Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#376 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 July 2008 - 12:16

Το λοιπόν, άρχισα και τελείωσα το Nobuta wo Produce σε δύο μέρες και μόλις τελείωσα και το One Pound Gospel.

Yami, σε μισώ! Πώς τόλμησες να με συστήσεις σε ένα τόσο ωραίο j-dorama σαν το OPG, ε;:burningbe3:Τώρα ψάχνω κι άλλα με τον Kame και τον YamaPi και όποιος μου προτείνει, κερδίζει ένα πορτατίφ!

Αλλά ας μω τη γνώμη μου γι'αυτά που έχω δει.

Nobuta wo Produce: Την αμαρτία μου θα την πω κι ας με βαρέσετε, το ψιλοβαρέθηκα κατά τη μέση. Πολύ αργό και χωρίς λύση μου φάνηκε το σενάριο. Το χιούμορ ήταν μάλλον κενό και ξερό. Αλλά ο Kame και ο YamaPi το σώζουν. Οι ρόλοι τους ταίριαζαν γάντι στην εικόνα τους.

One Pound Gospel: Δεν είμαι σίγουρη αν ο Kame ήταν η κατάλληλη επίλογή για το ρόλο του ενθουσιώδη/χαζούλη/παιδιάστικου πρωταγωνιστή. Όχι ότι έπαιζε άσχημα, το αντίθετο, ήταν πολύ πειστηκός, αλλά το όλο στυλάκι του δε νομίζω ότι του πήγαινε. Στο άλλο που είδα, ο ρόλος ήταν ιδανικός. Να μην πω για την εικόνα του μποξέρ! Τέτοιο σαμιαμίδι, είπα, πώς θα πείσει σαν μποξέρ;; :oo: Αλλά το κατάφερε καλά. Επίσης, λάτρεψα το OST.:wooi2: Το σενάριο παίρνει 10. Αλλά αυτό έπρεπε να το περιμένω...

excellent! moar victims to the altar of One Pound Gospel :kill4u:
comment #1: αν βρηκες τo Nobuta αργο και χωρις λυση, μη δεις για κανενα λογο Tatta Hitotsu no Koi.. it's a Kame dorama, αλλα μεχρι κι εγω που ειμαι lvl75 Kame fangirl και μεχρι και Λαμψη θα καθομουν να δω αν επαιζε κι εκει, εβριζα θεους και δαιμονες για το συγκεκριμενο drama...

comment #2: ε στην flyweight category τον βαλανε... υπαρχουν και χειροτερα παραδειγματα που κανουν χρονια box και πειθουν πολυ λιγοτερο γι αυτο.. *coughUedacough*

και επειδη θελω το πορτατιφ (XDDD) i recommend:

Kame stuff: tbh, δεν υπαρχουν και παρα πολλα να δεις απο κει και περα i admit.. it's either:
- Suppli, το οποιο αν και προσωπικα μου αρεσε πολυ ειναι απο shojo manga, so if you don't like shojo mangas i doubt you're gonna appreciate it..
or:
- Gokusen 2 αν σου αρεσει το συγκεκριμενο school delinquents style..
το θεμα ομως ειναι οτι το συγκεκριμενο εχει 3 seasons (και οι αλλες 2 μαλλον καλυτερες ειναι... ασε που μεταξυ μας δεν πολυπαιζει ο Kame ;____;

καλυτερα ξεκινα MatsuJun doramas instead! :pp

Yamapi stuff: o Pi on the other hand εχει κατι παραπανω..
-Proposal Daisakusen

-Kurosagi (highly recommended, this one)

-Dragon Zakura

-Stand Up!!

the choice is yours... :wis:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#377 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 July 2008 - 13:15

excellent! moar victims to the altar of One Pound Gospel :kill4u:

Αχα! Ωστε είμαστε πολλοί! Τζάμι!:congrats:

comment #2: ε στην flyweight category τον βαλανε... υπαρχουν και χειροτερα παραδειγματα που κανουν χρονια box και πειθουν πολυ λιγοτερο γι αυτο.. *coughUedacough*

Μωρέ το κατάλαβα ότι ήταν στην κατηγορία φτερού, αλλά ακόμα κι έτσι, δεν έπειθε! Μέχρι κι αυτοί έχουν ένα κάπως πιο γραμωμένο σώμα, ήμαρτον!

