Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#256 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 21 May 2008 - 02:51

^and for the poor souls like me who hate and are hated by torrents there's always lolipower (for the time being at least...)
Last Friends απο κει το κατεβαζω...:emptyonexg1:

Σωστα αυτα που ειπες παραπανω :orly: Ο Σοοσουκε ειναι μεγαλο ρεμαλι. Δεν φτανει που εχει δημιουργησει τοσα προβληματα τωρα την αναγκαζει να τρεξει σαν παρλιακή σπιτι του ξανα... Δεν νομιζω παντως να πεθανει απο τωρα...Το πολυ να κοπει κ να τον παει η αλλη στο νοσοκομειο (αντι να τον αφησει να πεθανει:hahaha:)
Αν δεν ελεγε ο Τακέρου (Εχει κ το ιδιο ονομα με τον fav Digimon character μου Τ.Κ.=Τakeru:stubborn:) οτι γουσταρει την Ρούκα, θα τον ελεγα gay. Μιας κ ειχε την ιδια αντιδραση με την Ρουκα οταν τον φιλησε η Έρι (Αλλη απο κει...εγω παντως δεν θα την έσπρωχνα μακρια μου:nbleed:) . Κατι παιζει με την μητερα του παντως. Προς το παρον μου εχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον αυτη η σειρα..

Spoiler:

παντως you gotta hand it to the people, ειναι πολυ καλοστημενη σειρα απ οπου κι αν την πιασεις... kudos!

also... Zettai Kareshi 05 out! ^_^
τωρα ειναι που εχει αρχισει και παιρνει στροφες... i felt really sorry for poor Night in this one ;_;

Posted Image

Spoiler: &#33909

#257 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 21 May 2008 - 10:40

Το densha otoko πόσα επεισόδια είναι? Στο youtube έχω βρει 6 ή 7.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#258 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 21 May 2008 - 13:03

Είναι 11 επισόδεια+2special ^^

#259 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 May 2008 - 20:41

Σκέφτομαι να αρχίσω αλλη μια νεα σειρα, ετσι,για να γεμίζω το κενο που αφηνουν οι Kioku μεχρι να το μεταφράσουν το Λαστ Φρεντς. οπότε προτείνετε οποια νομίζετε οτι θα μου αρέσει... αφήνομαι στα χέρια σας δεσποσύνες:nod: :3
(να ξερετε οτι "+" θεωρείτε αν τραγουδάει η Utada στους τιτλους της σειρας)

ΥΓ: Δεν θελω κωμωδίες...
ΥΓ: Αν μου βρειτε κ λινκς για να μην ψαχνομαι για τη σειρα ακομα καλυτερα... :3

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#260 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 21 May 2008 - 23:53

Σκέφτομαι να αρχίσω αλλη μια νεα σειρα, ετσι,για να γεμίζω το κενο που αφηνουν οι Kioku μεχρι να το μεταφράσουν το Λαστ Φρεντς. οπότε προτείνετε οποια νομίζετε οτι θα μου αρέσει... αφήνομαι στα χέρια σας δεσποσύνες:nod: :3
(να ξερετε οτι "+" θεωρείτε αν τραγουδάει η Utada στους τιτλους της σειρας)

ΥΓ: Δεν θελω κωμωδίες...
ΥΓ: Αν μου βρειτε κ λινκς για να μην ψαχνομαι για τη σειρα ακομα καλυτερα... :3

by "νεα" you mean ongoing?? :hmmm:

αν οχι (και αν δεν εχεις δει κανενα αλλο dorama) maybe Hana Yori Dango would be a nice choice.. not a comedy, not entirely romance, εχει τις ανατροπουλες του, πολυ μα παρα πολυ καλο cast, και γενικως highly recommended dorama for everyone!
(special bonus: η 2η season εχει insert song το Flavor of Life :P)
can be found at our precious lolipower.org..

good doramas with Utada themes are also "Hero" -επισης πολυ καλο cast-(Can you keep a secret?)
and "First Love" (Sakura Drops)

χωρις Utada τωρα μπορει να βρεις ενδιαφεροντα τα:
Summer Snow
Yanpapa
1 litre of tears (ichi ritoru no namida)
Liar Game
Galileo
IRYU

for all of these lolipower.org, d-addicts.com and silentregrets.com are your friends καθως και αυτη και αυτη η community σε περιπτωση που εχεις lj account (θελει join)

Edited by LucyBR, 22 May 2008 - 00:00.

Posted Image

#261 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 May 2008 - 00:44

lol...i just realized..:oo: while watching a MatsuJun inteview about Kakushi Toride,right after watching Last Friends ep 5..

Spoiler: michiru=last princess?

another good reason to watch this movie now :33

#262 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 22 May 2008 - 01:37

^OMFG! O_O
tell me the guy in the middle is MatsuJun and i'll go find a cliff to fall off from right now! :fromabove:

no, i hadn't found out what "last princess" is about... :unlucky:

Posted Image

#263 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 May 2008 - 02:02

^OMFG! O_O
tell me the guy in the middle is MatsuJun and i'll go find a cliff to fall off from right now! :fromabove:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
κι ομως XD
well..ταινια εποχης ειναι..καπως επρεπε να ταιριαζουν ολοι στο κλιμα της εποχης που διαδραματιζεται!:hihi2:
seems like an 'ok' movie tho..judging from the trailers and reports~

#264 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 22 May 2008 - 03:38

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
κι ομως XD
well..ταινια εποχης ειναι..καπως επρεπε να ταιριαζουν ολοι στο κλιμα της εποχης που διαδραματιζεται!:hihi2:
seems like an 'ok' movie tho..judging from the trailers and reports~

*posting from the bottom of the aforementioned cliff -i found a really good one to jump off the edge-*

δεν ειχα τσεκαρει τι ειδους ταινια θα ειναι το last princess και μου ρθε λιγο κεραμιδα...:emptyonexg1:
omfg παντως.. το κοιταω ποση ωρα κι ακομα ειμαι like -----> oO
if someone told me i would see an even greater change than Oguri Shun's in "Titus Andronicus" i'd call them crazy!
οπως και να χει παντως i'm SO checking it out even more now!
Jun in such a role/movie is something i'm not missing for the world!! even raw! =w=

Posted Image

#265 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 22 May 2008 - 10:10

Σημερα ειπα να ξεκινησω το Ηyena και να τσεκαρω αν λεει και τιποτα το atsu hime που κατεβαζα
Posted Image

#266 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 May 2008 - 00:17

by "νεα" you mean ongoing?? :hmmm:

αν οχι (και αν δεν εχεις δει κανενα αλλο dorama) maybe Hana Yori Dango would be a nice choice.. not a comedy, not entirely romance, εχει τις ανατροπουλες του, πολυ μα παρα πολυ καλο cast, και γενικως highly recommended dorama for everyone!
(special bonus: η 2η season εχει insert song το Flavor of Life :P)
can be found at our precious lolipower.org..

good doramas with Utada themes are also "Hero" -επισης πολυ καλο cast-(Can you keep a secret?)
and "First Love" (Sakura Drops)

χωρις Utada τωρα μπορει να βρεις ενδιαφεροντα τα:
Summer Snow
Yanpapa
1 litre of tears (ichi ritoru no namida)
Liar Game
Galileo
IRYU

for all of these lolipower.org, d-addicts.com and silentregrets.com are your friends καθως και αυτη και αυτη η community σε περιπτωση που εχεις lj account (θελει join)

Νομιζω πως καταλαβες τι ηθελα Λουσι :drink: Θα τα κοιταξω αυτα που μ ειπες πιο πανω...Παω για καψιμο:hahaha: K εννουσα σειρες που εχουν τελειωσει...δεν θα αντεχα να περιμενω κ για αλλη σειρα... Θα αρχισω να κατεβαζω σιγα-σιγα και be ready for my comments:orly: Επισης τα τραγουδια της Ουτάντα που ειναι στις πρωτες σειρες που ειπες μαρεσουν κ αυτα,οποτε απο τωρα αυτα εχουν ενα +1000 απο μενα...(yeah im a huge utada fan)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#267 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 May 2008 - 03:25

omfg παντως.. το κοιταω ποση ωρα κι ακομα ειμαι like -----> oO
if someone told me i would see an even greater change than Oguri Shun's in "Titus Andronicus" i'd call them crazy!
οπως και να χει παντως i'm SO checking it out even more now!
Jun in such a role/movie is something i'm not missing for the world!! even raw! =w=

:hahaha::hahaha:

hehe..i guess XD
it's also his first jidaigeki role..which is actually the reason i wanna see it :3 he always played roles set in modern day,οποτε οποια αλλαγη ειναι ευπροσδεκτη for me~ XD

moving on ;p another summer drama to look forward to :orly:

"Flying in the sky doctor" NEWS ・ Yamapi ! Fuji TV new drama takeoff in July

It was revealed on the 22nd that Yamashita Tomohisa (23) from NEWS will play the main role as a Code Blue Emergency Helicopter Doctor starting July (after 10) on Fuji TV. The setting is the latest medical care on a helicopter, he will play a flight doctor cadet and attending doctor. There are plans to use a real helicopter during filming. Yamapi will certainly become the "doctor flying the sky".

Ahead of the crank in at the end of this month, Yamashita said "I'll calmly and seriously, play as close as possible, the role of a doctor who has an influence on people's lives. I'll do my best in order to get to know about lifesaving at the forefront and rescue with a helicopter for the television audience."

Also appearing are Aragaki Yui (19), Toda Erika (19), Higa Manami (21) and Asari Yousuke (20).

23rd May 2008
Excerpts from Sanspo

Yamapi-hakase XDDDD
do want to see! XD
oh this summer is gonna be fun fun fun~ =DD

#268 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 23 May 2008 - 05:41

:hahaha::hahaha:

hehe..i guess XD
it's also his first jidaigeki role..which is actually the reason i wanna see it :3 he always played roles set in modern day,οποτε οποια αλλαγη ειναι ευπροσδεκτη for me~ XD

moving on ;p another summer drama to look forward to :orly:
Yamapi-hakase XDDDD
do want to see! XD
oh this summer is gonna be fun fun fun~ =DD

true,true! αν μη τι αλλο we gotta give kudos for originality! ^_^ and also let's not forget it's a Kurosawa remake so the challenge is even bigger...:P can't wait to see!!!!:congrats:

οτι θα δω και τον Yamapi in a "calm and serious" role (και δη γιατρου οΟ) ομολογω δεν περιμενα να το ζησω σ αυτη τη ζωη!!!:hahaha:
yet another spectacular i'm definitely NOT missing!!!:drink:
*seconds the last phrase*
maan, the way things are going i openly challenge it to get even more WIN!! X3333

να τσεκαρω αν λεει και τιποτα το atsu hime που κατεβαζα

εδω ωπα! το atsu hime το χα μπανισει κι εγω ομολογουμενως και φαινεται πολυ ενδιαφερον αλλα το χα βρει μονο raw! if you have found it subbed would it be possible to say where?? :blingeye2:

Νομιζω πως καταλαβες τι ηθελα Λουσι :drink: Θα τα κοιταξω αυτα που μ ειπες πιο πανω...Παω για καψιμο:hahaha: K εννουσα σειρες που εχουν τελειωσει...δεν θα αντεχα να περιμενω κ για αλλη σειρα... Θα αρχισω να κατεβαζω σιγα-σιγα και be ready for my comments:orly: Επισης τα τραγουδια της Ουτάντα που ειναι στις πρωτες σειρες που ειπες μαρεσουν κ αυτα,οποτε απο τωρα αυτα εχουν ενα +1000 απο μενα...(yeah im a huge utada fan)

doumo Seraphimon!! ^^ hope you find something of interest!
moar dorama watchers is always a good thing!! =w=/
μα γιατι το λες αυτο?? δε φαινεται καθολου! XDDDD

Posted Image

#269 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 23 May 2008 - 09:22

D-Addicts :: Asian Drama Torrents

για το atsu hime ..αλλα αν θες στα στελνω μεχρι το 1-11 που εχω :wooi2:

triumph in the skies :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Το corner with love ειναι υπεροχο
sweet realtionship
mars υποθετω το εχεται δει το οποιο ειναι :wooi2::wooi2::wooi2:

θελω να δω το hana yori dango ιαπωνεζικο και δεν βρισκω τορρεντ.Παιζει να το εχει κανεις ολοκληρω.Την κορεατικη την εχω (εννοειται και ηταν παρα πολυ ωραια).
Posted Image

#270 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 23 May 2008 - 19:28

D-Addicts :: Asian Drama Torrents

για το atsu hime ..αλλα αν θες στα στελνω μεχρι το 1-11 που εχω :wooi2:

triumph in the skies :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Το corner with love ειναι υπεροχο
sweet realtionship
mars υποθετω το εχεται δει το οποιο ειναι :wooi2::wooi2::wooi2:

θελω να δω το hana yori dango ιαπωνεζικο και δεν βρισκω τορρεντ.Παιζει να το εχει κανεις ολοκληρω.Την κορεατικη την εχω (εννοειται και ηταν παρα πολυ ωραια).

oh sou ka... torrents are death for me.. :sigh2: αλλα thanx a lot anyway for the info!! ^^

hana yori dango τωρα αν καταφερες και σου αρεσε το κορεατικο, μαλλον προβλεπεται να λατρεψεις το ιαπωνικο (που κατα γενικη ομολογια ειναι κλασεις ανωτερο!)
γιατι δεν το κατεβαζεις λοιπον κατευθειαν απο την "πηγη"??
παιζει και καταπληκτικοτατο IRC bot για πιο εξελιγμενες καταστασεις εκτος απο τα κλασσικα torrents! take a pick and enjoy!! =W=

Posted Image