Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#781 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 19 June 2009 - 16:28

Ίσα ίσα, και στο M.I.T να βρίσκεσαι, αυτό δεν σου παρέχει σίγουρη πρόοδο χωρίς το απαραίτητο ενδιαφέρον.

ROFLMAO!
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#782 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 June 2009 - 16:37

Έκθεση 15

Μαθηματικά γενικής 19,6 (ο 1 μου έβαλε 100 και ο άλλος 96. Άντε βγάλε νόημα. Επίσης ο !@#$%^&* ο καθηγητής μου είχε βάλει 16 στο α τετράμηνο και 20 στο β. Δηλαδή μ.ο. 18. Έχασα 60 τσάμπα. Τέσπα.)

Μαθηματικά Κατ 15 (ο ένας μου έβαλε 81 και ο άλλος 69!!!!!! Κόντεψα να πάω να πάω για αναβαθμολόγηση στα Μ.Κ. Έλεος....... Ακόμα βέβαια βαράω το κεφάλη μου στον τοίχο που δεν έπιασα το γ απ' το 40 θέμα αλλά δεν πειράζει)

Φυσική Κατ 19,4

Προγραμματισμός 19

Διοίκηση 20 (Μου είχε βγάλει την πίστη όλη τη χρονιά αλλά το έγραψα το μαμημένο το μάθημα.)

Σύνολο έβγαλα 17960 μόρια που είναι υπέραρκετα για τις πληροφορικές που θέλω. Μένει μόνο να διαλέξω ποια θέλω. Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά.......
Posted Image

#783 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2009 - 16:39

ROFLMAO!

Λέγειν.
He has his way.

oR4yYRl.gif

#784 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 19 June 2009 - 16:53

Well here they are: (μαζί με τα +- του σχολείου)
Μαθ.κατ.:19
Φυσ.κατ.:19
Α.Ε..:19.5
Α.Ο.Δ.Ε.:17.1
Έκθ: 14.4
Μαθ.γεν: 20

Οπότε βρίσκομαι στα 18336, μια χαρά για το διαβασμά μου και για τον στόχο μου (Πληροφορική Καποδ.)
Οπότε από του χρόνου εκεί... Tha'ts all folks... ;)

Και φυσικά συγχαρητήρια σε όσους κουράστηκαν και πέτυχαν (και όχι) αυτή τη χρονιά!!

Edited by SirJim, 19 June 2009 - 17:02.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#785 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 19 June 2009 - 17:02

http://el.wikipedia.org/wiki/Φυτό

Επίσης psylock speaks the truth.

Πραγματικά αν μπορέσετε να το συνηδειτοποιήσετε τώρα, θα κάνετε στον ευατό σας μεγάλη χάρη, βέβαια θα χάσετε "all the fun process" για να το καταφέρετε μόνοι σας.:burningbe3:
rsrGbGx.gif

#786 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 June 2009 - 17:47

ROFLMAO!

Posted Image
Posted Image

#787 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 19 June 2009 - 17:53

Posted Image

/enjoyin the smell of pure win/
LAL:P
και για να ημαστε ontopic.... παιδια congrats αν κ με μερικους βαθμους π βλεπω ζαλιζομαι:P
καλη φοιτητικη ζωη, καθισιο... -μν επιλεξετε σχολες π σας βγαζουν τν πιστη, κ αν το κανετε να αναλαβετε ευθυνη των πραξεων σας κ μν κλαιγεστε μετα γτ θα λεμε "σας τα λεγαμε εμεις":P-
thats all folks...
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#788 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 19 June 2009 - 23:06

Yata τα θερμά μου συγχαρητήρια :congrats: σαν πρώην μαθήτρια θεωρητικής όχι απλά με θάμβωσες, με γκάβωσες την κακομοίρα :deadga6: ξέρω τι κόπο χρειάζονται τέτοιοι βαθμοί οπότε σου εύχομαι να τους θαμβώσεις εξίσου και σε πανεπιστημιακό επίπεδο (μέλλοντα συνάδελφε πάρτους τα βρακιά γιατί έχουμε γεμίσει αερολόγους :nod:).

