Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#46 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 January 2008 - 15:19

σε αυτο με το προγραμμα συμφωνω..
το prob ειναι οτι λογο του συστηματος οπως ειπες δεν γινεται σωστα η υλη..
επισεις εδω στην ελλαδα κανουμε πραγματα που αλλες χωρες κανουν στα πανεπιστιμια τους

Κοιτα...το γεγονος οτι εμεις κανουμε στο λυκειο μαθηματα που στο εξωτερικο κανουν στο πρωτο και δευτερο ετος του πανεπιστημιου, μας τιμα, μονο και μονο επειδη στο πανεπιστημιο τα μαθηματα τα παμε ακομα πιο ψηλα..κι εκει που βλεπεις ξενους φοιτητες να κοιτανε τα μαθηματα σαν γκαου, εμεις τα κατεχουμε ηδη και αυτο μας κανει πιο "μυαλα" αν το θες...οχι βεβαια οτι πολλα απο αυτα που μαθαινουμε χρησιμευουν σε κατι..αλλα ειναι γνωσεις, και οι γνωσεις ποτε δεν πανε χαμενες...το θεμα ομως ποιο ειναι...οι περισσοτεροι μαθητες γυμνασιου/λυκειου πανε φροντηστηριο..δεν λεω ολοι, γιατι υπαρχουν και καποιοι που ειναι τοσο πειθαρχημενοι μαθητες, ωστε να τους αρκει το ημιτελες μαθημα του σχολειου και το διαβασμα στο σπιτι...αλλα απο τη στιγμη που πηγαινουμε φροντιστηριο (γιατι κι εγω πηγαινα..ασχετο αν ηταν τζαμπα λεφτα, και εμεινα στουρνος) ο προγραμματισμος του διαβασματος μπορει να γινει πιο ευκολα...πρωτον, γιατι στο φροντιστηριο εχεις ενα τμημα με το πολυ 10 ατομα, οπου αν εχεις αποριες, μπορουν να λυθουν, ενω στο σχολειο γινεται συνηθως χαμος, και δευτερον, στο φροντιστηριο οι καθηγητες επειδη ειναι στην ουσια στον "ιδιωτικο τομεα" δεν εχουν παρα να κανουν σωστα τη δουλεια τους...στο σχολειο εγω ειχα καθηγητη που επειδη ηταν στεναχωρημενος κοιμοταν στην εδρα, ή που τον ψαχναμε καθε πρωι, και τον ειχε παρει ο υπνος στο τιμονι του αυτοκινητου του...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#47 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 January 2008 - 15:20

emo mode on :
υπάρχουν και πιο τραγικά πράγματα από το να έχεις να διαβάσεις.
σε λίγο καιρό απλά θα παρακαλάτε να είστε εκεί που είστε τώρα.
been there done that
περισσότερο στεναχωριέμαι με αυτούς που έχουν να δουλέψουν 24ώρα με μισθούς τις πεινας παρα εσάς που διαβάζετε

#48 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 04 January 2008 - 15:23

Ρε παιδες οποιος μπενει στη σχολη που θελει δεν βαριεται να διαβαζει για τα μαθηματα της γιατι ο στοχος του ηταν να μπει εκει...

Βαριεται καποιος οταν δεν μπενει στην σχολη π θελει η' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ
πραγμα π ειναι μανικι...
Κ τωρα επειδη κ εγω δεινω παν. φετος παω να διαβασω την παλουκιασμενη φυσικη κατ. γιατι αρκετα πετσωσα στο PC...
Αφου κατεβει το ergo proxy σε 8 λεπτακια απο ανιμεκλιψ βεβαιος βεβαιος
στο οποιο δεν προκειται να ριξω ουτε βλεφαρο γιατι αμα ριξω...Ξαφνικα θα βρεθω στις 12 η ωρα να το βλεπω χωρις να εχω ανοιξει βιβλιο.

κοιτα..εγω δεν πολυγουσταρω μαθηματικα ομως μου αρεσει προγραμματισμος και φυσικη οποτε παλι σχετικο ειναι το διαβασμα..
τεσπα..