Spoiler:

Χώρια που όσο ωραίος και να είναι ο Kame, αυτή τη μύτη του ΔΕ μπορώ να τη χωνέψω! Να φαντστείς, νόμιζα ότι κάποιος του την έσπασε στα γυρίσματα για το OPG!!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, θα τα στεκάρω!:congrats:

Μήπως όμως μπορεί να μου προτείνει κανένα μέρος να τα κατεβάζω; Γιατί τα J-Doramas έκαναν φτερά από το lolipower!!:oo:

Posted Image

#378 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 July 2008 - 14:05

H Nobuta σαν ιστορία ήταν πολύ αλληγορική. Τίποτα δεν ήταν ό,τι φαίνονταν. Έπρεπε να ψάξεις ποιοι χαρακτήρες αντιπροσώπευαν ποιες έννοιες και αξίες αλλιώς σου φαίνονταν κάπως.

Ο Kazu-chan εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ στο One Pound Gospel. O χαρακτήρας του ήταν τόσο συμπαθητικός που δεν μπορούσες να τον αντιπαθήσεις με τίποτα! Είναι ο αγαπημένος μου lead male character σε drama!

Λοιπόν έριξα μια ματιά και σε μερικά καινούργια dramas ακόμα:

Yasuko to Kenji

Spoiler:

Seigi no Mikata

Spoiler:

Tomorrow

Spoiler:

Πέραν αυτών κατέβασα και το Gakko jya oshierarenai! και φαίνεται πολύ καλή σχολική κωμωδία. I haven't seen one since Hana Kimi and Yamada Taro (I don't count Gokusen 3)! Probably even better than Hana Kimi! More like My Boss My Hero... hmm....

#379 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 July 2008 - 14:11

Μωρέ το κατάλαβα ότι ήταν στην κατηγορία φτερού, αλλά ακόμα κι έτσι, δεν έπειθε! Μέχρι κι αυτοί έχουν ένα κάπως πιο γραμωμένο σώμα, ήμαρτον!

Spoiler:

Χώρια που όσο ωραίος και να είναι ο Kame, αυτή τη μύτη του ΔΕ μπορώ να τη χωνέψω! Να φαντστείς, νόμιζα ότι κάποιος του την έσπασε στα γυρίσματα για το OPG!!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, θα τα στεκάρω!:congrats:

Μήπως όμως μπορεί να μου προτείνει κανένα μέρος να τα κατεβάζω; Γιατί τα J-Doramas έκαναν φτερά από το lolipower!!:oo:

παντως ειναι ενα γεγονος οτι για να παιξει στο συγκεκριμενο drama, εφτυσε το γαλα της μανας του σε προπονηση και προετοιμασια! αν δεις topless pics του "before" and "after" η διαφορα βγαζει ματι and in my case, ανοιγει και μυτες *w*
τωρα "τουμπανο" και να θελε, δε νομιζω οτι θα μπορουσε ποτε να γινει, i'd say his body type is quite skinny for that..
δεν το θεωρω oμως miscasting cause imho he stood up greatly to the challenge of the role both character-wise and image-wise =w=

Spoiler:

LMAO!!!:hahaha: nice one! XDDD
εδω δεν μπορω να μιλησω.. ειμαι κατεστραμμενη με Kame οσο δεν παιρνει, i even think he's cute σε κατι αρχαιες pics με bedhead, το φρυδι του Καραμανλη (του θειου :P) και τονους ακμη στη φατσα... XDD

ωχ ναι... *facepalm* ειναι κι αυτο... :uhh:
προσωπικα τωρα πια doramas κατεβαζω απο livejournal communities..
if you got an account this one is pretty good with lots of stuff...
αν οχι, οι αλλοι τροποι που ξερω ειναι με torrents απο d-addicts ή απο το silentregrets.com το οποιο ομως ειναι αρκετα (εως πολυ) σαπιλα σε θεμα ποιοτητας...