μπράβο και στα άλλα παιδιά, καλή ξεκούραση και να περάσετε εκεί που θέλετε :wooi2:

Posted Image

#789 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 21 June 2009 - 20:08

Να'σαι καλά Glastenen, θέλω και τη βοήθειά σου, btw. Μήπως το είχες ψάξει καθόλου και συ τότε και ξέρεις να μου πεις τίποτα για συγκριτικό σχολιασμό Νομικής Αθήνας-Θεσσαλονίκης; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, και αναρωτιέμαι πού θεωρείται καλύτερη σχολή/καθηγητές/προοπτικές για μεταπτυχιακά/κλπ/κλπ. Όλα μια ιδέα είναι φυσικά, και το τι θα κάνεις εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις, αλλά λέμε τώρα. :nod:

Εννοείται ότι οποιοσδήποτε μπορεί να απαντήσει ευπρόσδεκτος. :wis:
1

#790 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 21 June 2009 - 20:20

Να'σαι καλά Glastenen, θέλω και τη βοήθειά σου, btw. Μήπως το είχες ψάξει καθόλου και συ τότε και ξέρεις να μου πεις τίποτα για συγκριτικό σχολιασμό Νομικής Αθήνας-Θεσσαλονίκης; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, και αναρωτιέμαι πού θεωρείται καλύτερη σχολή/καθηγητές/προοπτικές για μεταπτυχιακά/κλπ/κλπ. Όλα μια ιδέα είναι φυσικά, και το τι θα κάνεις εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις, αλλά λέμε τώρα. :nod:

Εννοείται ότι οποιοσδήποτε μπορεί να απαντήσει ευπρόσδεκτος. :wis:

Σαν πρώην θεωρητικός και γω, αν σου πω άσε τη Νομική και πιάσε καμιά στρατιωτική ψυχολογία? Παίζει να το σκεφτείς?

#791 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 21 June 2009 - 20:26

Θα έπαιζε αν ήσουν κάπου εδώ γύρω να μου το πεις όταν ίσχυαν ακόμα οι προθεσμίες για να υποβάλλω δήλωση για στρατιωτικές σχολές. :nosey:
1

#792 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 21 June 2009 - 20:29

ο δικός μου πιστεύει στους εξωγήινους.Beat that!

πφφ η δικια μας τοτε στη δευτερα λυκειου μας εξηγουσε ολες τις στασεις που ειχε κανει στο κρεβατι με τους δικους της,μας ανελυε τα βιτσια των ελληνιδων γυναικων[της κατηγοριας της] και ενιοτε αναλογα με τη φυλη,θρησκεια τους[ηταν και πολυταξιδευμενη], τις συζητησεις που ειχε κανει με την παρεα της,το πως προτιμουσε γενικα τον ανδρα της και τα μεγεθη του...

ΑΣΧΕΤΑ τελειως ολα αυτα με την θρησκεια και ολες οι συζητησεις περιφερονταν γυρω απο σεξουαλικο περιεχομενο..Φυσικα ηταν η ωρα του παιδιου οι ωρες των θρησκευτικων και ωρα δημιουργικης και εποικοδομιτικης συζητησης..:hahaha:

/true story:tensai:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#793 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 22 June 2009 - 02:14

Μου θυμίζει τον θρυλικό Θεολόγο-Σεξολόγο Βογδάνο που είχαμε στο λύκειο. Πρώτη μούρη στο Βόλο. Μας έλεγε για κάτι σπρέι που έπαιρνε αντί για βιάγκρα και άλλα τέτοια ωραία. Το θέμα είναι ότι όντως τα χρησιμοποιούσε, τον βρίσκαμε έξω από εγκεκριμένα σπιτάκια.
Posted Image

#794 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 22 June 2009 - 12:39

Πότε είναι τα μηχανογραφικά;
Posted Image

#795 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2009 - 22:52

http://el.wikipedia.org/wiki/Φυτό

Επίσης psylock speaks the truth.

Πραγματικά αν μπορέσετε να το συνηδειτοποιήσετε τώρα, θα κάνετε στον ευατό σας μεγάλη χάρη, βέβαια θα χάσετε "all the fun process" για να το καταφέρετε μόνοι σας.:burningbe3:

"Σαφή όρια μεταξύ των ζώων και φυτών είναι δύσκολο να ανευρεθούν" xD
...
πω ωραιο καλοκαιρι θα κανω φετος
7-8 τρεξιμο, 9-12 φροντιστηριο, 12-2 διαβασμα, 4-6μιση δουλεια, 12μιση για υπνο
που θα βρω ενεργεια για καψιμο στο pc, βολτες στο κεντρο, και μπανακια;

και τον αυγουστο στην κωλοσαντορινη να κραταω μια κωλορεσεψιον.:nanana:
θα μου πειτε δε μου φταιει κανεις, αλλα μου φταινε..
αυτοι που εκαναν τη βαση της γραφιστικης 17+
αυτοι που εκαναν την κινηματογραφου μονο για μεταπτυχιακο
αυτοι που εκαναν τα διδακτρα της ακτο τοσο ψηλα
και αυτοι που εκαναν τα φροντιστηρια τοσες ωρες
λες και για την συνθηκη της λωζανης πρεπει να αφιερωσω 5 ωρες για εμπεδωση
:bike:

seishun jidai wa watashi no subete desu