Κοιτα...το γεγονος οτι εμεις κανουμε στο λυκειο μαθηματα που στο εξωτερικο κανουν στο πρωτο και δευτερο ετος του πανεπιστημιου, μας τιμα, μονο και μονο επειδη στο πανεπιστημιο τα μαθηματα τα παμε ακομα πιο ψηλα..κι εκει που βλεπεις ξενους φοιτητες να κοιτανε τα μαθηματα σαν γκαου, εμεις τα κατεχουμε ηδη και αυτο μας κανει πιο "μυαλα" αν το θες...οχι βεβαια οτι πολλα απο αυτα που μαθαινουμε χρησιμευουν σε κατι..αλλα ειναι γνωσεις, και οι γνωσεις ποτε δεν πανε χαμενες...το θεμα ομως ποιο ειναι...οι περισσοτεροι μαθητες γυμνασιου/λυκειου πανε φροντηστηριο..δεν λεω ολοι, γιατι υπαρχουν και καποιοι που ειναι τοσο πειθαρχημενοι μαθητες, ωστε να τους αρκει το ημιτελες μαθημα του σχολειου και το διαβασμα στο σπιτι...αλλα απο τη στιγμη που πηγαινουμε φροντιστηριο (γιατι κι εγω πηγαινα..ασχετο αν ηταν τζαμπα λεφτα, και εμεινα στουρνος) ο προγραμματισμος του διαβασματος μπορει να γινει πιο ευκολα...πρωτον, γιατι στο φροντιστηριο εχεις ενα τμημα με το πολυ 10 ατομα, οπου αν εχεις αποριες, μπορουν να λυθουν, ενω στο σχολειο γινεται συνηθως χαμος, και δευτερον, στο φροντιστηριο οι καθηγητες επειδη ειναι στην ουσια στον "ιδιωτικο τομεα" δεν εχουν παρα να κανουν σωστα τη δουλεια τους...στο σχολειο εγω ειχα καθηγητη που επειδη ηταν στεναχωρημενος κοιμοταν στην εδρα, ή που τον ψαχναμε καθε πρωι, και τον ειχε παρει ο υπνος στο τιμονι του αυτοκινητου του...

συγνωμη.μαλλον δν ακουστηκα οπως ηθελα.τ
ενωουσα οτι επειδη εμεις εχουμε τοσο "advanced" πραγματα η υλη ειναι τεραστια και ειναι πολυ δυσκολο να γινουν ολα σωστα :/
Posted Image

#49 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 04 January 2008 - 15:23

εεμ.. και πως στο διαολο γραφεις 18 φετος ενω περσι καθοσουν? wth δηλαδη?

αυτο με το συστημα των σχολειων δε με πολυνοιαζει...αφου υπαρχουν τα φροντηστηρια...:wis:

OMG OMG:oo:... Μα την αγια κωλοτριχα!! μ τη σπαει αυτο το σκεφτικο!! ολοι οι ελληνες ετσι σκεφτονται
I put up my headphones and listen to the deftones

#50 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 04 January 2008 - 15:24

Κοιτάξτε, όταν είναι κάποιος φοιτητής, είναι πιο λάσκα τα πράγματα. Δε νιώθει υποχρεωτικό όπως το σχολείο το Πανεπιστήμιο και συνήθως δεν έχει και τους γονείς του από πάνω του να τον πρήζουν (αν είναι τέτοιοι γονείς).
Φυσικά, αν θέλεις να περάσεις τα μαθήματα της σχολής στην οποία είσαι ακριβώς στο χρονικό όριο των μαθημάτων (δηλαδή, να μην ξοδέψεις π.χ. άλλα 2 χρόνια), CSESKIZESE ALIPITA, όπως θα 'λεγε ο φίλτατος Ανδρείος.