ενας αλλος καλος τροπος ειναι κατ'ευθειαν απο τα fansub groups που τα βγαζουν...
οι sars για παραδειγμα εχουν παρα πολυ καλο distro system (και εξαιρετικο IRC channel)

Ο Kazu-chan εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ στο One Pound Gospel. O χαρακτήρας του ήταν τόσο συμπαθητικός που δεν μπορούσες να τον αντιπαθήσεις με τίποτα! Είναι ο αγαπημένος μου lead male character σε drama!

+∞
*showers you with cookies for this statement* ^w^

Edited by LucyBR, 17 July 2008 - 14:16.

Posted Image

#380 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 July 2008 - 14:31

Yami, σε μισώ! Πώς τόλμησες να με συστήσεις σε ένα τόσο ωραίο j-dorama σαν το OPG, ε;:burningbe3:

:kakaka::kakaka:
I'm getting good at this!:kakaka:
second person I ''convert'' to dramas XDDD

μη μου το θυμιζετε αυτο με lolipower :frozen::uhh:
*depression*
good thing I got a MU premium account and download w/o problems from jdramas community now =w=

I should get my ass and watch Seigi no Mikata επιτελους....
και αντε να βγουν Shibatora και Yasuko to Kenji subbed να δουμε >__<

#381 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 July 2008 - 19:10

:oo: Whoa, τελικά είχα δίκιο να πιστεύω ότι το lj είναι η απάντηση σε όλα! Και account έχω, και το χρήμα για να κάνω upgrade (ε, τί σκ@τ@ πια, πάμφτηνα είναι!) οπότε βουτάω! Arigatou!

Yami, πού είσαι τώρα; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω τί απόσταση πρέπει να διανύσω για να σε πλακώσω στις γρήγορες ευχαριστήσω.

Lucy BR: Topless Kami... do you want to KILL me??

Posted Image

#382 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 July 2008 - 20:03

Yami, πού είσαι τώρα; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω τί απόσταση πρέπει να διανύσω για να σε πλακώσω στις γρήγορες ευχαριστήσω

:hahaha: τωρα ειμαι καστορια,αλλα μαλλον πρεπει να ξανακατεβω στο χωριο να σε προμηθευσω και με αλλα καλουδια..:orly::orly:

οh..and a heads up...Yasuko to Kenji episode 1 subbed is out finally~ ;D
http://community.livejournal.com/jdramas/2290515.html

Edited by yami, 17 July 2008 - 20:09.

#383 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 July 2008 - 15:57

丁度いいタイミング!
OMG! I'm soooo happy!

Ο Nino θα πρωταγωνιστήσει σε καινούργιο drama το φθινόπωρο μαζί Ryo και την Toda Erika! Το σενάριο θα μοιάζει αρκετά με το Kurosagi αφού θα επικεντρώνεται στην ιστορία 3 αδερφών που γίνονται swindlers μετά τη δολοφονία των γονιών τους! Τέλεια! Ο τίτλος είναι 流星の絆 (Nagareboshi no Kizuna)

O Nino θα είναι το μυαλό, o Ryo θα μεταμφιέζεται και η Erika θα αποπλανεί!

Είμαι μάντισσα! Έλεγα πόσο θα ήθελα να δω το Nino σε καινούργια σειρά το φθινόπωρο και μου ρθε ουρανοκατέβατη! yatta! Τώρα αν και οι ελπίδες μου για τον Kame επαληθευτούν θα αρχίσω να δέχομαι εισφορές για να προβλέπω τα νέα dramas!

And you know what this probably means... A NEW ARASHI SONG!!! :wooi2:

Also on other news: Jun is handicapped for the annual 24Hour Televison Special Drama. Last year Tackey had a son with cancer and the year before Kame died from 7 ilnesses! Whoohoo!

Edited by a2a, 18 July 2008 - 16:02.

#384 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 July 2008 - 16:22

Read about that yesterday~ :333
is it confirmed yet? :OO

and I'm definitely looking forward to the 24Jikan TV SP :333 of course :P
Posted Image

#385 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 July 2008 - 16:38

Συνήθως αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται! Κάπως έτσι ήταν και με το One Pound Gospel θυμάμαι. Υπήρχε φήμη για σειρά με μποξέρ που θα έπαιζει ο Kame και τσουπ! Άρα να πούμε 95%; Να αφήσουμε ένα 5% σε περίπτωση που βγει μούφα η φήμη!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα τρέξω να δω το Special με το Jun καθώς σίγουρα θα είναι καταθλιπτικό. Μπορεί να περιμένω λίγο καιρό... όταν είδα το Yuuki ήμουν down για πολύ ώρα! Αλλά αφού είδα όλο το 1 Ritoru no Namida μέσα σε 3 μέρες και δεν έκανα seppuku από την κατάθλιψη νομίζω θα το ξεπεράσω! LOL!

#386 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 July 2008 - 17:26

Συνήθως αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται! Κάπως έτσι ήταν και με το One Pound Gospel θυμάμαι. Υπήρχε φήμη για σειρά με μποξέρ που θα έπαιζει ο Kame και τσουπ! Άρα να πούμε 95%; Να αφήσουμε ένα 5% σε περίπτωση που βγει μούφα η φήμη!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα τρέξω να δω το Special με το Jun καθώς σίγουρα θα είναι καταθλιπτικό.

Μακαρι! :333 Coz I DO WANT!:nanana:

Καλα εγω ειμαι και κομματακι αναισθητη :P ,οποτε με το που βγει το raw I'll go 'Itadakima~su!' on it XDD

#387 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 July 2008 - 22:45

double post but meh :P I have to :33
coz the Nino-Ryo fall drama was officially confirmed today!!:congrats:

二宮和也、ドラマ主演「本能えぐる作品に」
人気グループ、嵐の二宮和也(25)が10月スタートのTBS系ドラマ「流星の絆」(金曜後10・0)に主演することが22日、分かった。直木賞作家、東野圭吾氏(50)の同名ミステリーを原作に、宮藤官九郎(38)が平成12年の同局系「池袋ウエストゲートパーク」以来8年ぶりにオリジナル作以外の脚本を手がける。
 二宮演じる主人公が弟、妹と14年前に自身の両親を殺害した犯人を捜していく。二宮は「親身に兄弟の絆を作り、皆さんの理性ではなく本能をえぐるような作品になるよう努めます」と早くも意気込んでいる。
 また、弟役はNEWSの錦戸亮(23)。フジ系「ラストフレンズ」でDV男を怪演した直後で、今度はどんな演技を見せるが注目だ。妹役は女優の戸田恵梨香(19)が演じる。

From SanspoPosted Image

:wooi2:

HELL YEAH? ;DDDD

#388 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 22 July 2008 - 23:24

what a wonderful day this one!!
after the cartoonKAT-TUN triple subbed release now this!! ureshiii!!!!!!! :joyful::joyful:

HELL YEAH? ;DDDD

more like HELL YEAH!!!! :congrats::congrats::congrats: X33333333

the only thing left is for a new juicy Kame dorama to come up and i'll be pretty close to nirvana!! :pp
*crosses fingers and prays*

Posted Image

#389 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2008 - 23:42

after the cartoonKAT-TUN triple subbed release now this!! ureshiii!!!!!!! :joyful::joyful:

ΠΟΥ?!

#390 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 22 July 2008 - 23:51

ΠΟΥ?!

στην (πολυαγαπημενη και λατρευτη) lj kat-tun community που το βγαζει of course... :3
here :wooi2:
the entries are f-locked but if you got an lj it's more than worth to join, this particular comm is awesomeness when it comes to KT stuff.. ;33

Posted Image