Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#271 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 24 May 2008 - 06:25

Αγαπητη Lucy ευχαρστω για το λινκ ειδη κοντευει να τελειωσει το 2 σεσον :)
Παντως τωρα που βλεπω το ιαπωνεζικο μπορω να οτι αυτο που λειπει ειναι η απολυτη κακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.,απο το κορεατικο.Μολις το τελειωσω βεβαια θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Posted Image

#272 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 26 May 2008 - 12:52

Έχοντας κατεβάσει όσα ανέφερα και ελπίζοντας ότι πλέον έχω κατεβάσει σχεδόν όλα τα manga-based live action series/movies (εκτός τον αμετάφραστων φυσικά),μετά από μια "μικρή" ερεύνα που έκανα σήμερα απελπίστηκα:zetsubou:.Σας παραθέτω τα "υπόλοιπα λίγα" που μου διέφυγαν:sadist:.Δεν ξέρω ακόμα πόσα από αυτά υπάρχουν διαθέσιμα για κατέβασμα και πόσα από αυτά έχουν μεταφραστεί:unlucky:.Άντε πάλι δουλειά βρήκα...:borednn9:

100 Oku no Otoko (13)
2nd House (12)
Aji Ichimonme (22+2Sp)
Anmitsu Hime
Attack No. 1 (11)
Aoi Tori Syndrome (9)
Astro Kyudan
Be-Bop High School 1/2
Blackjack ni Yoroshiku (11)
Boys Este (12)
Chibi Maruko-Chan (+2Sp)
Chocolat
ChocoMimi (26 Eps)
Chotto Matte Kami-sama (20)
Cinderella ni Naritai!
Daisuki!! (10)
Deru Toko Demasho!
Designer (40)
Donmai (24)
Dr. Koto Shinryojo (2/22+2Sps)
Elite Yankee Saburo (11)
Fuma no Kojiro (13 Eps)
Glass no Kamen/Glass Mask (23+1Sp)
GO!Go!Heaven! (12)
H2 (11)
Hadashi no Gen (2Sp)
Hanazakari no Kimitachi e (12)
Happy Mania (12)
Happy! (2Sp)
Hataraki Man (11)
Hikeshiya Komachi (20)
Hinata Bokko (25)
Hokaben (10)
Holyland (13)
Hou no Niwa
Hyakki Yakosho (9)
Iguana no Musume (11)
Ikebukuro West Gate Park (11+1Sp)
Iryu (2/22)
Jinbe (11)
Jotei (10)
Kimi No Te Ga Sasayaite Iru (5Sp)
Kissho Tennyo (10)
Kobayakawa Nobuki no Koi (11)
Konno-san to Asobo (12)
Kuitan (2/20+1Sp)
LIFE (11)
Locker no Hanako-san (24)
Meitantei Hokenshitsu no Obasan (10)
Mop Girl (10)
Naniwa Kinyudo (6/)
Natsu no Arashi! (7)
Nikoniko Nikki (28 )
Ns' Aoi (11+1Sp)
Ocha no Ma (11)
OL Visual Key (2/21)
P.A. Private Actress (10)
P.S. Genki desu, Shunpei (12)
Regatta (9)
Rocket Boys (12)
Saitou san (11)
Seito Shokun! (10)
Sh15uya (12)
Shigeshoshi (12)
Shimane no Bengoshi
Shinjuku Swan (6)
Shiori to Shimiko no Kaiki Jikenbo (13)
Shomuni (3/35+2Sp)
Skullman (1Sp)
Sky high (2/19 Eps+Mov)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (10)
Tenshi Mitai (12)
Teppan Shoujo Akane!! (9)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi (3/31+3Sps)
Uramiya Honpo (12+1Sp)
Waru (11)
Yama Onna Kabe Onna (12)
Yamada Taro Monogatari (10)
Yami no Purple Eye (11)
Yan Papa (10)
Yasha (11)
Yonigeya Honpo (10)
Yukipon no Oshigoto (13)
Zenibana 1/2

Ευτυχώς τελικά "μόνο" καμιά 15αριά σειρές απ'ολες αυτές έχουν μεταφραστεί:drink:.Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορώ να βρω τα Iguana no Musume και Shomuni και τα οποία να είναι ακόμα ζωντανά:ureshii:;