α και μη με παρεξηγήσεις-just thinking out loud- ποτέ δεν ήμουν υπερ του υπερβολικού καψίματος στο διάβασμα καλώς η κακώς

Αν δεις προηγούμενα posts του Ash_Pokemaster στο Black Hole και σκεφτείς ότι θέλει να περάσει Φαρμακευτική, θα καταλάβεις γιατί ξεσκίζεται. ;)

Αφού, όμως, θέλετε να μιλήσουμε για anime/manga και μιας και βαριέμαι να κάνω δεύτερο ποστ σε άλλη κατηγορία, για πείτε μου λίγο πόσο διαφορετικό είναι το Full Metal Alchemist Manga από το Full Metal Alchemist Anime και σε ποια Volumes υπάρχουν οι διαφορές. :) Σκέφτομαι να αγοράσω FMA manga, γι' αυτό ρωτάω. :wis:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#51 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 04 January 2008 - 15:25

OMG OMG:oo:... Μα την αγια κωλοτριχα!! μ τη σπαει αυτο το σκεφτικο!! ολοι οι ελληνες ετσι σκεφτονται

Ναι αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια...
Ολοι στο φροντηστηριο βασιζονται στις μερες μας

Posted Image

#52 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 04 January 2008 - 15:30

Κοιτάξτε, όταν είναι κάποιος φοιτητής, είναι πιο λάσκα τα πράγματα. Δε νιώθει υποχρεωτικό όπως το σχολείο το Πανεπιστήμιο και συνήθως δεν έχει και τους γονείς του από πάνω του να τον πρήζουν (αν είναι τέτοιοι γονείς).
Φυσικά, αν θέλεις να περάσεις τα μαθήματα της σχολής στην οποία είσαι ακριβώς στο χρονικό όριο των μαθημάτων (δηλαδή, να μην ξοδέψεις π.χ. άλλα 2 χρόνια), CSESKIZESE ALIPITA, όπως θα 'λεγε ο φίλτατος Ανδρείος.

:wis:

Πες τα σηφη πες τα αγορι μ :) !! Be my idol :terror2:

#53 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 January 2008 - 15:30

Αν δεις προηγούμενα posts του Ash_Pokemaster στο Black Hole και σκεφτείς ότι θέλει να περάσει Φαρμακευτική, θα καταλάβεις γιατί ξεσκίζεται. ;)

Βέβαια τότε να βάλει ΜΟΝΟ τις σχολές φαρμακευτικής και καμμία άλλη. Αφού αυτό θέλει. Το να βάλει στο μηχανογραφικό άλλη σχολή δεν έχει νόημα, επειδή δεν θα του αρέσει.

#54 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 04 January 2008 - 15:31

κι εγώ φαρμακευτική θέλω να περάσω και τώρα τα χριστούγενα
πανω απο 4 ώρες δεν διάβασα καμία μέρα
παρόλα αυτά γράφω 85+ σε όλα τα μαθήματα εκτός έκθεσης

και πέρσι ξυνόμουν πολύ
ΠΟΛΥ ομως

#55 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 04 January 2008 - 15:33

ναι οκ δεν ευνοούσα οτι δε διάβαζα στην ηλικία του ash . άλλωστε πέρασα σε σχολή που ήθελε πάνω από 17000 μόρια...απλά πιστεύω οτι ο σωστός προγραμματισμός στο διάβασμα ώστε να μην αφήνεις κενά κάνει θαύματα-και σου αφήνει χρόνο να πας και κανα 5x5.
Go figure...
Posted Image

#56 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 January 2008 - 15:37

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, το διάβασμα για τις πανελλήνιες είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ διάβασμα που ρίχνει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Δεν υπάρχει σύγκριση. Απλά. :nosey: Μπορεί να έχετε πιο δύσκολα εσείς, αλλά δεν χρειάζεται να μάθετε 180 σελίδες Βιολογία απ' έξω, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέει μέσα στο βιβλίο...

So... Επειδή είστε εσείς ξαπλωμένοι μην μας λέτε "Χαλαρώστε"!! :gn2::wis:

Βασικά κοίτα ακόμα και περισσότερο να διαβάζουν οι μαθητές κατά μέσο όρο στις πανελλαδικές μην νομίζεις ότι στο πανεπιστήμιο τα πράγματα είναι τόσο εύκολα (εκτός αν θες να περάσεις την σχολή με 5). Δυστυχώς αυτή η εντύπωση δίνεται όταν είσαι στο λύκειο. Κι εγώ όταν είμουν στο λύκειο μου είχε δωθεί η εντύπωση ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο και θα κααααάθομαι.

