτι χασαμε 3 χρονια της ζωης μας στο λυκειο! Οσοω περνανε τα χρονια τοσο πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο αχρηστο εχει καταντησει το λυκειο. Κυριολεκτικα ετσι στον αερα χαθηκαν 3 χρόνια απο τη ζωη μου. Τπτ απο αυτά που εμαθα δεν μου χρησιμευσε. Αυτη την "υλη" που και καλα καναμε ενα χρονο να βγαλουμε, στο πανεπιστημιο φευγει σε 2-3 μερες, και κραταμε μονο τα χρησιμα. Οχι να φτανουμε σε αναλυση μεχρι αηδίας χωρίς λόγο και κέρδος για ενα ολοκληρο χρόνο.
Αλλα οσον αφορά τον ενθουσιασμό ειμαι εντελως αντίθετη! Το πιο σημαντικό πραγμα στο πανεπιστήμιο ειναι η ορεξη για μαθηση.
Αν καποιος κρατησει τον αρχικο ενθουσιασμο μεχρι το τελος, πολυ πιθανον ειναι να μεγαλουργησει στη σχολη του. Ενω αν το παιζεις cool ολα τα χρονια θα εχεις το αντιθετο αποτελεσμα.(το λεω γιατι εδω και 2 χρονια δεν μου εχει βγει σε καλο αυτη η ελλειψη ενθουσιασμου)
Αλλα με το "μεγαλουργω" αναφερομαι παντα εκτος μπανανιας...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από samurai_pizza_dora: 25 Αύγουστος 2009 - 16:04