Edited by Kenny, 26 May 2008 - 21:49.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#273 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 May 2008 - 18:03

Αρχισα τους F4,κ τελικα μαρεσει κ αυτη η σειρα:hahaha: κ η πρωταγωνίστρια ειναι cute (μονο οταν δεν εχει τα μαλλια της κοτσιδακια:fromabove:),αλλα αυτη που εχω "ερωτευτεί" ειναι η Shizuka-chan:awww:
Τελειωσα τα πρωτα 3 επεισοδια...Μη μου πειτε οτι τωρα θα την κυνηγαει κ ο αρχηγος των F4?:df13952b: Αλλιώς την κόβω να πέφτει στη δικη του αγκαλιά μιας κ τον μισεί (ολοι ξερουμε πως καταλήγουν τετοιες ιστοριες "μισους") Επισης η αλλη κοπελα που ηταν "φιλη" της πρωταγωνίστριας κ που πηρε αργοτερα κ αυτη ενα κοκκινο χαρτακι,μαλλον ζηλεψε που φιλήθηκαν κατα λαθος με τον μελαχρινό τυπα (αυτον που αρεσει στη Yami-chan). Δεν μαρεσε το βλέμμα που ειχε οταν εφυγε..υποπτη ειναι...
Αλλη σειρα που αρχισα ειναι το Stand Up! ,καλα σε αυτη εριξα ενα γελιο:hahaha: Δλδ ελεος...Σε αυτη ειδα μονο το πρωτο επ,οταν δω περισσοτερα θα γραψω κ αλλα :orly:
Εχω ακομα κ αλλα να κατεβασω απο την λιστα σου Lucy (thanks again btw :3)... Οποτε θα με βλεπετε συχνα κ εδω :df13952b: (ναι απειλή ειναι αυτο:hahaha:)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#274 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 May 2008 - 20:18

Αλλη σειρα που αρχισα ειναι το Stand Up! ,καλα σε αυτη εριξα ενα γελιο:hahaha: Δλδ ελεος...Σε αυτη ειδα μονο το πρωτο επ,οταν δω περισσοτερα θα γραψω κ αλλα :orly:

το αρχισες τελικα?XDD
οντως το πρωτο εχει πολυ γελιο :hahaha: σοβαροφερνει γενικα η σειρα ωρες ωρες αλλα δεν παυει να εχει γελιο καθ'ολη τη διαρκεια μεχρι στιγμης. :3 altho crying Nino broke my heart in epi 5 ToT
I'm currently in epi 6..hope I can finish it by Wednesday ~

#275 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 27 May 2008 - 02:03

Αρχισα τους F4,κ τελικα μαρεσει κ αυτη η σειρα:hahaha: κ η πρωταγωνίστρια ειναι cute (μονο οταν δεν εχει τα μαλλια της κοτσιδακια:fromabove:),αλλα αυτη που εχω "ερωτευτεί" ειναι η Shizuka-chan:awww:
Τελειωσα τα πρωτα 3 επεισοδια...Μη μου πειτε οτι τωρα θα την κυνηγαει κ ο αρχηγος των F4?:df13952b: Αλλιώς την κόβω να πέφτει στη δικη του αγκαλιά μιας κ τον μισεί (ολοι ξερουμε πως καταλήγουν τετοιες ιστοριες "μισους") Επισης η αλλη κοπελα που ηταν "φιλη" της πρωταγωνίστριας κ που πηρε αργοτερα κ αυτη ενα κοκκινο χαρτακι,μαλλον ζηλεψε που φιλήθηκαν κατα λαθος με τον μελαχρινό τυπα (αυτον που αρεσει στη Yami-chan). Δεν μαρεσε το βλέμμα που ειχε οταν εφυγε..υποπτη ειναι...
Εχω ακομα κ αλλα να κατεβασω απο την λιστα σου Lucy (thanks again btw :3)... Οποτε θα με βλεπετε συχνα κ εδω :df13952b: (ναι απειλή ειναι αυτο:hahaha:)

oh c'mon now αυτο ηταν το πιο προφανες! XDD η πρωτη μου σκεψη σ αυτη τη σειρα ηταν "oh damn must she end up with that prick?"
το ομολογω στα πρωτα episodes i despised Tsukasa..:stubborn: which is also why i give even more kudos to Jun for his acting.. he goes from hateful and annoying to dorky, amiable and "you deserve happiness mate"!! :congrats:

και επισης εχω να κανω μια δηλωση: Inoue Mao = απο τις πιο συμαθητικες, ταιριαστες και πειστικες πρωταγωνιστριες σειρας ever! word.

my pleasure!! ^w^/ moar dorama fans, a better world! XDDD

Stand Up! = dorkiness!! :hahaha:
και δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο απ τον Narimiya για hentai pantsu-maniac!!! *gigglesnort*

Posted Image

Spoiler: &#33909

#276 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 May 2008 - 10:39

oh c'mon now αυτο ηταν το πιο προφανες! XDD η πρωτη μου σκεψη σ αυτη τη σειρα ηταν "oh damn must she end up with that prick?"
το ομολογω στα πρωτα episodes i despised Tsukasa..:stubborn: which is also why i give even more kudos to Jun for his acting.. he goes from hateful and annoying to dorky, amiable and "you deserve happiness mate"!! :congrats:

και επισης εχω να κανω μια δηλωση: Inoue Mao = απο τις πιο συμαθητικες, ταιριαστες και πειστικες πρωταγωνιστριες σειρας ever! word.

my pleasure!! ^w^/ moar dorama fans, a better world! XDDD

Stand Up! = dorkiness!! :hahaha:
και δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο απ τον Narimiya για hentai pantsu-maniac!!! *gigglesnort*

Κ γω στην αρχη τον αντιπαθουσα τον Τσουκάσα,αλλα τελικα ειναι μια χαρα... Το μαλλι του δεν του το εχουν κανει ωραιο,αλλα οκ :fromabove: (ξερει η Yami...:stubborn:). Ασε που εχει πλακα που μπερδευει τις λεξεις + του οτι προσπαθει μετα να φαινεται tough:hahaha:
Για την Τσούκι δεν εχω να πω κ πολλα. Ειναι ωραια κ πολυ cute οταν πηγαινει κ φωναζει το παραπονο της:wooi2:
Αλλα οπως ειπα κ πιο πριν,η Σιζουκα ηταν η πιο εντυπωσιακη!! :awww:
Επισης απιστευτη πλακα εχει η Οκαμι-σαν:drink: Οι ιστοριες της ειναι ολα τα λεφτα + που εμφανιζεται απο το πουθενα κ λεει οτι να'ναι:hahaha:
Im here to stay!!! I didnt expect to like doramas so much:bath:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#277 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 May 2008 - 14:12

Ασε που εχει πλακα που μπερδευει τις λεξεις + του οτι προσπαθει μετα να φαινεται tough:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
''Hon wo yome,hon wo..''
XD

asdl;asd XDDDDDD i still laugh my ass every time XD
σε καποια φαση στο σπεσιαλ της 2ης σεζον(花より男子2 ・番外編) τα ειχαν μαζεψει σχεδον ολα τα μαργαριταρια του Tsukasa απο την πρωτη σεζον και τα εδειξαν back to back >DDDD man...that was to funny to handle XDD
εντωμεταξυ,Jun said in an interview that he was really embarrassed while saying things like that in the series! XDD I don't blame him XDD

:congrats::congrats:

#278 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 27 May 2008 - 15:52

Hana yori dango :ισως απογοητευσω πολλους αλλα το κορεατικο για μενα ηταν πιο ωραιο.Ασε το κλαμα που εριχνε στο κορεατικο η ηθοποιος(και ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος) ηταν απιστευτο...απλα το κορεατικο ειχε πιο πολυ μισος.Το ιαπωνεζικο ηταν πολυ πιο πιο ρομαντικο.Τελος παντων το ευχαριστηθηκα παρα πολυ παντως και δεν με απογοητευσε καθολου.:drink::drink::drink::drink:

Σημερα ξεκινησα το puzzle !!!Οχι δειτε το πρωτο επεισοδειο και θα το λατρεψεται.
Posted Image

#279 m64

m64

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 27 May 2008 - 20:07

Hana yori dango :ισως απογοητευσω πολλους αλλα το κορεατικο για μενα ηταν πιο ωραιο.Ασε το κλαμα που εριχνε στο κορεατικο η ηθοποιος(και ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος) ηταν απιστευτο...απλα το κορεατικο ειχε πιο πολυ μισος.

Δεν εχω προλαβει να δω τις αλλες version γιατι δεν εχω πολυ καιρο κολλημενη(ασε που αρχισα αναποδα απο Ταϊβανεζικη σειρα,για να καταληξω στα j-drama.Γενικα ακομα μονο στα κορεατικα dramas δεν εχω περασει...)Παντως εμενα πολυ μου αρεσε το Hana Yori Dango οπως κ στην κολλητη μου κ σε καποιους αλλους(αν κ καπου ενιωσα να κανει κοιλια).

Τωρα εχω μπερδευτει,μηπως λες οτι εχεις δει το Meteor Garden - DramaWiki
(taiwanese drama),γιατι οταν ψαχνω για την κορεατικη version του βρισκω μονο αυτο
Korean version Hana Yori Dango 2008 « CrunchyRoll BLOG| Asian Entertainment News + Anime, Asian Drama, Movie

Edited by m64, 28 May 2008 - 12:52.

#280 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 May 2008 - 04:28

Hana yori dango :ισως απογοητευσω πολλους αλλα το κορεατικο για μενα ηταν πιο ωραιο.Ασε το κλαμα που εριχνε στο κορεατικο η ηθοποιος(και ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος) ηταν απιστευτο...απλα το κορεατικο ειχε πιο πολυ μισος.Το ιαπωνεζικο ηταν πολυ πιο πιο ρομαντικο.Τελος παντων το ευχαριστηθηκα παρα πολυ παντως και δεν με απογοητευσε καθολου.:drink::drink::drink::drink:

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα mate, απλως considering οτι το Hana Yori Dango ειναι βασισμενο σε shoujo manga το οποιο και ειναι περισσοτερο comedy/romance ειναι λογικο να ειναι ετσι.. ειναι και πολυ πιο πιστη μεταφορα ..
Spoiler:

but whatever rocks your boat!! the important thing is you had a good time watching!^^

adds one more name to the "people converted" list XDDD
and btw so far το Hana Yori Dango εχει αποδειχθει μεγιστο εργαλειο για jdorama προσηλυτισμο!! :pp η συντριπτικη πλειοψηφια των ατομων που εφαγαν HYD spam did not return to tell the tale!!:hiding_something:
is it because it (j)unifies people i wonder? :hahaha:
all hail! m(_ _)m

σε καποια φαση στο σπεσιαλ της 2ης σεζον(花より男子2 ・番外編) τα ειχαν μαζεψει σχεδον ολα τα μαργαριταρια του Tsukasa απο την πρωτη σεζον και τα εδειξαν back to back >DDDD man...that was to funny to handle XDD

that.was.pure.CRACK.
period!!:hahaha::hahaha::hahaha:

and yup the korean Hana Yori Dango is actually called "Meteor Garden"...

and lastly the "zetsuboushita factor":

πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι το HYD Final θα βγει μεσα στην εξεταστικη!!!!! (yeah observation skillz ftw:emptyonexg1:)

Spoiler:

*goes to dl Zettai Kareshi 06 to drown the sorrow* T^T

Posted Image

#281 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 May 2008 - 20:00

is it because it (j)unifies people i wonder? :hahaha:
all hail! m(_ _)m

and lastly the "zetsuboushita factor":

πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι το HYD Final θα βγει μεσα στην εξεταστικη!!!!! (yeah observation skillz ftw:emptyonexg1:)

:hahaha::hahaha: yup yup :P it is by far Jun's and Shun's fault XDD
m(_ _)m

lol,so?XD it's not like we can go to cinema and see it :ppp

anyhow,just finished Stand Up!! today <3 loved the ending :333
oh and I was laughing SO damn hard οταν εδειξε αυτη τη σκηνη σε καποια φαση στο τελευταιο επ. ΧDDDD it was out of the blue and so damn hilarious :hahaha:
Youtube Video

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
can you understand what she's saying?XD

για να δουμε τι θα αρχισω τωρα...

