Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#286 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 20:34

Εδώ είμαστε! Η ειδικότητα μου! Λατρέυω τα j-dramas!!! Έχω δει περίπου 150-160 σειρές! Ό,τι θέλετε παιδιά να ρωτήσετε εδώ! Recommendations etc

Κάθε σεζόν βλέπω περίπου 9 σειρές + παλιές. Το Last Friends είν' το αγαπημένο μου τώρα και δεύτερο το CHANGE (Kimu Taku + Abe Hiroshi + politics = WIN )
^______________^

Edited by a2a, 01 June 2008 - 11:06.

#287 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 June 2008 - 07:47

:oo:!!!Αυτό σημαίνει μήπως ότι τις έχεις κιόλας όλες αυτές τις σειρές που έχεις δει;Μήπως μπορείς να με εχεμ...προμηθεύσεις 3-4 που έχουν μεταφραστεί και δεν υπάρχουν πουθενά για κατέβασμα πλέον και ίσως να είναι ανάμεσα στην συλλογή σου:nanana:.Αν όχι οκ δεν πειράζει:emptyonexg1:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#288 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 June 2008 - 10:46

Μισό να δου δείξω τη λίστα! Για χάρη των dramas είχα πουλήσει τα άνιμε για 2 και βάλε χρόνια! (Τώρα ξανάρχισα να βλέπω μερικά χεχε...)

Spoiler:

Απλά μερικές από αυτές είναι χωρίς υπότιτλους (εμέ δε με μέλλει γιατί ξηέρω ιαπωνικά). Το αστεράκι από διπλά σημαίνει ότι δεν την έχω δει ακόμη. Εδώ επίσης έχω μόνο ολοκληρωμένες σειρές και σπέσιαλ.

Edited by a2a, 02 June 2008 - 10:54.

#289 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 02 June 2008 - 12:04

ναιιιιιιι αρχισα το Kurosagi!!!!!ειναι υπεροχο!!!!!

#290 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 June 2008 - 12:38

a2a,από όλα αυτά που παρέθεσες και ψάχνω,μόνο το Kindaichi Shonen no Jikenbo 2 δεν έχω βρει, αν εξεραίσω και αρκετά άλλα που κατεβάζω ήδη και έχεις και ελπίζω να τελειώσω πριν νεκρώσουν.Οπότε για να μην σε ταλαιπωρώ και εσένα θυμάσε μήπως που μπορώ να το βρω,αν βέβαια υπάρχει ακόμα, και αν αυτό που εννοείς είναι το υποτιτλισμένο στα αγγλικά.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#291 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 June 2008 - 12:49

Φυσικά και θυμάμαι! Στο Jdramas Community στο Livejournal! Έκανα μια χαρά όταν το είχα βρει θυμάμαι! Η ποιότητα του βίντεο είναι λίγο χάλια αλλά έχει υπότιτλους! Για να μπεις και να το βρεις πρέπει να γίνεις μέλος, οπότε αν δεν έχεις λογαριασμό LJ φτιάξε έναν. ::JDramas:: <---Εδώ το λινκ
http://community.livejournal.com/jdramas/tag/kindaichi+shonen+no+jikenbo+%2705+/+2+/+3 <---Εδώ η σειρά
Direct Downloads ftw!

ναιιιιιιι αρχισα το Kurosagi!!!!!ειναι υπεροχο!!!!!

+φωνωωωωωωωω! Είναι η 4η αγαπημένη μου σειρά! Είσαι τυχερή που άρχισες να τη βλέπεις τώρα που την έχουν ολοκληρώσει να την υποτιτλίζουν! Εγώ την είδα όταν προβάλλονταν και ήταν απλά μαρτύριο να περιμένω υπότιτλους γιατί τα ιαπωνικά είναι πολύ δύσκολα (κάτι οικονομικοί και bussiness όροι με ζάλιζαν!)

#292 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 02 June 2008 - 13:13

+φωνωωωωωωωω! Είναι η 4η αγαπημένη μου σειρά! Είσαι τυχερή που άρχισες να τη βλέπεις τώρα που την έχουν ολοκληρώσει να την υποτιτλίζουν! Εγώ την είδα όταν προβάλλονταν και ήταν απλά μαρτύριο να περιμένω υπότιτλους γιατί τα ιαπωνικά είναι πολύ δύσκολα (κάτι οικονομικοί και bussiness όροι με ζάλιζαν!)

εγω θελω να βγει η ταινια με υποτιτλους να την δω.σε λιγες μερες βγενει και η ταινια hana yori dango!!!!!!!

