Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#346 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 24 June 2008 - 23:38

T_T just finished Princess Hours /Goong/
currently addicted και οχι χωρις λογο...
highly reccomended /hot stuff included that's y/
καμια προταση για αλλο dorama...?:burningbe3:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#347 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 June 2008 - 10:02

Oh my! :oo: Εγώ έκανα μήνα να τελειώσω το Goong! Πόσο γρήγορα το είδες; Kim Jung Hoon ή Joo Ji Hoon? Τι θες να δεις τώρα; Από προτάσεις έχω πολλές αλλά μπορεί να σου προτείνω και καμία σειρά χωρίς idols γιατί γενικά υπάρχουν πολλές καλές! Όπως το Kekkon Dekinai Otoko που έχει το πιο βιτριόλικο χιούμορ σε jdrama! Κορυφαία κωμωδία!

#348 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 25 June 2008 - 10:18

Oh my! :oo: Εγώ έκανα μήνα να τελειώσω το Goong! Πόσο γρήγορα το είδες; Kim Jung Hoon ή Joo Ji Hoon? Τι θες να δεις τώρα; Από προτάσεις έχω πολλές αλλά μπορεί να σου προτείνω και καμία σειρά χωρίς idols γιατί γενικά υπάρχουν πολλές καλές! Όπως το Kekkon Dekinai Otoko που έχει το πιο βιτριόλικο χιούμορ σε jdrama! Κορυφαία κωμωδία!

Shin ρε και τα μυαλα στα καγκελα... ~luvs mr sexy back:nbleed: οχοχοοχοχοχοοχo~ βασικα επειδη εχω διαβασει το manga... τα κομματια με τους διαλογους με royals μεσα στο παλατι τα παρελειπτα...:hahaha: το μονο part π εβρισκα βαρετο... βεβαια το τοοοσο κλαμα προς το τελος κατανταει κουραστικο αλλα οκ ηταν addictive...
τωρα για επομενο dorama... θα θελα κατι comedy romance...:knock-knock:
Posted Image

#349 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 June 2008 - 11:33

Εγώ ρε υποστηριζώ Yul!!! Kim Jung Hoon δαγκωτό! Για να δούμε τώρα...

comedy romance...
running through database...
....
.....
......
results:

Boku Dake no Madonna
Last Christmas (αυτά τα 2 έχουν καταπληκτικό τέλος, από τα καλύτερα στο είδος)
Minami-kun no Koibito (δεν ξέρω αν έχει subs εγώ το είδα χωρίς)
Mukodono
Anego
Long Vacation
Pride
Lunch no Joou
Satorare (αυτό είναι υπέροχη σειρά αλλά εκτός από πολύ γέλιο έχει και πολύ κλάμα)
Anna-san no Omame (εντελώς παρανοϊκή σειρά)
Kekkon Dekinai Otoko (εξαιρετικό χιούμορ αν και δεν είναι για όλους)

Αυτά τα 10 προς το παρόν. Δεν πρότεινα τα κλασικά Hanadan, ProDai etc
γιατί φαντάζομαι θα τα χεις δει...

#350 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 June 2008 - 15:28

/o/ Maou press conference footage!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tgFMVhFDzuM[/media]omg :P look at Ohno's expression when he's mistaken for a member of V6! XDDD kajlskjdkalsjdas <3

[media]http://www.youtube.com/watch?v=POH_dFfkpAY[/media]και στα 2 vids ακουγεται και λιγο απο το theme song 'Truth'..as expected XD it's typical Arashi style :P και δεν πολυταιριαζει στο υφος της σειρας,αλλα τεσπα :P αν και γενικα ακουγεται ωραιο =w=/

#351 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 June 2008 - 15:43

Χαχα! :hahaha:
Φάση είχε που η Michiko Kichise μπέρδεψε τα συγκροτήματα και ο Hitori την κατσάδιασε! Η φατσούλα του Oh-chan ήταν σα σκυλάκι που το κλώτσησαν! Και αυτός ο τρομακτικός τύπος τα μπεκροπίνει με το Jun; :oo: Το ήξερα ότι είχε περίεργες παρέες!
Πέραν αυτού, η σειρά δείχνει υπέροχα σκοτεινή. Και πιστεύω πως το τραγούδι θα ενσωματωθεί καλά στο κόνσεπτ γιατί α) δεν το χουμε ακούσει όλο οπότε δεν φτάνουμε ακόμα σε ετυμηγορία και β) δεν μου φαίνεται το εντελώς τυπικό happy-go-lucky with lotsa sugar and rainbows Arashi song οπότε καλά πάμε!
Επίσης έχω να δηλώσω ότι ο Oshinari Shugo χρειάζεται περισσότερη αγάπη και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο κάποτε!

