Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 04 July 2008 - 22:03
Posted 04 July 2008 - 22:32
Η αδερφή μου έκλαιγε ποτάμια στο τέλος του Zettai Kareshi! Κόντεψα να πνιγώ. Εγώ απλά δάκρυσα διακριτικά!
Posted 04 July 2008 - 22:39
καλα και εγω στεναχοριθικα στο zettai kareshi αλλα οκ τελικα κατελιξε με εκινον που υθελα χαχαχαχα
Posted 05 July 2008 - 12:29

Posted 05 July 2008 - 17:38
Λεει τπτ?Την κατεβασα κι εγω last week,αλλα δε την ειδα ακομα D:
Δεν έχω ιδέα

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 06 July 2008 - 18:40
Με το σπεσιαλ επεισοδιο απο Last Friends
(ή μηπως Se-Fre
Όποιος εχει δει Stand Up! ίσως να το καταλαβει
) εχετε ακουσει τιποτα? Ι WANT MOAR ERI and RUKA!!
Το σπέσιαλ έχει βγει εδώ και καιρό αλλά ήταν μόνο 9 λεπτά και όχι κάτι ιδιαίτερο...
Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις από Code Blue. Περίμενα να βγουν οι υπότιτλοι γιατί δε σκαμπάζω και πολλά από ιατρικούς όρους στα ιαπωνικά. (Έμαθα όμως τον ακρωτηριασμό και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου)
Για το Maou δεν εκφέρω ακόμα γνώμη γιατί περιμένω να το δω με την αδερφή μου και χρειαζόμαστε υπότιτλους. Μόνο ένα: Εκπληκτικό Opening! Από τα καλύτερα σε σειρά! Και τo Truth είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία τραγούδια των Arashi! Me wants the single!
Posted 06 July 2008 - 19:54

Posted 08 July 2008 - 17:27

Posted 10 July 2008 - 21:05
Yoroshi QUEEN:hahaha:

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 11 July 2008 - 14:27
srsly, as far as first impressions go it already is one of the best ever!!
τι να πρωτοσχολιασω???
δηλωνω συγκλονισμενη απο τα παντα! awesome setting, σκηνοθεσια για σεμιναριο, a plot to keep you constantly on pins and needles, soundtrack full of win...
το Truth των Arashi εξακολουθει να ειναι ψιλοακυρο ως opening αλλα honestly, ειναι τοσο απιστευτο τραγουδι that i actually couldn't care less after all!

above all though, τα ρεστα μου σε Ohno και Toma! ειναι και οι 2 τοσο μεσα στο πετσι του ρολου που σχεδον δεν το πιστευεις οτι ειναι οι ιδιοι ανθρωποι!
(just make the comparison Haru - Naruse and Nakatsu - Serizawa and be crestfallen just like i was!

ξεχωριστη μνεια στο "the principle of evil made flesh" βλεμμα/υφος/σταση/u call it του Ohno, capable of turning your blood into icecubes!
διελυσε οποιαδηποτε προσδοκια ειχα μεχρι στιγμης..
and the most striking thing is that he can actually pull off just as easily and with the same awesomeness the apathy and professionality of the lawyer and the emotional moments of contemplating the past...
that's riidaa for ya ppl...

first impression: 101% win and awesome d=w=b
ελα κι εχουμε και τη συνεχεια σημερα!

Posted 11 July 2008 - 17:26
τελικα πιστευω οτι ταιριαζει...not music-wise,but lyric-wise..shi εξακολουθει να ειναι ψιλοακυρο ως opening αλλα honestly, ειναι τοσο απιστευτο τραγουδι that i actually couldn't care less after all!
above all though, τα ρεστα μου σε Ohno και Toma! ειναι και οι 2 τοσο μεσα στο πετσι του ρολου που σχεδον δεν το πιστευεις οτι ειναι οι ιδιοι ανθρωποι!
(just make the comparison Haru - Naruse and Nakatsu - Serizawa and be crestfallen just like i was!)
ξεχωριστη μνεια στο "the principle of evil made flesh" βλεμμα/υφος/σταση/u call it του Ohno, capable of turning your blood into icecubes!
αν ακουσεις το full version και ειδικοτερα τα lyrics του 2nd verse..they were written definitely for this series

these two are always so srs bznz...

I~ya...episode 2 was great as well ;DD if not better

Never thought I'd say that..but I LOVE the way Ryo manipulates people!