#293 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 June 2008 - 13:34

Thanks a lot a2a:wooi2:!!!Θα την τσιμπίσω και αυτή!!!Βασικά ψάχνω και άλλα όπως το Kindaichi Shonen no Jikenbo 1, Iguana no Musume,Shomuni 1/2/3,Salaryman Kintaro 1/2/3/4,Tetsujin 28 και Cat's Eye (άσχετη με την σειρά).Δεν τα έχεις αλλά έχεις μήπως καμιά ιδέα αν και που υπάρχουν ζωντανά για κατέβασμα υποτιτλισμένα;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#294 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 June 2008 - 13:45

Thanks a lot a2a:wooi2:!!!Θα την τσιμπίσω και αυτή!!!Βασικά ψάχνω και άλλα όπως το Kindaichi Shonen no Jikenbo 1, Iguana no Musume,Shomuni 1/2/3,Salaryman Kintaro 1/2/3/4,Tetsujin 28 και Cat's Eye (άσχετη με την σειρά).Δεν τα έχεις αλλά έχεις μήπως καμιά ιδέα αν και που υπάρχουν ζωντανά για κατέβασμα υποτιτλισμένα;

Τα Shomuni δεν τα έχω πετύχει κάπου δυστυχώς ακόμα. Αλλά το Iguana no Musume και το Kintaro 1 το έχει το Community! Το Iguana no Musume είναι τοπ στη λίστα με τα future downloads. Για το Cat's Eye ποιο ακριβώς λες; Εγώ μόνο το Kisarazu Cat's Eye ξέρω που ήταν η αγαπημένη μου σειρά για πολύ καιρό!

εγω θελω να βγει η ταινια με υποτιτλους να την δω.σε λιγες μερες βγενει και η ταινια hana yori dango!!!!!!!

Ναιαιαιαι!!! Η ταινία Kurosagi μάλλον θα μας έρθει φθινόπωρο με το DVD. Για το Hanadan έχω λυσσάξει από τότε που είδα το τρέιλερ! Φαίνεται άψογη ταινία!

#295 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 June 2008 - 13:59

Thanks και πάλι a2a:nanana:!!!Με Cat's Eye ενοοώ την ταινία του 1997 που βασίστηκε στο ομώνυμο manga/anime και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το drama.Η ταινία Han Yori Dango θα έχει υπότιτλους ή απλά τώρα θα προβληθεί στην Ιαπωνία, οπότε θα πάρει μερικούς μήνες να βγει στο net υποτιτλισμένη;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#296 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 June 2008 - 14:38

Βασικά η ταινία τώρα θα προβληθεί στους κινηματογράφους οπότε εμείς του υπόλοιπου κόσμου μπορούμε να ευελπιστούμε μόνο σε κανά cinema rip (συμβαίνει μερικές φορές) για πιο γρήγορα αλλιώς αναμονή! (Αυτό είναι το κακό με τις ταινίες! Αργούν!)

#297 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 03 June 2008 - 01:18

Βασικά η ταινία τώρα θα προβληθεί στους κινηματογράφους οπότε εμείς του υπόλοιπου κόσμου μπορούμε να ευελπιστούμε μόνο σε κανά cinema rip (συμβαίνει μερικές φορές) για πιο γρήγορα αλλιώς αναμονή! (Αυτό είναι το κακό με τις ταινίες! Αργούν!)

i don't even wanna think about it.... :sigh2:
we want the movie and we want it now! T^T
και μονο για την σκηνη στην παραλια θα σκασω απ την αναμονη! :nanana:

and yeah Kurosagi was indeed awesome! =w=/
μου αρεσε τρελα ως σειρα και το τελειωσα πολυ γρηγορα...
στο τελος ομως:
Spoiler:

among other things i'm re-watching Akihabara@DEEP these days (yes i liked it a lot! X3) and the demand is growing even stronger:

gief Ikuta Toma more roles plz!!! the guy ownz! srsly!!
Johnny u old goat make him debut F-F-S!!! DDD:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#298 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 June 2008 - 01:25

gief Ikuta Toma more roles plz!!! the guy ownz! srsly!!
Johnny u old goat make him debut F-F-S!!! DDD:

/random
one month and one day for Maou!!/o/ /o/

and btw,ξερουμε ακριβες airing date του HanaKimi SP? :33

#299 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 03 June 2008 - 01:46

/random
one month and one day for Maou!!/o/ /o/

and btw,ξερουμε ακριβες airing date του HanaKimi SP? :33

yayyyy!!! i saw that too!! :joyful:
btw has anyone said they'll sub it yet??

so far i haven't seen any anouncements about that.... *pouts*
hope they say so eventually...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#300 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 June 2008 - 01:56

yayyyy!!! i saw that too!! :joyful:
btw has anyone said they'll sub it yet??

yup :3 StormyTeam said they'll sub it..τωρα το ποσο γρηγορα εξαρταται απο αυτους.. :P εγω μια φορα παντως,θα το κατεβαζω raw καθε βδομαδα και οποτε βγαινει subbed I'm gonna download again and replace the raw :P