Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#76 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 21:43

κοίτα νάσια, σορρυ νάνσυ, λοιπόν μώλις μάθεις να βράζεις αυγά
θα με κάνεςι add στο msn σου
και θα σου κάνω μάθηματα μαγερική απο εκεί.
θα αρχίσουμε με ελληνικά φαγητά και μετά θα περάσουμε σε εξωτικές κουζινές λολ

#77 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 21:46

lol!!οκ!!κανενα προβλημα!!αχαχαχαχα!!!
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#78 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 23:55

Τα αυγά είναι κάτι σαν prequisite?
Αφού ξέρει να τα φτιάχνει και η κουτσή Μαρία...

#79 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 07:55

Ξερω απο φιλους που σπουδαζουν μαγειρικη, οτι μπορεις να καταλάβεις το επιπεδο των ικανοτήτων ενος σεφ απο τον τροπο που κανει αυγα ματια. Σε κουφανα ε:hahaha: ?
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 13:03

LoL!η κουτση μαρια μπορει να ξερει,αλλα εγω οχι,ξερω ακουγετε περιεργο...

πρεπει να μαθω....:emptyonexg1:

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 20:51

Ξερω απο φιλους που σπουδαζουν μαγειρικη, οτι μπορεις να καταλάβεις το επιπεδο των ικανοτήτων ενος σεφ απο τον τροπο που κανει αυγα ματια. Σε κουφανα ε:hahaha: ?

εμάς ποτέ δεν μας είπαν κάτι τέτοιο στη σχολή.
ούτε καν στο μάθημα που μας έδειχναν πως να βράζουμε τα αυγά.

#82 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 21:14

οφειλω να ομολογησω οτι παρολο που κανω διαφορα πιατα, και αρκετα πετυχημενα, δεν μπορω να κανω ευκολα αυγα ματια.

πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι δνε τα τρωω αρα δεν τα μαγειρευω συχνα αρα δεν εχω την εμπειρια.

γιατι αυτο ακριβως ειναι η μαγειρικη. μερακι και εμπειρια. και αυτο ισχυει για ολες τις κουζινες.

Νανσυ, παραδιδω και εγω μαθηματα μαγειρικης μεσω μσν. ρωτα τον Pretorian.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#83 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 21:25

OFF-TOPIC... :sadist:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#84 xristos-kun

xristos-kun

ακομα για το 1%.....?

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:15

οπως λεει κι ο Sanji (OP)

Spoiler:

Spoiler:

αυτο ειναι chef κατα τη γνωμη μου.
Tomogara rests tonight

#85 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 17:41

αυτο το σαββατακι που θα λειπουν οι γονεις θα δω πως γινονται τα αυγουλακια!!!θελω να μαθω να μαγειρευω!:wooi2:

#86 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 18:24

αυτο το σαββατακι που θα λειπουν οι γονεις θα δω πως γινονται τα αυγουλακια!!!θελω να μαθω να μαγειρευω!:wooi2:

199 το τηλέφωνο της πυροσβεστικής σε περίπτωση που κάνεις καμιά βλακεία:PΠέρα από τη πλάκα πάντως πρόσεχε με το φούρνο.

Και για να είμαι και on-topic πριν κανά μήνα ήπια sake(ζεστό) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Βέβαια αν είχα και δύο j-babes στην αγκαλιά μου θα ήταν ακόμα καλύτερα:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 19:19

Να προσεχει τον φουρνο για τα αυγα???

DING DONG!!! We have a new champion... :hahaha:

για να μη βγαινω off-topic ας παραθεσω μια παρουσιαση που ειχα κανει για το Kobe Beef..

Posted Image

Επισης γνωστο ως Matsusaka Beef. Ειναι οι περιφημες γιαπωνεζικες μπριζολες των 100 ευρω, απο την σπανια ρατσα Wagyu που εκτρεφεται κυριως στην περιοχη του Kobe, στην Ιαπωνια. Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ. Ολοι νομιζουν οτι η ξεχωριστη γευση των γελαδιων αυτων οφειλεται στο οτι τα ζωντανα πινουν μπυρα, αλλα αυτο δεν ισχυει τοσο. Πραγματι αυτα τα ζωα περνανε σχετικα καλα σε σχεση με τα υπολοιπα γελαδια της γης, αλλα η γευση τους οφειλεται στην δομη του λιπους τους. Αμα προσεξετε την πανω φωτογραφια, θα δειτε οτι το λιπος ειναι ομοιομορφα κατανεμημενο σε ολη την επιφανεια του κρεατος, και οχι σε μεγαλα κομματια οπως οι συνιθισμενες γελαδες. Αυτο κανει τις μπριζολες εξαιρετικα νοστιμες. Επισης καποιοι γιατροι διαπιστωσαν οτι παροτι εχει πολυ λιπος, αυτο ειναι πολυ λιγοτερο βλαβερο απο το λιπος των αλλων αγελαδων. Αυτα τα ζωα φτανουν σε διπλασιο μεγεθος απο τις αλλες γελαδες και τα σφαζουν οταν αρχισουν να γερνανε.

Σαν γευση ειναι εξαιρετικη. Πολυ μαλακο κρεας και χαρακτηριστικο. Δεν μοιαζει πολυ με την καθημερινη μπριζολα. Επισης δεν πρεπει να μαγειρευεται πολυ, γιατι χανει τα στοιχεια που το κανουν ξεχωριστο. 3 λεπτα στη σχαρα απο την μια πλευρα, και τρια απο την αλλη. Οσοι δεν αντεχετε λιγο ροζ αιματακι στην μπριζολα σας, χανετε.

Εγω δεν ειχα την τυχη να φαω original γιαπωνεζικο πιατο, αλλα μια αμερικανικη εκδοση απο Wagyu που εκτρεφονται στην Αμερικη. Αλλωστε ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις original Kobe beef εκτος Ιαπωνιας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:05

Να προσεχει τον φουρνο για τα αυγα???

DING DONG!!! We have a new champion... :hahaha:

Εγώ είχα καταφέρει να βάλω σχεδόν φωτιά χωρίς καν να μαγειρεύω:kakaka:(απλά άφησα μια τσάντα πάνω στο μάτι του φούρνου)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:18

ωραιο φαινετε!! μιαμ!! και πειναω τωρα!!!:nosey:
ναι,οκ,θα προσεχω πολυ!

πινουν μπυρα τα γελαδια??:kakaka:ακουγετε πολυ πολυ αστειο,ειλικρινα,αλλα φανταζομαι απο γευση αλλο τιποτα!!!και με τι σερβιρεται αυτο το "φαγακι" των 100 euro??

#90 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 12:27

ΑΧ! Τι μου θύμησες τώρα!:wooi2:Είχα δοκιμάσει αρκετές φορές και πραγματικά είναι απλά τέλειο!!!! Αρκετά μαλακό, ζουμερό...Πω πω μου ανοίξατε την όρεξη....και δεν θέλει και πολύ για να ανοίξει η δική μου όρεξη...:ureshii: