Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#331 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 June 2008 - 11:06

Mολις ειδα και εγω το 10ο επεισοδιο απο Last Friends!!!

Spoiler:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#332 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 17 June 2008 - 17:45

Mολις ειδα και εγω το 10ο επεισοδιο απο Last Friends!!!

Βγήκε με subs =O??

#333 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 June 2008 - 17:54

Ναι βγήκαν softsubs την Κυριακή. Ο κόσμος ανυπομονεί και οι subbers κάνουν γρήγορα!

Sidenote: Ξεκίνησα και το N's Aoi και τα ματάκια μου κάνουν αστεράκια από το τρανταχτό cast: Satomi Ishihara, Toushiro Yanagiba, Kaoru Sugita, o Kei-chan :blurah5: Πόσα ονόματα μαζεμένα! Παναγιά μου! :hahaha:

#334 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 17 June 2008 - 22:54

ΠΑΙδια δεν ξερω τι θα κανετε αλλα οπως και δηποτε να δειτε το LIFE ειναι εξαιρετικο
αααααχ αυτη η ιαπωνια δεν ξερω τι να πιασω και τι να αφησω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ DRAMA T_T
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#335 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 June 2008 - 16:09

πικραααααααααααααα μολις τελειωσε το Proposal Daisakusen... T_T να ταν κι αλλο τουλ είχε κ SP και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση... μ φαίνεται πως αρχισα να γίνομαι YamaPi addicted lately... :wooi2::wooi2::wooi2: coolness and cuteness all in one person αδικοοοο:oo: me wants too.
Proposal Daisakusen προτείω ανεπιφύλακτα αν κ οφείλω να ομολήσω ότι το χα αφήσει στη μέση κ τώρα αξιώθηκα να το συνεχίσω γιατί το 2ο επεισ. απο Kurosagi ήταν broken κ δεν ελεγε να το αρχίσω χμμ.... ~λέει τπτ btw? πολλα να υποθέσω eh?T_T~
Posted Imagekawaaaaaaaaaaiiiii!!!:bath:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#336 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 June 2008 - 17:11

Το Pro-Dai είναι η δεύτερη αγαπημένη μου σειρά και το Kurosagi η 4η και έχω δει πάνω από 150 jdramas αν αυτό σου λεει κάτι οπότε ναι το συστήνω ανεπιφύλακτα!

#337 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 June 2008 - 18:41

Το Pro-Dai είναι η δεύτερη αγαπημένη μου σειρά και το Kurosagi η 4η και έχω δει πάνω από 150 jdramas αν αυτό σου λεει κάτι οπότε ναι το συστήνω ανεπιφύλακτα!

ωπ! thnxxxx σιγουρα θα το δω το kurosagi το couple YamaPi-HoMaki μ ελειψε απο το Nobuta wo Produce το οποιο αν κ δεν με ξετρελανε οι δυο τους ηταν sooo cuteeee together:wooi2:
/παραλληλα watching ΤDorama Fated to love you/ οφειλω να ομολογήσω though οτι σε γενικες γραμμες τα TDorama ειναι πιο romance comedy /my style/ χμμμ
Posted Image

#338 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 June 2008 - 19:02

Καλά τα ταϊβανέζικα αν και έχω δει μόνο 2-3 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μου αρέσουν πολύ οι Κορεάτικες ρομαντικές κωμωδίες (και μένα από τα αγαπημένα μου είδη) ειδικά οι ταινίες. Οι άνθρωποι απλά δεν πιάνονται σε αυτό το είδος! Κλάσεις ανώτερες από τις ιαπωνικές!

(Btw είδα πως γράφεις Goong κάτω από το άβαταρ! Ήταν η πρώτη Κορεάτικη σειρά που είδα! Και λατρέυω και το Manhwa! Lee Yul! <3)

#339 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 June 2008 - 19:11

Καλά τα ταϊβανέζικα αν και έχω δει μόνο 2-3 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μου αρέσουν πολύ οι Κορεάτικες ρομαντικές κωμωδίες (και μένα από τα αγαπημένα μου είδη) ειδικά οι ταινίες. Οι άνθρωποι απλά δεν πιάνονται σε αυτό το είδος! Κλάσεις ανώτερες από τις ιαπωνικές!

