A milion thanks LucyBr!!!!And I was wondering where I could find it!It wasn't on Oguri Shun community and I was a bit disapointed to be honest!
btw,επιτελους Last Friends!To εβαλα ηδη να κατεβαινει!Αντε να δουμε!
Posted 13 May 2008 - 10:34
Posted 13 May 2008 - 11:11
sure! ^^
all hail mighty lj and its users!
the usual thing... mediafire links, hj split, enjoy!!
also piece of advice: οταν φτασεις στο part7 μην απογοητευτεις! για καποιο λογο μου εβγαλε την πιστη να κατεβει αλλα στο τελος κατεβηκε! don't give up αμα σου κανει νερα! ^^
αν παλι δε σου κανει με τιποτα τη χαρη, στα comments εχει link με το 7 reuploaded!
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 13 May 2008 - 11:48
Yattaaaaaaa!^^
A milion thanks LucyBr!!!!And I was wondering where I could find it!It wasn't on Oguri Shun community and I was a bit disapointed to be honest!
btw,επιτελους Last Friends!To εβαλα ηδη να κατεβαινει!Αντε να δουμε!Spoiler:
Και εγώ τα ίδια links είχα βρει πριν μέρες
.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα βρήκα στην ίδια σελίδα καθώς δεν μου θύμιζε κάτι η συγκεκριμένη.Btw check your pms LucyBR να χαρείς
(ελπίζω).
Posted 13 May 2008 - 16:06
Posted 15 May 2008 - 08:47
Posted 19 May 2008 - 16:08
Posted 19 May 2008 - 16:25
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 May 2008 - 17:49
Edited by Cassiel, 19 May 2008 - 18:01.
Posted 20 May 2008 - 08:43
Posted 20 May 2008 - 15:05
Αυτα ηταν απο μανγκα? ΛΟΟΟΟΛ!!! Οι ταινιες ειχαν πολυ πλακα. Τις ειχαμε ενοικιασει απο το βιντεο κλαπμ μαζι με την Matsu κ τις ειδαμε...Μπιτζομάρου ftw!!!!Azumi 1 & 2
Posted 20 May 2008 - 18:35
Πάω να το κατεβάσω!Αμην!!!Το βγάλανε!Επιτελους αξιώθηκαν να βγαλουν το επεισοδιο 5 απο Last Friends...
Ναι ναι!έτσι είναι στην πλειονότητά τους οι ιαπωνέζες!Απλώς κάνουν αυτό που τους λένε οι bf τους!!Αν και κρίμα...σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να κολλάς με τπτ!!Some people...Αναρωτιεμαι αν ολες οι ιαπωνεζες ειναι ετσι...
Posted 20 May 2008 - 20:25
Επιτελους αξιώθηκαν να βγαλουν το επεισοδιο 5 απο Last Friends...Αρκετα καλο κ αυτο μονο που θα πρεπει να περιμένουμε αλλο τοσο για το 6 Τ_Τ Οσο βρίζω τον τυπα που κανει τον Σοοσουκε, αλλο τοσο βριζω κ την αλλη τη χαζοβιόλα την Μιτσίρου...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? (δεν κανω κ σποϊλερ,αλλα θα καταλαβαιτε τι εννοω). Some people...Αναρωτιεμαι αν ολες οι ιαπωνεζες ειναι ετσι...
Ναι ναι!έτσι είναι στην πλειονότητά τους οι ιαπωνέζες!Απλώς κάνουν αυτό που τους λένε οι bf τους!!Αν και κρίμα...σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να κολλάς με τπτ!!
Posted 21 May 2008 - 01:04
παλια μας τεχνη κοσκινο...
Spoiler:
Posted 21 May 2008 - 01:41
Posted 21 May 2008 - 02:24