Παντως τωρα που βλεπω το ιαπωνεζικο μπορω να οτι αυτο που λειπει ειναι η απολυτη κακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.,απο το κορεατικο.Μολις το τελειωσω βεβαια θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Posted 24 May 2008 - 06:25
Posted 26 May 2008 - 12:52
Edited by Kenny, 26 May 2008 - 21:49.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 26 May 2008 - 18:03
Posted 26 May 2008 - 20:18
το αρχισες τελικα?XDDΑλλη σειρα που αρχισα ειναι το Stand Up! ,καλα σε αυτη εριξα ενα γελιο
Δλδ ελεος...Σε αυτη ειδα μονο το πρωτο επ,οταν δω περισσοτερα θα γραψω κ αλλα
Posted 27 May 2008 - 02:03
Αρχισα τους F4,κ τελικα μαρεσει κ αυτη η σειρα
κ η πρωταγωνίστρια ειναι cute (μονο οταν δεν εχει τα μαλλια της κοτσιδακια
),αλλα αυτη που εχω "ερωτευτεί" ειναι η Shizuka-chan:awww:
Τελειωσα τα πρωτα 3 επεισοδια...Μη μου πειτε οτι τωρα θα την κυνηγαει κ ο αρχηγος των F4?:df13952b: Αλλιώς την κόβω να πέφτει στη δικη του αγκαλιά μιας κ τον μισεί (ολοι ξερουμε πως καταλήγουν τετοιες ιστοριες "μισους") Επισης η αλλη κοπελα που ηταν "φιλη" της πρωταγωνίστριας κ που πηρε αργοτερα κ αυτη ενα κοκκινο χαρτακι,μαλλον ζηλεψε που φιλήθηκαν κατα λαθος με τον μελαχρινό τυπα (αυτον που αρεσει στη Yami-chan). Δεν μαρεσε το βλέμμα που ειχε οταν εφυγε..υποπτη ειναι...
Αλλη σειρα που αρχισα ειναι το Stand Up! ,καλα σε αυτη εριξα ενα γελιοΔλδ ελεος...Σε αυτη ειδα μονο το πρωτο επ,οταν δω περισσοτερα θα γραψω κ αλλα
Εχω ακομα κ αλλα να κατεβασω απο την λιστα σου Lucy (thanks again btw :3)... Οποτε θα με βλεπετε συχνα κ εδω :df13952b: (ναι απειλή ειναι αυτο)
Posted 27 May 2008 - 10:39
oh c'mon now αυτο ηταν το πιο προφανες! XDD η πρωτη μου σκεψη σ αυτη τη σειρα ηταν "oh damn must she end up with that prick?"
το ομολογω στα πρωτα episodes i despised Tsukasa..which is also why i give even more kudos to Jun for his acting.. he goes from hateful and annoying to dorky, amiable and "you deserve happiness mate"!!
και επισης εχω να κανω μια δηλωση: Inoue Mao = απο τις πιο συμαθητικες, ταιριαστες και πειστικες πρωταγωνιστριες σειρας ever! word.
my pleasure!! ^w^/ moar dorama fans, a better world! XDDD
Stand Up! = dorkiness!!![]()
και δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο απ τον Narimiya για hentai pantsu-maniac!!! *gigglesnort*
Posted 27 May 2008 - 14:12
Ασε που εχει πλακα που μπερδευει τις λεξεις + του οτι προσπαθει μετα να φαινεται tough:hahaha:
Im here to stay!!! I didnt expect to like doramas so much:bath:
Posted 27 May 2008 - 15:52
Posted 27 May 2008 - 20:07
Hana yori dango :ισως απογοητευσω πολλους αλλα το κορεατικο για μενα ηταν πιο ωραιο.Ασε το κλαμα που εριχνε στο κορεατικο η ηθοποιος(και ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος) ηταν απιστευτο...απλα το κορεατικο ειχε πιο πολυ μισος.
Edited by m64, 28 May 2008 - 12:52.
Posted 28 May 2008 - 04:28
Hana yori dango :ισως απογοητευσω πολλους αλλα το κορεατικο για μενα ηταν πιο ωραιο.Ασε το κλαμα που εριχνε στο κορεατικο η ηθοποιος(και ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος) ηταν απιστευτο...απλα το κορεατικο ειχε πιο πολυ μισος.Το ιαπωνεζικο ηταν πολυ πιο πιο ρομαντικο.Τελος παντων το ευχαριστηθηκα παρα πολυ παντως και δεν με απογοητευσε καθολου.
:drink:
:drink:
adds one more name to the "people converted" list XDDDIm here to stay!!! I didnt expect to like doramas so much:bath:
σε καποια φαση στο σπεσιαλ της 2ης σεζον(花より男子2 ・番外編) τα ειχαν μαζεψει σχεδον ολα τα μαργαριταρια του Tsukasa απο την πρωτη σεζον και τα εδειξαν back to back >DDDD man...that was to funny to handle XDD
Posted 28 May 2008 - 20:00
is it because it (j)unifies people i wonder?
all hail! m(_ _)m
and lastly the "zetsuboushita factor":
πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι το HYD Final θα βγει μεσα στην εξεταστικη!!!!! (yeah observation skillz ftw:emptyonexg1:)
Posted 29 May 2008 - 03:43
:hahaha: yup yup
it is by far Jun's and Shun's fault XDD
m(_ _)m
lol,so?XD it's not like we can go to cinema and see it :ppp
anyhow,just finished Stand Up!! today <3 loved the ending :333
oh and I was laughing SO damn hard οταν εδειξε αυτη τη σκηνη σε καποια φαση στο τελευταιο επ. ΧDDDD it was out of the blue and so damn hilariousSpoiler::hahaha:
:hahaha:
can you understand what she's saying?XD
για να δουμε τι θα αρχισω τωρα...
Posted 29 May 2008 - 08:01
Posted 30 May 2008 - 01:06
Edited by Seraphimon-T.K., 30 May 2008 - 02:09.