(Btw είδα πως γράφεις Goong κάτω από το άβαταρ! Ήταν η πρώτη Κορεάτικη σειρά που είδα! Και λατρέυω και το Manhwa! Lee Yul! <3)

anooo nee απο οτι ξερω σε γενικες γραμμες τα KDorama ειναι κυριως romance drama και αφορουν ηλικιες ανω των 25 τα TDorama ειναι ως επι των πλειστων romance comedy και απευθυνονται κυριως σε μικρες ηλικιες 17-20.
μερικα KDorama ειναι πολυυυ καλα πραγματικα για παραδειγμα one of my favs Coffee Princee ~απλα απιστευτο~ /το Goong το κατεβαζω τωρα σε torrent 17gb χριστε μου!/ αλλα στην πλειοψηφια τους ειναι a way too serious... αντιθετα most of TDorama ειναι οτι να ναι....
παντως αν σ αρεσει αυτο το style προτεινω ανεπιφυλακτα το fated to love you που βλεπω τωρα /το οποιο απ’ οτι βλεπω στο drama wiki επειδη ειναι ongoing κανει θραυση:kawaii:
Posted Image

#340 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 June 2008 - 20:50

Last Episode of Last Friends at Last! Μη διαβάσετε παρά μόνο όταν το δείτε:

Spoiler:

Και από την επόμενη εβδομάδα οι περισσότερες σειρές κλείνουν τον κύκλο τους! Και από Ιούλιο μπαίνουμε στην καλοκαιρινή σεζόν!

Έμαθα και για καινούργιο drama με Takashi Sorimachi αλλά θα δε θα το δω άμεσα (όταν προβάλλεται). Αυτά που έχω στη λίστα είναι ήδη πάμπολλα!

#341 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 22 June 2008 - 00:09

φιουυυυυ just finished Kurosagi Dorama-movie.Sooo niceeee:wooi2:
YamaPi=<3 me wants moreeeeeeeeeeee
Spoiler:

it was fun... ~wants moreeee YamaPi...:blingeye2::joyful:~
Banggggg:8):
Posted Image

#342 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 June 2008 - 16:06

Βγήκαν και οι υποτιτλοι για το last επεισοδιο του Last Friends....Αυτη τη στιγμη μπορειτε να το βρειτε και στο lolipower X3 Θα επιστρεψω για να σχολιάσω το επεισοδιο και για να διαβασω επιτελους τι λεει η α2α στο σποϊλερ...με εχει φαει η αγωνια ΧΡ

I want MOAR Last friends :( Eri-chaaa~n!!! Ruka-chaa~n!!! Michiru-chaaa~n!!! >_<

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#343 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 June 2008 - 18:39

Wow, πολλά νέα posts από την τελευταία φορά που μπήκα.

Zettai Kareshi ψιλοέβλεπα αυτή τη σεζόν και προσπάθησα να δω το Gokusen 3 (που ουσιαστικά ένα επεισόδιο να δεις από οποιαδήποτε season είναι σαν να το έχεις δει όλο) ανεπιτυχώς. Κατα τ'άλλα My Boss My Hero.. καλούλι.

Θα αρχίσει medical drama με πρωταγωνιστή τον yamapi-sama οσονούπω.
Code Blue - DramaWiki
Και το ερώτημα που γεννάται είναι: Hugh Laurie ή Yamashita Tomohisa; :P

#344 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 June 2008 - 20:46

- finally downloaded the last eps of Last Friends για να δω αυτο weekend!/o/ (i really can't wait for Kioku to finish it anymore >w<; ) και μετα επιτελους θα αρχισω το Κurosagi D:

- Zettai Kareshi keeps getting better,or is just my idea?;p

- also planning to start Puzzle as soon I download it :3

ahh..:drink::drink:
and next week,finally...Maou & Code Blue! :wooi2: might check other series too :33

αχρηστη πληροφορια της ημερας :P : Arashi will be responsible for the theme song of Maou :P lol..γιατι δε μπορω να το φανταστω αυτο?:pppp
shouldn't a rock band/artist do the theme song?:pp

ps.remind me not to read any more Hana yori Dango Final spoilers..:emptyonexg1:

#345 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 23 June 2008 - 22:20

αχρηστη πληροφορια της ημερας :P : Arashi will be responsible for the theme song of Maou :P lol..γιατι δε μπορω να το φανταστω αυτο?:pppp
shouldn't a rock band/artist do the theme song?:pp

Αυτό είναι εντελώς άκυρο! Εκτός και κάνουν κανένα ροκ/μπαλαντοειδές τραγούδι γιατί το χαρωπό Arashi image απλά ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στην ιδέα του Maou! Still I'm curious! Arashi dears you're gonna steal my money once more huh?