#282 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 29 May 2008 - 03:43

:hahaha::hahaha: yup yup :P it is by far Jun's and Shun's fault XDD
m(_ _)m

lol,so?XD it's not like we can go to cinema and see it :ppp

anyhow,just finished Stand Up!! today <3 loved the ending :333
oh and I was laughing SO damn hard οταν εδειξε αυτη τη σκηνη σε καποια φαση στο τελευταιο επ. ΧDDDD it was out of the blue and so damn hilarious :hahaha:

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
can you understand what she's saying?XD

για να δουμε τι θα αρχισω τωρα...

F4=brainwashing machine! word! :hahaha:

no, we can't but it'll totally ruin any concentration and motivation i may have to study..
instead of thinking of the course material, Jun will be
on the beach screaming "MAKINO!!" inside my mind's eye! :sigh2:
let's see και ποτε θα σκασει μυτη subbed βεβαια και τοτε απελπιζομαι αν ειναι... -_-V

the most "LOLWHUT?" scene in history or what?? :hahaha::hahaha::hahaha:
παντως congrats σε οποιον εκανε τη μεταφραση...
ειναι "αργκα" πια = i'm taking this chance
:congrats::hahaha::hahaha::hahaha:

so many doramas, so little time.... :bath:

i'm moving on with my absolutely kamelicious Sappuri... <333
so far it's not something to fall head over heels with apart from Kame himself of course *q*/ but it's very nice and entertaining!
it also has a "kimi wa petto"-ish kind of ambience which can only be a good thing!! ^^

Zettai Kareshi is getting better and better with every episode!
ειδικα κρινοντας απ το preview το 07 προβλεπεται win and awesome! :wooi2:
για αλλη μια φορα απειρα kudos στον Hayami Mokomichi για την ερμηνεια του ως Νight! he has made me believe he is the only one for this part! =w=

also i'm in two minds if i should start Gokusen03 as well...
τα χουμε ξαναπει το 02 αν δεν ηταν για ενα συγκεκριμενο λογο yea starts with K θα το χα κανει drop... but i'm thinking of checking out a couple of eps just to see the changes and everything... hmmm.....

currently dl-ing "Yuuki" special... Kame and Oguri Shun both in a serious drama is something i wouldn't miss for the world!!:drink:

Posted Image

#283 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 29 May 2008 - 08:01

κανα καλο live action να ξεκινησω !!!!ελεγα για το angel love το εχει δει κανεις απο δω?Σημερα ειδα το they kiss again 7 απιστευτη σειρα, αλλα θελω και αλλα επεισοδεια.Hikari to Tomo θελω νa δω πολυ αλλα θα περιμενω να γινει complete.
Posted Image

#284 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 May 2008 - 01:06

Ειδα κ τα πρωτα 4 επεισοδια απο 1 Litre of Tears...Δεν το λενε αδικα ετσι αυτο το dorama...Πραγματικα...Οποιος δεν θελει να στεναχωρηθεί ας μην το δει... Εγω ψυχοπλακωθηκα που το ειδα...

Και ειναι τοσο cute και ομορφη η πρωταγωνίστρια...:nanana: Tough future for her...

Μαλλον θα πρεπει να συνεχισω κανενα F4 or Stand Up! για να ξεχαστω λιγο...

PS: Ειδα στο lolipower οτι το 1 λιτρο δάκρυα εχει κ ενα σπεσιαλ μετα το 11...να το κατεβασω ή ειναι κανενα recap όλων των επεισοδιων?

Edited by Seraphimon-T.K., 30 May 2008 - 02:09.

Posted Image

#285 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 31 May 2008 - 02:55

Last Friends 06-07.... 'nuff said...

WARNING! heavy spoilers ahead! open tag at your own responsibility!

Spoiler: kskdsadksadska

ειδικα το 07 ηταν o.m.f.g.! και μας αφησε και σ ενα cliffhanger σαν τις χαραδρες των Ιμαλαϊων!!! me wants more! :sigh2:

Spoiler:

Posted Image