Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#391 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 July 2008 - 00:15

Α έλα ρε, είμαι μέλος κι έχω bookmark τον κατάλογο με τα επεισόδια που τσεκάρω που και που. Δεν ανανεώθηκε ακόμα φαίνεται. Thanks, θα έχω να βλέπω αύριο!

Το απογευματάκι έβλεπα ξανά μερικά, συμπτωσηδενομιζω.

#392 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 23 July 2008 - 00:24

τον καταλογο με τα episodes δεν τον ανανεωνουν αμεσως.. for quick updates check the main page! ;3
(btw το ποσο υπερλατρευω αυτη την community δεν λεγεται!:wooi2:)

and the situation with Kame and the schoolgirls on 63 was so much better and hilarious when u actually get what's going on.. XDD

on topic:

Gokusen 3 is pretty damn good after all!!:oo: i was wrong not to give it a chance until now! oO
(aaand a pretty big part of the win is on Miura Haruma, who btw is growing on me faster than chickenpox! *w*)

Posted Image

Spoiler: &#33909

#393 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 July 2008 - 17:13

Gokusen 3 is pretty damn good after all!!:oo: i was wrong not to give it a chance until now! oO
(aaand a pretty big part of the win is on Miura Haruma, who btw is growing on me faster than chickenpox! *w*)

Δε στο πα; XDDD
Another Miura Haruma fan! Welcome to the club! I was smitten with him since Akihabara @Deep the movie (he was the cute little Izumu)!
Τα παιδιά από το Gokusen 3 είναι 100000000000000000 φορές πιο συμπαθητικά από τις προηγούμενες τάξεις! Και η αδερφή μου το παραδέχεται επίσης! (Miura Haruma and Kiriyama Akito are <3333!!)

Επίσης μιας και έβγαλα γένια περιμένωντας υπότιτλους για το Shibatora αποφάσισα να το δω RAW.

Spoiler:

#394 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 July 2008 - 18:56

Δε στο πα; XDDD
Another Miura Haruma fan! Welcome to the club! I was smitten with him since Akihabara @Deep the movie (he was the cute little Izumu)!
Τα παιδιά από το Gokusen 3 είναι 100000000000000000 φορές πιο συμπαθητικά από τις προηγούμενες τάξεις! Και η αδερφή μου το παραδέχεται επίσης! (Miura Haruma and Kiriyama Akito are <3333!!)

u so did and i so can't thank u enough for it!!!!! :nod::nod::nod:
especially for Haru-chan, i owe you one, girl! μιλαμε για κεραμιδα βεληνεκους Kame/Aiba (read: swift, sudden, ακομα ψαχνω να βρω απο που μου ρθε... X3)
ασε που ανακαλυψα οτι σε ηλικια εχω μολις 2 βδομαδες διαφορα μαζι του :oo:
τον ειχε παρει το ματι μου σε scans στο boys_paper (and seemed pretty damn promising <3) αλλα the real thing was so much more...:drink:
*joins the club right away* yoroshiku onegaishimasu!!! :congrats:

also, through him θυμηθηκα το 14 sai no haha, το οποιο μου ειχε μεν τραβηξει την προσοχη καιρο πριν αλλα ειχα ξεχασει να κατεβασω...
huge mistake cause it turned out to be one of the best doramas i've seen so far (and i so mean this!)
απιστευτα αληθινη σειρα, οι πιο αληθοφανεις χαρακτηρες ever και ηθοποιϊα για σεμιναριο απο ολο το cast και κυριως απο την Shida Mirai, η οποια δινει ρεστα στον πρωταγωνιστικο ρολο της 14χρονης μητερας...
το ειδα μονοκοπανια! must-see imho!:nod2:

Spoiler:

Posted Image

#395 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 July 2008 - 19:43

14 Sai no Haha ε; Δε το χω κατεβάσει ακόμα και δεν είμαι σίγουρη σε πόσο καιρό θα το κάνω γιατί η λίστα αναμονής των dramas που έχω να δω είναι τεράστια (με τα Hataraki Man, Swan no Baka επόμενα...) Πάντως το έχω στα υπόψη μου από τότε που προβάλλονταν! :Ρ

Δες και το Koizora αλλά με ένα πακέτο χαρτομάντηλα παρέα! Κλάμα απίστευτο! Αλλά ο Haruma Οφθαλμών (bad pun I know) δίνει ρέστα!

Και το Binbou Danshi όπου θες απλά να τον κάνεις αγκαλίτσα γιατί είναι αξιολάτρευτος! Σχεδόν ξέχασα το πόσο μου άρεσε ο Shun και κοίταζα το Haruma!
(Μη μου θυμίζετε το γεγονός ότι είναι 4 χρόνια μικρότερος μου...:uhh: Ευτυχώς είναι πατημένα 18 αλλιώς θα ένιωθα child molester!:hahaha:)
Προβλέπω Picspam στο idol of the day (από εμένα) σύντομα. Βρήκα μέχρι και το photobook του και είμαι δελεασμένη να το αγοράσω κιόλας!