Αυτό βοηθάει μεν στο να γράψεις καλά στις πανελλαδικές (γιατί έχεις το μυαλό σου ότι θα ζοριστείς τώρα πολύ και μετά θα κάθεσαι) αλλά σου κάνει κακό μετά, ακριβώς γιατί κατά πάσα πιθανότητα όντως κάθεσαι. Εγώ ας πούμε τα πρώτα 2.5 χρόνια λίγο πολύ κολοβαρούσα με αποτέλεσμα τώρα να έχω αρκετά κενά. Τώρα το πήρα κάπως πιο σοβαρά αλλά και πάλι δυσκολεύομαι αρκετά ακριβώς γιατί πρέπει να μάθω πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα.

Γενικά προσωπικά πιστεύω πως αυτή η νοοτροπία των φοιτητών που κολοβαράνε δεν κάνει και πολύ καλό. Γιατί τελικά κάποια στιγμή κάποια πράγματα θα πρέπει να τα μάθεις κάποτε. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι φοιτητές βγαίνουν από το πανεπιστήμιο νιώθοντας ότι δεν έχουν μάθει τίποτα και αναγκάζονται να τα μάθουν μετά στην δουλειά. Ίσως να ακούγομαι λίγο δυσάρεστος, αλλά σε αυτό κατέληξα έχοντας χάσει πολλά επειδή καθόμουν στα πρώτα έτη.

μ' αρεσει που λενε ολοι "ενα χρονο"

δηλαδη στη 2α λυκειου ξυνοσαστε?

Δεν είναι παράλογο μιας και τώρα μόνο στην τρίτη δίνουν πανελλαδικές. Εγώ τουλάχιστον έδωσα και στην δευτέρα και μάλιστα τα πήγα καλύτερα. Για αυτό άλλωστε βγήκαν οι πανελλαδικές από την δευτέρα για να μην κουράζονται οι μαθητές μέχρι να φτάσουν στις πανελλαδικές της τρίτης.

σταματηστε for the love of god :oo: και πρεπει να αρχισουμε διαβασμα για την εξεταστικη και δε μπορω :Crying2:

Όλοι οι φοιτητές εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα έχουμε λίγο πολύ. Κι εγώ υποτίθεται τώρα θα έπρεπε να κάνω εργασία :uhh:
phmava.php

#57 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 04 January 2008 - 15:37

Βέβαια τότε να βάλει ΜΟΝΟ τις σχολές φαρμακευτικής και καμμία άλλη. Αφού αυτό θέλει. Το να βάλει στο μηχανογραφικό άλλη σχολή δεν έχει νόημα, επειδή δεν θα του αρέσει.

Μηχανογραφικο?:nosey: woot is this??? Το χω ξανακουσει αλλα ποτε δεν μ δωθηκε η ευκαιρια να μαθω τι ειναι αυτο

#58 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 January 2008 - 15:39

Αχ, μην με ρωτάς διότι σε ιταλικό σχολείο πήγα και δεν είχαμε τέτοια. Απλά ξέρω ότι στο μηχανογραφικό δηλώνουν τις σχολές.

#59 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 04 January 2008 - 15:40

Δεν είναι παράλογο μιας και τώρα μόνο στην τρίτη δίνουν πανελλαδικές. Εγώ τουλάχιστον έδωσα και στην δευτέρα και μάλιστα τα πήγα καλύτερα. Για αυτό άλλωστε βγήκαν οι πανελλαδικές από την δευτέρα για να μην κουράζονται οι μαθητές μέχρι να φτάσουν στις πανελλαδικές της τρίτης.

Ναι αλλα ολοι λενε, οτι αν δε διαβαζουμε απ τη 2α στη 3η θα χουμε κενα και θα ειναι πιο δυσκολο :S

Μηχανογραφικο?:nosey: woot is this??? Το χω ξανακουσει αλλα ποτε δεν μ δωθηκε η ευκαιρια να μαθω τι ειναι αυτο

Spoiler:

Posted Image

#60 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 January 2008 - 15:40

Μετά σου λένε διαβάζουν.

Πφφ

Εγώ είμαι στην δουλειά και περιμένω να κατέβει ένα Update για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους σταθμούς εργασίας... (καλά ντε 4 είναι όλοι κι όλοι +1 server... )