Δεν έχω δει το Time between dog and wolf αλλά πρέπει να 'ναι καλό γιατί έχει δράση (πράκτορες FTW!). Το χω επόμενο στη λίστα των downloads! Το My Girl το είδα σχετικά πρόσφατα (πριν κανά δυο μήνες) αλλά το είδα κυρίως για τον Lee Dong Wook (τον Gong Chan) για τον οποίο κόβω φλέβα (είχα πάθει την πλάκα μου όταν τον είχα πρωτοδεί... δεν ξέρω μου αρέσει πολυυυυυ...
). Ο Gong Chan μου έσπαγε τα νεύρα λίγο στην αρχή αλλά μετά τον συμπάθησα πολύ και άρχισε να μου τη σπάει ο Jeong Woo. Πάντως η αλήθεια να λέγεται, τα kdramas μοιάζουν πολύ με σαπουνόπερες αλλά σε σχέση με τα μεξικάνικα είναι κλάσεις ανώτερα και μικρότερα σε διάρκεια!
(Αν σ' αρέσει ο Joon Ki δες το Fly Daddy Fly, άψογη ταινία!!! Επίσης έχει βγάλει και ένα σινγκλ αν θες να τον ακούσεις να τραγουδά!)
Ufufufu! Οι Κορεάτες είναι κι αυτοί πολύ ωραίοι! Αλλά θα βγούμε εκτός θέματος! Που μπορούμε να κάνουμε ένα τόπικ για να κάνουμε fangirling σε Ασιάτες ηθοποιούς;
ετσι μου φαινεται κι εμενα! got it on my list too! :3
αυτο που γραφεις στην παρενθεση ακριβως επαθα κι εγω αλλα με τον Lee Joon Ki! και το πιο κουλο της υποθεσης ειναι οτι το επαθα οταν τον ειδα στο "the king and the clown"! i was like "<insert blissful αποχαυνωμενη εκφραση here>"!
δεν ειναι κακος ο Gong Chan απλως εχει υπερβολικα "uptight" στυλακι και καπως μου καθεται... κυριως ομως απλως θελω more Jeong Woo on camera! don't get me wrong! ^^;
To oτι ειναι κλασης ανωτερα ειναι ενα γεγονος.. και μονο το οτι ειναι 16~ επεισοδια και οχι 160 οπως και να το κανουμε ειναι ενα πελωριο +! ειναι παντως πολυ πιο "soap-y" απο τα j-dramas
from what i've seen so far (more clichéd, more conventional and the like) αλλα θελω να δω μερικα ακομα πριν πω γνωμη...
thanx a lot for the recommendation, i'll check it out!! =w=
ναι, την "μουσικη του καριερα" την εχω υπ'οψιν μου..εχω ακουσει το single (μεχρι και να χορευει σε live τον ειδα! XDD) και πιστευω ακραδαντα οτι καλυτερα να συνεχισει το ηθοποιηλικι.... he's better at that.. >>;
το fangirling τωρα so far γινεται συνηθως στο
"Japanese Idol of the Day" topic...αν βαλεις και κανεναν Κορεατη δε νομιζω να παιζει προβλημα.. it has happened before...