#352 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 June 2008 - 15:50

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΟΟΟοοοοο~:fromabove:

Μαρεσε παρα-παρα-παρα-παρα πολυ αυτη η σειρα...Και σαν το πρωτο ντοραμα εχει μεγαλη αξια για μενα:wooi2: Utada is the best [δεν εχει αμεση σχεση με τη σειρα,αλλα επρεπε να το πω:hahaha:]
Spoiler:

Sorry,το ποστ ηταν γεματο με fanboy comments :drink: Δεν μπορουσα να κρατηθώ και να μην τα ελεγα

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#353 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 June 2008 - 16:05

Χαχα! :hahaha:
Φάση είχε που η Michiko Kichise μπέρδεψε τα συγκροτήματα και ο Hitori την κατσάδιασε! Η φατσούλα του Oh-chan ήταν σα σκυλάκι που το κλώτσησαν!

Πέραν αυτού, η σειρά δείχνει υπέροχα σκοτεινή. Και πιστεύω πως το τραγούδι θα ενσωματωθεί καλά στο κόνσεπτ γιατί α) δεν το χουμε ακούσει όλο οπότε δεν φτάνουμε ακόμα σε ετυμηγορία και β) δεν μου φαίνεται το εντελώς τυπικό happy-go-lucky with lotsa sugar and rainbows Arashi song οπότε καλά πάμε!

lol..πιο πολυ η εκφραση του θυμιζει ''How dare you mistaken my band?'' XDD or ''I'm definitely not impressed by your comment..." :pp

まああ ね。。doesn't have rainbows αλλα μου ακουγεται κομματακι upbeat... :P but yeah..we better wait for the full version first before judging :3
I also hope the PV is gonna be more ''active'' from the last one! XD

#354 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 28 June 2008 - 18:42

ασχετο.
μολις ανακαλυψα οτι θα βγει σε KDorama το Hana Yori Dango... με ονομα Boys Before Flowers
/check this out αν κ δεν εχει πολλα details yet/
Boys Before Flowers - DramaWiki

/υπαρχει κ σε TDorama αλλα ειναι σχετικα παλιο κ οσο εχω δει δεν μ φανηκε τπτ το ιδαιτερο χμ.../
παντως ο Kim Hyun Joong π θα παιξει τον Rui... is definately hot stuff:lovulovu:
/ελπιζω να μην απογοητευτω με τον Domyouji οπως συνεβει στο Meteor Garden... ~taiwan edition~/:nod:
Posted Image

#355 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 28 June 2008 - 20:12

Α! Το ήξερα ότι θα βγει σε Kdrama γιατί υπήρχε buzz εδώ και αρκετό καιρό! Ανακοινώθηκε το cast; Ωραία!
Έχω πει ότι θα το δω γιατί μου αρέσουν τα kdramas σε γενικές γραμμές και ιδιαίτερα οι ρομαντικές τους κωμωδίες.
Nyan! Πρέπει να αρχίσω και το Iljimae κάποτες...

#356 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 July 2008 - 12:38

it's finally only 2 days away!:wooi2:
longest trailer yet :3 and longest preview of 'truth'
Youtube Video

and... O.O
Spoiler:

#357 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 July 2008 - 13:10

Kyaaa! Φαίνεται υπέροχα σκοτεινό! Το ένα από τα δυο είδη που μου αρέσει (το άλλο είναι οι ρομαντικές κωμωδίες)! O Oh-chan μοιάζει τόσο κακός! Καημένε Toma! Και το Truth ταιριάζει απόλυτα πιστεύω! (Arashi drama χωρίς Arashi song δε λεει απλά!)

Επίσης έχουμε και το Code Blue αυτή τη βδομάδα! Μην ξεχνιόμαστε!

#358 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 July 2008 - 16:12

just finished the first episode of Code Blue |D
Αρκετα καλο μπορω να πω~ For the most part is like any other medical series :P but the helicopter scenes definitely spice things up!
Yamapi was...Yamapi XDD and excited to do an amputation on the scene! XD
since I love medical series,I'll be following~ :3 (raw,subbed οπως ναναι :P)
Episode 2 looks even more interesting already :3

και επιτελους αυριο Maou! :3 since I've been spoiled for good from all the promotion XD
I'm waiting epi 1 with more anticipation than before! ;D
*is excited* X333
:congrats:

#359 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 04 July 2008 - 09:11

Είπα να ενημερώσω ότι έχει κυκλοφορήσει επιτέλους εδώ και 3-4 μέρες με υπότιτλους η prequel ταινία του Death Note, L:Change the World.:oo:Την έχω ήδη κατεβάσει:knock-knock:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#360 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 July 2008 - 16:24

Είπα να ενημερώσω ότι έχει κυκλοφορήσει επιτέλους εδώ και 3-4 μέρες με υπότιτλους η prequel ταινία του Death Note, L:Change the World.:oo:Την έχω ήδη κατεβάσει:knock-knock:.

Λεει τπτ?Την κατεβασα κι εγω last week,αλλα δε την ειδα ακομα D:

on other news...
Maou episode 1 ♥♥
:wooi2::wooi2::wooi2:
dude..Ohno was awesome ;DD(those evil looks he gives throughout the epi <333) and Toma awesome as usual! XD
the series has a great atmosphere which I hope it will keep :333
Spoiler: ep1

generally it was an excellent start~ kudos to all the cast,but especially those two :33
next week should come faaaaasst !:blingeye2:

the opening with the TV version of 'truth' was cool too :333
need to find a raw fast,so I can rip it <3