#396 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 July 2008 - 20:42

14 Sai no Haha ε; Δε το χω κατεβάσει ακόμα και δεν είμαι σίγουρη σε πόσο καιρό θα το κάνω γιατί η λίστα αναμονής των dramas που έχω να δω είναι τεράστια (με τα Hataraki Man, Swan no Baka επόμενα...) Πάντως το έχω στα υπόψη μου από τότε που προβάλλονταν! :Ρ

Δες και το Koizora αλλά με ένα πακέτο χαρτομάντηλα παρέα! Κλάμα απίστευτο! Αλλά ο Haruma Οφθαλμών (bad pun I know) δίνει ρέστα!

Προβλέπω Picspam στο idol of the day (από εμένα) σύντομα. Βρήκα μέχρι και το photobook του και είμαι δελεασμένη να το αγοράσω κιόλας!

imho, το συγκεκριμενο drama αξιζει 110%! ενω συνηθως βλεπω 15 σειρες ταυτοχρονα, σ αυτο εβλεπα τα επεισοδια το ενα μετα το αλλο και απερισπαστα! το βλεπα πιο γρηγορα απ ο,τι το κατεβαζα! 5 stars from me!

το Koizora το βαλα ηδη να κατεβαινει :himitsu: and omg, do mine eyes deceive me??? Haru-chan with white/platinum blonde hair???? *dead* :bath:
thanx for the tip i'll have one at hand!^^ (αν και το να με κανει χειροτερα απο το Yuuki το βρισκω ανθρωπινως αδυνατον... :deadga6:)

plz do!! :blingeye2: he deserves at least one!! <333333333
and his photobook is all kinds of win!! i got it too (in scans -_-V) and it's just so :wooi2::wooi2::wooi2:

it's official! he got another devoted fan! *points at self* X333

Posted Image

#397 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 July 2008 - 17:45

It's true noone can resist his charm...

Αφού έκανα σχεδόν μια εβδομάδα αποχής από Jdramas (και με έπιασε το σύνδρομο στέρησης) άρχισα να ξαναβλέπω για να κάνω catch-up!

Και είδα και το 1ο επισόδειο του Taiyou to Umi no Kyoshitsu!!! :wooi2:

Spoiler:

#398 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 July 2008 - 19:49

Συνεχιζω και εγω λοιπον τα βηματα μου στον κοσμο των Dorama σειρων ΧΡ εχω αρχισει το Hana Kimi (θενκς Lucy),αν κ δεν ειναι τοσο αστειο οσο το Stand Up,εχει αρκετη πλακα και βλεπετε ανετα...περισσοτερα μετα τις διακοπες μου (ναι το εχω περασει στο psp για να εχω να βλεπω τιποτα μεσα στο καραβι ΧΡ):hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#399 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 28 July 2008 - 15:56

Yatta! Σήμερα κάθισα και είδα με την αδερφή μου το πρώτο επισόδειο του Gakko jya Oshierarenai! και μπορώ να πω πως είναι χαλαρά η πιο αστεία σειρά του καλοκαιριού! Μου θυμίζει απίστευτα το Stand Up!!

Spoiler:

#400 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 29 July 2008 - 22:59

To Papa to musume no nanokakan το βλέπει κανείς; Τι γνώμη έχετε; Το τελείωσα σήμερα.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#401 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 30 July 2008 - 11:08

""kikkena aneki"" παρα πολυ καλο ως τωρα ... ψαχνω απελπισμενα :frozen:το over the rainbow episode 11 το εχει κανεις να το στειλει παρακαλω.
Posted Image

#402 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 30 July 2008 - 17:54

marilena_r: To Papa to Musume no Nanokakan μου άρεσε αρκετά όταν το είδα πέρυσι. Ήταν ασυνήθιστη αλλαγή σώματος (συνήθως αλλάζει μαμά με κόρη και πατέρας με γιο) και βρήκα πολύ ενδιαφέρον τον τρόπο με τον οποίο η κόρη προώθησε το προϊόν στην εταιρεία (gotta give kudos to Tachi Hiroshi for playing the cute teen girl!). Κρίμα που ήταν μόνο 7 επισόδεια αλλά ήταν μόνο για μια βδομάδα έτσι κι αλλιώς!

sanosuke: Kikenna Aneki! Μια από τις πρώτες σειρές που είδα! ΧDDDD Την είχα ανεβάσει και στο Jdramas! Για το Over the Rainbow τώρα... για το κορεάτικο με τους χορευτές δε λες; Το έχω εγώ (από τα αγαπημένα μου κορεάτικα) αλλά για πιο γρήγορα θα σου σύστηνα να πας εδώ:
::JDramas::

Πρέπει να γίνεις μέλος πρώτα όμως και αυτό σημαίνει Livejounal account (τζάμπα είναι). Το μέρος είναι παράδεισος με direct downloads για πάρα πολλές ασιατικές σειρές και ταινίες!