And how he's starting to burden Naoto with lots of guilt,rather that going straight for him from the beginning :3
card used in episode 2 : The Moon,and the person who actually died..argh ;^; (<---emotional attachment from previous series)
can't wait for 3!!

on the meantime,I'll watch Code Blue 2,Shibatora 1 and Here is Greenwood(if not too bored

Posted 11 July 2008 - 18:25
τελικα πιστευω οτι ταιριαζει...not music-wise,but lyric-wise..
αν ακουσεις το full version και ειδικοτερα τα lyrics του 2nd verse..they were written definitely for this series
these two are always so srs bznz...Spoiler: ..NOT XD<3
Never thought I'd say that..but I LOVE the way Ryo manipulates people!:orly:
And how he's starting to burden Naoto with lots of guilt,rather that going straight for him from the beginning :3
card used in episode 2 : The Moon,and the person who actually died..argh ;^; (<---emotional attachment from previous series)
can't wait for 3!!
lyrics-wise οντως ταιριαζει γαντι! :33/ it's just that as a song it's kinda more upbeat than it should in order to actually fit the ambience..
but hey.. i won't be unfair.. ουτε που με απασχολησε το συγκεκριμενο γεγονος while watching it! (φταιει και το οτι the opening session pwns harder than hard:wooi2:)
LMAO @ the first pic

*points bold sentence*
another challenge for science i suppose (cause common logic fails here:nod2:)
αλλος ανθρωπος or what?? ειλικρινα δεν το πιστευα με τιποτα that this reincarnation of evil was actually the same nice, cute, good guy that we knew!

riidaa's drama debut was better than anyone could ever ask for! =w=/
*shameless confession* me too! X3
so far i'm on Nayase's side..
ειδωμεν ομως...
if i was in his place that's what i'd do too

and he did that from the beginning right?? ειδκα ο τροπος που
and i wonder when will he use the card #15 of the major arcana... ;p

Posted 13 July 2008 - 12:08
Btw είδαμε με την αδερφή μου το Maou πριν κάμποσες μέρες (ήδη κατέβασα το 2) και οι πρώτες εντυπώσεις...
Μετά από αναμονή μερικών ημερών βρήκα και το Here is Greenwood, το κατέβασα και το είδα στο καπάκι (δεν θα περιμένω subs γι αυτό). Πρώτες εντυπώσεις... (θα το κάνω με όλα τα καινούργια dramas)...
Σήμερα λέω να δω το Yasuko to Kenji. Με ένα πέρασμα που έκανα φαίνεται τρομερό! Η Ryoko-chan ειδικά (τα μαλλιά της είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!) με εντυπωσίασε!
------------------
OLD DRAMA RECS
Βλέπω και το Yaoh αυτή την εποχή και ειλικρινά δεν το περίμενα αλλά:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ DRAMAS ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! 8 επεισόδεια σε 4 μέρες και δεν το συνηθίζω! Αν λατρεύετε τα host clubs και τις αντιπαλότητες δείτε το! Αφήστε που το στήσιμο θυμίζει RPG αφού ο ήρωας πρέπει να νικήσει τον Νο1 Host που είναι μέλος των 4 Heavenly Kings για να φέρει σε πέρας την αποστολή του και να στεφθεί Βασιλιάς της Νύχτας! Πως ο Naruto θέλει να γίνει Hokage; Κάτι τέτοιο!

Edited by a2a, 13 July 2008 - 15:56.
Posted 15 July 2008 - 03:55
~/χωρις λογια/ γιατι εχω μπλανταξει απ το κλαμα~
freaking cute και touching δεν λεω τπτ αλλο γιατι τα λογια ειναι περιττα...
-edit- ελπιζω να μην πειραζει π εκανα το post εδω αν και ειναι movie eh?
Edited by moonheart, 15 July 2008 - 04:10.

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 17 July 2008 - 11:40
Yami, σε μισώ! Πώς τόλμησες να με συστήσεις σε ένα τόσο ωραίο j-dorama σαν το OPG, ε;

Αλλά ας μω τη γνώμη μου γι'αυτά που έχω δει.
Nobuta wo Produce: Την αμαρτία μου θα την πω κι ας με βαρέσετε, το ψιλοβαρέθηκα κατά τη μέση. Πολύ αργό και χωρίς λύση μου φάνηκε το σενάριο. Το χιούμορ ήταν μάλλον κενό και ξερό. Αλλά ο Kame και ο YamaPi το σώζουν. Οι ρόλοι τους ταίριαζαν γάντι στην εικόνα τους.
One Pound Gospel: Δεν είμαι σίγουρη αν ο Kame ήταν η κατάλληλη επίλογή για το ρόλο του ενθουσιώδη/χαζούλη/παιδιάστικου πρωταγωνιστή. Όχι ότι έπαιζε άσχημα, το αντίθετο, ήταν πολύ πειστηκός, αλλά το όλο στυλάκι του δε νομίζω ότι του πήγαινε. Στο άλλο που είδα, ο ρόλος ήταν ιδανικός. Να μην πω για την εικόνα του μποξέρ! Τέτοιο σαμιαμίδι, είπα, πώς θα πείσει σαν μποξέρ;;