Το λοιπόν, άρχισα και τελείωσα το Nobuta wo Produce σε δύο μέρες και μόλις τελείωσα και το One Pound Gospel.
Yami, σε μισώ! Πώς τόλμησες να με συστήσεις σε ένα τόσο ωραίο j-dorama σαν το OPG, ε;Τώρα ψάχνω κι άλλα με τον Kame και τον YamaPi και όποιος μου προτείνει, κερδίζει ένα πορτατίφ!
Αλλά ας μω τη γνώμη μου γι'αυτά που έχω δει.
Nobuta wo Produce: Την αμαρτία μου θα την πω κι ας με βαρέσετε, το ψιλοβαρέθηκα κατά τη μέση. Πολύ αργό και χωρίς λύση μου φάνηκε το σενάριο. Το χιούμορ ήταν μάλλον κενό και ξερό. Αλλά ο Kame και ο YamaPi το σώζουν. Οι ρόλοι τους ταίριαζαν γάντι στην εικόνα τους.
One Pound Gospel: Δεν είμαι σίγουρη αν ο Kame ήταν η κατάλληλη επίλογή για το ρόλο του ενθουσιώδη/χαζούλη/παιδιάστικου πρωταγωνιστή. Όχι ότι έπαιζε άσχημα, το αντίθετο, ήταν πολύ πειστηκός, αλλά το όλο στυλάκι του δε νομίζω ότι του πήγαινε. Στο άλλο που είδα, ο ρόλος ήταν ιδανικός. Να μην πω για την εικόνα του μποξέρ! Τέτοιο σαμιαμίδι, είπα, πώς θα πείσει σαν μποξέρ;;Αλλά το κατάφερε καλά. Επίσης, λάτρεψα το OST.
Το σενάριο παίρνει 10. Αλλά αυτό έπρεπε να το περιμένω...

comment #1: αν βρηκες τo Nobuta αργο και χωρις λυση, μη δεις για κανενα λογο Tatta Hitotsu no Koi.. it's a Kame dorama, αλλα μεχρι κι εγω που ειμαι lvl75 Kame fangirl και μεχρι και Λαμψη θα καθομουν να δω αν επαιζε κι εκει, εβριζα θεους και δαιμονες για το συγκεκριμενο drama...
comment #2: ε στην flyweight category τον βαλανε... υπαρχουν και χειροτερα παραδειγματα που κανουν χρονια box και πειθουν πολυ λιγοτερο γι αυτο.. *coughUedacough*
και επειδη θελω το πορτατιφ (XDDD) i recommend:
Kame stuff: tbh, δεν υπαρχουν και παρα πολλα να δεις απο κει και περα i admit.. it's either:
- Suppli, το οποιο αν και προσωπικα μου αρεσε πολυ ειναι απο shojo manga, so if you don't like shojo mangas i doubt you're gonna appreciate it..
or:
- Gokusen 2 αν σου αρεσει το συγκεκριμενο school delinquents style..
το θεμα ομως ειναι οτι το συγκεκριμενο εχει 3 seasons (και οι αλλες 2 μαλλον καλυτερες ειναι...
καλυτερα ξεκινα MatsuJun doramas instead! :pp
Yamapi stuff: o Pi on the other hand εχει κατι παραπανω..
-Proposal Daisakusen
-Kurosagi (highly recommended, this one)
-Dragon Zakura
-Stand Up!!
the choice is yours...