#403 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 05 August 2008 - 13:49

marilena_r: To Papa to Musume no Nanokakan μου άρεσε αρκετά όταν το είδα πέρυσι. Ήταν ασυνήθιστη αλλαγή σώματος (συνήθως αλλάζει μαμά με κόρη και πατέρας με γιο) και βρήκα πολύ ενδιαφέρον τον τρόπο με τον οποίο η κόρη προώθησε το προϊόν στην εταιρεία (gotta give kudos to Tachi Hiroshi for playing the cute teen girl!). Κρίμα που ήταν μόνο 7 επισόδεια αλλά ήταν μόνο για μια βδομάδα έτσι κι αλλιώς!

sanosuke: Kikenna Aneki! Μια από τις πρώτες σειρές που είδα! ΧDDDD Την είχα ανεβάσει και στο Jdramas! Για το Over the Rainbow τώρα... για το κορεάτικο με τους χορευτές δε λες; Το έχω εγώ (από τα αγαπημένα μου κορεάτικα) αλλά για πιο γρήγορα θα σου σύστηνα να πας εδώ:
::JDramas::

Πρέπει να γίνεις μέλος πρώτα όμως και αυτό σημαίνει Livejounal account (τζάμπα είναι). Το μέρος είναι παράδεισος με direct downloads για πάρα πολλές ασιατικές σειρές και ταινίες!

itadakimasuuuuuu:nod:
lolz βασικα ειναι πολλα τα adv. του να φτιαξεις livejournal account ehhh!!! you can definately find ~way easier~ lots of Jidols pics... :bath: make a research and u'll see that most of the pics comes from livejournal members...
anyway lately I've been focusing on Toda Erika-Homaki... sooo θα μου πειτε αν αυτες οι δυο σειρες αξιζουν ehhh???
Mo Hitotsu no Sugar & Spice
& Tsubasa no Oreta Tenshitachi!!! add drama alert plz cause I dont really like a way too touching stuff
thnx in advance:knock-knock:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#404 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 August 2008 - 12:10

Και είδα και το πρώτο επισόδειο του 33pun Tantei! Και είμαι κάπως έτσι --> :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::deadga6:
Spoiler:

Μένει να δω τα Koizora και Cat's Street... Τελικά πολλά βλεπω αυτή τη σεζόν! 12 dramas! Ομως είναι πολλά ωραία και δε μπορώ να αντισταθώ!!

#405 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 August 2008 - 12:53

Koizora 1st episode

Spoiler:

Και μιας και πλησιάζει η φθινοπωρινή σεζόν οι φήμες για νεες σειρές οργιάζουν! Έχουμε και λέμε:

1. Confirmed: Bloody Monday. Πρόκειται για μεταφορά μάνγκα με πρωταγωνιστή έναν ιδιοφυή νεαρό που με τη βοήθεια κάποιων ντετέκτιβ κυνηγά μια τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα Bloody Monday. Και μαντέψτε ποιανού το όνομα παίζει περισσότερο για να ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή:
Drum roll...
...
...
...
MIURA HARUMAAAAAAAAAAAAAA! Kitaaaaaaa!
Αν αληθεύει αυτό θα είναι ο πρώτος του drama πρωταγωνιστικός ρόλος! Επίσης λένε πως θα παίξει και ο Sato Takeru! Double catch! If they are in the cast this is my 2nd most anticipated drama for the fall (1st is Ryuusei no Kizuna)
EDIT: It's been confirmed! from TBS! Haruma and Takeru together in a dramaaaaa! Yatta! Can't wait!

2.Unconfirmed: Meeery Christmas. Love comedy με Domoto Koichi, Aoi Yu, Yamada Ryosuke. Οι φήμες στο 2ch οργιάζουν (μια φορά το επισκέπτηκα και έπαθα πλάκα από το μέγεθος του!) και αυτή η σειρά δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ας μην ξεχνάμε πως πολλές από αυτές τις φήμες βγαίνουν αλήθεια! Και σειρές με τους KinKi Kids είναι πάντα ευπρόσδεκτες! Ιδιαίτερα αν παίζει και η Aoi Yu και το αγαπημένο μου μέλος των Hey!Say!Jump!!

3.Unconfirmed: Sekai Saidaikyuu no Suizokukan (το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου). Με Yokoyama Yu, Naka Riisa, Tanihara Sousuke, Tanaka Kei, Kohinata Fumito. O Yoko θα παίξει λένε τον κτηνίατρο σε ένα ενυδρείο! Δελφίνια! Πιγκουίνοι! Μακάρι να επαληθευτεί αυτό! Και κρίνωντας από τον τίτλο μάλλον εννοούν το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο που βρίσκεται στην Okinawa! God of 2ch please let it be true!

On other news: I was watching Yasuko to Kenji 4th episode and at the 5th preview I saw...
YASU!
Καθόμουν καλά και ωραία και περίμενα το preview και βλέπω μια γνωστή φάτσα με γυαλιά σε μια σκηνή.
"Ωπ! Αυτόν τον ξέρω! Ποιος είναι;"
Βλέπω και την επόμενη σκηνή...
:terror2:
OMFG! YASU WITH GLASSES! AND HE DOESN'T LOOK GAY!
Αυτά τα cameos στα JE dramas από τα μέλη των συγκροτημάτων αν και συνηθίζονται με στέλνουν κάθε φορά!

Edited by a2a, 09 August 2008 - 16:47.