Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
Posted 03 December 2007 - 12:29

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 03 December 2007 - 18:30

Posted 14 January 2008 - 00:45
εγώ είχα παραγγείλει από το netπου μπορουμε να βρουμε pocky??
:hmmm:
yum yum!!!!

Posted 14 January 2008 - 09:59
what is pocky?

Ρε παιδιά από τότε που είδα το Naruto ψάχνω να βρω ramen! ξέρετε πού μπορώ να βρω;
Posted 14 January 2008 - 10:13

o.k i don't like pockys i know where to find them in thessaloniki
but they only have korean
Posted 14 January 2008 - 10:43
Eri είσαι τυχερή...
Εδώ Αθήνα που θα βρω άραγε?
Γιατί να μην μπορώ να πάω στο supermarket και να πάρω ότι περίεργο έχω δει σε anime και θέλω να δοκιμάσω?
Θέλω και melon bread

Posted 14 January 2008 - 11:27
Please explain.... what do u mean u know where to find them? R u sure it's Pocky?o.k i don't like pockys i know where to find them in thessaloniki
but they only have korean

Posted 14 January 2008 - 12:06
Please explain.... what do u mean u know where to find them? R u sure it's Pocky?
I don't know if they wrote Pocky on the box, but the context inside was the same.
it has Korean Letters and of course you will find in Kosmas. (u know where kosmas is dont you?) (thats were i buy my rammens from )
whats the fuss about it i dont like them.
Posted 14 January 2008 - 13:52
φυσικα και ξερω τον Κοσμα. Αν δεις στα προηγουμενα ποστς αυτου του thread, και τον Κοσμα αναφερω, και παρουσιαση των Pocky εχω κανει.I don't know if they wrote Pocky on the box, but the context inside was the same.
it has Korean Letters and of course you will find in Kosmas. (u know where kosmas is dont you?) (thats were i buy my rammens from )
whats the fuss about it i dont like them.
Παντως Pocky στον Κοσμα, δεν ειδα... Θα παω απο περιεργεια να δω αν βρω τι ηταν αυτο που εφαγες.

Posted 14 January 2008 - 15:06
and δεν το πείρα από τον κοσμά τότε θα το πείρα από τα
μαγαζί που έχουν ανοίξει οι ρώσοι στην πάνω μεριά τις "αριστοτελους".
αλλα τώρα που το σκέφτομαι εγώ τα αγόρασα το 2005
Posted 15 January 2008 - 13:39
Φιλε ξερω ενα μαγαζι στην Ερμου που ειναι σχετικο με ολα τα Ιαπονικα προ'ι'οντα...Εχει σιγουρα SAKEΤο κακό με τα noodles είναι πως δεν σε χορταίνουν...Ή μάλλον δεν με χορταίνουν...Τέσπα...
Eri είσαι τυχερή...
Εδώ Αθήνα που θα βρω άραγε?
Γιατί να μην μπορώ να πάω στο supermarket και να πάρω ότι περίεργο έχω δει σε anime και θέλω να δοκιμάσω?
Θέλω και melon bread

Posted 15 January 2008 - 15:02
;119396']Φιλε ξερω ενα μαγαζι στην Ερμου που ειναι σχετικο με ολα τα Ιαπονικα προ'ι'οντα...Εχει σιγουρα SAKE
...τωρα αμα ενδιαφερεσε ειναι στον δρομο ερμου προς Πλακα(διπλα απο ενα μαγαζι με εκκλησιαστικα ιδη)Αμα ψαξεις ελπιζω οτι θα το βρεις..
Χμμ...Δεν μου ρχεται κάποιο συγκεκριμένο σημείο αλλά θα το ψάξω μεη την 1η ευκαιρία thnx
Posted 15 January 2008 - 16:31
Μερικά mainstream φέρνει το supermarket Θανόπουλος στην Κηφισιά-Νέα Ερυθραία.
Τέλος για εστιατόριο στην Αθήνα ξέρω και εμπιστεύομαι DOSIRAK, λίγο κάτω από το Σύνταγμα, κοντά στο Furin Kazan. (ναι το έχουν Κορεάτες και είναι πολυ-Ασιατικό, όμως έχει πολύ καλά Ιαπωνικά πιάτα σε λογικές τιμές)